15+ Καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθους για άνδρες και γυναίκες

Τα σχέδια τατουάζ στο στήθος δεν είναι απλά έργα τέχνης! Είναι ένας δημιουργικός τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων, των συναισθημάτων και ακόμη και η αφήγηση εμπειριών ζωής. Ανάλογα με το πού τοποθετείτε το τατουάζ, ο συμβολισμός ποικίλλει. Εάν είστε παθιασμένοι με ένα άτομο ή ακόμα και μια ιδεολογία, η τοποθέτησή του στο στήθος σας δείχνει πόσο κοντά είναι στην καρδιά σας! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τατουάζ στο στήθος έχουν αποκτήσει τέτοια σημασία τον τελευταίο καιρό.

Το στήθος είναι ένα ιδιωτικό μέρος του σώματός σας, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε να αποκαλύψετε κατά καιρούς. Κάνοντας ένα τατουάζ χαραγμένο σε αυτόν τον χώρο, δείχνεις την επίδραση του σχεδίου στη ζωή σου. Το καλύτερο μέρος των τατουάζ στο στήθος είναι ότι επιτρέπει στον σχεδιαστή με περισσότερο χώρο να σχεδιάζει, ειδικά στα σώματα των ανδρών. Ωστόσο, πολλές γυναίκες προτιμούν επίσης αυτά τα τατουάζ στο πάνω στήθος τους για να σημαδέψουν την αγάπη τους για κάποιον. Τα κοινά τατουάζ στο στήθος περιλαμβάνουν λουλούδια, ανθρώπους, ονόματα, εισαγωγικά, αστέρια, φυλετικά σχέδια, φύση και αφηρημένη τέχνη.

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθους για άνδρες και γυναίκες

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος, που έχουν συνταχθεί ειδικά για εσάς:

15+ καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος με εικόνες:

Παρακάτω είναι τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθους για άνδρες και γυναίκες ως εξής.

1. Τατουάζ στο στήθος Folk-Lore:

Folk-Lore Τατουάζ στήθους

Τα φυλετικά τατουάζ στο στήθος είναι μια πηγή έμπνευσης εάν μιλήσουμε για το πόσο καλά να απευθυνθείτε στο εσωτερικό άγριο θηρίο μέσα σας με τη μορφή της μελάνης. Αυτό το περίπλοκο τατουάζ στο στήθος είναι εμπνευσμένο από μια ιαπωνική φυλετική μορφή τέχνης όπου το στήθος φιλοξενεί τον ήλιο με μελάνι, ενώ τα σχέδια κυλούν μέχρι το τέλος του χεριού. Η φυλετική τέχνη στα καλύτερά της είναι πάντα ένα φιλόξενο θέαμα, ενδιαφέρουσα αλλά τόσο ταπεινή, καθιστώντας την μια από τις καλύτερες ιδέες τατουάζ στο στήθος για άνδρες.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Τα φυλετικά τατουάζ προτιμούνται συνήθως από άντρες, οι οποίοι είναι περήφανοι για τις εθνικές τους ρίζες.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα.
 • Οπου: Μπορείτε να το κάνετε από την πλευρά του στήθους σας μέχρι τα χέρια σας.
 • Μέγεθος: Είναι ένα μεγάλο σχέδιο τατουάζ που είναι φτιαγμένο με μια ομάδα μικρών μοτίβων μαζί.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι καλύτερο για σιτάρι σε άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

2. The Darker Side Chest Tattoo Design:

The Darker Side Chest Tattoo Design

Ένα κυρίαρχο κρανίο καθορίζει το βασικό περιεχόμενο αυτού του τατουάζ στο στήθος, το οποίο μιλά για τη σκοτεινή πλευρά και τις δυνάμεις που διαθέτει. Το κρανίο σκιασμένο σε μια σκοτεινή γοητεία έχει φτερά αγγέλου στην πλάτη του, ευρέως διαδεδομένο, ενώ η χρήση κόκκινου χρώματος στα κάτω στρώματα της τέχνης αναδεικνύει την απαίσια αίσθηση στο βλέμμα. Συμβολίζει επίσης τη ζωή μετά τον θάνατο, με το κρανίο να αντιπροσωπεύει τον θάνατο και τα κόκκινα λουλούδια συμβολίζουν την αναγέννηση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ στήθους για άνδρες με βαθύ νόημα.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτά τα τατουάζ ανδρικού στήθους είναι κατάλληλα για εκείνους που είναι συναισθηματικοί και πάντα στην προσπάθεια να μάθουν το νόημα της ζωής και του θανάτου!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μπορείτε να επιλέξετε μαύρο χρώμα για το περίγραμμα και κρανίο με κόκκινο μελάνι για τα λουλούδια.
 • Οπου: Μπορείτε να το κάνετε κατά μήκος της περιοχής του άνω στήθους.
 • Μέγεθος: Προχωρήστε σε ένα μεγάλο σχέδιο για να καταγράψετε καλύτερα τις λεπτομέρειες.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι καλύτερο για άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα λόγω της χρήσης χρωμάτων.

