9 αποτελεσματικά κιτ προσώπου VLCC για ξηρό και λιπαρό δέρμα στην Ινδία

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είχαν ή δεν είχαν αρκετό χρόνο για να πάνε στο σαλόνι και να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό στο πρόσωπο, έτσι ώστε το VLCC να έχει βρει λαμπερές και λαμπερές λύσεις για εσάς. Το VLCC παρουσιάζει ποικιλία σετ προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας σε λογική τιμή. Όλα τα προϊόντα προσώπου που μπορείτε εύκολα να βρείτε στην αγορά σας. Έτσι οι κυρίες προσπαθούν να αποκτήσουν ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα όλη την ώρα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες 9 λίστες κιτ προσώπου VLCC σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απλά ρίξτε μια ματιά στο μυαλό που φυσάει σετ προσώπου και αποκτήστε πάντα ένα λαμπερό και πεντακάθαρο δέρμα.

Πώς να εφαρμόσει:

Βήμα 1: Εφαρμόστε VLCC scrub προσώπου και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με καθαρό νερό.

Βήμα 2: Εφαρμόστε κρέμα μασάζ VLCC και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βρεγμένο βαμβάκι

Βήμα 3: Εφαρμόστε τζελ μασάζ VLCC και τρίψτε μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως από το πρόσωπο και το λαιμό σας.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε μάσκα προσώπου και αφήστε την να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με φρέσκο ​​νερό.

Αυτά είναι απλά τέσσερα βήματα για να αποκτήσετε πάντα το απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Χρήση: Εφαρμόστε όλα τα φακελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες τακτικά.

Οι καλύτερες μάρκες κιτ προσώπου VLCC για ξηρό και λιπαρό δέρμα στην Ινδία:

Εδώ είναι η λίστα με τα κορυφαία 9 κιτ προσώπου VLCC και πώς να το χρησιμοποιήσετε για εσάς,

1. Κιτ προσώπου VLCC Party Glow:

Σετ προσώπου VLCC Party Glow

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό το κιτ προσώπου λάμψης VLCC είναι γεμάτο με την ουσία του μούρου, σαφράν και snigdha. Αυτό είναι το κιτ για στιγμιαία λάμψη και ειδικές περιστάσεις. Το προϊόν αφαιρεί βαθιά τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα σας απαλό, λείο και λαμπερό πάντα. Τα τέσσερα φακελάκια και τα 30 λεπτά χρόνου είναι αρκετά για να αποκτήσετε άμεση λάμψη για πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις. Το προϊόν είναι ο συνδυασμός scrub, τζελ σαφράν, κρέμα μασάζ snigdha και μάσκα προσώπου insta. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την λογική τιμή του κιτ εδώ.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρώτο βήμα που είναι το VLCC scrub barberry και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με νερό.

Βήμα 2: Εφαρμόστε τζελ σαφράν για 5 λεπτά και χωρίς σκούπισμα προχωρά στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC snigdha και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε στιγμιαία συσκευασία προσώπου και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Τιμή: INR 195 για 46 γραμμάρια.

2. Κιτ προσώπου VLCC Fruit:

Σετ προσώπου με φρούτα VLCC

Αυτό είναι το καλύτερο κιτ προσώπου VLCC για το δέρμα σας. Το προϊόν είναι γεμάτο με περιουσιακά στοιχεία παπάγιας, μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού και αγγουριού που είναι πολύ γνωστά για την ευεξία του δέρματος. Το προϊόν καθαρίζει βαθιά το πρόσωπό σας και χαρίζει τη φυσική σας ομορφιά. Αυτό το κιτ αποχρωματισμού προσώπου VLCC αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και αφαιρεί την ακμή από τις ρίζες τους. Έτσι, οι κυρίες θέλουν πεντακάθαρο δέρμα και μετά επιλέξτε το. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εφαρμόστε το κιτ για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ την τιμή του προϊόντος.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρώτο βήμα που είναι το scrub σπόρων VLCC και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με νερό.

