9 καλύτερα σχέδια λευκής κουζίνας με εικόνες το 2021

Το λευκό είναι ένα χρώμα που έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομορφιά κάθε δωματίου. Όταν ένα ολόλευκο φόντο εγχέεται με χαλαρωτικά χρώματα, δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα λευκά σχέδια κουζίνας ήταν μια ιδανική επιλογή όλων των εποχών για όλους τους σπιτικούς. Είτε πρόκειται για το υψηλό στιλβωμένο χαρακτηριστικό, το χαρακτηριστικό που βελτιώνει τον χώρο ή τη χρήση κλασικού μαρμάρου, η λευκή κουζίνα ξεχωρίζει από τα περισσότερα άλλα σχέδια κουζίνας. Το λευκό δίνει στην κουζίνα φωτεινή και φωτεινή αίσθηση με τόσο ευέλικτο χρωματικό τόνο και διαθέσιμη χρήση.

Σύγχρονα σχέδια λευκής κουζίνας στην Ινδία:

Ακολουθούν τα 9 απλά και πιο πρόσφατα σχέδια λευκής κουζίνας με φωτογραφίες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Εμποτίστε μερικά ποπ χρώματα:

Εμποτίστε μερικά ποπ χρώματα

Τα έπιπλα παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε σχέδιο δωματίου, ειδικά στο λευκό σχέδιο κουζίνας. Μπορείτε να επιλέξετε φωτεινά έπιπλα σε ολόλευκο φόντο σχεδιασμού κουζίνας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε πολύχρωμα μπαρ εργαλείων διαφορετικών στυλ και χρωμάτων, όπως πράσινο, μπλε ή ωραία μοτίβα.

2. Υπέροχο λευκό σχέδιο κουζίνας:

Υπέροχο δάπεδο

Το σκούρο δάπεδο συμπληρώνει πολύ καλά την εμφάνιση μιας λευκής κουζίνας. Το σκούρο ξύλο σφενδάμου ή τα πλακάκια λειτουργούν πολύ καλά με λευκά έπιπλα κουζίνας και ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορεί επίσης να ξετρελαθείτε από το πόσο όμορφο σχέδιο δαπέδου με κεραμίδια με μοτίβα ενισχύει την ομορφιά ολόκληρης της κουζίνας.

3. Λευκό σχέδιο κουζίνας με φώτα:

Γοητευτικά Φώτα

Η χρήση των κατάλληλων ιδεών φωτισμού στο σχεδιασμό της λευκής κουζίνας είναι πολύ σημαντική. Κρεμαστά μεγάλα φωτιστικά με επένδυση από λινό ή πολλαπλές μοντέρνες κίτρινες λάμπες φωτίζουν ολόκληρη την εμφάνιση της κουζίνας. Μπορεί να πάρει το βλέμμα σε ολοκαίνουργια ύψη ομορφιάς.

4. Ρουστίκ λευκό σχέδιο κουζίνας:

Ρουστίκ μείγμα

Ακολουθήστε τον ρουστίκ δρόμο, ενώ σχεδιάζετε τη δική σας λευκή κουζίνα. Η σωστή χρήση ξύλου είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε αυτή την εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας ένα vintage ψυγείο, ο κλασικός νεροχύτης και οι σόμπες μεγεθύνουν την ομορφιά της κουζίνας. Η χρήση χλωμής παλέτας, καλών φωτιστικών οροφής και μερικά vintage βάζα ή κάτοχοι σκευών μπορούν να προσθέσουν στην ομορφιά.

5. Σχέδιο κουζίνας από μάρμαρο σε λευκό χρώμα:

Μάρμαρο & amp; Θαυμάσιος

Μάρμαρο: η διαχρονική και υπέροχη πέτρα μπορεί να αυξήσει τον συντελεστή κομψότητας κάθε λευκής κουζίνας με απόλυτη ευκολία. Το μάρμαρο στο τραπέζι και άλλα έπιπλα φαίνεται όμορφο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επένδυση σε τοίχους ή να χρησιμοποιηθεί ως επιλογή δαπέδου και κάνει την κουζίνα πιο ευάερη. Τα χρώματα βαφής κουζίνας με λευκά ντουλάπια ταιριάζουν πραγματικά με το συνολικό σχεδιασμό.