3. Σχέδια τατουάζ Guardian Angel Chest για άνδρες:

Σχέδια τατουάζ στήθους Guardian Angel για άνδρες

Όπως και η σκοτεινή πλευρά, αυτή είναι μια ακόμη μυθολογική αναφορά που μιλά για φύλακες αγγέλους. Αυτό είναι ένα ταπεινό τατουάζ με βαθύτερο εσωτερικό νόημα ήταν με την απλή απεικόνιση φτερών. δόθηκε ένα όμορφο μήνυμα. Αυτό που προσελκύει περισσότερο το βλέμμα είναι η περίπλοκη σκίαση των απλωμένων φτερών. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή τατουάζ στο στήθος με φτερά για άνδρες, που προτιμάται περιστασιακά και από τις γυναίκες.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Τα φτερωτά τατουάζ στο στήθος είναι κατάλληλα για άνδρες που πιστεύουν στους φύλακες αγγέλους τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Ένα βασικό μαύρο χρώμα είναι προτιμότερο.
 • Οπου: Τα φτερά είναι χαραγμένα και στις δύο πλευρές του στήθους.
 • Μέγεθος: Επιλέξτε φτερά μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους για καλύτερη ορατότητα.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άντρες με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

4. Τατουάζ στήθους κουκουβάγιας:

Τατουάζ στήθους κουκουβάγιας

Πράγματι μοναδικό στο είδος του, η κουκουβάγια σε αυτό το τατουάζ στο στήθος εκτελείται σε αποχρώσεις του χρυσού καφέ και του μαύρου δίνοντάς του μια πλούσια αίσθηση, ενώ η μέση του στήθους φιλοξενεί το σώμα του, τα φτερά απλωμένα και όμορφα. Το μελάνι φαίνεται πιο δελεαστικό χάρη στη λεπτομερή όψη της κουκουβάγιας. Αυτό που μας ιντριγκάρει σε αυτό το τατουάζ είναι η χρήση φυλετικών μοτίβων για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό σχέδιο μιας ιπτάμενης κουκουβάγιας! Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο εκπληκτικά τατουάζ στο στήθος!

 • Καλύτερο Κατάλληλο για Τα τατουάζ με κουκουβάγια με φυλετικά σχέδια είναι κατάλληλα για άνδρες, που προστατεύουν την οικογένειά τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για ένα βασικό μαύρο χρώμα.
 • Οπου: Μπορείτε να το κάνετε στη μέση του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Ένας αρκετά μεγάλος σχεδιασμός μπορεί να αποτυπώσει καλά τις λεπτές λεπτομέρειες.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άτομα με ανοιχτόχρωμο και ανοιχτόχρωμο δέρμα.

5. The Collarbones Touch Chest Tattoo:

Το τατουάζ στο στήθος Collarbones Touch

Τώρα το touch the collarbones είναι ένα κλασικό στυλ τατουάζ στο στήθος που εμπλέκεται σχεδιάζοντας μια γραμμή λέξεων καλλιγραφίας στις κολάρβες, ξεκινώντας από τη μία και τελειώνοντας με την άλλη. Αυτό το τατουάζ είναι ένα παράδειγμα του πολύ κοινού στυλ όπου η καλλιγραφία τελειώνει σε δύο ανθισμένα τριαντάφυλλα πάθους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ στο στήθος, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε τις φιλοσοφίες της ζωής σας!

