Κορυφαία 15 σχέδια τατουάζ Πολυνησίας με νοήματα

Τα πολυνησιακά τατουάζ γίνονται πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Διάφοροι άνθρωποι και επίσης πολλές γυναίκες αθλούνται με αυτά τα σκοτεινά και χοντρά σχέδια στο σώμα τους. Αυτό είναι αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς το πόσο μεγάλο σχέδιο θέλετε να αθληθείτε. Συχνά, όπως κάθε άλλη μορφή αρχαίων τεχνών, αυτά γίνονται με παχιά μελάνια που είναι είτε σκούρα κόκκινα είτε μαύρα. Αυτά εισέρχονται βαθιά στα επιδερμικά στρώματα και καθίστανται πολύ δύσκολο ακόμη και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός κάλυψης ή να αφαιρεθεί με αφαίρεση λέιζερ. Επομένως, ακόμη και αν ξεφορτωθείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τότε μπορεί επίσης να υπάρχουν μπαλώματα και ίχνη μελανιών που μπορούν να κάνουν την επιφάνεια του δέρματός σας να φαίνεται αποσπασματική.

Πολυνησιακά σχέδια τατουάζ με νοήματα

Επομένως, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός επαγγελματία καλλιτέχνη πριν ολοκληρώσετε κάτι σαν σχεδιασμός μεγάλης κλίμακας. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε διαφορετικά μοτίβα που ταιριάζουν στο γούστο σας. Αυτό μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να πάτε σε έναν καλλιτέχνη που κάνει προσαρμογές. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε κάτι προσωρινό πριν πάτε για το μελάνι. Μπορείτε επίσης να κάνετε διάφορους τύπους σχετικών σχεδίων όπως ιβίσκο και άλλες μορφές λουλουδιών αν θέλετε να το κάνετε σε μορφή κοριτσιού. Αυτά μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτούς τους τύπους.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Πολυνησίας:

Τα πολυνησιακά τατουάζ δίνουν μια πολύ ελκυστική εμφάνιση στον χρήστη όταν επιλέγονται σωστά. Αυτή τη σεζόν προσπαθήστε να δείχνετε μοντέρνα με οποιοδήποτε τατουάζ Πολυνησίας κατάλληλο για την υφή και το χρώμα σας. Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 15 τύποι σχεδίων τατουάζ Πολυνησίας που μπορούν να σας εμπνεύσουν για το σχέδιό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε παρόμοια προσαρμοσμένα σχέδια που γίνονται εύκολα.

1. Τατουάζ στους ώμους:

Πολυνησιακά σχέδια τατουάζ 1

Αυτό είναι ένα σχέδιο τύπου κοριτσιού και μπορείτε να κάνετε παρόμοιο τατουάζ σε όλους τους ώμους. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε λουλουδάτα σχέδια με διάφορες μορφές μοτίβων όπως αυτό το σχέδιο. Είναι ένα από τα καλύτερα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για γυναίκες.

2. Σπονδυλικό τατουάζ:

Σπονδυλικό τατουάζ

Αυτό είναι ένα νωτιαίο τατουάζ Πολυνησίας που μπορεί να γίνει σαν το σχέδιο ύφανσης των σκηνών αυτών των φυλετικών ανθρώπων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τέτοιο εάν θέλετε ένα κάθετο σχέδιο. Αυτό το τατουάζ γίνεται δημοφιλές όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στα έφηβα κορίτσια των κολλεγίων. Αυτό το μοτίβο είναι ειδικά για την περιοχή της πλάτης όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το τατουάζ δηλώνει δύναμη και δύναμη. Το μήκος μπορεί να εκτελεστεί μέχρι το κάτω μέρος της πλάτης για να φτάσει όσο θέλετε.

3. Πολυνησιακό μισό μανίκι:

Πολυνησιακό μισό μανίκι

Αυτό είναι ένα σχέδιο Πολυνησίας με μισό μανίκι που μπορείτε να κάνετε με άλλα σχετικά μοτίβα. Αυτά είναι αρκετά μοντέρνα αυτές τις μέρες και πολλοί άνθρωποι τα αθλούνται. Οι μακριές και σκοτεινές γραμμές με καμπύλες προσθέτουν στην ομορφιά του. Τα σχέδια σε σχήμα λόγχης του δίνουν μια μοναδική εμφάνιση ακριβώς παρόμοια με τα τατουάζ χέννας. Αυτό το τατουάζ μπορεί να μεταφερθεί στα πόδια και στην πλάτη επίσης.

4. Φυλετική Πολυνησία:

Φυλετική Πολυνησιακή

Αυτή είναι μια άλλη μορφή φυλετικού τατουάζ και μπορείτε επίσης να το κάνετε μέχρι τα μισά χέρια. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε αυτό το μοτίβο στους καρπούς και μπορείτε να κάνετε άλλα σχέδια με αυτό και στη συνέχεια να το επεκτείνετε στην πλάτη ή σε άλλες θέσεις του σώματος. Το μοτίβο είναι τόσο κατάλληλο για τους δικέφαλους μυς που δίνει ένα κυκλικό σχήμα στην αρχή και αργότερα γίνεται τετράγωνο. Αυτό μπορεί επίσης να μεταφερθεί στις πλευρές.

