15 καλύτερα σχέδια τατουάζ Ταύρου για άνδρες και γυναίκες

Τα τατουάζ Ταύρος είναι η έμπνευση για πολλούς ανθρώπους που γεννήθηκαν υπό την επίδραση αυτού του ζωδίου. Ο Ταύρος, το δεύτερο ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο, αργό σε θυμό αλλά θανατηφόρο όταν προκαλείται, κάτι που είναι πολύ χαρακτηριστικό για την προσωπικότητα των Ταύρων. Τα τατουάζ Ταύρος απεικονίζονται συνήθως από τον ταύρο, το γλυφικό Ταύρο ή συνδυασμό και των δύο.

Οι άνδρες συνήθως αθλούνται την εικόνα του ταύρου, η οποία συχνά συνδέεται με την αρρενωπότητα, ενώ οι γυναίκες προτιμούν τη λεπτότητα της γλύφης ή ένα τατουάζ που γίνεται με μια φανταχτερή γραμματοσειρά. Τα τατουάζ ταύρου έρχονται σε μια σειρά σχεδίων και χρωμάτων με το καφέ και το μαύρο να είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις. Τα τατουάζ ταύρου έχουν τη δική τους συμβολική σημασία που είναι χαρακτηριστική των χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας του ατόμου που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο του Ταύρου.

Τα συνοδευτικά σχέδια τατουάζ Ταύρου που περιγράφονται παρακάτω είναι ένα μέρος των διαφορετικών τμημάτων αυτών των τατουάζ που συνήθως φαίνονται στο σώμα των ατόμων που πρέπει να κουνήσουν το δυνατό τους σημάδι στο σώμα τους.

Σχέδια τατουάζ Taurus για άνδρες και γυναίκες

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Ταύρου:

Παρακάτω είναι τα 15 καλύτερα σχέδια τατουάζ Ταύρος για άνδρες και γυναίκες ως εξής.

1. Raging Taurus Tattoo Design:

Raging Bull Tattoo

Ο ταύρος είναι ένα βίαιο πλάσμα, άφοβο στη φύση και η δύναμή του δεν έχει όρια. Όλες αυτές οι ιδιότητες εκδηλώνονται σε αυτό το τατουάζ που γίνεται καλλιτεχνικά σε αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ. Αυτό το τατουάζ είναι μια καθαρή απεικόνιση της αρρενωπότητας και της δύναμης. Είναι ένα από τα καλύτερα έξαλλα σχέδια τατουάζ Ταύρου για άνδρες.

2. Σχέδια Τατουάζ Ταύρου:

Σχέδια τατουάζ Ταύρου

Οι ταύροι είναι ευρέως γνωστό ότι είναι βραχύβια πλάσματα που σχετίζονται με το τατουάζ κόκκινου και ταύρου αρκετά συχνά εκφράζουν αυτή τη συσχέτιση μέσω του χρώματος του αίματος, όπως φαίνεται εμφανώς σε αυτό το τατουάζ.

3. Ταύρος Ταύρος Glyph:

Ταύρος Ταύρος Γλύφης

Τα κέρατα του ταύρου είναι το πιο ισχυρό και ελκυστικό χαρακτηριστικό του σώματός του και η γλυφική ​​ταύρος σε αυτό το τατουάζ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απεικονίζει τα κέρατα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Είναι ένα κομψό έργο τέχνης και ταιριάζει καλά με γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο του ήλιου.

4. Outline Of Bull’s Head With Glyph Tattoo:

Περίγραμμα κεφαλής ταύρων με τατουάζ Glyph

Αυτό το τατουάζ είναι μια καλλιτεχνική εντύπωση του κεφαλιού του ταύρου που περιγράφεται με έντονο μαύρο χρώμα και η γλυφή εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα. Έχει την εμφάνιση ενός φυλετικού τατουάζ και είναι ένα σχέδιο κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

5. Calm Taurus Tattoo:

Mρεμο τατουάζ Ταύρος

Τα τατουάζ ταύρων που συνήθως απεικονίζονται με μανιασμένο και επιθετικό τρόπο απεικονίζονται επίσης με μια ήρεμη εμφάνιση. Οι Ταύροι, ενώ είναι γνωστοί για τις επιθετικές τους ιδιότητες, όπως η ζήλια, η κτητικότητα και η αδυσώπητη συμπεριφορά, έχουν επίσης μια απαλή πλευρά. Είναι ζεστοί, ειλικρινείς και πιστοί στη φιλία. Αυτό το τατουάζ που γίνεται με όμορφη σκιά καφέ και μαύρου φαίνεται να επιφέρει αυτές τις ιδιότητες μέσα από την απεικόνιση του ταύρου με απαλή ανάπαυση.

