30+ καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών με τις πιο κομψές ιδέες 2021!

Τα σχέδια τατουάζ χεριών είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη του σώματος που οι άνθρωποι επιλέγουν να μελάνουν. Αυτό το μέρος του σώματος ήταν ένα αγαπημένο σημείο τατουάζ για πολύ καιρό, καθώς μπορούμε ακόμα να δούμε πολλούς φυλετικούς ανθρώπους να κάνουν τατουάζ στα χέρια τους. Ένα τατουάζ στο χέρι είναι εύκολο να το φροντίσετε και πολύ πιο ορατό από τα άλλα μέρη του σώματος. Άνδρες και γυναίκες βρίσκουν το χέρι ιδανικό σημείο για να μελανωθούν, συμπεριλαμβανομένου του καρπού, των δακτύλων, του αντιβραχίου και των ώμων.

Σχέδια τατουάζ χεριών

Η ειδικότητα του να μελάνετε στο χέρι είναι ότι ο πόνος στις βελόνες είναι ανεκτός και θεραπεύεται εύκολα. Αυτές είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες πτυχές που οι άνθρωποι έχουν υπόψη τους πριν κάνουν τατουάζ, καθιστώντας τα χέρια ιδανικό σημείο. Έτσι, χωρίς άλλη παραμύθι, ας ανακαλύψουμε 30+ σχέδια τατουάζ χεριών για το επόμενο τατουάζ σας.

Απλά σχέδια τατουάζ χεριών με εικόνες:

Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και ουσιαστικό με τον δικό του όμορφο τρόπο. ας δούμε αυτά τα κομψά σχέδια τατουάζ στα χέρια και να μάθουμε γι ‘αυτά,

1. Henna Inspired Hand Tattoo:

σχέδια τατουάζ χέννα χεριών

Ο σχεδιασμός αυτού του τατουάζ μοιάζει πολύ με τα παραδοσιακά σχέδια τέχνης mehndi. Αυτό το όμορφο τατουάζ χεριών έχει ημικυκλικό μοτίβο λουλουδιών και άλλα αφηρημένα σχέδια που φτάνουν μέχρι τα χέρια σας. Ολόκληρο το τατουάζ έχει γίνει σε μαύρο χρώμα για να του δώσει μια πιο χέννα εμφάνιση.

2. Το τατουάζ Rough Look στο χέρι:

Το τατουάζ Rough Look στο χέρι

Αυτό το τατουάζ είναι μελανωμένο και έχει το πρόσωπο μιας έντονης κουκουβάγιας με λευκές κηλίδες. Το κεφάλι της κουκουβάγιας τοποθετείται στους δικέφαλους μυς, ενώ ένα σκοτεινό και πυκνό δάσος με διαφορετικά δέντρα και μικρά πουλιά πετούν τριγυρισμένα στο χέρι. Το τατουάζ μαζί φαίνεται πολύ μαγευτικό και είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει πολλά κεφάλια.

3. Tribal Heart Inspired Tattoos Hand:

φυλετικό στυλ τατουάζ χέρι σχέδια

Εδώ είναι ένα όμορφο και απλοϊκό τατουάζ σχεδιασμού καρδιάς που φαίνεται συμπαγές και προσεγμένο. Είναι ένα τατουάζ που προορίζεται για γυναίκες. Έχει μια μεγάλη καρδιά και δύο άλλες μικρές πάνω από τη μεγαλύτερη. Κάτω από τη μεγαλύτερη καρδιά, ένας τυχαίος σχεδιασμός είναι τακτοποιημένος με μαύρο μελάνι. Τι λέτε για κάτι τέτοιο?

4. Σχέδια τατουάζ καρδιάς τριών βημάτων:

Τρία βήματα σχέδια τατουάζ καρδιάς

Αυτό το τατουάζ είναι μοναδικό και δείχνει τον σχηματισμό της καρδιάς σε τρία βήματα. Το πρώτο, ξεκινώντας από τον καρπό, είναι μελανωμένο στο σχήμα της πραγματικής καρδιάς, ακολουθούμενο από την καρδιά που σιγά σιγά δίνει τη θέση της στην άδεια. Το τελευταίο είναι ένα απλό. Είναι μελανωμένο σε καθαρό μαύρο χρώμα χωρίς αποχρώσεις και προορίζεται για άνδρες.