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτά τα τατουάζ ονόματος είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες για να αποκαλύψουν τα εσωτερικά τους συναισθήματα και να εκφραστούν καλύτερα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για ένα βασικό μαύρο χρώμα για το όνομα και μείγμα μπλε και κόκκινου για τα λουλούδια.
 • Οπου: Μπορείτε να το κάνετε μαζί με το οστό του γιακά, στο πάνω μέρος του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Ανάλογα με το πλάτος του ώμου σας, μπορείτε να επιλέξετε από ένα μεσαίο έως μεγάλο σχέδιο.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

6. Δεν υπάρχει κακό τατουάζ στο στήθος:

Κανένα κακό τατουάζ στο στήθος

Η τέχνη του κακού τατουάζ μοιάζει ακριβώς με την παροιμία που όλοι ακούμε από την παιδική ηλικία, δεν μιλάει κακό, δεν βλέπει κακό και δεν ακούει κακό κανόνα και τα ενσωματώνει όλα σε ένα, εδώ είναι ένα σημείο στο τατουάζ που απεικονίζει το ίδιο το κακό, το κρανίο βανδαλίζεται από τα χέρια από όλες τις πλευρές που κάνουν την παροιμία. Αυτή είναι μια από τις ιδέες τατουάζ ανδρικού στήθους, που συμβολίζει τον περιορισμό και την έλλειψη ελευθερίας να εκφραστεί.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Εάν έχετε κουραστεί να περιορίζεστε και θέλετε να δηλώσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας, αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να σας μιλήσει.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Διατηρήστε ολόκληρο το σχέδιο σε αποχρώσεις του μαύρου.
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός απλώνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Μόνο ένα μεγάλο σχέδιο μπορεί να το κάνει να φαίνεται ρεαλιστικό.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

7. Survival Strategic Chest Tattoos for Guys:

Survival Strategic Chest Tattoos for Guys

Η ζωή έχει να κάνει με την επιβίωση των ισχυρότερων, και αν είστε σκληροπυρηνικοί θαυμαστές της γραμμής, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να απεικονίσετε το συναίσθημα χωρίς να χρειάζεται να το γράψετε με μελάνι. Αυτό το τατουάζ εδώ δείχνει να παλεύει να παλεύει για το σεβασμό, τα κέρατά τους μπλέκονται καθώς και οι δύο στέκονται σε στάση πολεμιστή. Αντιπροσωπεύει επίσης τη σεξουαλικότητα, τη ζωντάνια και τη νεότητα, καθιστώντας το μια από τις δροσερές ιδέες τατουάζ στο στήθος για άνδρες.

8. Winged Cross Tattoo On Chest:

Φτερωτό σταυρό τατουάζ στο στήθος

Το στήθος είναι μια πολύ επιθυμητή μορφή τέχνης στο στήθος και εδώ έχουμε ένα από τα καλύτερα σχέδια που το απεικονίζουν. Το όμορφο φτερωτό τατουάζ είναι φτιαγμένο σε αποχρώσεις του χαλκού με μαύρους τόνους με σταυρό στο κέντρο με τα σύννεφα να καλύπτουν τα φτερά. Τα φτερά υποδηλώνουν την παρουσία αγγέλων καθώς και ενός διαβόλου στη ζωή κάποιου. Επίσης, το τατουάζ συνοδεύεται με όμορφες γραμματοσειρές για να προσθέσει στην ομορφιά του. Η χρήση φωτεινών χρωμάτων, μαζί με τις περίπλοκες λεπτομέρειες στο σχέδιο το καθιστούν ένα καλύτερο σχέδιο τατουάζ στο στήθος!

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτό είναι καλύτερο για τους άνδρες που πιστεύουν ότι κάνουν τολμηρές κινήσεις στη ζωή τους και φοβούνται να εκφράσουν την καρδιά τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για το περίγραμμα και δοκιμάστε να γεμίσετε το σχέδιο με φωτεινές αποχρώσεις.
 • Οπου: Μπορείτε να πάρετε αυτό το σχέδιο μελανωμένο στην περιοχή του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Συνιστάται ιδιαίτερα σχεδιασμός μεγάλου μεγέθους.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για ανοιχτόχρωμα δέρματα λόγω της χρήσης πολλών χρωμάτων.

9. The Reddened Glow Chest Tattoos for Girls:

Reddened Glow Chest Τατουάζ για κορίτσια

Σε όποιον είπε ότι τα τατουάζ στο στήθος είναι μόνο για αγόρια, εδώ είναι ένα κλασικό παράδειγμα του πώς ένα κορίτσι μπορεί να κουνήσει ένα τατουάζ στο στήθος με άψογη επίσης. Εδώ το τατουάζ έχει ένα ξεθωριασμένο κρεβάτι με τριαντάφυλλα που στεγάζει το πανίσχυρο κόκκινο λαμπερό κρανίο ανάμεσα. Αυτό το τατουάζ εκτελείται ιδιαίτερα από τις κυρίες που ασχολούνται με αθλήματα όπως πάλη, αγώνες αυτοκινήτου, αγώνες ποδηλάτου κλπ. Ο συνδυασμός ασπρόμαυρου με κόκκινο του δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ στήθους για γυναίκες.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ στο στήθος είναι κατάλληλος για γυναίκες που είναι εκφραστικές και δημιουργικές ταυτόχρονα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Δοκιμάστε έναν συνδυασμό κόκκινου και μαύρου για να δημιουργήσετε το εφέ.
 • Οπου: Είναι καλύτερα να γίνεται στο πάνω μέρος του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα σχέδιο μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, ανάλογα με το πόσο τολμηρό θέλετε να είναι.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

