15 καλύτερα γυναικεία ίσια χτενίσματα για το 2021

Ενώ υπάρχουν διαφορετικές υφές μαλλιών, τα ίσια μαλλιά ήταν ένα συνηθισμένο σενάριο σε πολλές περιπτώσεις. Ενώ μερικοί έχουν φυσικά ίσια μαλλιά, άλλοι έχουν χημικά ισιωμένα μαλλιά ή μέσω εργαλείων styling. Όπως και να έχει, το να έχεις μεταξένια λεία μαλλιά είναι ευλογία. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να χτενίσετε τα μαλλιά χωρίς κόπο, και κανείς δεν χρειάζεται να φασαρεί ή να δουλεύει πολύ σκληρά για να φαίνεται όμορφος. Αλλά εκείνες τις μέρες, θέλετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε την εμφάνιση, αυτά τα ίσια χτενίσματα για κορίτσια μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αυτά τα λεία και ίσια χτενίσματα και κουρέματα για κορίτσια και γυναίκες δίνουν αβίαστα μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση και είναι ευέλικτα για να δοκιμάσετε γρήγορα το φάσμα των εμφανίσεων. Ελέγξτε τις ιδέες μας για το πόσο καλύτερα μπορείτε να δοκιμάσετε τα ίσια μαλλιά σας και θα εμπνευστείτε όπως εμείς.

ίσια χτενίσματα για κορίτσια

18 χαριτωμένα και εύκολα ίσια χτενίσματα για γυναίκες:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 18 απλά χτενίσματα για ίσια μαλλιά. Αυτά είναι από τα κορυφαία καλύτερα κούρεμα για παχιά και λεπτά ίσια μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσει ένα άτομο.

1. The Asian Fringed Look:

ίσια χτενίσματα για γυναίκες

Αυτό βρίσκεται στη γραμμή της μετωπικής τομής. Αυτά διατηρούνται εδώ με ασύμμετρο οριζόντιο τρόπο, και αυτά είναι επομένως πολύ περιστασιακά για το άθλημα, και επίσης αυτά είναι εύκολα στη ρύθμιση. Ένας ψεκασμός νερού από εμφιαλωμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αυτών των τύπων εφέ σε μια εύκολα διαχειρίσιμη μορφή. Αυτά μπορεί να είναι το άθλημα για πάρτι, το οποίο μπορεί να είναι μια τακτική εμφάνιση χαμηλής συντήρησης. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά straight ασιατικά χτενίσματα.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Δοκιμάστε αυτό το στυλ το χειμώνα στην καλύτερη περίπτωση.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και του ’30 ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Φορέστε αυτό το στυλ με οβάλ και διαμαντένιο σχήμα προσώπου.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Φορέστε το για ένα ωραίο φόρεμα για πάρτι ή κοκτέιλ εκδηλώσεις.

2. Shifted Fringed Look:

γυναίκες με ίσιο κούρεμα

Αυτή η ιδέα για ίσιο χτένισμα δεν είναι καινούργια, αλλά είναι όμορφη και χαριτωμένη. Αυτό το στυλ έχει πλαϊνά κτυπήματα που το κάνουν αυτό και κάνει αυτό το μοντέρνο χαριτωμένο look. Αυτό το θηλυκό χτένισμα είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε και να το διατηρήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μακριά μαλλιά και κομψά κτυπήματα για να νιώσετε αυτή την πριγκίπισσα να φαίνεται και να αισθάνεται. Δοκιμάστε αυτό αν θέλετε μια πολύ νευρική και θηλυκή κομψή εμφάνιση.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι εξαιρετική για να πάτε εδώ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ μόνο για γυναίκες ηλικίας 20 ετών.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Όσοι έχουν οποιοδήποτε τύπο προσώπου μπορούν να το δοκιμάσουν εντελώς καθώς ταιριάζει σε όλους.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Φορέστε χαριτωμένα φορέματα ή μακριά φορέματα για να πάτε σε πάρτι και εκδηλώσεις.

