15 σχέδια αδερφών τατουάζ για αδελφό και αδελφή!

Τα αδέλφια μοιράζονται την πιο σημαντική σχέση. Μπορούν να είναι ο καλύτερος φίλος, οδηγός και προστάτης ο ένας για τον άλλον. Σχεδιάζουμε για το τατουάζ, αλλά το τατουάζ για τα αδέλφια και μετά έχει νόημα, το τατουάζ με νόημα δίνει το δέσιμο μεταξύ αδελφού και αδελφής. Όταν έχεις αδερφάκι, δεν χρειάζεσαι ούτε έναν φίλο. Στέκονται δίπλα μας όποτε τα χρειαζόμαστε. Για να εκφράσετε αυτό το συναίσθημα για τον αδελφό σας, οι άνθρωποι χαράζουν ακόμη και τατουάζ αδερφών στο δέρμα τους.

Σχέδια τατουάζ για αδελφό και αδελφή

Αδελφός και αδελφή τατουάζ για αδέλφια:

Μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους σχεδίων στο τατουάζ αδελφών. Ας αναλύσουμε το καθένα από αυτά.

1. Ταιριάζοντας τατουάζ αδελφών:

Αντιστοίχιση αδερφών τατουάζ

Είναι ταίρι τατουάζ αδελφών που πραγματοποιούνται με τα πόδια, όπου σχεδιάζεται ένα φτερό και γράφεται η μικρή και η μεγάλη αδελφή. Δείχνει την αγάπη και το δέσιμο μεταξύ των δύο αδερφών. Αυτό το τατουάζ των αδερφών θα είναι μόνιμο και έτσι θα είναι και η αγάπη τους. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορείτε να δοκιμάσετε και στο χέρι σας.

2. Brother And Sister Tattoos:

Brother And Sister Tattoos

Αυτό το τατουάζ αδελφού αδελφού είναι σκαλισμένο στο πλάι του τελευταίου δακτύλου. Ένα σχέδιο όπλου σχεδιάζεται με κόκκινο και μπλε χρώμα σε κάθε δάχτυλο αντίστοιχα. Το τατουάζ στο δάχτυλο αντικατοπτρίζει τη σχέση μεταξύ αδελφού και αδελφής. Δίνει ισχυρή εντολή στα συναισθήματά τους.

3. Brother Quote Τατουάζ:

Brother Quote Τατουάζ

Αυτό το ειδικό τατουάζ μηνύματος σχεδιάζεται στον πήχη ενός άνδρα. Αυτό το τατουάζ αδερφού απεικονίζει την εικόνα μιας χειραψίας μεταξύ δύο αδελφών και ακόμη και τα γράμματα γίνονται με τατουάζ. Δείχνει ότι ο αδερφός σου είναι πάντα μαζί σου. Θα έχετε αυτοπεποίθηση γιατί ο αδερφός σας θα σας προστατεύει πάντα.

4. Γλυκά τατουάζ αδελφών:

Γλυκά αδέρφια τατουάζ

Είναι απλά εκπληκτικό και γλυκό τατουάζ αδελφών. Δύο μικροσκοπικά αρκουδάκια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και τα δύο διαφορετικά χρώματα. Φαίνεται ότι και οι δύο βλέπουν ο ένας τον άλλον και χαμογελούν. Αυτό μπορεί να είναι τα αδέλφια, χαρίζοντας χαμόγελο ο ένας στον άλλο. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο τατουάζ διαφορετικού τύπου κινούμενων σχεδίων.

5. Zombie Sister And Brother Tattoos:

Zombie Sister And Brother Tattoos

Είναι ένα τατουάζ αδελφής και αδελφού με ζόμπι όπου η μικρή αδερφή κρατά τον μεγάλο αδερφό της με ένα σχοινί. Δείχνει ότι η αδερφή δεν θέλει να αφήσει τον αδερφό της, οπότε τον δένει με σχοινί. Είναι τόσο χαριτωμένες όλες οι μικρές αδελφές. Αδελφός και αδελφή μπορούν να δοκιμάσουν ένα τέτοιο σχέδιο αν θέλουν να σοκάρουν τους γονείς τους.

6. Τατουάζ αδέλφια Puzzle Piece:

Παζλ Κομμάτι Αδέλφια Τατουάζ

Μια εικόνα παιχνιδιού παζλ σχεδιάζεται εδώ που ταιριάζει μεταξύ τους. Αυτά είναι τέσσερα κομμάτια τατουάζ για αδελφές που συνδέονται μεταξύ τους με την καρδιά. Αυτό το κομμάτι πληροί το κενό μέρος του καθενός. Αυτό συνδέεται μεταξύ αδελφών. η αδερφή είναι πάντα σαν φίλη. Το κορίτσι μοιράζεται όλες τις χαρούμενες και λυπημένες στιγμές με την αδερφή της και αυτό το σχέδιο αξίζει την καλύτερη ένδειξη.

7. Τατουάζ αδελφών στον καρπό:

Τατουάζ αδελφών στον καρπό

Αυτό το τατουάζ αδελφού και αδελφής πραγματοποιείται πάνω από τον καρπό. Απεικονίζει ότι είναι ένα και μόνο ένα το ένα για το άλλο. Ο ισχυρός δεσμός μεταξύ αδελφού και αδελφής τους βοηθά να ενθαρρύνουν και να εμπνέουν με πολλούς τρόπους. Εάν θέλετε έναν απλό τρόπο ενημέρωσης του αδελφού σας, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο για να δείξετε τη σχέση σας με τον αδελφό και την αδελφή σας.

