Πώς να Γίνετε allηλός;

Έχετε επιθυμία να γίνετε ψηλοί; Μην ανησυχείς! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κάποτε, ορισμένα παιδιά φαίνεται ότι σταματούν να μεγαλώνουν, κάτι που τους δημιουργεί μια βασική ανησυχία, καθώς και τις πατρότητες τους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα θηλυκά μπορούν να μεγαλώσουν μέχρι τα 21 τους εκτός από τους άνδρες ενώ περιμένουν να συμπληρώσουν τα 25. Εάν πηγαίνετε στο σχολείο ή στο κολέγιο τότε αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το ιδανικό σας ύψος. Το ύψος σας καθορίζεται από τις κληρονομιές σας μαζί με τις περιβαλλοντικές ιδιότητες. Αν θέλετε να γίνετε ψηλοί τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τους τρόπους για να γίνετε ψηλοί που δίνονται σε αυτό το άρθρο.

Πώς να γίνετε ψηλοί

Για ορισμένους ανθρώπους μετά τα 25, το ύψος μετατρέπεται σε στάσιμο. Τα άτομα κάτω από το κανονικό ύψος πρέπει να προσπαθήσουν για την προπόνηση φαγητού και τον υπνάκο κ.λπ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να γίνει ψηλός.

Οι καλύτερες συμβουλές για να γίνετε ψηλοί:

Παρακάτω, αναφέραμε μια λίστα με τις καλύτερες συμβουλές που είναι χρήσιμες για να μεγαλώσετε το ύψος σας. Είναι οι εξής:

1. Συμπληρώματα:

Μαζί με τις κατάλληλες ασκήσεις, τα σωστά συμπληρώματα είναι επίσης σημαντικά. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα αύξησης της ανάπτυξης που περιλαμβάνουν τα βασικά συστατικά που υποστηρίζουν την αύξηση της μέτρησης της γλυκοζαμίνης, των πολυβιταμινών και των αμινοξέων. Μετά τη λήψη συμπληρωμάτων, μπορείτε να αυξηθείτε υψηλότερα κατά επιπλέον 2 έως 3 ίντσες με τα σωστά συμπληρώματα.

2. Γιόγκα:

Η Γιόγκα παίζει σημαντικό ρόλο για να αναπτύξετε το ύψος σας, εκτός από τον επιπλέον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε σε αυτό το βελτιωμένο. Η γιόγκα σας ωφελεί να ανακτήσετε πολλές ίντσες χωρίς πόνο ή αλλιώς παρενέργειες. Οι αναπηδήσεις καθώς και οι στάσεις τεντώνουν τη σπονδυλική στήλη σας και στη συνέχεια αναπτύσσουν τη στάση σας, βοηθώντας σας να απλώσετε το υπερβολικά δυνατό ύψος σας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα βαθιά παράπονα μπορούν να απομακρύνουν την ένταση, καθαρίζοντας την ενέργεια που σας επιτρέπει να ωριμάσετε περισσότερο.

3. Ασκήσεις:

Ορισμένες ασκήσεις είναι υπεύθυνες για το ύψος ή την αύξηση του ύψους. Υπάρχουν 3 επίπεδα ανάπτυξης που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της άσκησης και μετά από αυτό το ύψος αυξάνεται.

Είναι ως ακόλουθοι.

• Επίπεδο 1: Μυϊκή και τονική βελτίωση των μυών της σπονδυλικής στήλης.

• Επίπεδο 2: Αποσυμπίεση ραχοκοκαλιάς συν Ισιώστε έξω.

• Επίπεδο 3: Προηγμένη ανανέωση και συμπύκνωση δίσκου νωτιαίου δίσκου.