3. The Ramp Girl Look:

χτενίσματα για γυναίκες με ίσια μαλλιά

Αυτή είναι μια εμφάνιση ράμπας σε ένα ίσιο χτένισμα για κορίτσι, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα με τη βοήθεια μερικών κλιπ. Εάν το μήκος είναι μεγάλο, τότε το πάνω τμήμα μπορεί να μετατοπιστεί προς τα πίσω και στη συνέχεια να κοπεί με μερικές καρφίτσες για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα στην μετωπική περιοχή. Αυτά είναι επίσης καλά για πάρτι και εύκολα για καθημερινά κολέγια ή λύκεια.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Δοκιμάστε αυτό το στυλ καλύτερα στην εποχή των μουσώνων.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε το αν είστε μόνο στην ηλικία των 30 και 20 ετών.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Εάν έχετε ένα οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο, τότε αυτό το στυλ ταιριάζει καλύτερα μαζί σας.
 • Κατάλληλη περίσταση και ρούχα: Φορέστε το με φανταχτερά ρούχα για θεματικά πάρτι ή γιορτές σε κολέγια.

4. The Rocker Girl Look:

κούρεμα για γυναίκες ίσια μαλλιά

Αυτά τα ίσια χτενίσματα για γυναίκες δεν είναι το συνηθισμένο στυλ που βλέπουμε. Αυτό έχει μια αρκετά λαμπερή και γυαλισμένη εμφάνιση. Εδώ είναι ένα ωραίο γυαλισμένο πλαϊνό πόνι που βουρτσίζει τα μαλλιά προς την πλευρά που καλύπτει τη μία πλευρά του μετώπου. Αυτό είναι νέο στην τάση, αλλά φαίνεται αρκετά κομψό και νευρικό. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με στυλ, τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Αυτά είναι καλά με funky ρούχα επίσης.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Τα καλοκαίρια είναι καλό να πηγαίνουν σε αυτό το κούρεμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Δοκιμάστε αυτό το στυλ με όποιο σχήμα προσώπου θέλετε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Εάν είστε στη δεκαετία του ’30, τότε αυτό ταιριάζει απόλυτα μαζί σας.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν αυτό το στυλ με ωραία μακριά φορέματα ή φούστες για χορευτικά πάρτι.

5. The Fashion Model Look:

χτενίσματα για κορίτσι με ίσια μαλλιά

Εδώ είναι τα πάρτι ίσια χτενίσματα για κορίτσια. Αν θέλετε ένα high -end και φανταχτερό κομψό look, που είναι βασιλικό και vintage, τότε δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο. Δοκιμάστε αυτό το στυλ για ένα τόσο στιλβωμένο vibe και μοντέρνο αποτέλεσμα. Αυτό φαίνεται υπέροχο αν είστε στη βιομηχανία της μόδας και σε εκδηλώσεις για να δείχνετε κατάλληλοι και να νικήσετε το πλήθος με αίσθηση στυλ.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 30 τους ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Δοκιμάστε αυτό το στυλ για διαμάντι και οβάλ πρόσωπο.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ τους χειμώνες και τους μουσώνες στα καλύτερά του.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Φορέστε αυτό το στυλ με φανταχτερά φορέματα ή φορέματα για να δείχνετε υπέροχα για πάρτι και εκδηλώσεις.

6. Μετατοπισμένες τριχοειδείς τρίχες:

ίσιο κούρεμα για κορίτσια

Εδώ είναι ένα άλλο ανοιχτό ίσιο χτένισμα για κορίτσια. Ωστόσο, είναι χαμηλή εμφάνιση συντήρησης. Αυτό το στυλ φαίνεται αρκετά στην κορυφή και το δυνατό είναι εύκολο να διατηρηθεί και να διαμορφωθεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βουρτσίζετε καλά και να κόβετε τα μαλλιά σε αυτό το στρώμα ήπιας κοπής. Απλά αφήστε τα μαλλιά να είναι δροσερά, όπως φαίνεται στην εικόνα, και θα έχετε αυτόματα αυτό το μοντέρνο look.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Δοκιμάστε αυτό το στυλ μόνο τους χειμώνες.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Το τετράγωνο, το οβάλ και το στρογγυλό πρόσωπο είναι καλό να πάτε εδώ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Αν είστε στα μέσα της δεκαετίας του ’20, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Φορέστε το για γιορτές και εκδηλώσεις στο κολέγιο με φορέματα ή φούστες.

