15 διαφορετικοί τύποι ποτηριών μπύρας κατάλληλα για λάτρεις της μπύρας

Στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τύπους ποτηριών μπύρας και στα διάφορα οφέλη τους. Τα ποτήρια μπύρας έχουν μια πιασάρικη δομή ή σχήμα που κάνει τους ανθρώπους να το λατρεύουν. Επίσης, πιστεύεται ότι μερικά από τα καλύτερα ποτήρια μπύρας όπως Snifters, Sampling, Yard, Novelty κ.λπ. ενισχύουν τη μυρωδιά και τη γεύση της μπύρας. Συνιστάται πάντα να φτιάχνετε το πολύ 50 ml για ένα ποτό στο ποτήρι μπύρας. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία γνωστών ιδιοτήτων κάθε γυαλιού και να επιλέξουν μια καλύτερη. Κυρίως, η Αγγλία και οι ΗΠΑ κάνουν χρήση ποτηριών μπύρας.

τύπους ποτηριών μπύρας

Κορυφαίες 15 ποικιλίες γυαλιού μπύρας:

1. Snifters:

ποτήρι μπύρας snifter

Το ποτήρι μπύρας Snifters είναι τα δημοφιλή φανταχτερά ποτήρια μπύρας για το σερβίρισμα μπύρας. Έχει μικρό και βολβώδες σχήμα που σας δίνει το άρωμα της μπύρας. Τέτοια είδη ποτηριών πρέπει να γεμίζουν με λιγότερη μπύρα για να απολαύσετε ένα ποτό. Το σχήμα του λαμπτήρα το καθιστά μοναδικό και ιδανικό για ποτό. Χρησιμοποιείται γενικά στις ΗΠΑ.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι κατάλληλο για κονιάκ ή κονιάκ.

2. Κύπελλο:

ποτήρι ποτήρι μπύρας

Τα ποτήρια της μπύρας μοιάζουν περισσότερο με ένα ποτήρι snifter, αλλά έχει ένα μεγάλο μπολ και ένα παχύ στέλεχος. Το στέλεχος χρησιμοποιείται γενικά για να αποτρέψει τη μεταφορά θερμότητας στα χέρια. Η κύρια χρήση παρατηρείται στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Είναι πραγματικά ένα πολύ άνετο ποτήρι για να χειριστείς και να απολαύσεις το άρωμα της μπύρας.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι κατάλληλο για βαριές και σκούρες μπύρες.

3. Τύπος εκκίνησης:

διαφορετικά είδη ποτηριών μπύρας

Οι συλλογές ποτηριών μπύρας φέρνουν ένα άλλο τμήμα γυαλιού που έχει γενικά το σχήμα μιας μπότας. Μπορεί να συμπεριληφθεί περισσότερη ποσότητα μπύρας καθώς είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος. Γενικά διευκολύνεται για φανταχτερά πάρτι και συναυλίες. Η Αγγλία είναι ένας από τους καλύτερους παραγωγούς γυαλιών τύπου μπότες.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Γερμανικές μπύρες και Witbier είναι κατάλληλες για αυτό.

4. Γευσιγνωσία και δειγματοληπτικά γυαλιά:

Είναι ένας τύπος γυαλιού που διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και το σχήμα είναι το ίδιο με το κανονικό γυαλί. Μπορεί να περιλαμβάνει 2,5 έως 6 ουγγιές μπύρας ταυτόχρονα. Επίσης, ο σχεδιασμός είναι τέτοιος γιατί μπορεί κανείς να δοκιμάσει την μπύρα που έχει μεθύσει. Έτσι, είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα γυαλιά που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Οι βαριές και οι γερμανικές μπύρες είναι κατάλληλες.

5. Γυαλιά Weizen:

σχήματα ποτηριού μπύρας

Μερικές φορές τα γυαλιά Weizen συγχέονται επίσης με τα γυαλιά pilsner, αλλά δεν είναι πραγματικά. Είναι ένα αστείο ποτήρι μπύρας με διαφορετικό σχήμα και μεγαλύτερη καμπυλότητα. Τέτοιοι τύποι ποτηριών είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μπίρες σιταριού και απομακρύνουν τη μέθη. Χρησιμοποιείται γενικά στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Η μπίρα σίτου είναι πολύ κατάλληλη για ποτήρια Weizen.

6. Γυαλιά Stange:

Τα ονόματα του ποτηριού μπύρας καθορίζουν πολλές ιδιότητες και τα άλλα ονόματα του περίεργου γυαλιού είναι παράξενο γυαλί, γυαλί ράβδου ή γυαλί. Είναι ψηλό και λεπτό γυαλί που θεωρείται το πιο βαρετό ποτήρι στη λίστα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται λιγότερο σε χώρες όπως η Αγγλία και οι ΗΠΑ.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι ειδικά για λεπτή μπύρα όπως το γερμανικό Kolsch,

7. Γυαλί IPA:

Το ποτήρι μπύρας IPA είναι βασικά ένα ποτήρι μπύρας σχεδιαστών για τη νέα γενιά. Το σχήμα του είναι μοναδικό και οι άνθρωποι αγαπούν να πίνουν μπύρα από αυτό. Το άλλο όνομα του γυαλιού IPA είναι «Βαθύ γυαλί». Μπορεί να χρειαστούν έως και 30 ml ποτού ταυτόχρονα. Χρησιμοποιεί το καλύτερο υλικό για κατασκευή και χρησιμοποιείται στην Αγγλία γενικά.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι αποκλειστικά για γερμανικές και ελαφριές μπύρες.