6. Charging Bull Taurus Tattoo:

Charging Bull Taurus Tattoo

Μια τυπική απόδοση του ταύρου με το κεφάλι προς τα κάτω, τα κέρατα μυτερά και τα τακούνια που κλωτσάνε ετοιμάζοντας να φορτίσουν και να προκαλέσουν όλεθρο, το τατουάζ ταύρου φόρτισης είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των περισσότερων ανδρών Ταύρων. Είναι μια ενσάρκωση δύναμης και δύναμης που περικλείει την αρρενωπότητα με την πλήρη έννοια της. Είναι ένα από τα δημοφιλή τατουάζ ταύρου Ταύρου για άνδρες.

7. Celtic Taurus Tattoo:

Celtic Taurus Tattoo

Ταύροι ήταν πολύ σημαντικοί στην κελτική κουλτούρα όλα αυτά τα χρόνια. Ταν σύμβολο δύναμης και ακόμη και γονιμότητας. Δεν είναι περίεργο που τα τατουάζ Κέλτικου Ταύρου είναι δημοφιλή στους ανθρώπους των οποίων οι πρόγονοι ανήκαν σε αυτόν τον πολιτισμό. Εδώ φαίνεται ένα τατουάζ που είναι μια κοινή αναπαράσταση του κεφαλιού ενός ταύρου με κέρατα που φοριούνται στο στήθος ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Φαίνεται εντυπωσιακό για τις γυναίκες και ακόμη και για τους άνδρες.

8. Bull Skull Taurus Tattoo:

Τατουάζ Ταύρος Ταύρος Ταύρου

Τα τατουάζ κρανίου ταύρου μπορούν να σχεδιαστούν σε πολλά διαφορετικά στυλ και μοτίβα και φοριούνται συχνότερα από άνδρες. Έχει τη δημοτικότητά του ανάμεσα στους δυτικούς των Ηνωμένων Πολιτειών, τους ιθαγενείς Αμερικανούς και ακόμη και τους Μεξικανούς, με το καθένα το δικό του νόημα. Σχεδιασμένο με τον καθαρό σκελετό του προσώπου και των κέρατων, αυτό το τατουάζ κρανίου ταύρου θα μπορούσε να συμβολίζει τον θάνατο και την καταστροφή. Δεδομένου του εκτεταμένου μεγέθους του σχεδίου, το τατουάζ κρανίου ταύρου κάνει ένα υπέροχο κομμάτι πλάτης ή στήθους.

9. Ambigram Taurus Tattoo:

Τατουάζ Ambigram Taurus

Τα αμφιγράμματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στον κόσμο των τατουάζ. Διαβάζοντας τα ίδια προς τα πάνω και προς τα κάτω, φαίνονται αινιγματικά και είναι ένας μάλλον δημιουργικός τρόπος για να κάνετε το σώμα σας μελανωμένο. Η διατύπωση του ζωδίου του Ταύρου σε στιλ αμφίγραμμα θα ήταν μια μοναδική επιλογή για τους λάτρεις του τατουάζ Ταύρου.

10. Venus Associated Taurus Tattoo:

Venus Associated Taurus Tattoo

Σύμφωνα με μυθολογικά σενάρια, κυβερνήτης του πλανήτη Ταύρου είναι ο πλανήτης, η Αφροδίτη. Ως εκ τούτου, ο συσχετισμός και των δύο πλανητών είναι απολύτως φυσικός. Ενώ μια μοναχική εικόνα μιας οριοθέτησης της Αφροδίτης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τατουάζ ταύρου Ταύρου, είναι ακόμα πιο συνηθισμένο σε συνδυασμό με έναν ταύρο ή απλά το ζώδιο του Ταύρου. Σε κάθε περίπτωση, η σχέση με την Αφροδίτη αποτελεί ένδειξη ως τατουάζ Ταύρου. Αυτό είναι ένα από τα καλά σχέδια τατουάζ Ταύρου για γυναίκες.

11. Ταύρο Tribal Tribal:

Ταύρο φυλής Ταύρος

Τα περισσότερα φυλετικά τατουάζ έχουν κάποιο είδος σύνδεσης με ένα σχέδιο Ταύρου. Αυτό το είδος τατουάζ περί φυλής Ταύρου είναι πραγματικά απλό. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες του κεφαλιού του ταύρου, από σκίαση, τοποθέτηση, μέγεθος και διαφορετικές αυξήσεις, για παράδειγμα, λέξεις ή αλλαγές. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι μια εικόνα αποφασιστικότητας και ασφάλειας, η συντριπτική πλειοψηφία των κεφαλών του ταύρου που θα δείτε είναι σε μεγάλη αντίθεση, παρά το γεγονός ότι μπορείτε επίσης να πάτε σε μια μοναχική επικρατούσα σκίαση για να μιλήσετε σε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα.