Βήμα 2: Εφαρμόστε τζελ αγγουριού για 5 λεπτά και χωρίς σκούπισμα προχωρά στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC ροδάκινου και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε το πορτοκαλί πακέτο προσώπου και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και πλύνετε με καθαρό νερό.

Βήμα 5: Τέλος, εφαρμόστε τη λοσιόν πράσινου μήλου.

Τιμή: INR 170 για 100 γραμμάρια.

3. Κιτ προσώπου VLCC Papaya:

Κιτ προσώπου VLCC Papaya

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι κιτ προσώπου VLCC για λιπαρό δέρμα. Ο πλούτος της παπάγιας βοηθά στην απομάκρυνση του λίπους από το πρόσωπό σας και σας χαρίζει πάντα απαλό και λείο δέρμα. Τα έξι βήματα είναι εκεί για να αποκτήσετε τη φυσική λάμψη στο δέρμα σας. Η τακτική χρήση του κιτ είναι πολύ χρήσιμη για να κάνετε το λάδι του δέρματος σας ελεύθερο και λαμπερό. Δοκιμάστε αυτό το χωρίς χημικά καθαρό κιτ προσώπου φρούτων παπάγιας και λάβετε τα αποτελέσματα. Ελέγξτε πώς να εφαρμόσετε το κιτ που είναι ο καθαρός συνδυασμός scrub, gel αγγουριού, κρέμα προσώπου ροδάκινου, πακέτο πορτοκαλί μαυρίσματος και λοσιόν πράσινου μήλου. Επίσης, ελέγξτε την τιμή του προϊόντος παρακάτω.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρώτο βήμα που είναι το VLCC scrub και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με νερό.

Βήμα 2: Εφαρμόστε τζελ αγγουριού για 5 λεπτά και χωρίς σκούπισμα προχωρά στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC ροδάκινου και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε το πορτοκαλί πακέτο προσώπου και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και πλύνετε με καθαρό νερό.

Βήμα 5: Τέλος, εφαρμόστε τη λοσιόν πράσινου μήλου.

Τιμή: 250 ρούβλια για ένα κιτ.

4. Κιτ προσώπου VLCC Gold:

Κιτ προσώπου VLCC Gold

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό το κιτ προσώπου λεύκανσης VLCC είναι γεμάτο με την καλοσύνη των φύλλων καθαρού χρυσού 24 K που αφαιρούν βαθιά τα άψυχα κύτταρα από το πρόσωπο και το λαιμό σας και σας βοηθούν να συγκρατήσετε τη λάμψη και την όμορφη επιδερμίδα. Το προϊόν έχει τις αποτοξινωτικές ιδιότητες που είναι πολύ χρήσιμες για να φωτίσουν τον τόνο του δέρματός σας και σας χαρίζουν λαμπερό λαμπερό δέρμα. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το κιτ προσώπου χρυσού vlcc για λιπαρό δέρμα. Βρείτε πώς να εφαρμόσετε τα φακελάκια προϊόντος που είναι ένα χρυσό scrub, μάσκα προσώπου, χρυσό τζελ και κρέμα προσώπου για να αποκτήσετε το λαμπερό δέρμα. Επίσης, λάβετε την τιμή του παρακάτω προϊόντος. Ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το κιτ προσώπου χρυσού vlcc.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρώτο βήμα που είναι το VLCC gold scrub και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με νερό.

Βήμα 2: Απλώστε τη χρυσή μάσκα προσώπου και αφήστε την να στεγνώσει. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπο και το λαιμό σας με ένα υγρό πανί.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εφαρμόστε VLCC gold gel και κάντε μασάζ για 5 λεπτά μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως.

Βήμα 4: Τέλος, εφαρμόστε VLCC gold κρέμα προσώπου και κάντε μασάζ για 15 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε με καθαρό πανί.