5. Το αναφερόμενο τατουάζ χεριών για γυναίκες:

Το αναφερόμενο τατουάζ χεριών για γυναίκες

Δεν θέλαμε όλοι να πετάξουμε και να μην επιστρέψουμε ποτέ σε ένα σημείο ή ακόμη πιθανότατα τώρα; Βάζουμε στοίχημα ναι! Εδώ είναι ένα που θα αποτυπώσει σωστά αυτό που όλοι νιώθουμε. Το τατουάζ μελάνι για την επιθυμία να πετάξουμε, κατευθύνοντάς μας έμμεσα να μάθουμε από τα κομμάτια και τι μένει πίσω. Έχει επίσης ένα μικρό μελάνι πουλιών προς το τέλος της προσφοράς.

6. Το αναφερόμενο τατουάζ χεριών για άνδρες:

Το αναφερόμενο τατουάζ χεριών για άνδρες

Είστε άνθρωπος με καλό μουσικό γούστο; Εδώ είναι κάτι που θα μιλήσει για εσάς! Εδώ είναι μια καλή επιλογή τατουάζ για να κάνετε μελάνι για όσους από εσάς ασχολούνται πλήρως με τη μουσική. Το ένα μισό του τατουάζ είναι μια εικόνα καθρέφτη, με το άλλο γραμμένο κανονικά. Αυτή θα είναι μια καλή επιλογή για όλους τους λάτρεις της μουσικής που θα ήθελαν να το κρατήσουν απλό.

7. Dragon Tattoo Design για Γυναικείο Χέρι:

Dragon Tattoo Design για Γυναικείο Χέρι

Οι δράκοι είναι αρχαία σύμβολα δύναμης. Στην κινεζική κουλτούρα, θεωρούνται ο κύριος όλων των στοιχείων, δηλαδή της φωτιάς, του νερού, του ανέμου και της γης. Υποτίθεται ότι είναι το σύμβολο της μαγείας. Σε γενικές γραμμές, είναι τα μυθικά πλάσματα που αναπνέουν από τη φωτιά, τα οποία, σε ορισμένες ιστορίες, έχουν τη δύναμη της πτήσης, ενώ σε άλλα εκπροσωπούνται ως φιδίσια πλάσματα..

8. Star Tattoos for Hand:

Τατουάζ αστεριών για το χέρι

Τα αστέρια και οι γαλαξίες είναι ένα άλλο από τα θηλυκά σχέδια. Συχνά επιλέγονται από άνδρες, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι παρά διακοσμήσεις σε κάτι πιο αρρενωπό. Δίνουν στο τατουάζ ένα κάπως μαγικό αποτέλεσμα, ενός ρεύματος αστεριών σε σχηματισμό, σαν να βγαίνει από ένα ραβδί.

9. Τατουάζ χεριών Superhero:

Τατουάζ χεριών Superhero

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί υπερήρωες που μαγεύουν τους εφήβους και μαγεύουν ακόμη και όλους τους μεγάλους. Ως εκ τούτου, παραμένει μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που ενθαρρύνθηκαν να μελάνουν τα χέρια τους με εκπληκτικά τατουάζ για άντρες του Μπάτμαν, του Σπάιντερμαν και άλλων διάσημων υπερήρωων. Αυτό το τατουάζ θα είναι μοναδικό σε σχήμα και χρώμα, δίνοντας έτσι ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα στα χέρια.

10. Τατουάζ χεριών με χάρτες χώρας:

Τατουάζ χεριών με χάρτες χώρας

Μερικοί άνθρωποι, ειδικά νεαρά αγόρια και κορίτσια, παραμένουν ερωτευμένοι με το έθνος τους. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν να στολίζουν τα χέρια τους με σχέδια τατουάζ χεριών για κορίτσια και αγόρια έχοντας τους χάρτες των χωρών τους και κάποια άλλα σημαντικά σημάδια και σύμβολα που σχετίζονται με αυτό το έθνος. Τα τατουάζ της χώρας θα γίνουν πολύ δημοφιλή, έχοντας τα σύμβολα την ώρα των αγώνων καθώς τα κορίτσια και τα αγόρια θα ζητωκραυγάζουν για τη νίκη.

11. Μικρά τατουάζ χεριών με εισαγωγικά:

Μικρά τατουάζ χεριών με αποσπάσματα

Κάνοντας τα αναφερόμενα τατουάζ θα κάνουν τα χέρια τους μελανωμένα, καλύπτοντας ολόκληρο το χέρι, καθιστώντας το μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα χρώματα θα είναι αρκετά ζωντανά, καθιστώντας έτσι μια εκπληκτική εμφάνιση στα χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να επιλέξουν να μελάνουν με τατουάζ σε εισαγωγικά.

