15 ελκυστικά σχέδια τατουάζ ισχίου με νοήματα

Τα τατουάζ ισχίου είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μορφές σχεδίων πλευρικού αμαξώματος. Αυτά είναι πολύ καλλιτεχνικά. Αυτά είναι επίσης αρκετά κοριτσίστικα και κάνουν τον θεατή να τρελαίνεται όταν τα βλέπει με μπικίνι. Αυτό το μέρος του σώματος επιτρέπει να φορεθούν μικρά σχέδια τατουάζ, αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε ένα μεγάλο τατουάζ, μπορείτε να μεταφέρετε το μήκος του τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης. Αυτά τα σχέδια τατουάζ περιλαμβάνουν λουλούδια, νεράιδες, τριαντάφυλλα, πουλιά, πεταλούδες κλπ. Ακόμη και ένα απλό τατουάζ γίνεται σέξι όταν είναι μελανωμένο στους γοφούς.

Οι γοφοί μπορούν επίσης να είναι ένας ιδιωτικός φορέας τατουάζ για να κάνετε ένα τατουάζ μελάνι για κάποιον ειδικό. Αυτό το είδος τατουάζ γενικά πραγματοποιείται για σκοπούς μόδας.

Σχέδια τατουάζ ισχίου με νοήματα

Δροσερός & Σέξι σχέδια τατουάζ για κορίτσια:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 15 σχέδια τατουάζ ισχίου που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

1. Fish Hip Tattoo:

σχέδια τατουάζ ισχίου

Αυτό είναι ένα τατουάζ με κλίμακα ψαριού ή ισχίου. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες και μπορείτε να κάνετε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή σχεδίου για τους γοφούς. Αυτό το τατουάζ σε κλίμακα ψαριού συμβολίζει την αγάπη, την ελευθερία, την ειλικρίνεια κλπ. Αυτό το είδος τατουάζ φέρουν επίσης οι γυναίκες που είναι Ιχθείς με ζώδιο.

2. Skull Candy Hip Tattoo Design:

Skull Candy Hip Tattoo Design

Αυτό είναι ένα τατουάζ ισχίου καραμέλας κρανίου που μπορείτε εύκολα να κάνετε. Αυτό είναι επίσης αρκετά κοριτσίστικο και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Αυτό είναι αρκετά λεπτομερές και μπορείτε εύκολα να το αθληθείτε. Αν θέλετε, τότε μπορείτε να κάνετε αυτά τα σκιασμένα στυλ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τα κάνετε σε άλλες μορφές, όπως έγχρωμα ή σε ανάγλυφα εφέ.

3. Μοτίβο τριαντάφυλλου τατουάζ:

Μοτίβο τριαντάφυλλου τατουάζ

Αυτό γίνεται με τριαντάφυλλα στο πλάι των γοφών. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις girly μορφές εύκολα. Αυτά μπορούν να γίνουν από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη και αυτά μπορούν επίσης να γίνουν με διάφορες αποχρώσεις και αποχρώσεις. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο τατουάζ για τις γυναίκες καθώς σχετίζεται άμεσα με την αποπλάνηση. Το τριαντάφυλλο είναι σύμβολο αγάπης και στοργής. Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από κυρίες εραστές. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ ισχίου για γυναίκες.

4. Σχεδιασμός νωτιαίων οστών:

Σχεδιασμός νωτιαίων οστών

Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ ισχίου που μπορείτε να κάνετε στην πλάτη. Αυτό είναι σαν τα οστά της σπονδυλικής στήλης στο πίσω μέρος με τα οστά να γίνονται επίσης με πολύ λεπτομερή τρόπο. Αυτό γίνεται σε μια τολμηρή μορφή και θα μπορείτε να τα κάνετε από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη. Αυτό είναι επίσης που μπορεί να είναι άθλημα από σχεδόν οποιοδήποτε άτομο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε από ένα καλό σαλόνι και επίσης να λάβετε οδηγίες σχετικά με το αν αυτό είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι.

5. Μοτίβο Henna:

Henna Motif

Αυτό είναι ένα τατουάζ ισχίου σχεδιαστών με πλευρές. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτούς τους τύπους σχεδίων τατουάζ, που μοιάζουν με χέννα και έχουν μοτίβα αλλά γίνονται με μόνιμα μελάνια. Αυτά είναι αρκετά κοριτσίστικα και επίσης κομψά στον αθλητισμό. Αυτό το είδος τατουάζ είναι πολύ εμπνευσμένο από τα σχέδια mehandi. Δίνουν μια φοβερή εμφάνιση σε σκούρες και γκρι αποχρώσεις. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ ισχίου για κορίτσια.