7. Centralized Chopped Look:

κορίτσια ίσια χτενίσματα

Ακολουθούν κι άλλες ιδέες για ίσια χτενίσματα για κορίτσια. Αυτή είναι μια κομμένη εμφάνιση όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Εδώ αυτό δίνει καλοκαιρινές δονήσεις και το μήκος μπορεί εύκολα να αλλάξει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή συντήρηση για να δώσετε σε αυτά τα λεπτά μαλλιά και λαμπερό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το αν θέλετε επιτόπου έτοιμο και εύκολο στο στυλ look για καθημερινή χρήση.

 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να φορέσει αυτό το βλέμμα γρήγορα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι νεαρές γυναίκες των 20 ετών μπορούν να αθληθούν καλά με αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι χειμώνες και τα καλοκαίρια είναι η κατάλληλη εποχή και εποχή για να τα αθληθείτε.
 • Κατάλληλη περίσταση και ρούχα: Φορέστε το με casual ρούχα γουέστερν για ώρες κολλεγίων και εξόδους με φίλους.

8. Το βλέμμα κάλυψης μετώπου:

κούρεμα για ίσια μαλλιά

Τώρα έρχονται τα σύντομα ίσια χτενίσματα για κορίτσια. Αυτό το στυλ που βλέπουμε είναι με κτυπήματα που είναι χαριτωμένα και θηλυκά. Αυτό είναι το στυλ στις μέρες μας και απογειώνεται με αυτήν την τάση και τις δονήσεις. Μια τόσο τολμηρή και δυνατή εμφάνιση δεν είναι ;! Δοκιμάστε αυτό εάν είστε πειραματικοί στην εμφάνισή σας, σας αρέσει να στυλ με τόλμη και κομψό τρόπο. Τίποτα σαν αυτό αν είσαι εθισμένος στη μόδα!

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ τα καλοκαίρια για να δείχνετε όμορφα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 ταιριάζουν πολύ σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Εκείνοι με τετράγωνο και οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Τέλεια περίσταση και ρούχα: Οι γυναίκες θα πρέπει να το φορούν με εντελώς κομψά δυτικά ρούχα για να φαίνονται υπέροχα για πάρτι ή εκδηλώσεις κοκτέιλ και εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών.

9. The Straight Fringed Look:

χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Τώρα έρχεται ένα άλλο σύντομο ίσιο χτένισμα για κορίτσια. Αυτό το στυλ είναι εύκολο να φορεθεί και δίνει αυτή τη vintage κομψή και έξυπνη εμφάνιση. Οι γυναίκες που λατρεύουν να φαίνονται κομψές και έξυπνες, θέλοντας να δώσουν αυτή την υπέροχη πρώτη εντύπωση, μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ. Φορέστε το αν είστε εταιρικοί καθώς σας ταιριάζει καλύτερα.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε το καλύτερα σε κάθε εποχή καθώς είναι αρκετά ευέλικτο.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ για γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του 20-40 και για οποιονδήποτε.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Εκείνα με στρογγυλό, οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Κατάλληλη περίσταση και ρούχα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ με επίσημα όπως μπλέιζερ και φούστες για να πάτε σε συναντήσεις και εκδηλώσεις γραφείου.

10. Το απλό πόνι επάνω:

ίσια χτενίσματα

Ένα από τα καλύτερα looks για κομψά λεία και ίσια μαλλιά είναι η αλογοουρά. Δεν ταιριάζει μόνο με την εμφάνιση και την υφή των μαλλιών αλλά είναι επίσης εύκολο στη διαχείριση. Όταν έχετε μια λεπτότερη συνοχή των μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πόνι με κομψό στυλ για να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε ένα πόνι αλλά να αφήσετε ελεύθερες τις πιο μακριές κλειδαριές στο μπροστινό μέρος. Αφού το πόνυ τυλίξει τις πιο μακριές κλειδαριές στο πίσω μέρος του πόνι σας.

11. Το Looped Low Bun:

ισιωμένα χτενίσματα

Αυτή είναι μια τέλεια εμφάνιση για κάθε επίσημη εκδήλωση όταν ο καθημερινός κότσος ή η αλογοουρά σας έχει κουράσει. Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα ξεκινήστε λειαίνοντας τα μαλλιά σας και στη συνέχεια μαζεύοντας τις μπροστινές κλειδαριές, δένοντάς τα με μια γραβάτα. Πειράξτε τα υπόλοιπα μαλλιά στο κοντό πόνι και στη συνέχεια μαζέψτε τα υπόλοιπα μαλλιά από κάτω και δέστε ξανά. Αυτή τη φορά βρόχο το προηγούμενο πόνυ σας και στη συνέχεια φτιάξτε έναν κότσο από τα κάτω μαλλιά.

