Κορυφαία 9 πιο όμορφα σχέδια τατουάζ Claddagh

Το Claddagh είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ιρλανδική χώρα από όπου η παράδοση της έκφρασης αγάπης, φιλίας και ειλικρίνειας εκφράζεται μέσω του σχεδιασμού Claddagh. Σε αυτό το σχέδιο Claddagh, δύο χέρια κρατούν μια καρδιά στο κέντρο με ένα στέμμα στην καρδιά που σημαίνει κυριολεκτικά ένα ζευγάρι που κρατάει την αγάπη του μεταξύ τους με σεβασμό και ειλικρίνεια που απεικονίζεται με ένα στέμμα στην καρδιά.

claddagh τατουάζ

Αυτό το άρθρο θα βοηθήσει άτομα που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους ή για άτομα που εκφράζουν τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ Claddagh.

Απλά και κομψά σχέδια τατουάζ Claddagh για άνδρες:

Ας βρούμε εδώ συνημμένα σχέδια τατουάζ Claddagh που θα σας δώσουν μια τρομερή εμφάνιση.

1. Σχέδιο τατουάζ Claddagh Ring:

Σχέδια τατουάζ Claddagh

Το δαχτυλίδι Claddagh είναι ένας τυπικός ιρλανδικός τρόπος ανταλλαγής δαχτυλιδιών κατά τη διάρκεια ενός γάμου. Αυτός ο δακτύλιος μπορεί να σχεδιαστεί σε ένα τατουάζ στο δαχτυλίδι ή στην περιοχή του καρπού. Το μέγεθος του τατουάζ με δαχτυλίδι μπορεί να είναι προσωπική επιλογή.

2. Celtic Claddagh Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Celtic Claddagh

Οι Κέλτες είναι γνωστοί για τα σχέδια τατουάζ που καλύπτουν το σώμα τους σε κόμπο ή στριμμένη γραμμή, που είναι ένας τρόπος να πούμε στους αντιπάλους ότι είναι αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο. Αυτό το ίδιο σχέδιο χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του σχεδίου τατουάζ Irish Claddagh.

3. Claddagh Heart and Clockwork Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Claddagh Heart και ρολογιού

Ο συνδυασμός ρολογιού και ανατομικού τρόπου σχεδίασης της καρδιάς συνδυάζεται με δύο χέρια που κρατούν την κεντρική καρδιά. Αντί για το ρολόι, το ρολόι σχεδιάζεται πάνω από την καρδιά.

4. Σχέδιο τατουάζ Irish Flag Claddagh:

Ιρλανδική σημαία Claddagh σχέδιο τατουάζ

Καθώς τα τατουάζ σχεδιασμού Claddagh προέρχονται από την Ιρλανδία, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε την προέλευση. Το κέντρο της καρδιάς είναι μελανωμένο με χρώμα ιρλανδικής σημαίας που είναι ένας συνδυασμός λευκού, πράσινου και πορτοκαλί. Αυτός ο τύπος σχεδίου τατουάζ μπορεί να είναι ένα σχέδιο τατουάζ βραχίονα με κόκκινο χρώμα στεφάνι επενδεδυμένο με πέτρα.

5. Celtic Cross with Claddagh Design Tattoo:

Κελτικός σταυρός με τατουάζ σχεδιασμού Claddagh

Ο κελτικός σταυρός είναι αρκετά διάσημος σχεδιασμός μεταξύ της νεότερης γενιάς. Αυτός ο σχεδιασμός, όταν συνδυάζεται με το σχέδιο Claddagh, είναι απεριόριστα ένας τέλειος συνδυασμός αρχαίων έργων τέχνης με μοντέρνο σχεδιασμό.

6. Irish Claddagh Tattoo with Red Roses Design:

Ιρλανδικό τατουάζ Claddagh με σχέδιο κόκκινα τριαντάφυλλα

Καθώς ο σχεδιασμός Claddagh σημαίνει αγάπη και ρομαντισμό, είναι απαραίτητο να προσθέσετε μερικά λουλούδια τριαντάφυλλου σε αυτό το μοναδικό σχέδιο. Αυτά τα τριαντάφυλλα έχουν κόκκινο χρώμα αφού τα κόκκινα τριαντάφυλλα σημαίνουν επίσης αγάπη. Αυτό το τατουάζ μπορεί να φορεθεί από κορίτσια που είναι σε βαθιά και απέραντη αγάπη ως τατουάζ καρπού Claddagh.

7. Wing Claddagh Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Wing Claddagh

Τα φτερά που συνδέονται με την καρδιά αντί για τα χέρια που κρατούν την καρδιά μπορούν να είναι ένας τρόπος να αφήσουμε την ειρήνη να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο. Ο σχεδιασμός τατουάζ με φτερά σχεδιάζεται με ένα πουλί περιστέρι στο μυαλό, καθώς αυτό το πουλί είναι ένας τρόπος έκφρασης της ειρήνης.

8. Σχέδιο τατουάζ μικρού συμβόλου Claddagh:

Μικρό σχέδιο τατουάζ σύμβολο Claddagh

Σύμβολο Claddagh μελανωμένο στο πίσω μέρος σε μικρογραφία. Τα χέρια που κρατούν την καρδιά είναι κυριολεκτικά το μέγεθος ενός νεογέννητου παιδιού με ένα μικρό στέμμα πάνω από το στέμμα. Αυτό το είδος τατουάζ ταιριάζει πολύ σε κορίτσια που τους αρέσουν τα μικρά σχέδια τατουάζ.

9. Όνομα χαραγμένο σχέδιο τατουάζ Claddagh:

Όνομα χαραγμένο σχέδιο τατουάζ Claddagh

Η νεότερη γενιά είναι πολύ εκφραστική όταν πρόκειται για ρομαντισμό και αγάπη, καθώς είναι ανοιχτόμυαλοι στο να απολαμβάνουν το όνομα του αγαπημένου τους στο κοινό. Αυτό παρακίνησε τους σχεδιαστές να μελάνουν το τατουάζ Claddagh με το όνομα στο κέντρο της καρδιάς.

Αυτό το ιρλανδικό σχέδιο τατουάζ μελάνι με πράσινο μελάνι είναι μια τάση που ακολουθούν οι άνθρωποι όχι μόνο στην Ιρλανδία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Αντί να βλέπουμε, αυτό το σχέδιο τατουάζ ως στυλ, αλλά με μια παραδοσιακή ιδέα θα βοηθήσει σίγουρα αυτό το σχέδιο τατουάζ να διατηρήσει την παρουσία του για πάντα.