Τιμή: INR 250 για 60 γραμμάρια

5. Κιτ προσώπου VLCC Anti Tan:

Σετ προσώπου VLCC Anti-Tan

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το προϊόν υποστηρίζει το δέρμα σας να βελτιωθεί από την βλάβη που προκαλείται από μη ασφαλείς υπεριώδεις ακτίνες του Sunλιου. Έτσι, το τακτικό μασάζ από αυτό το κιτ προσώπου σας βοηθά να αποκτήσετε ανοιχτό τόνο δέρματος. Το προϊόν όχι μόνο κάνει το δέρμα σας πεντακάθαρο, αλλά το κάνει πάντα απαλό και λείο. Ρίξτε μια ματιά πώς να εφαρμόσετε το scrub πλιγούρι βρώμης, το λευκό τζελ mela, τη σκόνη de-tan, την κρέμα προσώπου pista και το πακέτο de-tan, για να αποκτήσετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Μάθετε την τιμή αυτού του κιτ προσώπου αντι-μαύρισμα παρακάτω.

Χρήση:

Βήμα 1: Εφαρμόστε το scrub βρώμης VLCC στο πρόσωπο και το λαιμό σας και καθαρίστε το βαθιά. Ξεπλύνετε με ένα υγρό πανί.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, εφαρμόστε λευκό τζελ mela μέχρι να απορροφήσει πλήρως το δέρμα σας.

Βήμα 3: Εφαρμόστε σκόνη de-tan και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε με νερό.

Βήμα 4: Εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC pista για 15- 20 λεπτά και σκουπίστε με καθαρό βαμβάκι.

Βήμα 5: Τέλος, εφαρμόστε πακέτο de tan για 15 λεπτά και καθαρίστε το με νερό.

Τιμή: INR 325 για 60 γραμμάρια.

6. Κιτ προσώπου VLCC μαργαριτάρι:

Σετ προσώπου VLCC μαργαριτάρι

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι κιτ προσώπου VLCC για ξηρό δέρμα. Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με τις ιδιότητες της σκόνης μαργαριταριών που κάνει το δέρμα λείο και λαμπερό. Απλώς αφαιρεί την ξηρότητα σας. Το προϊόν είναι το μείγμα τεσσάρων φακελλών που σας χαρίζει μαργαριταρένιο λαμπερό δέρμα όπως το ονειρευόσασταν πάντα. Η μαργαριταρένια λοσιόν, η σκόνη μαργαριταριών, η κρέμα μασάζ μαργαριταριών και το πακέτο προσώπου με μαργαριτάρια θα σας χαρίσουν αιώνια ομορφιά για τακτική χρήση. Ρίξτε μια ματιά στην τιμή αυτού του προϊόντος παρακάτω.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρώτο βήμα που είναι η λοσιόν μαργαριταριών VLCC και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, πάρτε μια επαρκή ποσότητα σκόνης μαργαριταριών και ανακατέψτε το με γάλα και αφήστε το για 1-2 λεπτά. Μετά από αυτό, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό.

Βήμα 3: Εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC μαργαριτάρι και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μαργαριταρένιο πακέτο προσώπου και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Τιμή: INR 175 για 60 γραμμάρια.

7. Κιτ προσώπου VLCC Silver:

Σετ προσώπου VLCC Silver

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το προϊόν ακολουθείται από έξι βήματα που αποτοξινώνουν το δέρμα σας και σας χαρίζουν αναζωογονητικό, απαλό, νεανικό και λαμπερό δέρμα. Τα εκχυλίσματα αργύρου καθαρίζουν βαθιά το δέρμα σας και καθιστούν χωρίς λιπαρότητα. Το προϊόν θρέφει το δέρμα σας και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο πάντα. Η συνεργασία καθαριστικού, scrub, τζελ, κρέμας, μάσκας προσώπου και gel χωρίς λάδι αφήνει το νεανικό και λαμπερό δέρμα όπως εσείς πάντα επιθυμούσατε. Μπορείτε επίσης να βρείτε την λογική τιμή του προϊόντος παρακάτω.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC.

Βήμα 2: Εφαρμόστε το VLCC silver glow scrub και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά.

Βήμα 3: Πάρτε μια επαρκή ποσότητα ασημένιου τζελ λάμψης στο πρόσωπο και το λαιμό σας και στη συνέχεια τρίψτε στο πρόσωπο και το λαιμό σας μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC ασημί στο πρόσωπο και το λαιμό σας και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 5: Εφαρμόστε ασημί λάμψη προσώπου και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Βήμα 6: Τέλος, εφαρμόστε ενυδατικό τζελ χωρίς λάδι και αφήστε το στο πρόσωπο και το λαιμό σας.