5. Πολυνησιακό πλήρες μανίκι:

Πολυνησιακό Full Sleeve

Αυτό είναι ένα μοντέρνο πολυνησιακό σχέδιο που έχει γίνει στα μπράτσα. Αυτό είναι ένα έργο τέχνης με πλήρη μανίκι και μπορείτε εύκολα να το κάνετε με οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός με τις γκρίζες εσωτερικές σκιές του δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Είναι κυρίως μελανωμένο από τους παλαιστές. Γίνεται μοντέρνο μεταξύ πολλών νέων.

6. Tribal Pattern Tattoo:

Φυλετικό μοτίβο τατουάζ

Αν θέλετε να αποκτήσετε φυλετικά σχέδια τατουάζ στις διάφορες θέσεις του σώματός σας, όπως τα χέρια και επίσης στο πλάι του σώματος, όπως στο πλάι του κεφαλιού σας, μπορείτε να εμπνευστείτε από σχέδια όπως η παραπάνω εικόνα. Διάφορα γεωμετρικά σχήματα κάνουν αυτό το τατουάζ μοναδικό. Διεξάγονται ευρέως από το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας στην Αμερική και τις αφρικανικές περιοχές.

7. Γεωμετρικό Πολυνησιακό Τατουάζ:

Γεωμετρικό πολυνησιακό τατουάζ

Αυτό είναι ένα γεωμετρικό τατουάζ Πολυνησίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις μορφές παραδοσιακών και φυλετικών μοτίβων και για τον εαυτό σας. Αυτά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με λουλουδάτα μοτίβα σε γεωμετρική μορφή και αυτό θα μοιάζει με την παραπάνω εικόνα. Τα λουλούδια λέγεται ότι είναι σύμβολο αγάπης, φροντίδας και πάθους κλπ. Επομένως αυτό το τατουάζ έχει τέτοιο νόημα σε κάποιο βαθμό. Αυτό είναι ένα από τα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για άνδρες.

8. Πολυνησιακά και Μαορί:

Πολυνησιακά και Μαορί

Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ Πολυνησίας και Μαορί. Μπορείτε να πάρετε κάτι τέτοιο στο μισό μπράτσο. Μπορείτε επίσης αργότερα να τα επεκτείνετε με άλλα μοτίβα και μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε ανάλογα με την άνεση σας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στα χέρια καθώς δίνει ένα τέλειο κυκλικό σχήμα σύμφωνα με τους δικέφαλους. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από παλαιστές, αγωνιστές και χορευτές για να δείξουν τη δύναμή τους.

9. Πολυνησιακό τατουάζ με τα πόδια:

Πολυνησιακό τατουάζ Full Leg

Αυτό είναι ένα πολύ μοντέρνο τατουάζ από Πολυνησία που έχει γίνει σε ολόκληρο το πόδι. Αυτό είναι για όσους θέλουν σχέδια να γίνονται στα πόδια τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επιλογή χρωμάτων για αυτό το σχέδιο. Τα μεγάλα σχήματα το κάνουν πιο όμορφο. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ιδιαίτερα από γυναίκες.

10. Tiki Πολυνησιακό Τατουάζ:

Tiki Πολυνησιακό Τατουάζ

Το Tiki είναι ένα τατουάζ ανθρώπινης φιγούρας που συμβολίζει τους Πολυνησιακούς ημίθεους, που μοιάζουν με τους προγόνους. Αυτό το είδος πολυνησιακού σχεδιασμού τατουάζ παίζει σημαντικό ρόλο στην παραδοσιακή πολυνησιακή. Το απλό τους νόημα είναι η προστασία. Τα όργανα του τατουάζ Tiki χωρίζονται για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορετικές έννοιες κάθε μέρους. Τα μάτια, η μύτη, τα πλαϊνά πρόσωπα, το στόμα κ.λπ. είναι μερικά σημαντικά όργανα προσώπου του Tiki για να αναπαρασταθούν σωστά. Αυτό το είδος τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως στους ώμους και την πλάτη από άνδρες.

11. Πολυνησιακό τατουάζ με σχέδιο κελύφους:

Πολυνησιακό τατουάζ με σχέδιο κελύφους

Αυτά τα είδη τατουάζ Πολυνησίας συμβολίζουν τη μακροζωία, την προστασία, τη γονιμότητα, την ειρήνη και την ευεξία. Ο σχεδιασμός του κελύφους μιας χελώνας κατέχει σημαντική θέση σε τέτοια τατουάζ. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά θαλάσσια πλάσματα της φυλής της Πολυνησίας. Τέτοια τατουάζ έχουν γίνει μοντέρνα μεταξύ των φοιτητών και άλλων επαγγελματιών. Κυρίως αυτό το τατουάζ μεταφέρεται στα χέρια και την πλάτη για να δώσει μια σωστή εικόνα.