6. Μαύρο και άσπρο σχέδιο κουζίνας:

Μαύρο και άσπρο σχέδιο

Το ασπρόμαυρο είναι ένας κλασικός συνδυασμός. Τα μαύρα πλακάκια σε αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια κουζίνας προσφέρουν μια διασκεδαστική και κομψή εμφάνιση. Η προσθήκη μαύρων επίπλων τονίζει επίσης το σχεδιασμό του δωματίου. Η προσθήκη μαύρων λαμπτήρων, μαύρου χαλιού ή κάποιων σκοτεινών λεπτομερειών πάνω από τα παράθυρα και τα δοκάρια της πόρτας είναι μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει αργότερα καθώς εξελίσσεται το γούστο σας. Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας αναδευόμενα στον τοίχο προσθέτουν επίσης περισσότερη ιδιαιτερότητα στη συνολική εμφάνιση.

7. Μινιμαλιστικός σχεδιασμός λευκής κουζίνας:

Μινιμαλιστική προσέγγιση

Η μινιμαλιστική προσέγγιση για ένα λευκό θέμα κουζίνας φαίνεται αποκλειστικά ενδιαφέρουσα. Έχοντας ένα μεγάλο και τακτοποιημένο νησί με μερικά φυτά πάνω του και μια ελάχιστη ποσότητα εκτεθειμένων σκευών ολοκληρώνει την εμφάνιση. Η καλή χρήση καθρεφτών, κομψών επίπλων και ενσωματωμένων ψυγείων λειτουργεί ως κεράσι στην κορυφή. Λευκά ντουλάπια κουζίνας και λευκές πόρτες κουζίνας, παράθυρα ολοκληρώνουν αυτή τη μινιμαλιστική προσέγγιση χωρίς κόπο.

8. The Twist on the Tale:

Η ανατροπή στο παραμύθι

Το λευκό είναι ένα τόσο ευέλικτο χρώμα που μπορείτε να κάνετε ένεση σχεδόν σε οποιοδήποτε χρώμα, μοτίβο ή στυλ και θα το έκανε να φαίνεται μοντέρνο και δροσερό. Χρησιμοποιήστε σωστά το ανακυκλωμένο ξύλο και αποκτήστε αυτή την αίσθηση της αγροικίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα ντουλάπια και να εμφανίσετε τα πιατικά σας. Η χρήση φωτεινών χρωμάτων εσπεριδοειδών για αμπαζούρ και σκαμπό λειτουργεί επίσης τέλεια. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε πολλή βλάστηση. Το μόνο εμπόδιο είναι η δύναμη της φαντασίας σας. Μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε ένα μικρό ντουλάπι βιβλίων!

9. Beach House White Kitchen Design:

Beach House Charm

Η αντιστοίχιση πολύχρωμων κουρτινών και άλλων υφασμάτων με αυτό το νεροχύτη με παραλιακό σπιτάκι φαίνεται αρκετά δροσερό. Η τιρκουάζ απόχρωση είναι μία από τις πιο cool επιλογές χρωμάτων. Κρατήστε τον χώρο κενό και ανοιχτό, κάντε το νησί τοποθετημένο πονηρά με λιγότερους τοίχους ντουλάπια για να ενισχύσετε την ευελιξία και να αναδείξετε αυτή την τροπική γεύση.

Ο χώρος δεν έχει σημασία όταν σχεδιάζετε ένα θέμα λευκής κουζίνας. Ο μόνος περιορισμός είναι η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και στυλ επίπλων με τοποθετήσεις. Χρησιμοποιώντας μεγάλα στηρίγματα όπως ρολόγια, γλυπτά ή πίνακες ζωγραφικής λειτουργεί επίσης φανταστικά για πολλά σχέδια κουζίνας. Η επιλογή των σωστών επίπλων είναι επίσης σημαντική. Έπιπλα όπως λευκό ντουλάπι κουζίνας και λευκό ντουλάπι κουζίνας έχουν μια καθολική προσέγγιση σε οποιοδήποτε σχέδιο λευκής κουζίνας. Η ιδέα είναι να το κρατήσετε άνετο και αριστοκρατικό για εσάς. Ο καλλωπισμός του χώρου δεν πρέπει να κοστίζει με την αξιοποίησή του.