10. Τα τατουάζ Super Hero Chest:

Τα τατουάζ στο στήθος Super Hero

Αυτό το είδος τατουάζ στο στήθος για άνδρες πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό από άντρες εμπνευσμένους από υπερήρωες όπως ο μπάτμαν, ο σούπερμαν, κλπ. Το τατουάζ έχει ένα τρισδιάστατο εφέ για να το κάνει ζωντανό. Το κύριο σύμβολο του υπεράνθρωπου είναι μελανωμένο εδώ, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι το άτομο είναι υπερήρωας για το παιδί του. Επίσης, αυτά τα τατουάζ φοριούνται από τους ανθρώπους που εμπνέονται από αυτά για να πετύχουν κάτι αδύνατο στη ζωή. Γενικά, αυτά τα είδη τατουάζ είναι πάντα ένα αφιέρωμα από έναν γιο στον πατέρα του.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτά τα τατουάζ υπερήρωα στο στήθος για άντρες είναι κατάλληλα για εκείνους που έχουν ισχυρό δεσμό με τους γονείς τους, ιδιαίτερα τους πατέρες!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε, κόκκινο και κίτρινο μαζί με το μαύρο για ρεαλισμό.
 • Οπου: Αυτό μπορεί να είναι ένα σχέδιο τατουάζ μισού στήθους.
 • Μέγεθος: Πηγαίνετε για μια εικόνα μεγάλου μεγέθους.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

11. Παράθεση τατουάζ:

Παράθεση Τατουάζ

Ο παραπάνω σχεδιασμός τατουάζ στο στήθος γίνεται μαζί με ένα εμπνευσμένο απόσπασμα με υπέροχες γραμματοσειρές. Το τατουάζ περιλαμβάνει επίσης ένα κοράκι που δείχνει το παρελθόν ενώ ένα περιστέρι δείχνει το μέλλον. Οι σκούρες μαύρες και ανοιχτό γκρι αποχρώσεις προσθέτουν στην ομορφιά του. Κάποιος μπορεί να εκφράσει τα αποσπάσματα ή τα πρότυπα που ακολουθούν στη ζωή τους ή είναι πολύ εμπνευσμένα από αυτά. Η διαφορετική χρήση των γραμματοσειρών το κάνει πιο όμορφο να το φοράς. Οι άνθρωποι μελάνουν επίσης κάποιο μήνυμα για το αγαπημένο τους πρόσωπο που έχουν χάσει στη ζωή τους. Τέτοια τατουάζ μπορούν επίσης να ονομαστούν ως αξέχαστα τατουάζ.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Μεταξύ των τατουάζ στο στήθος για παιδιά, αυτός ο τύπος σχεδίου είναι κατάλληλος για όσους πιστεύουν στον κύκλο της ζωής και επίσης στον καρμικό ρόλο!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μπορείτε να επιλέξετε μια σιωπηλή εμφάνιση επιλέγοντας μαύρο, με νότες κόκκινου.
 • Οπου: Κάντε το σε όλη την περιοχή του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Ένας μεγάλος έως πολύ μεγάλος σχεδιασμός αποτυπώνει το κείμενο και τα αντικείμενα καθαρά.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

12. Το τατουάζ φιδιού και κρανίου:

Το τατουάζ φιδιού και κρανίου

Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα σχεδιασμού τατουάζ στήθους για άνδρες. Το τατουάζ καλύπτει όχι μόνο το στήθος αλλά και ολόκληρο το σώμα μέχρι την κοιλιά. Το τατουάζ περιλαμβάνει ένα φίδι και ένα κρανίο. Και οι δύο συμβολίζουν τον θάνατο και το κακό ή τη νίκη επί του κακού. Το φίδι είναι επίσης σύμβολο δύναμης και δύναμης. Ενώ σε ορισμένες θρησκείες το φίδι κόμπρα λατρεύεται επίσης και υπολογίζεται ως ευσεβής Θεός. Ο όμορφος συνδυασμός χρωμάτων το κάνει πιο εντυπωσιακό.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ στο στήθος είναι κατάλληλος για άνδρες που δεν ανατριχιάζουν από το να γεμίσουν το σώμα τους με τέχνη.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Επιλέξτε ένα πολύχρωμο τατουάζ χρησιμοποιώντας μαύρο, μπλε, κόκκινο και κίτρινο.
 • Οπου: Πρόκειται για ένα σχέδιο ολόκληρου του σώματος, το οποίο ξεκινά από την περιοχή του στήθους.
 • Μέγεθος: Είναι μια πολύ μεγάλη εικόνα. Έτσι, σκεφτείτε καλά πριν επιλέξετε αυτό το σχέδιο.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι κατάλληλο μόνο για ανοιχτόχρωμα δέρματα.

13. Τα τατουάζ στο στήθος του επικίνδυνου λύκου:

Επικίνδυνα τατουάζ στο στήθος του λύκου

Αυτού του είδους τα τατουάζ στο στήθος για άντρες γίνονται δημοφιλείς στους νέους αυτές τις μέρες. Αυτό είναι ένα απλό τατουάζ μελανωμένο με περίγραμμα. Το τατουάζ υποδηλώνει πώς ένας λύκος έχει κερδίσει κυνηγώντας και σκοτώνοντας τον εχθρό του. Έτσι, αυτό το είδος τατουάζ εμποτίζεται από τους παλαιστές ή εκείνους που δεν φοβούνται τους εχθρούς τους και είναι αρκετά ισχυροί για να πολεμήσουν οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στο στήθος έτσι ώστε να μπορεί να δώσει μια σωστή θέα. Αυτό είναι ένα από τα υπέροχα σχέδια τατουάζ στο στήθος για άνδρες.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Εάν είστε ένας ατρόμητος άνθρωπος και θέλετε να απειλήσετε τους εχθρούς σας, τίποτα δεν σας ταιριάζει καλύτερα από αυτό το τατουάζ λύκου.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μαύρο για το περίγραμμα. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία εάν το επιθυμείτε.
 • Οπου: Γίνεται σε όλη την περιοχή του στήθους.
 • Μέγεθος: Πηγαίνετε για μια μεγάλη stencil εικόνα ενός λύκου για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι καλύτερο για σιτάρι και άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

14. Θρησκευτικό σχέδιο τατουάζ στο στήθος:

Θρησκευτικό σχέδιο τατουάζ στο στήθος

Αυτό το είδος τατουάζ μικρού στήθους για άνδρες είναι πολύ μοντέρνο στο θρησκευτικό τμήμα της νεολαίας στους άνδρες. Το παραπάνω σύμβολο είναι ένας συνδυασμός τζιν σταυρωμένου καθώς και δύο χέρια που προσεύχονται στον Θεό. Επίσης, υπάρχει μελανωμένος ο ήλιος που είναι ευσεβής σε όποια θρησκεία κι αν έχετε. Ακόμη, ένα μικρό μήνυμα είναι γραμμένο στην κορυφή, το οποίο δείχνει ότι το άτομο είναι αυστηρός οπαδός των Jean και των κανόνων του. Τέτοια τατουάζ πραγματοποιούνται ευρέως από άνδρες στην Αμερική και την Αφρική.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτός ο σχεδιασμός είναι κατάλληλος για άνδρες που είναι πνευματικοί και θρησκευόμενοι.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για ένα βασικό μαύρο μελάνι για να χαράξετε το σχέδιο.
 • Οπου: Αυτό το μοτίβο γίνεται καλύτερα στο κέντρο του στήθους σας.
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μικρού έως μεσαίου μεγέθους είναι ιδανική.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άντρες με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

15. Γοργόνα Τατουάζ στήθους για γυναίκες:

Γοργόνα Τατουάζ στήθους για γυναίκες

Οι γοργόνες είναι τα πιο περιζήτητα σχέδια μεταξύ των γυναικείων τατουάζ στο στήθος. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια γοργόνα που κρυφοκοιτάζει από το νερό. Η γοργόνα είναι σύμβολο ελευθερίας, χαράς και ευτυχίας. Ως εκ τούτου, ο φορέας τέτοιων τατουάζ είναι μια γυναίκα που είναι πάντα χαρούμενη στις σκέψεις της. Επίσης, τα κορίτσια που ζουν χωριστά από τις οικογένειές τους μπορούν να κάνουν αυτό το τατουάζ για να δείξουν τη δύναμή τους στους ανθρώπους. Λατρεύει να ζει μια ζωή που της δίνει ελευθερία. Το όμορφο χρώμα που χρησιμοποιείται το κάνει πιο αξιολάτρευτο. Είναι μια από τις δημοφιλείς γυναικείες ιδέες τατουάζ στο στήθος.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτό το όμορφο τατουάζ στο στήθος κοριτσιού είναι κατάλληλο για γυναίκες και κορίτσια που λατρεύουν μυστικιστικά πλάσματα όπως γοργόνες.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Ένας συνδυασμός μπλε, ανοιχτό πράσινο και μαύρο θα κάνει το κόλπο!
 • Οπου: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοτίβο τατουάζ στο στήθος.
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερη.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα, για να εξασφαλιστεί καλύτερη ορατότητα των χρωμάτων.

16. Lion Chest Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Lion

Ένα λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Είναι γνωστός για το μεγαλείο, την ομορφιά, την αξιοπρέπεια και τη χάρη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άντρες προτιμούν να κάνουν ένα τατουάζ λιονταριού χαραγμένο στο στήθος τους για να αποκαλύψουν τα χαρακτηριστικά τους που μοιάζουν με λιοντάρι. Τα λιοντάρια είναι επίσης αρκετά δυνατά. Αυτός ο σχεδιασμός απεικονίζει μια ουλή στο μάτι του λιονταριού, που υποδηλώνει την απροβλημάτιστη μαχητικότητα του. Τα μουστάκια και η χαίτη του λιονταριού δίνουν μια ρεαλιστική αίσθηση με την έξυπνη χρήση πινελιών.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Εάν είστε ο ηγέτης της ομάδας σας και έχετε χαρακτηριστικά Kingly, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το σχέδιο.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο, με νότες γκρι και λευκού, είναι προτιμότερο για αυτό το σχέδιο.
 • Οπου: Αυτό μπορεί να γίνει και στις δύο πλευρές του στήθους.
 • Μέγεθος: Ο σχεδιασμός μεγάλου μεγέθους αποτυπώνει καλά τις λεπτομέρειες.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το μοτίβο είναι κατάλληλο τόσο για μεσαίους όσο και για ανοιχτούς τόνους δέρματος.

Πρόσθετες συμβουλές για τατουάζ στο στήθος:

Ελέγξτε αυτές τις υπέροχες συμβουλές πριν κάνετε το τατουάζ στο στήθος σας:

 • Το δέρμα στο στήθος είναι αρκετά ευαίσθητο. Προετοιμάστε το μυαλό σας για μια επώδυνη, διαδικασία μελάνωσης.
 • Καθώς το στήθος προσφέρει μια ευρεία περιοχή, μπορείτε να δοκιμάσετε εικόνες μεγάλου μεγέθους.
 • Μην συνδυάζετε πάρα πολλά στοιχεία με τον κεντρικό σχεδιασμό σας, καθώς μπορεί να αφαιρέσει την εστίαση.
 • Εάν είστε γυναίκα, κολλήστε στα τατουάζ στο πάνω μέρος του στήθους. Μην προσπαθήσετε να κάνετε μελάνι στο στήθος σας.
 • Εάν ανησυχείτε για το τατουάζ που κρυφοκοιτάζει από το πουκάμισό ή την κορυφή σας, τοποθετήστε το ελαφρώς χαμηλότερα.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Αλλιώς, θα τελειώσεις με μια μόνιμη ουλή για τη ζωή!

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 1

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 2

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 3

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 4

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 5

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 6

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 10

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 7

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 8

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στο στήθος 9

Δεν εντυπωσιάστηκες με αυτά τα φανταστικά σχέδια τατουάζ στο στήθος; Με πολλούς πελάτες και σχεδιαστές να επιλέγουν το στήθος για να αποκαλύψουν τη δημιουργική τους πλευρά, τα τατουάζ στο στήθος βρίσκονται στην κορυφή των charts! Πολλές προσωπικότητες όπως ο David Beckham έχουν εκλαϊκεύσει την ιδέα του τατουάζ στο στήθος και έχουν καταλήξει στη δημιουργία τολμηρών τάσεων της μόδας. Εάν είστε αρκετά τολμηροί για να αντιμετωπίσετε μια βελόνα στο στήθος σας, πιθανότατα είστε έτοιμοι για αυτά τα εκπληκτικά αριστουργήματα!