12. Τατουάζ με τόξο:

Τατουάζ χεριών με τόξο

Αυτός ο σχεδιασμός έχει φοβερές αποχρώσεις και ενθουσιάζει όλους όσους το βλέπουν, και αυτό είναι πραγματικά μια απίστευτη ιδέα για τατουάζ χεριών για άνδρες και γυναίκες. Τα τατουάζ με τόξο με ροζ χρώμα είναι μια διαδεδομένη μορφή τατουάζ που κάνει μια υπέροχη εμφάνιση των σχεδίων.

13. Palm Tattoo Design for Woman’s Hands:

Palm Tattoo Design για Γυναικεία Χέρια

Σε γενικές γραμμές, οι παλάμες ενός χεριού είναι η περιοχή που εκτίθεται πολύ στον εξωτερικό χώρο και οι άνθρωποι που θέλουν ένα τέτοιο σχέδιο μπορούν να κάνουν το παραπάνω τατουάζ στην παλάμη, καθώς αυτό θα προσθέσει ομορφιά και κομψότητα στην εμφάνισή τους προσελκύοντας μεγάλο αριθμό των ανθρώπων προς τα χέρια τους. Αυτό είναι ένα αφηρημένο σχέδιο τατουάζ χεριών.

14. Τατουάζ χεριών με καρφίτσα ασφαλείας:

απλά τατουάζ στο χέρι

Ένα τατουάζ χεριών με εικόνα καρφίτσας ασφαλείας αποτελεί ένα δημοφιλές στυλ τατουάζ χεριών για κορίτσια και θα φαίνεται ισχυρό όταν τοποθετείται στις γροθιές. Η καρφίτσα ασφαλείας συμβολίζει τον σκοπό της ασφάλειας και τα αγόρια και τα κορίτσια που προτιμούν κυρίως τη μοναξιά μπορούν να επιλέξουν αυτήν την επιλογή ενώ επιλέγουν να κάνουν τατουάζ στα χέρια τους. Φροντίστε να λάβετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία τατουάζ, καθώς θα σας βοηθήσει να έχετε το τέλειο φινίρισμα και να σας κάνει να φαίνεστε αισθητός ανάμεσα στο πλήθος.

15. Διάφορα τατουάζ χεριών για άνδρες:

Διάφορα τατουάζ χεριών για άνδρες

Αν και υπάρχουν διαθέσιμες ποικιλίες τατουάζ, τα Διάφορα Τατουάζ Χεριών για Άνδρες είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό είδος καθώς τα σκοτεινά και μυστηριώδη θέματα που ενδίδονται σε αυτά τα τατουάζ χεριών θα μαγέψουν όλους όσους το βλέπουν με μια υπέροχη εικόνα. Wasταν αρκετά εκπληκτικό να βλέπεις τα σκούρα χτυπήματα που τύλιγαν τα χέρια με το σχέδιο διαχωριστή. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ χεριών για αγόρια.

16. Τατουάζ χεριού με σχέδιο καρδιάς:

Τατουάζ χεριών με σχέδιο καρδιάς

Οι άνθρωποι που θέλουν να αποκτήσουν το νέο σχέδιο του τατουάζ μπορούν να απολαύσουν αυτό το σχέδιο τατουάζ με εκτυπώσεις ποδιών που εκτυπώνονται μέσα στο σχέδιο σε σχήμα καρδιάς. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας μοναδικός σχεδιασμός που σας κάνει να στέκεστε μπροστά από το πλήθος. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το τατουάζ σε πολλά χρώματα.

17. Σχέδιο τατουάζ χειρός τρόμου:

Σχέδιο τατουάζ χειρός τρόμου

Τα τατουάζ έχουν μια μεγάλη συλλογή από τατουάζ τρόμου καθώς διαστέλλουν τα σχέδιά τους σε κάθε θέση της ζωής. Τα σχέδια τατουάζ κρανίου τρόμου στο χέρι είναι αρκετά δημοφιλή, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων και των υφών τους. Αυτοί οι τύποι τατουάζ τρόμου μπορούν να χρωματιστούν στα χέρια για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων και συχνά τους κάνουν να αισθάνονται ενθουσιασμένοι.

