20 δελεαστικά σχέδια Violet Saree με εικόνες

Το Violet είναι το νέο μαύρο. Πείτε γεια σε αυτό το σαγηνευτικό χρώμα που είναι φωτεινό και έντονο. Το Violet είναι ένα μείγμα ροζ και μπλε αποχρώσεων που είναι αρκετά ελκυστικό για τις γυναίκες. Είναι σύμβολο βασιλείας και πλούτου. Τα περισσότερα βασιλικά ρούχα έχουν ιώδες χρώμα, καθώς προσφέρει μια υπέροχη εμφάνιση. Τα βιολετί sarees είναι καλύτερα να επιλέγονται για περιπτώσεις όπως γάμοι και δεξιώσεις, καθώς είναι ένα μοναδικό χρώμα και μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε μακριά από το πλήθος. Ελέγξτε αυτήν τη σαγηνευτική συλλογή από βιολετί saree, εάν θέλετε να γίνετε τραβηγμένοι από το πλήθος. Αυτά τα εκπληκτικά σχέδια ταιριάζουν σε διαφορετικές περιπτώσεις και με βάση την ηλικία και το σκοπό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Σχέδια και εικόνες Violet Saree:

Εδώ είναι μια λίστα με ελκυστικά σχέδια βιολετί χρώματος saree. και Αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια βιολετί saree που είναι διαθέσιμα στην ινδική αγορά.

1. Dark Violet Silk Saree:

Dark Violet Silk Saree

Αυτό το σκουρόχρωμο ιώδες μεταξωτό σάρι της νότιας Ινδίας είναι ένα περιστροφικό κεφάλι. Έρχεται σε ένα πλούσιο μεταξωτό υλικό με ένα μεγάλο, κληρονομικό παλού. Ολόκληρο το saree είναι καλυμμένο με μικροσκοπικά μοτίβα zari για να προσφέρει πλούτο. Το αποκορύφωμα του saree ωστόσο, είναι η υπέροχη ύφανση παγώνι στο saree, που αναδεικνύει ολόκληρη την εμφάνιση.

2. Violet Plain Saree:

Violet Plain Saree

Τα απλά sarees είναι αιώνια. Ζουν για πάντα ακόμη και σε μια αγορά γεμάτη με υπέροχα σχεδιαστικά sarees. Αυτό το όμορφο βιολετί απλό saree είναι κατασκευασμένο από υλικό georgette. Είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και υπέροχο. Αυτό το saree συνδυάζεται καλύτερα με μια ωραία μπλούζα σχεδιαστών και βαριά αξεσουάρ.

3. Violet Wedding Saree:

Violet Wedding Saree

Η αναζήτησή σας για ένα μεγάλο σάρι γάμου τελειώνει με αυτό το βασιλικό βιολετί σάρι. Είναι πολύ μεγάλο και είναι κατασκευασμένο από καθαρό μεταξωτό υλικό Kanjeevaram. Τα πλούσια μοτίβα αν και το saree μπορεί να σας κάνει να μοιάσετε με μια βασίλισσα που περπατά στο διάδρομο. Το pallu έχει ένα ενδιαφέρον πουά σχέδιο για να προσφέρει μια διαφορετική εμφάνιση.

4. The Best Designer Violet Saree:

Η Καλύτερη Σχεδιάστρια Violet Saree

Αυτός είναι ο καλύτερος σχεδιασμός βιολετί saree αυτής της λίστας. Έχει πολύ ελκυστικό σχεδιασμό και όλο το μοτίβο είναι αρκετά ελκυστικό επίσης. Εάν χρειάζεστε μερικά όμορφα σχέδια saree, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα ινδικά κομμάτια ρούχων εκεί έξω.

5. The Violet and Pink Half Saree:

Η βιολετί και η ροζ μισή σαρία

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφα αγκαλιασμένο saree, το οποίο θα κλέψει αποτελεσματικά όλα τα βλέμματα. Το σχέδιο saree είναι κατάλληλο για γυναίκες κάθε ηλικίας και το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ίσως ένα από τα καλύτερα που μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και εκδηλώσεις.

6. The Violet and Pink Saree:

Η Βιολέτα και η Ροζ Σαρία

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα sarees όλων των εποχών. Έχει πολύ καλό χρώμα και το μοτίβο που γίνεται σε αυτό είναι επίσης αρκετά δελεαστικό. Τα μοτίβα είναι μικρά με στίγματα, κυκλικά, κλπ. Σε όλο το σώμα του saree με υπέροχα σχέδια.

