9 Γκρι Sarees με τις καλύτερες εμφανίσεις με εικόνες

Το γκρι είναι ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα χρώματα. Είναι ουδέτεροι και μπορούν να αθληθούν σχεδόν με τα πάντα. Οι γυναίκες λατρεύουν επίσης αυτό το συγκεκριμένο χρώμα και τα γκρι μεταξωτά sarees είναι μερικά από τα καλύτερα που μπορεί κανείς να ζητήσει. Αυτά τα sarees έχουν ελκυστικά μοτίβα μαζί με το εντυπωσιακό χρώμα, δηλαδή το γκρι. Κάποιος μπορεί να φέρει τα γκρι χρώματα sarees σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις και τα φεστιβάλ και να φαίνονται υπέροχα σε αυτά. Οι σχεδιαστές βρίσκουν επίσης το γκρι χρώμα αρκετά κατάλληλο για αυτούς, αφού αποτελεί έναν εξαιρετικό καμβά για την εφαρμογή των διαφορετικών παραδοσιακών σχεδίων. Αν σας αρέσουν τα γκρι sarees, τότε τα παρακάτω κορυφαία 9 σχέδια saree θα είναι κατάλληλα για εσάς.

Απλή και όμορφη γκρι Sarees με εικόνες:

1. The Elegant Grey Saree’s:

Το Elegant Grey Saree's

Τα κορίτσια με καλό ύψος μπορούν να αθλήσουν αυτό το φοβερό σάρι πολύ εύκολα. Το γκρι saree ακολουθεί ένα μοναδικό μοτίβο που γίνεται στις άκρες και αυτό είναι το κύριο αξιοθέατο αυτού του ινδικού ρούχου παλιάς σχολής που εξακολουθεί να αρέσει στους ανθρώπους να βλέπουν. Φαίνεται πολύ όμορφο με μια λαμπερή αλλά απλή μπλούζα. Οποιεσδήποτε γυναίκες θα είναι σε θέση να αθλήσουν αυτό το συγκεκριμένο σχεδιαστή saree πολύ εύκολα και να φαίνονται καλά σε αυτό. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά εντυπωσιακός και θα σας αρέσει επίσης.

2. The Dark Grey Saree:

Dark Grey Saree

Το συγκεκριμένο γκρι saree έρχεται με άκρες καρφίτσας και το μοτίβο που γίνεται στο saree δεν είναι εύκολα ορατό αλλά χωρίς αμφιβολία είναι εξαιρετικά όμορφο. Το saree έχει ένα πραγματικά δελεαστικό μοτίβο που γίνεται πάνω του και θα λατρέψετε τον τρόπο λειτουργίας αυτού του saree με μια όμορφη μπλούζα. Το saree θα είναι κατάλληλο με γκρι μπλούζα ή ροζ (όπως φαίνεται στην εικόνα). Εάν έχετε μια λεπτή σωματική διάπλαση, τότε θα φαίνεστε απολύτως συναρπαστικοί σε αυτό το saree. Το σχέδιο είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων, αν μπορείτε να το μεταφέρετε.

3. The Double Color Designer Saree:

Double Color Designer Saree

Αν ψάχνετε για γκρι σχέδια saree, τότε το συγκεκριμένο παραδοσιακό ινδικό γυναικείο ρούχο θα σας εντυπωσιάσει. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό μοτίβο που γίνεται σε ένα μέρος του saree χρησιμοποιώντας το ροζ χρώμα, ενώ το άλλο μέρος έχει το απλό γκρι πλυμένο μοτίβο χρώματος.

4. The Silver Grey Wedding Party Saree:

Silver Grey Wedding Party Saree

Κάποιος μπορεί να αθλήσει αυτό το saree σε εκείνους τους γάμους ή δεξίωση μετά από πάρτι. Ο σχεδιασμός είναι πολύ ελκυστικός και θα το λατρέψετε. Έχει ένα πολύ ελκυστικό μοτίβο που γίνεται σε όλο το σώμα.

5. The Designer Grey Saree:

Σχεδιαστής Grey Saree

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα saree σχεδιαστών που θα βρείτε ποτέ. Το χρώμα αυτού του saree είναι τόσο καθαρό και απλό που θα πείσει εύκολα όλες τις γυναίκες να φέρουν αυτό το saree στο σώμα τους και να το φορέσουν σε θρησκευτικές και γαμήλιες εκδηλώσεις.

6. Το καλύτερο γκρι μεταξωτό σαρέι:

Καλύτερη γκρι μεταξωτή σαρία

Οι εποχές του γάμου είναι στο δρόμο και κάθε γυναίκα πρέπει να είναι πρόθυμη να μεταφέρει αποτελεσματικά το μεταξωτό saree. Αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο σχεδιαστή έχει το γκρι χρώμα μαζί με το καφέ στις άκρες και ένα κόκκινο και γκρι σχέδιο μίξης σε ένα μέρος του saree.

7. The Gadwal Grey Silk Saree:

Gadwal Grey Silk Saree

Lookάχνετε για ένα αξιοπρεπές γκρι μεταξωτό σχέδιο sarees; Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια όλων των εποχών. Φέρει ένα πολύ όμορφο μοτίβο σε όλο το saree μαζί με ένα χρυσό σχέδιο και ένα μπλε σχέδιο στις άκρες.

8. The Grey Designer Saree With Red Blouse:

Γκρι σχεδιαστής Saree με κόκκινη μπλούζα

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο γκρι χρώμα saree που πρέπει να φορεθεί με μια κόκκινη μπλούζα για να φέρει το καλύτερο από αυτό το μοντέρνο και παραδοσιακό ρούχο.

9. The Unique Grey Saree:

Μοναδική γκρι σαρί

Αυτό είναι διαφορετικό από οτιδήποτε συζητήθηκε παραπάνω. Το saree έχει ένα πολύ εντυπωσιακό μοτίβο σε όλο το saree που του δίνει το τελευταίο αλλά ακόμα ένα αξιόλογο μέρος σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα γκρι σχέδια saree.

Μπορεί κανείς να φέρει τα γκρι sarees σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και τα φεστιβάλ και να φαίνεται υπέροχο σε αυτά. Οι σχεδιαστές βρίσκουν επίσης το γκρι χρώμα αρκετά κατάλληλο για αυτούς, αφού αποτελεί έναν εξαιρετικό καμβά για εφαρμογή των διαφορετικών παραδοσιακών σχεδίων.

Πηγή εικόνων: 1 ,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9