8. Τατουάζ Half Butterfly Sibling:

Μισό πεταλούδα αδερφικό τατουάζ

Αυτό το τατουάζ αδερφής συμπληρώνει το ένα το άλλο. Και στα δύο χέρια, σχεδιάζεται το σχέδιο μισής πεταλούδας το οποίο όταν διατηρείται μαζί μοιάζει ολοκληρωμένο. Έτσι, μια αδελφή είναι ελλιπής χωρίς άλλη αδερφή. Αυτό το σχέδιο μπορείτε να δοκιμάσετε και με τον αδερφό σας, αλλά πρέπει να τον ρωτήσετε πριν σχεδιάσετε αυτό το στυλ. Αλλά φαίνεται ωραίο, δοκιμάστε αυτό.

9. Βρυχηθμός τατουάζ αδελφών:

Βρυχηθμός τατουάζ αδελφών:

Αυτό είναι τατουάζ αδελφών που δείχνει ότι τα αδέλφια μπορούν να μοιραστούν τα πάντα μεταξύ τους. Είτε είναι αγάπη, θυμός, ακόμη και αγώνας. Μερικές φορές, τα αδέλφια μπορούν ακόμη και να κάνουν καυγάδες και βρυχάται σαν αυτό το τατουάζ. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ο καταλληλότερος για τους πήχεις.

10. Anchor Sibling Tattoos:

Anchor Sibling Tattoos

Αυτό το τατουάζ για την αδελφή έχει σχέδιο άγκυρας δεμένο με σχοινί και ένα τόξο είναι δεμένο πάνω από την άγκυρα. Αυτό το τόξο πάνω από την άγκυρα είναι το αποκορύφωμα αυτού του τατουάζ. Σπάνια βρίσκεται μια άγκυρα με ένα τόξο και είναι ένα ξεχωριστό σχέδιο τατουάζ.

11. Endless Knot Sibling Tattoos:

Endless Knot Sibling Tattoos

Αυτό είναι τατουάζ αδελφής αδερφής που γίνεται με μαύρο μελάνι. Σε αυτό το τατουάζ, όλοι οι κόμβοι συνδέονται μεταξύ τους, γεγονός που δείχνει ότι τα αδέλφια συνδέονται μεταξύ τους για μια ζωή. Υπάρχει ένας ατέλειωτος κόμπος με αγάπη για πάντα. Πάρτε αυτό το σχέδιο στην πλάτη ή το χέρι σας, αυτό είναι ένα απλό τατουάζ αλλά νόημα.

12. Twin Sibling Tattoos:

Δίδυμα αδέρφια τατουάζ

Αυτό το τατουάζ αντικατοπτρίζει την αγάπη της δίδυμης αδελφής. Πρόκειται για τατουάζ αδελφών όπου η αγάπη μεταξύ των αδελφών κάνει ντους η μία για την άλλη. Εδώ ένα κορίτσι απολαμβάνει τον Jhulla και απολαμβάνει την ανεξαρτησία. Εδώ και τα δύο τατουάζ είναι ίδια, έτσι και οι δύο αδερφές μπορούν να σχεδιάσουν το ίδιο τατουάζ στο χέρι τους, δίνει την κατάλληλη προσοχή στην αδερφή σας.

13. Τατουάζ Sonding Bonding:

Τατουάζ αδερφικών δεσμών

Είναι τατουάζ αδερφής και αδελφής και στα δύο πόδια. Εδώ ένας αδελφός και μια αδερφή κρατούν ένα μόνο κορδόνι και κολλημένοι μεταξύ τους. Αυτή η χορδή συνδέει αδέλφια μεταξύ τους και στην πραγματική ζωή, είναι ο δεσμός τους που τους συνδέει μεταξύ τους. Αυτός είναι ο πιο αστείος αλλά πιο τρελός τρόπος για να σχεδιάσετε ένα μοναδικό μοτίβο τατουάζ αδελφών.

14. Τατουάζ Sibling Family:

Οικογενειακά τατουάζ αδελφών

Είναι ένα τατουάζ πλήρους οικογενειακού αδελφού όπου σχεδιάζεται η εικόνα και των τριών αδελφών. Και οι τρεις αδερφές κρατούν το ένα το χέρι της άλλης και απολαμβάνουν τη συντροφιά τους. Τρεις αδελφές μαζί κάνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όταν μένετε μακριά από το σπίτι σας, τότε αυτό το σχέδιο θα σας υπενθυμίσει για την οικογένειά σας και η οικογένειά σας είναι πάντα μαζί σας. Δοκιμάστε αυτό και νιώστε αυτήν τη λειτουργία.

15. Sisterly Love Tattoos:

Sisterly Love Tattoos

Αυτό είναι ένα τατουάζ για αδελφές όπου τρεις αδερφές έχουν κάνει τατουάζ η μία για την άλλη. Το τατουάζ είναι χαραγμένο με αλφαβητικό τρόπο και στο τέλος, σχεδιάζεται μια μικρή καρδιά. Η αδελφική αγάπη αντανακλάται σε αυτό το τατουάζ.

Τα αδέλφια παραμένουν συνδεδεμένα μεταξύ τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους, ανεξάρτητα από το τι. Είναι η αγάπη που συνδέει την καρδιά τους μεταξύ τους. Οι άνθρωποι είναι τυχεροί εάν έχουν ένα αδελφό με το οποίο μπορούν να δημιουργήσουν πολλές καλές αναμνήσεις.