9 Beaver Craft ιδέες και δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά

Θέλετε να κρατήσετε τα παιδιά σας απασχολημένα με κάτι κατά τη διάρκεια των διακοπών! Οι ιδέες για την τέχνη του κάστορα είναι ο πολύ καλός τρόπος για να τους αφήσετε να μάθουν και να διασκεδάσουν επίσης. Η τέχνη περιλαμβάνει απλά κοπή και επικόλληση χειροτεχνιών από χαρτί για ένα δεδομένο θέμα. Είναι η ευρύτερη δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, το νηπιαγωγείο κλπ.

Καλύτερες χειροτεχνίες κάστορας για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά:

Εδώ είναι μερικά από τα καταπληκτικά σχέδια χειροτεχνίας που πραγματοποιήθηκαν από κάστορα,

1. Scout Beaver Hanger:

Scout Beaver Hanger

Θέλετε να σχεδιάσετε την κρεμάστρα σας! Εδώ είναι μια ιδέα που θα σας βοηθήσει τέλεια στην τέχνη του κάστορα. Η κρεμάστρα φέρει έναν κεντρικό κάστορα στον οποίο δίνεται ένα σχέδιο καπέλου με στολή προσκόπων.

2. Beaver Baby Hat:

Beaver Baby Hat

Ναι, αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο στο μωρό σας από μαλλί. Ο πονηρός κάστορας έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων, δημιουργώντας το πλήρες πρόσωπο μιας αρκούδας με δύο μικροσκοπικά αυτιά από πάνω. Είναι χειροποίητο και δίνει απαλό άγγιγμα.

3. Χάρτινη μάσκα κάστορα πιάτων:

Χάρτινη μάσκα κάστορα πιάτων

Οι ιδέες χειροτεχνίας για κάστορες για την κατασκευή μάσκας προσώπου γίνονται πάντα χρησιμοποιώντας χάρτινα πιάτα. Το έργο τέχνης έφερε χρωματισμό, κοπή και κόλληση χειροτεχνιών για να φτιάξει μια τέλεια μάσκα προσώπου. Θα πάρετε επεξεργασμένο υλικό με χαμηλό προϋπολογισμό, οπότε πάρτε αυτό το μοτίβο για τον τοίχο του υπνοδωματίου σας.

4. Alphabetical Beaver Craft:

Αλφαβητική τέχνη κάστορα

Ένας δημοφιλής τρόπος για να παίξετε και να μάθετε αλφάβητα είναι μέσω των χειροτεχνιών κάστορας για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το σκάφος απαιτεί οποιοδήποτε αλφάβητο που πλαισιώνεται με το σχέδιο ενός κάστορα με ουρά, δόντια και μάτια πάνω του. Βοηθά στη μάθηση με αστείο τρόπο, αυτό το στυλ βοηθά τους εκπαιδευτικούς να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τους σε μοτίβο στυλ παιχνιδιού.

5. Canadian Beaver Craft:

Καναδικό Beaver Craft

Ο Καναδός κάστορας λέγεται ότι είναι η πολυάσχολη τέχνη του κάστορα & χειροτεχνία. Είναι φτιαγμένο από ρόλους από χαρτομάντιλο μαζί με χαρτιά γραφήματος σε διάφορα σχήματα και σχέδια για να φτιάξετε έναν πλήρη κάστορα. Ο καστανός χρωματιστός σχεδιασμός του κάστορα δίνει ελκυστική εμφάνιση.

6. Χάρτινη τσάντα Beaver:

Χάρτινη τσάντα κάστορας

Οι χάρτινες σακούλες ήταν ένας ενδιαφέρων τρόπος για να κάνετε δώρο στα παιδιά με έναν μοναδικό τρόπο. Η καφέ χάρτινη σακούλα είναι διακοσμημένη με μοσχεύματα κουκουβάγιας που χαρίζουν μια χαριτωμένη όψη στην τσάντα με ένα λεπτό φιόγκο πάνω από τις λαβές. Αυτό το ωραίο δώρο για το κοριτσάκι σας, αυτό είναι όμορφα φτιαγμένο.

7. Κάτοχος οδοντόβουρτσας Beaver:

Κάτοχος οδοντόβουρτσας Beaver

Lookάχνετε για μια μοναδική βάση πινέλου! Εδώ είναι ένα σχέδιο τέχνης φράγματος κάστορας κατασκευασμένο από χάρτινο πιάτο και ξύλο για να δώσει ένα τέλειο σχήμα στηρίγματος πινέλου. Το έργο τέχνης μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο. Μπορείτε να φτιάξετε έναν μοναδικό τρόπο για να φτιάξετε μια πιο ελκυστική τέχνη από κάστορες.

8. Heart Bepe Bever:

Καρδιά σχήματος κάστορας

Θέλετε να παίζετε με σχήματα κατά τη διδασκαλία! Οι κάστορες σε σχήμα καρδιάς θα ήταν ό, τι καλύτερο για να ξεχωρίσετε. Ο τραγουδισμένος κάστορας σε σχήμα καρδιάς γίνεται πιο αξιολάτρευτος με διαφορετικές εκτυπώσεις και χειροτεχνίες. Αυτό χαρίζει χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών σας, πάρτε αυτό το σκάφος για τα παιδιά σας.

9. Circle Beaver Craft Design:

Circle Beaver Craft Design

Οι κυκλικές ιδέες χειροτεχνίας για κάστορες δίνουν ένα υπέροχο σχέδιο όταν συνοδεύονται από καπάκια από κασσίτερο. Το κυκλικό σχήμα λαμβάνεται με τη βοήθεια πλαστικών καπακιών στα οποία τα παιδιά χρωματίζουν και κολλούν τα απαραίτητα σχήματα σχηματίζοντας ένα πρόσωπο.

Η τέχνη του κάστορα έρχεται κανονικά με κόλληση και κοπή αντικειμένων, ωστόσο, με τις αλλαγές στη διδασκαλία, είναι τώρα διαθέσιμα σε μορφή χρωματισμού σε βιβλία, πλαστικά εξώφυλλα και πολλά άλλα. Κόβονται, διαμορφώνονται και τους δίνεται ένα μοναδικό σχήμα για να εντυπωσιάσουν τους θεατές μαζί με τη μάθηση.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.