20 φανταστικά σχέδια τατουάζ με γράμματα με εικόνες!

H Letter Tattoo Designs

Όλοι έχουμε περάσει το δίλημμα είτε να κάνουμε είτε να μην κάνουμε τατουάζ. Ένα τατουάζ με ένα γράμμα μπορεί να είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο της τέχνης του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά ζευγάρια κάνουν τατουάζ με αρχικά. Τα σχέδια τατουάζ H γράμματος που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν θα σας θυμίζουν μόνο κάποιον ή κάτι, αλλά και μικροσκοπικά αλλά λεπτομερή.

Κατάλληλο και για τα δύο φύλα, μπορείτε να προσθέσετε άλλες φιγούρες όπως φτερά, κορώνες, λουλούδια στο αρχικό σας τατουάζ σύμφωνα με την προσωπική σας επιλογή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτά τα σχέδια τατουάζ και, στη συνέχεια, κάντε την τελική σας επιλογή.

Κορυφαία σχέδια τατουάζ με γράμμα 20 H:

Όσον αφορά την τοποθέτηση τατουάζ με ένα γράμμα, ανάλογα με τις προσθήκες που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να τα χαράξετε στον καρπό, κοντά στο λαιμό, τον αστράγαλο κλπ. Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σχέδια τατουάζ H γράμματα που σας βοηθούν να εκφράσετε όμορφα την αιώνια αγάπη.

1. H Letter Tattoo With Red Heart:

H Letter Tattoo With Red Heart

Τα μικρά και χαριτωμένα τατουάζ είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ των κοριτσιών. Το μικρό τατουάζ με γράμμα H φαίνεται όμορφο με μια καρδιά στο πλάι και δίνει στο σχέδιο μια προσωπική πινελιά. Η καρδιά είναι γεμάτη με κόκκινο χρώμα, προσθέτοντας μια ρεαλιστική αίσθηση και φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένη στον καρπό, το λαιμό.

2. Flying H Letter Tattoo:

Flying H Letter Tattoo

Σε όλους μας αρέσει να προσθέτουμε φτερά σε ένα τατουάζ με ένα γράμμα, αλλά πολλοί μπορεί να μην τα προτιμούν σε μεγάλο μέγεθος. Τα μικρά και ευθεία φτερά και στις δύο πλευρές του γράμματος H όχι μόνο φαίνονται όμορφα αλλά δημιουργούν και μια αγγελική εμφάνιση. Αυτοί οι τύποι τατουάζ είναι κατάλληλοι για κάθε φύλο.

3. Delightful Heart H Letter Tattoo:

Delightful Heart H Letter Tattoo

Εάν είστε λάτρεις των μικρών σχεδίων τατουάζ με ένα πρόσθετο στυλ, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το σχέδιο. Σε αντίθεση με τα συμβατικά τατουάζ, αυτό το σχέδιο έχει το γράμμα που περιλαμβάνεται στη γραμμή της καρδιάς. Μπορείτε είτε να το κάνετε σε απλό μαύρο είτε να παίξετε με λίγα χρώματα σύμφωνα με την προσωπική σας επιλογή. Αν και ο σχεδιασμός φαίνεται απλός, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπαραστήσετε την αγάπη.

4. Endearing Tattoo For The H Letter:

Endearing Tattoo For The H Letter

Αυτό το καμπυλωτό τατουάζ με γράμμα H φαίνεται όμορφο στον καρπό, τον αστράγαλο ή το λαιμό. Η προσθήκη ενός μικρού λουλουδιού στην κορυφή του αλφαβήτου δίνει στο σχέδιο μια θηλυκή πινελιά καθιστώντας το προτιμώμενο σχέδιο τατουάζ για κορίτσια. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται καλύτερος όταν είναι χαραγμένος σε μικρό μέγεθος.

5. H Letter Tattoo With A Beautiful Pink Flower:

H Letter Tattoo με ένα όμορφο ροζ λουλούδι

Στο τέλος του γράμματος Η, το ροζ και λευκό λουλούδι είναι μια τέλεια επιλογή για ένα τατουάζ που τείνει περισσότερο προς τα κορίτσια. Αν και ο σχεδιασμός είναι σχετικά απλός, η πλευρά του χεριού, ο τρόπος που παρουσιάζεται, ο αστράγαλος μπορεί να είναι τέλεια σημεία για να χαράξει αυτό το τατουάζ.