7. Το σχέδιο κόκκινου και ιώδους χρώματος Saree:

Το κόκκινο και ιώδες χρώμα Saree Design

Αυτό είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα μοτίβα saree όλων των εποχών. Αυτός ο σχεδιασμός είναι τόσο δελεαστικός που ο καθένας θα μπορεί να τον αθληθεί σχεδόν οπουδήποτε. Η απόφαση να συμπεριλάβετε το κόκκινο χρώμα με το μοβ μοτίβο σε αυτό το μεταξωτό σάρι είναι εξαιρετική. Απλώς έκανε το saree να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο και κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις.

8. The Colorful Violet Saree:

Η πολύχρωμη βιολετί σαρία

Μαζί με το βιολετί, υπάρχει εφαρμογή πολλών άλλων χρωμάτων σε αυτό το saree. Αν ψάχνετε για βιολετί μεταξωτό saree, τότε αυτό θα είναι αρκετά καλό σύμφωνα με την επιλογή σας. Οι έξυπνες πινελιές χρωμάτων σε ορισμένα τμήματα του saree χρησιμοποιούνται για να κάνουν ελκυστικά σχέδια, γεγονός που φωτίζει ολόκληρο το σχέδιο.

9. The Violet Saree της Κουάλα Λουμπούρ:

Βιολετί Σαρί της Κουάλα Λουμπούρ

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιολετί sarees όλων των εποχών. Έχει ένα πολύ όμορφο σχέδιο σε όλο το σώμα που γίνεται με τη βοήθεια του χρυσού χρώματος και που θα προσελκύσει τους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Αν πρόκειται να παρευρεθείτε σε μια γαμήλια τελετή και θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους παρευρισκόμενους, τότε αυτό θα είναι το τέλειο σάρι για να δώσετε στον εαυτό σας τη συγκεκριμένη λάμψη.

10. The Violet Net Saree Design:

Το Violet Net Saree Design

Το συγκεκριμένο ιώδες saree net είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα σχέδια saree όλων των εποχών. Έχει ένα πραγματικά δελεαστικό μοτίβο και ο σχεδιασμός που γίνεται στις άκρες του υλικού είναι το κύριο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του saree. Αν το φορέσετε σε μια εορταστική εκδήλωση, τότε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Αντί να το φορέσετε με μια μπλε μπλε μπλούζα, μπορείτε να το αθλήσετε με την αγαπημένη σας μπλούζα.

11. Το Κεντητό Μεταξωτό Βιολετί Saree:

Η Κεντημένη Μεταξωτή Βιολέτα Σαρία

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια βιολετί saree όλων των εποχών. Οι άκρες είναι αρκετά καλά διακοσμημένες με χρυσό μοτίβο και αυτό είναι που κάνει αυτό το σχεδιαστή saree να φαίνεται διαφορετικό από οτιδήποτε εκεί έξω. Αυτό είναι ένα πλούσιο saree με καθαρή μεταξωτή εμφάνιση και διακοσμημένο περίγραμμα νήματος.

12. The Full Sleeve Pink and Violet Color Saree:

Το πλήρες μανίκι ροζ και ιώδες χρώμα Saree

Αυτό είναι ένα όμορφο βιολετί saree και όπως όλα τα άλλα αυτό έχει επίσης κάτι μοναδικό σε αυτό. Σε σύγκριση με το ροζ και ιώδες saree που συζητήθηκε προηγουμένως, το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού είναι διαφορετικό. Αυτό το απλό saree έρχεται σε μια σκιασμένη ποικιλία ροζ και μοβ χρώματα.

13. Violet Net Saree:

Violet Net Saree

Το πρώτο saree σε αυτήν τη λίστα με πανέμορφα βιολετί χρώματα είναι αυτό το μαύρο περίγραμμα. Το saree έχει μικροσκοπική πέτρα και μπορείτε να το φορέσετε με ευκολία σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά η επιλογή του για πάρτι χαμηλών τόνων είναι καλή ιδέα, καθώς θα σας κρατήσει όλα τα βλέμματα.