6. Σκούρο χρώμα:

Σκούρο χρώμα

Αυτό είναι ένα διακοσμητικό σχέδιο τατουάζ τριαντάφυλλο. Αυτό γίνεται στο πλάι του οστού του ισχίου και μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τέτοιο εύκολα στον εαυτό σας. Αυτό γίνεται με σκουρόχρωμο μελάνι που κάνει αυτό να φαίνεται αρκετά καλλιτεχνικό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε παρόμοιες μόδες στο πλάι του σώματος. Αυτό είναι ένα από τα σέξι τατουάζ ισχίου για κορίτσια.

7. Τατουάζ λουλουδιών:

Floral Τατουάζ

Πρόκειται για ένα λουλουδάτο σχέδιο ισχίου που έχει επεκταθεί στο πλάι του σώματος. Μπορείτε να κάνετε κάτι πολύχρωμο σαν αυτό. Μπορείτε επίσης να κάνετε άλλα πουλιά και άλλα σχετικά μοτίβα σε αυτό. Μπορείτε επίσης να κάνετε γραπτά ή να δημιουργήσετε περισσότερα στυλ σε αυτό. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον καλλιτέχνη μοτίβου σας και μπορεί να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για εσάς. Ωστόσο, αυτό είναι ένα σχέδιο μεγάλης κλίμακας, οπότε θα πρέπει επίσης να είστε άνετοι να το αθληθείτε και στη συνέχεια να το πάρετε μόνιμα μελάνι. Αυτό έχει τριαντάφυλλα και επίσης τουλίπες. Μπορείτε επίσης να κάνετε παρόμοια λουλούδια ή μπορείτε να προσθέσετε άλλους τύπους ορχιδέων ή φύλλων σε αυτό.

8. Μοτίβο ορχιδέας:

Μοτίβο ορχιδέας

Αυτό είναι ένα μοτίβο ορχιδέας που έχει γίνει σε μορφή μολυβιού με μερικά λουλούδια και κλαδιά. Μπορείτε να δοκιμάσετε παρόμοια στυλ και μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα χρώματα σε αυτό. Αυτό θα είναι ωστόσο ένα εκτεταμένο μοτίβο που πηγαίνει μέχρι το άνω πίσω μέρος της πλευράς του σώματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πουλιά ή άλλα σχετικά μοτίβα σε αυτό.

9. Τατουάζ κλεψύδρας:

Τατουάζ κλεψύδρας

Αυτό είναι ένα τατουάζ κλεψύδρας που έχει γίνει με τριαντάφυλλα στους γοφούς. Αυτά είναι πολύ κοριτσίστικα και μπορείτε εύκολα να τα αθληθείτε. Μπορείτε να κάνετε αυτόν τον τύπο σχεδίου με άλλους τύπους λουλουδιών. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά για να τα δεις. Δίνουν τρισδιάστατο εφέ όταν μελάνι επαγγελματικά. Τα διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιούνται το καθιστούν πιο ελκυστικό και σαγηνευτικό.

10. Dove Hip Tattoo:

Dove Hip Tattoo

Αυτός ο απλός σχεδιασμός τατουάζ ισχίου εκτελείται ιδιαίτερα από τα κορίτσια του κολλεγίου. Αυτό το τατουάζ ισχίου είναι φτιαγμένο από ένα μικρό περιστέρι που συμβολίζει την αγάπη και την ειρήνη. Αυτό το είδος τατουάζ είναι επίσης πολύ μελανωμένο από τους Χριστιανούς σε αυτούς. το περιστέρι είναι ιερό πουλί σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες που αγαπούν είναι πιστές και ελπιδοφόρες από τη φύση τους, κάνουν αυτό το τατουάζ μελανωμένο στους γοφούς τους. Αυτό είναι ένα από τα χαριτωμένα σχέδια τατουάζ ισχίου για κορίτσια.