θ) Άλμα: Θέστε νωρίτερα έναν πάγκο ή έναν ρυθμό που είναι ένα πόδι σε ύψος. Ξεκινήστε με άλμα κατά 1 πόδι για 10 σύνολα. Προς το παρόν, ανακεφαλαιώστε το. Επαναλάβετε αυτό το σετ 3 φορές. Ανάληψη μεταξύ των συστοιχιών.

ii) Ποδηλασία: Οδηγήστε έναν κύκλο όπου μόνο τα δάχτυλα των ποδιών σας απλώνουν τα πεντάλ, στη συνέχεια κάντε ποδήλατο για 10 έως 15 λεπτά. Εκτέλεση σε ακίνητο κύκλο. Η αναπήδηση για να αγγίξετε τα πεντάλ θα ωθήσει τα πόδια σας να επεκταθούν.

iii) Κλωτσιές: Στάσου με τα πόδια χωριστά και το πλωτό 1 πόδι δίνει γρήγορη ώθηση. Επαναλάβετε τουλάχιστον 20 κλωτσιές σε 1 πόδι συν και στη συνέχεια μεταβείτε στο άλλο σκέλος. Ξαναγράψτε αυτήν την προπόνηση για 20 φορές. Αυτή η προπόνηση ωφελεί την επιμήκυνση της κνήμης καθώς και του μηρού.

4. Τακτικά γεύματα:

Έξι γεύματα ημερησίως βελτιώνουν το μεταβολισμό σας για να αυξήσετε το ύψος σας με φυσικά μέσα. Η λήψη απομονωμένων κατάλληλων γευμάτων θα τροφοδοτήσει λιγότερο λίπος στο σώμα σας, επομένως θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο πλήρες ύψος λογικά. Επιβεβαιώνει επίσης μια ολόκληρη γοητεία ενεργητικών βιταμινών καθώς και μετάλλων στο σώμα σας.

5. Κοιμηθείτε επαρκώς:

Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, παρατηρείται ότι οι αναπτυσσόμενοι νέοι καθώς και οι έφηβοι θέλουν 8,5 και 11 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Ενώ ξεκουράζεστε, το σώμα σας αναπτύσσει και αναζωογονεί τους ιστούς. Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ή HGH σχηματίζεται ή βελτιώνεται φυσικά στη φυσική μας, ιδιαίτερα για τη διάρκεια του βαθύ ή χαλαρού κύματος ύπνου.

6. Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ή HGH:

Ένα από τα πιο ακριβά φάρμακα είναι η συνθετική ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Αυτό υποστηρίζει την αύξηση του ύψους ενός ατόμου ικανού 5 ίντσες μέσα σε πολλούς μήνες. Διατίθενται ενέσεις HGH, χάπια, σκόνες που λαμβάνονται υπό την παρακολούθηση των γιατρών.

7. Βελτιώστε τη διατροφή σας:

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος είναι να έχετε ορισμένα τρόφιμα που βοηθούν στην αύξηση του ύψους. Για παράδειγμα, τρόφιμα με υψηλή θρεπτική αξία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του ύψους. Τα τρόφιμα που θέλουν να εξυπηρετήσουν το σώμα σας σίγουρα θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε το ύψος σας. Itρθε λοιπόν η ώρα να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να προσθέσετε μερικά απαραίτητα συστατικά σε αυτήν, ώστε να μπορείτε να παρέχετε στο σώμα σας μόνο τα καλύτερα.

8. Κρεμάστε casual:

Εκτός από τη γιόγκα ή τις ασκήσεις μπορεί κανείς εύκολα να αυξήσει το ύψος του με το κρέμασμα. Αν δείτε μια μπάρα, προσπαθήστε να πηδήξετε πάνω της και να την πιάσετε. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αύξησης του ύψους. Προφανώς θα έχετε κολλήσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός αλλά προκλητικός τρόπος για να αυξήσετε το ύψος. Πολλοί άνθρωποι το βρήκαν αυτό αποτελεσματικό για αυτούς και είναι καιρός περισσότεροι άνθρωποι να αρχίσουν να κάνουν χρήση αυτής της διασκεδαστικής τεχνικής για αύξηση του ύψους.