8. Stout:

Το ποτήρι μπύρας Stout είναι και πάλι ένα ποτήρι μπύρας σχεδιαστών που έχει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αρχή και ένα λεπτό τέλος. Είναι ικανό για 50 ml του ποτού. Ένα άτομο μπορεί εύκολα να κρατήσει το ποτήρι με άνεση και η γενική χρήση του φαίνεται στην Ουάσινγκτον. Οι περισσότερες από τις μπάρες έχουν αρχίσει να περιλαμβάνουν τέτοιους τύπους σχεδιασμένων γυαλιών.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Μερικές ελαφριές μπύρες είναι κατάλληλες για αυτό.

9. Γυαλί σε σχήμα δοχείου:

Ένα ποτήρι σε σχήμα κουτιού είναι ένα εξατομικευμένο ποτήρι μπύρας ακριβώς όπως το σχήμα ενός κουτιού. Μπορεί να υποτεθεί ότι πίνετε μπύρα από ένα δοχείο. Είναι κατάλληλο για κράτηση και ακόμη και μπορεί να χωρέσει μια καλή ποσότητα μπύρας (100 ml). Επιπλέον, διατίθενται διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μπύρας.

10. Αυλή:

Μια αυλή είναι ένα μεγάλο ποτήρι που έχει μακρύ λαιμό σαν καμηλοπάρδαλη. Το μήκος του γυαλιού μπορεί να εκτείνεται έως και 1m. Μόνο επώνυμο μπράντι και μπύρες περιλαμβάνονται σε τέτοια είδη ποτηριών. Ένα άνοιγμα παρέχεται στην αρχή του τόπου όπου το άτομο μπορεί να πιει. Γενικά, τα μεγάλα πάρτι περιλαμβάνουν τέτοια γυαλιά στην Κίνα.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι κατάλληλο για επώνυμες γερμανικές μπύρες.

11. Φλάουτο:

Ο φλάουτο είναι ένα τυπικό ποτήρι μπίρας τουλίπας που βρίσκεται γενικά σε γνωστά και διάσημα μέρη. Έχει ένα μέσο άνοιγμα με ένα λεπτό μακρύ τέλος. Μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι είναι ένα απλό και τέλειο ποτήρι για όλους τους τύπους μπύρας. Γενικά, ο Καναδάς και η Ιαπωνία χρησιμοποιούν τέτοια είδη γυαλιών για άτομα υψηλής κατηγορίας.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Όλα τα είδη μπύρας είναι κατάλληλα.

12. Καινοτομία:

σχεδιαστικά ποτήρια μπύρας

Η καινοτομία είναι ένα στρογγυλό ποτήρι με την ίδια διάμετρο από πάνω προς τα κάτω. Είναι ένα απλό και χρήσιμο ποτήρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για πότες μπύρας. Το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό είναι πολύ σκληρό και σκληρό. Αυτό το καθιστά κατάλληλο μόνο για απλές και ελαφριές μπύρες. Σχεδόν, όλες οι χώρες χρησιμοποιούν τέτοιο τύπο γυαλιού.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Απλές και ελαφριές μπύρες είναι κατάλληλες για αυτό.

13. Δεξαμενισμένο:

Το γυαλιστερό γυαλί είναι ένα ποτήρι κούπα μπύρας με μοναδικό σχήμα. Μια λαβή παρέχεται για να συγκρατείται και η μόνη διαφορά έρχεται μέσω μοναδικών σχεδίων και σχεδίων. Μπορεί να χωρέσει έως και 70 ml μπύρας ταυτόχρονα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερα από 50 ml. Οι ΗΠΑ είναι ένας από τους εξέχοντες παραγωγούς βυθισμένων γυαλιών.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Ο τύπος γερμανικής και αμερικανικής μπύρας είναι κατάλληλος.

14. Tumbler:

Το ποτήρι είναι ένα ευρέως ανοιχτό ποτήρι για μπύρες και φινίρισμα με στρογγυλό πάτο. Η δομή είναι απλή και κατάλληλη για τη μεταφορά 70 ml μπύρας. Αποτελείται από καθαρές ίνες που είναι ισχυρές στη φύση. Η γενική χρήση παρατηρείται στην Αγγλία και την Ινδία για την κατανάλωση μπύρας.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Οι βαριές και οι γερμανικές μπύρες είναι κατάλληλες για αυτό.