18. Cool Hand Tattoo for Guys:

Cool Hand Tattoo for Guys

Τα τατουάζ διατίθενται σε διάφορες επιλογές. Συχνά προσφέρονται σε διαφορετικά αντικείμενα της φύσης όπως ο ήλιος, το φεγγάρι, τα αστέρια, οι πεταλούδες κ.λπ., καθώς καθένα από αυτά θα συμβολίζει διαφορετικές έννοιες, διηγείται έτσι μια ιστορία. Τα τατουάζ με μύγες στα χέρια σημαίνουν κυρίως ελπίδα, αισιοδοξία και ευτυχία. Έχοντας αυτά τα τατουάζ στο χέρι σας θα σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι με τις μοναδικές πινελιές και αποχρώσεις του.

19. Sparrow Tattoo for Hands:

Τατουάζ Sparrow για τα χέρια

Τα πολύχρωμα τατουάζ για άντρες στο χέρι με εικόνα σπουργίτι φαίνονται εντυπωσιακά στα χέρια όταν τατουάζ με ένα στιβαρό και δυναμικό χρώμα. Αυτά τα τατουάζ θα στολιστούν με πινελιές τέχνης και λαμπερές αποχρώσεις που τα κάνουν ιδιαίτερα δελεαστικά. Αυτό το απλό τατουάζ στο χέρι μπορεί εύκολα να χαραχτεί στα χέρια καθώς είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια.

20. Παραδοσιακά τατουάζ χεριών με τον Λόρδο Γκανές:

Παραδοσιακά τατουάζ χεριών με τον Λόρδο Γκανές

Το παραδοσιακό τατουάζ χεριών με τον Λόρδο Γκανές θα φανεί εκπληκτικό όταν είναι μελανωμένο στα χέρια καθώς η γραφή του Λόρδου Γκανές θα δώσει τόσο παραδοσιακή όσο και λατρευτική σημασία. Οι άνθρωποι που παίρνουν αυτά τα σχέδια τατουάζ χεριών θα αποκαλυφθούν με τη συμβολισμένη έννοια της αφοσίωσης στον εαυτό τους. Το να κάνετε τατουάζ αυτών των Αγίων Γραφών θα αντικατοπτρίζει επίσης την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σας για την ανάγνωση ιερών βιβλίων.

21. Ένα σχέδιο τατουάζ με φτερά στο χέρι:

Ένα σχέδιο τατουάζ με φτερά στο χέρι

Ένα τατουάζ με φτερά είναι απλό αλλά κομψό. Αντιπροσωπεύει τη λιχουδιά ενός φτερού μαζί με τη δύναμη της πτήσης του πουλιού στο οποίο ανήκει. Μπορείτε να κάνετε το φτερό σας μαύρο και γκρι, ή μπορείτε να το κάνετε πολύχρωμο για να καθορίσετε σε ποιο πουλί ανήκει το φτερό. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών για το κορίτσι.

22. Λέξεις τατουάζ στα δάχτυλα:

Τατουάζ λέξεις στα δάχτυλα

Τα γράμματα και οι λέξεις είναι τα πιο απλά σχέδια τατουάζ. Δεν υπάρχει λάθος η σημασία του. Επιλέξτε το συναίσθημα με το οποίο θέλετε να βάψετε το σώμα σας, δώστε του ένα όνομα και, στη συνέχεια, κάντε τατουάζ τα γράμματα στα δάχτυλά σας ξεχωριστά ή κάντε τη λέξη τατουάζ σε κάποιο άλλο μέρος του χεριού σας! Μπορείτε να εισαγάγετε παραλλαγές και σε αυτό το τατουάζ! Επιλέξτε γράμματα καλλιγραφίας ή κάποιο απλό κείμενο. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα ή να το διατηρήσετε μαύρο και ούτω καθεξής.

23. Ένα βραχιόλι χέρι στα δάχτυλα τατουάζ:

Βραχιόλι Hand to Fingers Tattoo

Ένα άλλο τυπικό τατουάζ χεριών είναι ένα βραχιόλι που καλύπτει ολόκληρο το χέρι σας. Μπορείτε να το κάνετε πλούσιο ή φυλετικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάνει το χέρι σας να φαίνεται περίτεχνο και πολύ αξεσουάρ. Αυτό είναι εμπνευσμένο από φυλετικό και αζτέκο μοτίβο και θα φανεί πραγματικά δροσερό και κομψό αν γίνει με ακρίβεια, καθώς είναι ένα τέλειο τατουάζ χεριών για άνδρες.

