Πώς να αυξήσετε το ύψος σε 2 εβδομάδες;

Η αύξηση του ύψους είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες. Όντας ανάμεσα σε μια ομάδα φίλων, ένα μικρό ύψος ανάμεσα στις κολλητές φίλες σας σας βάζει σε μια συμβιβαστική θέση. Το ίδιο συναίσθημα νιώθουν και τα αγόρια. Στην πραγματικότητα, τα αγόρια αντιμετωπίζουν περισσότερο πρόβλημα αντιμετώπισης προβλημάτων ύψους από τα κορίτσια. Η φυσική εμφάνιση πάντα ενδιαφέρει και επηρεάζει τους ανθρώπους, είτε πρόκειται για κορίτσι είτε για αγόρι και στον κόσμο του αυστηρού ανταγωνισμού, αυτό είναι ένα ακόμη εμπόδιο που θέλουν να ξεπεράσουν.

Πώς να αυξήσετε το ύψος σε 2 εβδομάδες

Ο στόχος:

Πώς να αυξήσετε το ύψος σε 2 εβδομάδες

Ο στόχος είναι να αποκτήσετε ύψος μέσα σε δύο εβδομάδες. Η σημερινή γενιά πιστεύει στα άμεσα αποτελέσματα. Ο καρπός της αναμονής πρέπει να γευτεί αμέσως και ως εκ τούτου αυτή η στιγμιαία επιθυμία να επιτύχει κάτι το ταχύτερο τους οδήγησε να τακτοποιήσουν το σώμα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν αυστηρές συνέπειες. Συνήθως με ένα μικρό χρονικό κενό και πολλά επιτεύγματα για ολοκλήρωση, η ένταση αυξάνεται μαζί με τους στιγμιαίους στόχους.

Συμβουλευτείτε εκ των προτέρων:

Συμβουλευτείτε εκ των προτέρων

Πριν ξεκινήσετε με αυτό το τελετουργικό δύο εβδομάδων, βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει ένα μάθημα συμβούλων με τον γυμναστή σας και τον διατροφολόγο σας. Για τις επόμενες ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των δύο εβδομάδων, πρέπει να δώσετε τα πάντα και να δουλέψετε σκληρά για τον καλύτερο εαυτό σας.

Φάε σωστά:

Φάε σωστά

Ορισμένα τρόφιμα σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου σας θα πρέπει να είναι τα μόνα γεύματα για εσάς. Αυτή τη στιγμή ακολουθήστε μια αυστηρή δίαιτα και ενσωματώστε στο σύστημά σας μόνο τις απαραίτητες υγιεινές. Η ανθυγιεινή τροφή αυτή τη στιγμή μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη του σώματος και επομένως την ανάπτυξη.

Ξεκινήστε τα πρωινά σας με πρωτεϊνικό ρόφημα πριν ασκηθείτε. Αυτά θα πρέπει να καταλήξουν σε δύο ωμά αυγά, ένα ποτήρι γάλα σόγιας και μπανάνες αναμεμειγμένα μαζί. Μετά την άσκηση, πάρτε ένα πρωινό ψωμί και δύο βραστά αυγά με ένα ποτήρι γάλα και στη συνέχεια λίγο χυμό πορτοκάλι ή λάιμ. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριού και για δείπνα, καταναλώστε άφθονο κοτόπουλο ή βόειο κρέας, καθώς αυτά τα δύο είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά για το σώμα και θα σας βοηθήσουν σε γρήγορη ανάπτυξη. Μπορείτε ακόμη και να ρίξετε ψάρια στη συμφωνία. Για τα brunches ή τα βραδινά σνακ φτιάξτε μόνοι σας μια σαλάτα με γιαούρτι και πράσινα φύλλα όπως σπανάκι και φασόλια και μαρούλια.

Δικαίωμα εργασίας:

Εάν εργάζεστε από την πρώτη ημέρα στο τέλος της εβδομάδας, σίγουρα θα αισθανθείτε μια αλλαγή μέσα σας.

Κολύμπι:

Κολύμπι

Το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγράψετε το όνομά σας στην κολύμβηση και να το εξασκήσετε για τουλάχιστον 25 λεπτά κάθε μέρα χωρίς αποτυχία. Το κολύμπι είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να τεντώσετε το σώμα σας και να χτίσετε τους μυς, ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Κρέμασμα:

Το κρέμασμα είναι μια αποδεδειγμένη μέθοδος για να τεντώσετε το σώμα σας. Για αυτό θα χρειαστείτε μια κατάλληλη κρεμαστή μπάρα που μπορεί να αντέξει το πλήρες βάρος σας. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να κρεμαστείτε τώρα από τη μπάρα και διατηρήστε δύο πόδια απόσταση από το έδαφος καθώς το κάνετε. Τώρα τεντώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας και προσπαθήστε να αγγίξετε το έδαφος.

Ποδηλασία:

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι μια ακόμη σημαντική άσκηση που θα σας βοηθήσει με την καλή χρήση του κάτω μέρους του σώματός σας. Οι ευέλικτοι μύες θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε γρηγορότερα και χωρίς εμπόδια. Πηγαίνετε βόλτα με ποδήλατο στην πόλη κάθε βράδυ.

Τεντώστε το:

Τεντώστε το

Εκτελέστε αρκετά εύκολες ασκήσεις στο σπίτι, όπως μπαστούνια ή γιόγκα, οι οποίες είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να αυξήσετε γρήγορα το ύψος χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Μπορείτε πάντα να εναλλάσσετε τα δύο ή να διαθέσετε διαφορετικό χρόνο σε διαφορετικές ασκήσεις.

Να είστε χωρίς άγχος:

Να είστε χωρίς άγχος

Το άγχος είναι μια από τις κύριες αιτίες για καθυστερημένο ύψος, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα ξεφορτωθείτε το άγχος επιλέγοντας έναν καλό ύπνο τη νύχτα.