6. Capital H Letter Tattoo:

Capital H Letter Tattoo

Εάν κάνετε τατουάζ για πρώτη φορά, αυτό το απλό κεφαλαίο H μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή και για τα δύο φύλα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει προσθήκη επιπλέον στοιχείων στο σχέδιο, μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα και δεν σας κοστίζει πολλά χρήματα. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ χαραγμένο οπουδήποτε στο σώμα.

7. H Τατουάζ με 3D εφέ:

Τατουάζ H με τρισδιάστατο εφέ

Αν νομίζετε ότι δεν είναι εφικτό να κάνετε ένα τρισδιάστατο εφέ σε ένα τατουάζ, ξανασκεφτείτε το. Αν και υπάρχει μια καρδιά σε αυτό το μοτίβο, αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, καθώς τα κτυπήματα και η συμπλήρωση του γράμματος είναι έντονα και σκοτεινά. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ χαραγμένο στον καρπό, τον αστράγαλο, το λαιμό.

8. Μικρό τατουάζ H:

Μικρό τατουάζ H

Εάν είστε πρωτοχρονιά στο να κάνετε τατουάζ, αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Το μικρό H τοποθετημένο στον καρπό με τελείωμα με μικρή καρδιά φαίνεται απλό αλλά κομψό. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται φανταστικός σε οποιοδήποτε εκτεθειμένο μέρος του σώματός σας και είναι κατάλληλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες κάθε ηλικίας.

9. Μοναδικό H Letter Tattoo With A Pulse:

Μοναδικό H Letter Tattoo With A Pulse

Αυτό είναι ένα όμορφο τατουάζ H γράμματος που προσθέτει μια καρδιά στη μία πλευρά, αλλά ρυθμοί σχηματίζονται μεταξύ τους. Αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος για να φανείτε ότι το γράμμα αντιπροσωπεύει την αγάπη σας για το άτομο σε οικείο και προσωπικό επίπεδο. Οι συνδυασμοί κόκκινου και μαύρου χρώματος λειτουργούν καλύτερα, κατάλληλοι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

10. H Letter Tattoo On Hand:

H Letter Tattoo On Hand

Μία από τις δημοφιλείς επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για τον εαυτό σας είναι τα αλφάβητα που συνδυάζονται. Μια άλλη μοναδική εμφάνιση του σχεδιασμού τατουάζ με γράμματα H και S, καθιστώντας το τέλειο τατουάζ για ζευγάρια και αρχικά ονόματα. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει έναν τρόπο να δείξετε τον θαυμασμό ή την αγάπη σας για κάποιον ξεχωριστό.

11. Cursive H Letter With a Small Heart:

Cursive H γράμμα με μια μικρή καρδιά

Τα απλά πράγματα πηγαίνουν πολύ, είναι ένας κατάλληλος τρόπος για να περιγράψουμε αυτό το τατουάζ με γράμμα H. Αν και αυτός ο σχεδιασμός είναι σχετικά απλός, η προσθήκη μιας κομψής καρδιάς φαίνεται ελκυστική και κομψή ταυτόχρονα. Ο τέλειος συνδυασμός τολμηρών και λεπτών καμπυλών που χρησιμοποιούνται σε αυτό το τατουάζ το κάνει να φαίνεται χαριτωμένο και όμορφο.

12. Crucifix H Letter Tattoo On The Back:

Crucifix H Letter Tattoo στην πλάτη

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να αντιπροσωπεύουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις σε συνδυασμό με το προσωπικό τους άγγιγμα με τη μορφή τατουάζ. Η σταύρωση με το γράμμα Η στο κέντρο μπορεί να είναι χριστιανικό δόγμα ή σύμβολο του Χριστού. Αυτό το τατουάζ φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στο πίσω μέρος και προτιμάται συνήθως από τους άνδρες.

13. Χαριτωμένο H Letter Tattoo στον αστράγαλο:

Χαριτωμένο τατουάζ γράμμα H στον αστράγαλο

Η τοποθέτηση στον αστράγαλο οποιουδήποτε τατουάζ και οι καμπύλες και οι γραμμές που υπάρχουν σε αυτό το τατουάζ το καθιστούν μια τέλεια επιλογή σχεδιασμού για κορίτσια. Πολλοί άνθρωποι αντιπροσωπεύουν την αίσθησή τους ότι είναι χαραγμένα ένα μικρό τατουάζ στους αστραγάλους τους. Αυτά τα τατουάζ μπορούν να είναι μια επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας.