15. Πλαστικοί τύποι:

Οι πλαστικοί τύποι γυαλιού σπάνια συναντώνται στις μέρες μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να πίνουν την πολύτιμη μπύρα τους σε κάποιο διάσημο ποτήρι. Γενικά παράγεται στην Ινδία με μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων να πίνει μέσω αυτού. Μπορεί να χωρέσει έως και 50 ml μπύρας.

Κατάλληλο για ποιον τύπο μπύρας: Είναι κατάλληλοι χαμηλοί και απλοί τύποι μπύρας.

Ενδιαφέροντα πράγματα για τα ποτήρια μπύρας:

  • Τα ποτήρια μπύρας έχουν γίνει διάσημα λόγω του σχήματος και του μεγέθους τους. Οι άνθρωποι αγαπούν να πίνουν την πολύτιμη μπύρα τους σε ένα εξαιρετικό ποτήρι. Τα ενδιαφέροντα πράγματα για το ποτήρι μπύρας είναι:
  • Το σχήμα κάθε ποτηριού μπύρας είναι μοναδικό και άνετο.
  • Μερικά από τα ποτήρια μπύρας σχεδιαστών το καθιστούν μια τυπική κίνηση για πλούσιους ανθρώπους.
  • Μπορεί να κρατήσει μια καλή ποσότητα μπύρας σε αυτό.
  • Παρέχεται εύκολη υποστήριξη για να κρατάτε σωστά το γυαλί.
  • Διαφορετικά ποτήρια είναι κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους μπύρας.
  • Έτσι, εξαρτάται από εμάς πώς επιλέγουμε γενικά ένα καλύτερο ποτήρι για εμάς.

Τα ποτήρια μπύρας φέρνουν μια σειρά από νέες και κομψές φιγούρες. Τέτοια γυαλιά είναι κατάλληλα για τη νέα γενιά καθώς έχει γίνει πλέον συνήθεια να έχει τα πάντα στάνταρ. Ο τύπος ποτηριού μπύρας έκανε τους ανθρώπους να επιλέξουν το καλύτερο ποτήρι μπύρας και ενισχύουν το άρωμα της μπύρας. Τα διάσημα ποτήρια είναι κατάλληλα μόνο για μερικές διάσημες μπύρες. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ιδιότητες του γυαλιού πριν το αγοράσετε. Επίσης, ελέγξτε εάν το γυαλί είναι μολυσμένο ή όχι.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

1. Ποιος τύπος ποτηριού μπύρας είναι ο καλύτερος?

Απάντηση: Το ποτήρι Sampler θεωρείται ως το καλύτερο ποτήρι μπύρας λόγω των παγκόσμιων ιδιοτήτων του. Είναι κατάλληλο καθώς ένα δείγμα μπύρας μπορεί να ελεγχθεί πριν από την μέθη. Μπορεί επίσης να κρατήσει 80 ml άκρου ταυτόχρονα χωρίς καμία υπερχείλιση. Έτσι, θα είναι μια καλύτερη επιλογή αν επιλέξετε ένα ποτήρι δειγματοληψίας για το ποτό σας.

2. Ποιοι είναι οι τύποι γυαλιών μπύρας που διατίθενται στην Ινδία?

Απάντηση: Οι διαφορετικοί τύποι ποτηριών μπύρας στην Ινδία είναι ποτήρια Pong, ποτήρια μπύρας Pub, ποτήρια μπύρας Pilsner, ποτήρια μπύρας Imperial, ποτήρια μπύρας Tulip, Jumbo Beer Mug, allηλά ποτήρια μπύρας και πλαστικά ποτήρια μπύρας. Όλα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές στην Ινδία. Το πιο κατάλληλο εδώ είναι το ποτήρι μπίρας Pilsner. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει οποιονδήποτε από την ποικιλία γυαλιών στην Ινδία.

3. Τι να σκεφτείτε όταν επιλέγετε ένα ποτήρι μπύρας?

Απάντηση: Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το υλικό του γυαλιού, το σχήμα του γυαλιού και το μέγεθος του γυαλιού. Το ποτήρι μπύρας πρέπει να αποτελείται από ισχυρό και υφασμάτινο υλικό. Το σχήμα δεν πρέπει να είναι εξαιρετικό εκτός αν θέλετε επίδειξη. Επίσης, το ποτήρι πρέπει να περιέχει μπύρα τουλάχιστον 50 ml ποτού. Έτσι, κάποιος πρέπει να λάβει υπόψη αυτά τα σημεία πριν κάνει μια επιλογή.

4. Υπάρχουν άλλοι τύποι ποτηριών μπύρας που διατίθενται στην αγορά; (Εκτός από τον τύπο γυαλιού)

Απάντηση: Ναι, υπάρχουν ορισμένα ποτήρια όπως τα γυαλιά Pong και τα πλαστικά που θεωρούνται γενικά ως απόρριψη. Τέτοιοι τύποι είναι κατάλληλοι όταν ταξιδεύετε κάπου και θέλετε να απολαύσετε μπύρα. Θα ήταν καλή επιλογή με γυαλιά πονγκ με εύκολη πρόσληψη και απόρριψη. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ποτήρια από ηλεκτρονικά καταστήματα ή απευθείας από την αγορά.