24. Σχέδιο τατουάζ χεριού με εκτύπωση μικρού ποδιού:

Small Paw Print Tattoo Design

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή εκτύπωση ποδιών στο πλάι του χεριού σας για να σας θυμίσει κάποιο αγαπημένο σας κατοικίδιο ή για να δείξετε την αγάπη σας για τα άγρια ​​ζώα. Αυτό το είδος τατουάζ δεν είναι πολύ ελκυστικό, αλλά φαίνεται χαριτωμένο και έχει ένα συγκεκριμένο βάθος που του λείπει από την κανονική φλαμπουά.

25. Τατουάζ μικρών ιπτάμενων πουλιών στο χέρι:

Μικρά τατουάζ ιπτάμενα πουλιά στο χέρι

Μπορείτε να πάρετε μαύρες σιλουέτες πουλιών που είναι μελανωμένες στο πλάι του χεριού σας. Αυτά φαίνονται όμορφα και θηλυκά. Έτσι, επιλέγεται περισσότερο από τα κορίτσια παρά από τα αγόρια. Ένα κοπάδι πουλιών μαζί συμβολίζουν τη δύναμη της οικογένειας. Αντιπροσωπεύει την πίστη και την αγάπη. Είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα σχέδια τατουάζ χεριών για γυναίκες.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων τατουάζ με γράμματα στο χέρι:

26. Ένα σχέδιο τατουάζ επιστολής στο χέρι:

Σχέδια τατουάζ επιστολής στο χέρι

Το «Α» δεν είναι μόνο το πρώτο γράμμα αλλά και μια εύκολη επιλογή για το σχέδιο τατουάζ σας. Μπορεί να καλλιγραφηθεί εύκολα και δίνει μια κομψή εμφάνιση.

27. R Letter Tattoo Designs on Hand:

Σχέδια τατουάζ με γράμμα R στο χέρι

Μερικές φορές ένα αλφάβητο μιλάει αρκετά. είναι σίγουρα όταν επιλέγετε το γράμμα «R». Δεν έχει μόνο συνειρμούς σαν το βασιλικό, αλλά μοιάζει επίσης με ένα.

28. V Letter Tattoo Designs on Hand:

V Σχέδια τατουάζ γράμμα στο χέρι

Τα απλά κάνουν πάντα τη διαφορά, το ίδιο συμβαίνει και με το αλφάβητο V. φαίνεται απλό αλλά διαμορφωμένο σε ένα υπέροχο τατουάζ.

29. D Letter Tattoo Designs on Hand:

Σχέδια τατουάζ D Letter On Hand

Μην ψάχνετε για τη θαμπή πλευρά του D. μπορεί να είναι εκθαμβωτική και αν το χρησιμοποιήσετε για τατουάζ.

30. N Letter Tattoo Designs on Hand:

N Σχέδια τατουάζ γράμματος στο χέρι

Το N φαίνεται πολύ σταθερό στο χαρτί, ενώ όταν είναι κατασκευασμένο, παίρνει ένα πλήρες σχήμα και μπορείτε να εκπλαγείτε με το τατουάζ του.

31. M Letter Tattoo Designs on Hand:

M Letter Tattoo Designs on Hand

Το M είναι σταθερό και έχει αρκετές πινελιές για να αναδείξει τη λανθάνουσα ομορφιά του τατουάζ.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών 2

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ χεριών

Τελικές σκέψεις:

Πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν τατουάζ θα επιλέξουν να κάνουν τατουάζ στο χέρι και ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι, μαζί με το πρόσωπο και το λαιμό, τα χέρια είναι μερικά από τα πιο ορατά μέρη του σώματος. Το να κάνετε ένα τατουάζ στο χέρι θα κάνει μια πολύ δημόσια δήλωση σχετικά με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εκτυπώσιμα απλά τατουάζ χεριών, μπορείτε να συμμετάσχετε σε φόρουμ τατουάζ, να παρακολουθήσετε βίντεο τατουάζ και να αναζητήσετε τα καλύτερα στούντιο τατουάζ που είναι πιο κοντά σας σε πολλές διαφορετικές χώρες. Επίσης, προσπαθήστε να δείτε μερικές εικόνες τατουάζ που έχουν ανεβάσει άλλα μέλη, καθώς αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τατουάζ σε λάτρεις των χεριών. Μέσα από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα έχετε πολλές επιλογές για να επιλέξετε το τέλειο σχέδιο.