9. Αθλητισμός:

Πώς να γίνεις ψηλός; Ασχοληθείτε με κάποιου είδους σωματικές δραστηριότητες ή αθλήματα. Αν ήσασταν μέλος της σχολικής ομάδας μπάσκετ, τότε θα έπρεπε να ήταν εύκολο για εσάς να αυξήσετε το ύψος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος είναι να κάνετε κάποια αναρρίχηση σχοινιού ή ορειβασία. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος και να έχετε ψηλή σωματική διάπλαση. Τα προβλήματα ύψους αυξάνονται αρκετά γρήγορα αυτές τις μέρες και πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα μικρού ύψους καθώς τους περιορίζουν από την εκτέλεση ορισμένων δραστηριοτήτων. Όπως συζητήθηκε σε αυτήν την παράγραφο, η ενασχόληση με κάποιο είδος αθλήματος θα τεντώσει επαρκώς το σώμα και θα επιτρέψει στους μύες να αναπτυχθούν, κάτι που θα βοηθήσει περαιτέρω στην αύξηση του ύψους.

10. Κολύμβηση:

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος είναι να κολυμπήσετε. Έχει αποδειχθεί ότι οι κινήσεις που γίνονται ενώ κολυμπάτε μπορούν να αυξήσουν το ύψος και αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος αρκετά εύκολα.

11. Κάνε μερικά Super Stretches:

Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις και ρουτίνες διατάσεων που τεντώνουν το σώμα πυκνά και επιτρέπουν στους μυς να τεντωθούν επίσης. Ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί είναι η άσκηση αγγίγματος δακτύλων, η οποία είναι μία από τις πιο διάσημες δραστηριότητες boot camp που πρέπει να κάνουν τα παιδιά για να πάρουν ένα μπόνους. Προφανώς, πολλά παιδιά δεν είναι σε θέση να το κάνουν αυτό. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι, με σωστή εξάσκηση, ο καθένας θα είναι σε θέση να το κατακτήσει.

12. Μια καλή στάση:

θέλεις μερικές συμβουλές για να γίνεις ψηλός; Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξηθεί το ύψος και να γίνει αρκετά ψηλός μπορεί να είναι η διατήρηση μιας καλής στάσης του σώματος. Οι άνθρωποι που διατηρούν καλή στάση σώματος όλη την ημέρα είναι λιγότερο επιρρεπείς σε προβλήματα μικρού ύψους.

13. Διατηρώντας το ανοσοποιητικό σύστημα καλό:

Θέλετε να μάθετε πώς να γίνετε ψηλοί γρήγορα; Διατηρήστε το ανοσοποιητικό σύστημα σε φόρμα και ενεργό. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε αυτό το βάρος και να αυξήσετε το ύψος. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από προβλήματα ανοσίας τείνουν να υποφέρουν επίσης από προβλήματα μικρού ύψους.

14. Νερό:

«Πώς μπορώ να γίνω ψηλός;» Αυτή είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις ατόμων με μικρό ύψος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε γρήγορα ύψος είναι η σωστή κατανάλωση νερού και η διατήρηση του εσωτερικού συστήματος ενυδατωμένου.

15. Ιατρική βοήθεια:

Εάν δεν ψηλώνετε ακόμη και μετά την εξάσκηση και την εφαρμογή των παραπάνω τεχνικών, τότε είναι καιρός να συμβουλευτείτε ιατρική βοήθεια. Αυτό είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στη λίστα σας, που σημαίνει ότι δικαιούστε να επισκεφθείτε έναν γιατρό μόνο εάν έχετε δοκιμάσει τις προηγούμενες τεχνικές και δεν έχουν προπονηθεί καλά για εσάς.

σε αυτό το άρθρο, έχουν συζητηθεί μερικές από τις καλύτερες τεχνικές και συμβουλές για την αύξηση του ύψους. Αυτές οι συμβουλές και κόλπα είναι απολύτως σχετικές και λειτούργησαν για τους περισσότερους ανθρώπους εκεί έξω, που είναι απελπισμένοι να αυξήσουν το ύψος τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά και να αυξήσετε το ύψος σας αρκετά γρήγορα.