Τιμή: INR 250 για 60 γραμμάρια.

8. Σετ προσώπου VLCC Diamond:

VLCC Diamond Facial Kit

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Τα διαμαντένια εκχυλίσματα του κιτ καθαρίζουν το πρόσωπό σας πολύ βαθιά αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τη βρωμιά από αυτό. Αυτό το κιτ λεύκανσης προσώπου VLCC αφαιρεί τις ακαθαρσίες από το δέρμα σας και το απλώνει βαθιά μέσα. Με την πρώτη χρήση, μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα. Τα πέντε φακελάκια είναι αρκετά επαρκή για να πάρουν πίσω τη λάμψη. Ο πλήρης συνδυασμός 5 φακελίσκων όπως καθαριστικό, scrub λάμψης, λοσιόν λάμψης, κρέμα μασάζ, πακέτο προσώπου σας δίνει μια εμφάνιση διασημοτήτων. Η τιμή του προϊόντος αναφέρεται επίσης παρακάτω.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC.

Βήμα 2: Εφαρμόστε διαμάντι λάμψη και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά.

Βήμα 3: Πάρτε μια επαρκή ποσότητα λοσιόν λάμψης διαμαντιών και τρίψτε στο πρόσωπο και το λαιμό σας μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως.

Βήμα 4: Εφαρμόστε VLCC διαμαντένιο τζελ και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 5: Στη συνέχεια, εφαρμόστε πακέτο προσώπου με διαμάντι και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Τιμή: INR 350 για 60 γραμμάρια.

9. Κιτ προσώπου VLCC Men:

VLCC Ανδρικό Σετ Προσώπου

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Για να αποκτήσετε λείο, απαλό και υγιές δέρμα δεν είναι μόνο το όνειρο των γυναικών, αλλά το θέλουν και οι άντρες. Εδώ λοιπόν το κιτ προσώπου VLCC για άντρες αφιερωμένο στο σκληρό δέρμα των ανδρών. Καθαρίζει βαθιά τη βρωμιά και τη σκόνη από το πρόσωπό σας και σας χαρίζει πάντα ένα λαμπερό δέρμα. Το προϊόν είναι εντελώς τύπου δέρματος και σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε τακτική χρήση. Το προϊόν είναι ο συνδυασμός καθαριστικού, gel, scrub, κρέμα προσώπου, πακέτο προσώπου και gel χωρίς λάδι. Ελέγξτε επίσης την τιμή του προϊόντος.

Χρήση:

Βήμα 1: Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπό σας με καθαριστικό προσώπου VLCC.

Βήμα 2: Εφαρμόστε scrub VLCC και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά.

Βήμα 3: Πάρτε μια επαρκή ποσότητα VLCC GEL και τρίψτε στο πρόσωπο και το λαιμό σας μέχρι να εξαφανιστεί πλήρως.

Βήμα 4: Εφαρμόστε κρέμα προσώπου VLCC και κάντε μασάζ για 15 λεπτά και σκουπίστε με βαμβάκι.

Βήμα 5: Στη συνέχεια, εφαρμόστε το πακέτο προσώπου VLCC και αφήστε το να στεγνώσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Βήμα 6: Τέλος, εφαρμόστε ενυδατικό τζελ χωρίς λάδι.

Τιμή: INR 300 για 60 γραμμάρια.

Δοκιμάστε λοιπόν οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα προϊόντα και αποκτήστε πάντα ένα λαμπερό δέρμα. Αυτά τα κορυφαία 9 κιτ προσώπου VLCC διατίθενται επίσης σε ορισμένες εκπτώσεις ως. Μερικές φορές μπορείτε να επωφεληθείτε από την αγορά ενός και να λάβετε μία δωρεάν προσφορά από το VLCC. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα και επαναφέρουν τη χαμένη νεότητα και την ομορφιά σας πίσω. Η λάμψη και η γοητεία που θέλεις πάντα είναι στα χέρια σου τώρα. Αφιερώστε λοιπόν το πολύ 30 λεπτά και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα στο σπίτι.