12. Οι τάσεις της Uber:

χαριτωμένα χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Όσο μιλάμε για λεία και ίσια μαλλιά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια νεότερη εμφάνιση αντί να ακολουθείτε τα ίδια παλιά χτενίσματα. Εδώ η μία πλευρά του κεφαλιού είναι σωστά ξυρισμένη ενώ η άλλη έχει μια όμορφη λαμπερή και λαχταριστή κλειδαριά. Αυτό είναι ένα σχετικά νέο χτένισμα, αλλά έχει κερδίσει δημοτικότητα από την άφιξή του. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να το ξυρίσετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ασύμμετρες μετωπικές κλειδαριές.

13. Χρήση αξεσουάρ:

χαριτωμένα ίσια χτενίσματα

Ένα απλό αξεσουάρ μαλλιών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε τα μαλλιά σας να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Δεν χρειάζονται πάντα καλά χτενίσματα για να καμαρώνεις φοβερά μαλλιά και με την καθαρή χρήση ενός όμορφου μπιχλιμπιδιού ίσως, ή απλώς με ένα απλό αξεσουάρ για κλιπ, μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία εμφάνισης στον εαυτό σας. Εδώ χρησιμοποιείται κεφαλόδεσμος.

14. Το τυλιγμένο κουλούρι:

κουρέματα για χοντρά ίσια μαλλιά

Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, ξεκινήστε αφήνοντας ένα καλό κομμάτι από τις μετωπικές κλειδαριές σας και αφήστε το ελεύθερο και στη συνέχεια μαζέψτε τα υπόλοιπα μαλλιά στο πίσω μέρος. Ξεκινήστε δένοντάς το σε ένα απαλό πόνι με μια άπαχη γραβάτα, ώστε να μπορείτε να το κρύψετε εύκολα. Τώρα χρησιμοποιήστε τη μέθοδο looping για να δημιουργήσετε ένα χαμηλό κουλούρι. Τώρα πάρτε την κλειδαριά από τα αριστερά και τυλίξτε την προς τα δεξιά και καρφιτσώστε την. Κάντε το αντίστροφο για το άλλο.

15. The Under Tuck:

κουρέματα για λεπτά ίσια μαλλιά

Για να κάνετε το under tuck, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κεφαλόδεσμο στα αρχικά στάδια εάν δεν είστε καλά αναγνωρισμένοι με την επαγγελματική προσέγγιση. Με μια κεφαλόδεση, μπορείτε να μαζέψετε και να κυλήσετε τα μαλλιά για να έχετε το βλέμμα. Διαφορετικά, η επαγγελματική προσέγγιση κόμβων μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος.

16. Οι πλαϊνές πλεξούδες:

χτενίσματα για λεπτά ίσια μαλλιά

Η απλή πλεξούδα στο πλάι είναι μια καλή εμφάνιση και για τα ίσια μαλλιά. Αυτό είναι απλό και ταυτόχρονα μοντέρνο. Αυτό μπορεί να είναι ένα πάρτι και επίσημο και επομένως εδώ έχουμε τη μονόπλευρη πλεξούδα όπου το άλλο μισό της κλειδαριάς αφήνεται ελεύθερο.

17. The Back Roll:

φυσικά ίσια χτενίσματα

Ξεκινήστε δένοντας τα μαλλιά σας, όλα αυτά, σε ένα χαλαρό πόνι και, στη συνέχεια, πάρτε ένα χαλαρό σκέλος από το πίσω μέρος του πόνι για να το τυλίξετε γύρω -γύρω γύρω από το πόνι. Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ στο τέλος για να κλειδώσετε το ρολό.