12. Τατουάζ Ζώδιο Ταύρου:

Τατουάζ Ζώδιο Ταύρου

Σε περίπτωση που είστε ενθουσιώδεις με την αστρολογία, τότε αυτό είναι ένα από τα πιο απλά τατουάζ με σύμβολο Ταύρο των ζωδίων, μόνο έναν κύκλο με δύο στροφές για να μιλήσετε στα κέρατα και μπροστά. Για κάποιον που μπορεί ομοίως να του αρέσει ένα μικρό τατουάζ που δεν θα τραβήξει πολλή προσοχή, πάλι αυτή είναι η ιδανική απόφαση. Η σημασία δεν αλλάζει είτε είναι τεράστια είτε μικρή, είναι σε μεγαλύτερο βαθμό μια ατομική άρθρωση, και αυτό έχει κάνει το ζώδιο του Ταύρου εξαιρετικά βασικό.

13. Bull Horns Taurus Tattoo:

Τατουάζ Bull Horns Taurus

Σε οποιοδήποτε τατουάζ Ταύρος, τα κέρατα είναι το πιο ουσιαστικό μέρος, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλά να κολλήσετε μερικά κέρατα σε μια άλλη εντελώς άσχετη εικόνα για να το κάνετε φυσικά τατουάζ Ταύρο. Μια εικόνα του εαυτού, για παράδειγμα, μπορεί να προσθέσει μερικά κέρατα για να γίνει τατουάζ Ταύρος. Όποια κι αν είναι η εικόνα που έχει προσθέσει κέρατα, που χαρακτηρίζει την οριοθέτηση με όλα τα χαρακτηριστικά του ταύρου Ταύρου, τον φθόνο, την ακούραστη, την οργή, την ενέργεια και πολλά άλλα.

14. Σχεδιασμός 3D Τατουάζ Ταύρου:

3D σχεδιασμός τατουάζ Ταύρος

Ένα από τα πιο ευρέως αναγνωρισμένα ξεκαθαρίσματα του ζωδιακού τατουάζ Ταύρος είναι το τατουάζ 3d Ταύρος. Αυτό περιλαμβάνει έναν τεχνίτη που παίρνει πραγματικά τη φωτογραφία του ταύρου σε όλο του το μεγαλείο και κάνει μια ερμηνεία του στο σώμα. Συνήθως, αυτό το είδος τατουάζ θα έχει διακριτικά στοιχεία που ξεπερνούν σχεδόν τα όρια μεταξύ τους και πρακτικά. Το τατουάζ 3D Ταύρος είναι αυτό που μοιάζει με φωτογραφία που έχει ληφθεί ειδικά από τον ταύρο και έχει ανταλλαχθεί στο δέρμα.

15. Πολύχρωμα σχέδια τατουάζ Ταύρου:

Πολύχρωμα σχέδια τατουάζ Ταύρου

Παρά το γεγονός ότι είναι τακτικό να βλέπετε τατουάζ Ταύρου σε ευκολότερη διαμόρφωση, μην φανταστείτε ότι αυτά είναι τα κύρια που θα ξεπεράσετε. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά οι πιο λογικές οριοθετήσεις που έχουν μια πιο βαθιά παλέτα σκίασης και περισσότερο χώρο που λαμβάνει υπόψη αποχρώσεις και τόνους. Λόγω του ενθουσιασμού και της εχθρότητας που συνδέεται με τον ταύρο, οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται συχνά ενσωματώνουν κόκκινα και μαύρα και επίσης κίτρινο στα μάτια ως προσέγγιση για να αναδείξει αυτή την προσωπικότητα και μοναδικό στοιχείο. Τελικά, όμως, είναι το τατουάζ σας και μπορείτε να το κάνετε όπως εσείς θέλετε … μετά από συνομιλία με τον τεχνίτη σας προφανώς!

Τα τατουάζ Ταύροι είναι εκπληκτικά κυρίαρχα σε αυτό που οριοθετούν και στα συναισθήματα που καλούν. Ξεχωριστά από την εικόνα ενός ταύρου, τα τατουάζ Ταύροι είναι υπέροχα και εντυπωσιακά, επιπλέον διασκεδαστικά και ευφάνταστα, ανάλογα με την κομψή ανάγκη του πελάτη. Τα συνοδευτικά είναι ένα μέρος από τα διάφορα μέρη αυτών των τατουάζ που συνήθως φαίνονται στο σώμα των ατόμων που πρέπει να φορέσουν το ζωηρό τους σημάδι στο σώμα τους.