14. Deep Violet Saree:

Deep Violet Saree

Το επόμενο που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά διαθέτει ένα όμορφο καλάς γύρω από το παλού. Αυτό είναι ένα άλλο καθαρό saree και ένα σχεδιαστή. Το saree σάς επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά στη νέα τάση, αλλά υποστηρίζει το ροζ περίγραμμα με σύγχρονο τρόπο.

15. Διαφορετικές αποχρώσεις της βιολέτας:

Διαφορετικές αποχρώσεις της βιολέτας

Όταν θέλετε ένα saree που έχει βιολετί παντού και σε όλες τις αποχρώσεις, μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας για το χρώμα με αυτό το saree. Έχει γκρι περίγραμμα, αλλά αυτό αυξάνει μόνο την αριστοκρατική εμφάνιση ολόκληρου του σχεδίου. Έχει διπλές αποχρώσεις ανοιχτού και σκούρου ιώδους χρώματος, που φαίνεται πολύ αριστοκρατικό και κομψό.

16. Μαύρο Κέντημα Violet Saree:

Μαύρο Κέντημα Violet Saree

Με ένα βιολετί saree και μόνο μαύρα λουλουδάτα σχέδια στη μία πλευρά, αυτό το saree είναι ένα georgette, το οποίο μπορεί να αρκεί ως το μοναδικό σας saree πάρτι για όλες τις περιπτώσεις. Αυτό σας κάνει να δείχνετε πολύ βασιλική και κομψή. Το μαύρο βελούδινο περίγραμμα το καθιστά κατάλληλο για κανέναν άλλο από την ίδια τη βασίλισσα.

17. Violet Pattu Saree:

Violet Pattu Saree

Χρυσαφένιο, αυτό το πανέμορφο κυκλικό σχέδιο, με ιώδες και χρυσό συνδυασμό, φαίνεται ακριβώς εκπληκτικό. Το pallu είναι εκπληκτικά τέλειο και το χρυσό ταιριάζει καλά με το χρώμα. Κανένας γάμος στη νότια Ινδία δεν είναι πλήρης χωρίς αυτό το εκπληκτικό βιολετί Pure Pattu saree.

18. Violet Saree With Golden Zari:

Violet Saree With Golden Zari

Το έργο zari που βλέπετε σε αυτό το saree προσθέτει χάρη στην ήδη τέλεια απόχρωση του βιολετί. Αυτή είναι μια άλλη ζορζέτα στη λίστα και αυτή θα συμπληρώσει καλά τον τόνο του δέρματός σας. Μπορεί επίσης να σας επαναφέρει αμέσως στο παιχνίδι μόδας. Είναι καλύτερα αν επιλέξετε την ίδια χρωματιστή μπλούζα.

19. Zari Work Violet Saree:

Zari Work Violet Saree

Αυτό το βιολετί saree είναι καθαρό και το έργο κέντημα zari είναι πολύ περίπλοκο. Ένα σιφόν από λεβάντα για την ακρίβεια, είναι μια καλή επιλογή για πάρτι. Το μικρό βάρος, που βλέπει το saree είναι εκπληκτικό για βραδινά πάρτι. Μπορεί να σε κάνει να δείχνεις θηλυκή και χαριτωμένη.

20. Violet Saree With Black Lace:

Violet Saree Με Μαύρη Δαντέλα

Αυτό το saree είναι μια αριστοκρατική επιλογή και καλόγουστο για εθνοτικές ημέρες. Δείτε το πανέμορφο κέντημα παντού που τραβάει την προσοχή σας αμέσως. Από προσκλήσεις γενεθλίων έως γιορτές γραφείου, θα είστε η ντίβα ανά πάσα στιγμή. Αυτό το απλό saree μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας καλά αξεσουάρ.

Το βιολετί έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην αγορά. Από ένα απλό, απλό saree έως ένα βαρύ saree γάμου, το βιολετί χρώμα είναι ένα πλήθος. Αυτό το πλούσιο και βασιλικό χρώμα μπορεί να κάνει κάθε άτομο να φαίνεται φωτεινό και όμορφο. Ειδικά την εποχή του γάμου, ακόμα κι αν δεν είστε η νύφη, η επιλογή ενός απλού βιολετί σάρι μπορεί να κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Τα βιολετί sarees συνδυάζονται καλύτερα με χρυσά και γερμανικά ασημένια αξεσουάρ. Εάν είναι ένα απλό saree, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ωραίες χάντρες και αξεσουάρ. Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η ωραία συλλογή Violet saree και σκοπεύετε να αγοράσετε μια.