18. Go For Layers:

καλύτερο χτένισμα για ίσια μαλλιά θηλυκό

Με ένα λείο και ίσιο κεφάλι γεμάτο μαλλιά, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε στρώσεις ως χτένισμα αφού θα προσθέσει όγκο στο βλέμμα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μοτίβο χτενίσματος.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Τώρα επιτρέψτε μας να σας πούμε μερικές καλύτερες προτάσεις και κόλπα για την καλύτερη εμφάνιση ίσιας τρίχας.
 2. Εάν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, τότε καλό είναι να επιλέξετε αυτές τις εμφανίσεις. Αλλά αν το κάνετε τεχνητά, φροντίστε να προστατεύετε καλά τα μαλλιά σας με θερμοπροστατευτικά, λάδι αργού και καλή θρέψη των μαλλιών.
 3. Επιπλέον, όλα αυτά τα ίσια χτενίσματα φαίνονται κομψά και λαμπερά με λεπτά μαλλιά. Το μυστικό πίσω είναι να έχεις καλή υγρασία στα μαλλιά και να έχεις λεπτά μαλλιά.
 4. Ως εκ τούτου, η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών θα πρέπει να ακολουθείται με κάθε κόστος χωρίς χάσιμο και αποτυχία.
 5. Το σπα μαλλιών μία φορά το μήνα είναι μια καλή ιδέα για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά προστατεύονται από όλους τους τύπους ρύπων και το θαμπό.
 6. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν που αυξάνουν τον όγκο εάν έχετε λεπτά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν με βάση την υγρασία εάν έχετε ξηρά μαλλιά.

Ελπίζω να σας άρεσε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για ίσια χτενίσματα. Ο κατάλογος είναι ανάμεσα στα κορυφαία στυλ τάσης που είναι πολύ γνωστά στον κόσμο της μόδας. Μπορείτε εύκολα να τα δοκιμάσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είτε πρόκειται για έντονα στυλ είτε για απλές εμφανίσεις, και εξαρτάται από εσάς για το πώς θα στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε να υπερβείτε το έντονο ή να έχετε ήπια εμφάνιση. Πείτε μας περαιτέρω προτάσεις και σχόλια μόλις τα δοκιμάσετε, μας αρέσει να ακούμε από εσάς και να έχουμε σχόλια.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Will Bangs ταιριάζει σε λεπτά και ίσια μαλλιά?

Απάντηση: Τα χτυπήματα μπορούν να κάνουν την εμφάνιση αν έχετε λεπτά και ίσια μαλλιά. Αυτά είναι το νέο στυλ που καλύπτει την αραίωση των μαλλιών. Επιπλέον, δοκιμάστε με στυλ κοντού κτυπήματος για να σας φαίνεται υπέροχο.

Q2. Πόσο συχνά τα ίσια μαλλιά απαιτούν κούρεμα?

Απάντηση: Τα ίσια μαλλιά μπορεί να απαιτούν περισσότερο κόψιμο από τα κανονικά μαλλιά, ανάλογα με τη φύση των μαλλιών σας. Κατά μέσο όρο, κάποιος μπορεί να απαιτήσει κόψιμο μαλλιών μία φορά σε 4 μήνες για ίσια μαλλιά.

Q3. Πώς να κάνετε τα ίσια μαλλιά να φαίνονται αφράτα και χοντρά?

Απάντηση: Όλοι ονειρευόμαστε για χοντρά και χνουδωτά μαλλιά. Τα πυκνά μαλλιά είναι εντελώς άλλο στυλ και φαίνονται τόσο ζωντανά και νευρικά. Τώρα η απόχρωση των μαλλιών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες του τρόπου ζωής και επίσης τη φροντίδα που διατηρούμε στα μαλλιά. Η καλή διατροφή, το τακτικό τρίψιμο, το καλό σαμπουάν, η μη πολλή χρήση χημικών στα μαλλιά, το τακτικό μασάζ με λάδι μαλλιών τακτικά και ούτω καθεξής είναι σημαντικοί παράγοντες για τα χνουδωτά και πυκνά μαλλιά.

Q4. Πόσο διαρκεί η τεχνητή ευθυγράμμιση των μαλλιών και πότε πρέπει να τα επαναλάβω?

Απάντηση: Αυτή η θήκη εξαρτάται από τη φύση των μαλλιών σας. Εάν έχετε φυσικά πολύ σγουρά μαλλιά, τότε μπορεί να φύγουν πολύ σύντομα. Ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετούς μήνες, ανάλογα με το καθεστώς περιποίησης των μαλλιών σας. Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε κάνει έναν καλό έλεγχο μαλλιών και γνωρίζετε την υγεία των μαλλιών σας προτού πάτε τακτικά για αυτές τις διαδικασίες.