12. Oceanic Polynesian Tattoo:

Ωκεάνιο πολυνησιακό τατουάζ

Αυτός ο πολυνησιακός σχεδιασμός τατουάζ για άνδρες περιλαμβάνει ένα φυσικό χαρακτηριστικό, τον ωκεανό. Γενικά τέτοια τατουάζ συμβολίζουν τον θάνατο ή τον κόσμο μετά τον θάνατο. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο ωκεανός είναι επίσης πηγή τροφής για αυτούς, επομένως, συμβολίζει επίσης τη ζωή, την επιμονή και τη γονιμότητα. Τα κύματα του ωκεανού χρησιμοποιούνται για να δώσουν στο τατουάζ ένα κυκλικό σχήμα και να δείχνουν το σπίτι των προγόνων μας. Αυτό το τατουάζ βρίσκεται ευρέως σε κύκλους μελανωμένους στους ώμους, το λαιμό και την πλάτη.

13. Enata Polynesian Tattoo:

Enata Polynesian Tattoo

Η λέξη «Ενάτα» σημαίνει άνθρωπος και Θεός. Αυτό το νόημα του Πολυνησιακού τατουάζ είναι η ζωή, ο γάμος, η οικογένεια, οι συγγενείς κ.λπ. Όταν το Renata Polynesian tattoo συνδυάζεται με ένα πλάσμα, συμβολίζει την υπεράσπιση. Ενώ το ίδιο τατουάζ όταν είναι μελανωμένο με αντίστροφο πλάσμα, σημαίνει εχθρός. Αυτοί οι τύποι σχεδίων εμφανίζονται κυρίως σε ημικυκλικά σχήματα, τα οποία δείχνουν τον ουρανό. Μεταφέρονται στα χέρια και στην πλάτη από αθλητές, παλαιστές, αγωνιστές κλπ.

14. Gecko Polynesian Tattoo:

Πολυνησιακό τατουάζ Gecko

Αυτό το σχέδιο τατουάζ Πολυνησίας περιλαμβάνει Gecko, που σημαίνει σαύρα. Οι Γκέκο πιστεύεται ότι είναι οι παραστάσεις του Θεού ή των προγόνων. Πιστεύεται ότι αυτού του είδους τα πλάσματα μπορούν να μιλήσουν απευθείας στον Θεό, καθώς είναι οι κρυφοί κατάσκοποι του Θεού. Πιστεύεται επίσης ότι φέρνουν καλή τύχη στο άτομο που το φορά στο τατουάζ του και παραδίδει τον θάνατο στους εχθρούς του. Συμβολίζουν κυρίως την εκ νέου ανάπτυξη και την επιβίωση. Ενώ στη φυλή των Μαορί, αυτά τα σχέδια χρησιμοποιούνται ως καθοδήγηση στο κακό. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για κορίτσια.

15. Sunny Polynesian Tattoos:

Sunny Πολυνησιακά Τατουάζ

Αυτό το είδος τατουάζ Πολυνησίας για άνδρες βρίσκεται κυρίως μόνο σε τατουάζ με στρογγυλό σχήμα. Σχεδόν όλες οι φυλές σε όλο τον κόσμο λατρεύουν τον ήλιο ως Θεό. Συμβολίζει τον πλούτο, τη λαμπρότητα, την ηγεσία, το μεγαλείο κλπ. Ο ανατέλλοντας ήλιος υποδηλώνει αναγέννηση, ελπίδα, νέα αρχή κλπ. Το ηλιοβασίλεμα υποδηλώνει θάνατο, κακία, θλίψη κ.λπ. Το Κυρίως οι ακτίνες του ήλιου χρησιμοποιούνται στα τατουάζ. Αυτά τα τατουάζ έχουν μεγάλη θετική επίδραση στη ζωή κάποιου εάν επιλεγούν σωστά.

Τα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ έχουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών σχεδίων τατουάζ για να διαλέξετε. Έχουν διαφορετικό νόημα όταν συνδέονται με διαφορετικά σχήματα στο σχέδιο. Βασικά έχουν σχεδιαστεί από τις φυλές που κατοικούν στο νησί και ως εκ τούτου, περιλαμβάνουν διάφορα σχήματα φυσικών πόρων στο τατουάζ τους, όπως ο ήλιος, ο ωκεανός, τα κύματα και οι σαύρες κ.λπ. που είναι ιδιαίτερα εμφανή στα νησιά. Αυτό το πολυνησιακό σχέδιο τατουάζ για άνδρες γίνεται πλέον δημοφιλές μεταξύ των γυναικών. Έτσι, αν είστε παθιασμένοι με τα νησιά, κάντε ένα τατουάζ από Πολυνησία και απολαύστε το πάθος σας.