14. H Tattoo Art With Butterfly:

H τέχνη τατουάζ με πεταλούδα

Οι πεταλούδες είναι ένα άλλο σύμβολο που χρησιμοποιείται συνήθως με βαθύτερο νόημα και αντιπροσωπεύουν το βαθύ νόημα της ζωής. Η προσθήκη της πεταλούδας στο γράμμα Η δείχνει διακοσμητική και συμβολίζει τη δύναμη και την καινοτομία σε πολλές θρησκευτικές πρακτικές. Οι ροζ και άσπρες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται στο σχέδιο το κάνουν να ξεχωρίζει.

15. H Letter Tattoo With Wings And Crown:

H Letter Tattoo With Wings And Crown

Είναι συνηθισμένο να έχετε χαραγμένο ένα γράμμα μέσα σε μια καρδιά, αλλά μπορείτε να προσθέσετε κομψότητα και μοναδικότητα σε αυτό το σχέδιο προσθέτοντας ένα στέμμα και φτερά. Αυτά μπορεί να συμβολίζουν τις βασίλισσες της καρδιάς με ελεύθερο πνεύμα. Το γκρι γέμισμα μέσα στα φτερά κάνει το τατουάζ να ξεχωρίζει και έχει κλίση περισσότερο προς τα θηλυκά.

16. Royal H Tattoo Design:

Royal H Tattoo Design

Το Crown μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη όταν θέλετε να προσθέσετε μια βασιλική πινελιά στο τατουάζ H γράμμα σας. Το ασπρόμαυρο γέμισμα του γράμματος φαίνεται τέλειο όταν συμπληρώνεται με ένα κομψό στέμμα. Αυτό το τατουάζ φαίνεται εντυπωσιακό σε μονόχρωμο τόνο, αλλά μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα αν θέλετε.

17. H Letter Tattoo With A Heart:

H Letter Tattoo With A Heart

Τα γραμματοσειρά είναι μια από τις κοινώς χρησιμοποιούμενες γραμματοσειρές για σχέδια τατουάζ με ένα γράμμα. Αυτό είναι ένα κεφαλαίο H με καμπύλες προσθήκες και ένα σύμβολο καρδιάς. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το συνδυασμό μιας προσωπικής πινελιάς στο σχέδιο χωρίς να διακυβεύεται το πηλίκο στυλ.

18. Κομψός αρχικός σχεδιασμός τατουάζ:

Κομψό H Αρχικό Σχέδιο Τατουάζ

Αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ H-letter που αποπνέει στιλ και αυτοπεποίθηση με τον κομψό σχεδιασμό του. Το πρωτότυπο αλφάβητο είναι χαραγμένο με έντονη γραφή και οι πρόσθετες γραμμές γύρω από το γράμμα γίνονται σε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο, δίνοντας στον χρήστη μια χαλαρή και εκλεπτυσμένη αίσθηση. Οι γυναίκες προτιμούν αυτούς τους τύπους τατουάζ.

19. Τατουάζ H And K με φτερά:

H και K γράμματα τατουάζ με φτερά

Αυτό το τατουάζ κεφαλαίου γράμματος H και K είναι μια τέλεια επιλογή για ζευγάρια ή δύο αρχικά ονόματα. Το γράμμα Η ανυψώνεται προσθέτοντας ένα φτερό με όμορφες λεπτομέρειες με γκρι απόχρωση, κάνοντας το γράμμα να μοιάζει με ιπτάμενο κύκνο. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας και φύλου.

20. Rustic H Alphabet Tattoo:

Rustic H Alphabet Tattoo

Εάν είστε λάτρεις των ωμών παιδιών σχεδίων για το τατουάζ σας με αλφάβητο, αυτό το μοτίβο μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Το γράμμα H βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς με ευρείες πινελιές, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχέδια που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η χρήση κόκκινου χρώματος ανάμεσα στη μαύρη καρδιά φαίνεται μοναδική και όμορφη.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Με τη λίστα σχεδίων τατουάζ H γράμματος που παρουσιάζεται σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να κάνετε την τελική επιλογή χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Μπορείτε να εμποτίσετε μια μοντέρνα πινελιά σε οποιοδήποτε απλό τατουάζ χωρίς να κάνετε πολύ φασαρία. Εκφράστε όμορφα την καρδιά σας επιλέγοντας ένα τατουάζ από τη λίστα που παρέχουμε. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κάνετε την τελική επιλογή.