11. Butterfly Hip Tattoo Design:

Butterfly Hip Tattoo Design

Μια πεταλούδα μπορεί να τραβήξει την προσοχή οποιουδήποτε πολύ εύκολα. Αυτό το είδος τατουάζ ισχίου κοριτσιού βοηθά στην έκφραση αγάπης, στοργής και έλξης προς κάποιον ξεχωριστό. Οι πεταλούδες είναι σύμβολο καθαρότητας και ευγένειας. Αυτό το τατουάζ μελανωμένο στο ισχίο σημαίνει επίσης ότι τα κορίτσια είναι εύθραυστα παρόμοια με τις πεταλούδες. Είναι επίσης σύμβολο ελευθερίας και συντροφικότητας. Αυτό το τατουάζ κάνει τους γοφούς να φαίνονται πιο σέξι και όμορφοι όπως είναι η πεταλούδα. Είναι ένα από τα δροσερά τατουάζ ισχίου για γυναίκες.

12. Φτερό στο Hip Tattoo:

Φτερό στο τατουάζ ισχίου

Αυτό το είδος δροσερού σχεδιασμού τατουάζ ισχίου για κορίτσια γίνεται δημοφιλές αυτές τις μέρες. Το φτερό συμβολίζει την ελευθερία, την επιθυμία και το θάρρος. Αυτό το είδος τατουάζ πραγματοποιείται κυρίως από γυναίκες που είναι φιλόδοξες και ζουν με τα δικά τους πρότυπα. Αυτό το τατουάζ προσελκύει τα κορίτσια που θέλουν να πετύχουν υψηλότερους στόχους και αφήνονται ελεύθερα για αυτό. Αυτό το τατουάζ ήταν επίσης πολύ δημοφιλές μεταξύ των φυλετικών σχεδίων τατουάζ.

13. Hip Anchor Tattoo:

Hip Anchor Tattoo

Αυτού του είδους τα σέξι σχέδια τατουάζ για τους γοφούς των γυναικών εκτελούνται ευρέως από τις γυναίκες που έχουν πάθος για τα πλοία, τη θάλασσα, τους ωκεανούς, τη ζωή των πειρατών κ.λπ. Αυτά τα είδη τατουάζ συμβολίζουν τη σταθερότητα, την ελπίδα, την πίστη κλπ. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να είναι ένα αφιέρωση τατουάζ σε κάποιον σημαντικό στη ζωή του. Αυτό το τατουάζ μπορεί να γίνει με διάφορα χρώματα ή απλά μαύρο μελάνι. Φαίνεται πολύ ελκυστικό όταν του δίνονται σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ μικρού ισχίου για κορίτσια.

14. Πορτραίτο Hip Tattoos:

Πορτρέτο Hip Tattoos

Αυτά τα είδη σχεδιασμού τατουάζ ισχίου γίνονται δημοφιλή μεταξύ των γυναικών, ειδικά στην Αμερική και την Αφρική. Αυτό το τατουάζ δίνει ένα όμορφο μήνυμα με τη βοήθεια κοριτσιού πορτρέτου και τριαντάφυλλων. Ο συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιείται σε αυτό το τατουάζ του δίνει πραγματικά μια υπέροχη εμφάνιση. Το πρώτο πορτρέτο του κοριτσιού δείχνει ότι δεν βλέπετε κακό, το δεύτερο πορτρέτο δείχνει ότι δεν ακούτε κακό ενώ το τελευταίο δείχνει ότι δεν λέτε κακό.

15. Peacock Hip Tattoo:

Peacock Hip Tattoo

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο σέξι τατουάζ ισχίου για κορίτσια. Είναι το πιο πολύχρωμο τατουάζ που μπορεί να έχει κάποιος δίνοντας μια σέξι εμφάνιση στους γοφούς. Τα σχέδια που δημιουργήθηκαν κάνουν ένα εντυπωσιακό. Το παγώνι σε διάφορες θρησκείες θεωρείται ευσεβές μεταξύ όλων των πτηνών. Συμβολίζει την αρχοντιά, τη βασιλεία και την ανηθικότητα. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από γυναίκες που κατοικούν σε δασικές περιοχές, παραλίες ή είναι εμπνευσμένες από τη φύση και τα πουλιά.

Ως εκ τούτου, τα σαγηνευτικά ή σέξι τατουάζ ισχίου για κορίτσια γίνονται μοντέρνα για να δώσουν μια τολμηρή εμφάνιση. Τέτοια όμορφα τατουάζ επιλέγουν μόνο τα κορίτσια, αλλά λίγα τατουάζ πραγματοποιούνται επίσης από αγόρια, όπως σχέδια τατουάζ κρανίου, σχέδια τατουάζ άγκυρας κλπ στους γοφούς. Επιλέξτε λοιπόν ένα κατάλληλο τατουάζ σύμφωνα με την υφή σας και κάντε το ισχίο σας σαγηνευτικό και ελκυστικό.