Οδηγός για αρχάριους για να κάνετε ένα τατουάζ

Ξέρεις να κάνεις τατουάζ; πώς να κάνετε τατουάζ ;. Το να μελάνε φαίνεται πολύ δροσερό αυτές τις μέρες. Η τέχνη γίνεται επίσης πολύ δημοφιλής. Όταν θέλουμε να έχουμε ένα έργο τέχνης ή κάτι που έχει σημασία στη ζωή μας, τείνουμε να κάνουμε μια μελανωμένη μορφή αυτού. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτών των σχεδίων που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας. Όχι μόνο στα χέρια ή τα πόδια σας, αυτά σχεδιάζονται σε διαφορετικά τμήματα του σώματος. Όχι ότι οι άνθρωποι φοβούνται να το κάνουν αυτό, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι εάν ο σχεδιασμός που είχατε κάνει πρόσφατα, δεν σας αρέσει.

Μπορεί να υπάρχουν ασυνέπειες, τα χρώματα μπορεί να μην ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας ή απλά να μην σας αρέσει ο σχεδιασμός ή να θέλετε να το επαναλάβετε. Εκτός από τον πόνο που πρέπει να περάσει ένα άτομο όταν κάνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο σώμα, το κόστος είναι επίσης ένας παράγοντας. Όχι μόνο τόσο πολύ η υγιεινή και η ασφάλεια της καταλληλότητας των βελόνων στο δέρμα σας έχει επίσης μεγάλη σημασία.

Αυτές τις μέρες μπορείτε να πάρετε αφαιρέσεις λέιζερ που σας κοστίζουν μια μεγάλη περιουσία και μπορείτε να αφαιρέσετε τα χρώματα. Ένας άλλος παράγοντας παραμένει ότι εάν είστε άστατοι στο να αποφασίσετε ποιο σχέδιο θέλετε, ίσως χρειαστεί να το κάνετε και να το επαναλάβετε ξανά και ξανά μέχρι να καταφέρετε να διευκολύνετε το μυαλό σας ότι είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο. Πάνω και πάνω, υπάρχουν μερικές σκέψεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε να κάνετε ένα τατουάζ με ορισμένα μόνιμα χρώματα στο δέρμα σας, ανεξάρτητα από τον λόγο ή την αιτία πίσω από αυτό.

Εικόνα υψηλής ανάλυσης ενός κοριτσιού με φυλετικό τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης

Εδώ είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε τατουάζ με ορισμένα μόνιμα χρώματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας.

Απλός και εύκολος οδηγός για αρχάριους για να κάνετε ένα τατουάζ:

1) Επιλέξτε ένα σωστό σχέδιο: Πρέπει είτε να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο σχέδιο είτε να φτιάξετε κάτι προσαρμοσμένο. Ο καλλιτέχνης σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα σωστό σχέδιο ανάλογα με τον τόπο όπου το θέλετε. Συζητήστε το λοιπόν σωστά μαζί του πριν το πάρετε.

2) Προσδιορίστε το μέγεθος: Πρέπει να είστε σίγουροι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και επίσης ανάλογα με την καταλληλότητά σας για το πόσο μεγάλο ή μικρό θέλετε να είναι. Αν θέλετε κάτι πολύ λεπτομερές, τότε θα πρέπει να το κάνετε μεγάλο ή αν είναι μικρό κάτι για τον καρπό ή τον ώμο σαν γραμματοσειρά, τότε μπορείτε να το έχετε σε μικρό.

3) Μιλήστε με τον καλλιτέχνη σας για αυτό: Πρέπει να επιλέξετε έναν καλό καλλιτέχνη για μόνιμο μελάνι. Μιλήστε για τις χρεώσεις και την καταλληλότητα των χρωμάτων ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

4) Υγιεινή: Θα πρέπει να έχετε σωστή γνώση ότι οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι καινούργιες και ότι ο καλλιτέχνης σας φορά γάντια ενώ το κάνετε αυτό.

5) Σε περίπτωση αφαίρεσης: Σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι εάν μετά το μελάνι, αν δεν σας αρέσει, θέλετε να αλλάξετε το σχέδιο, τότε θα πρέπει να κρατήσετε κάποια μετρητά επιπλέον και επίσης να έχετε γνώση των κλινικών που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, εάν έχετε τα χρήματα για να ξοδέψετε, τότε δεν είναι προβληματικό. Αλλά μπορεί να σας κοστίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτό θα κοστίσει περίπου 2500 INR έως 3000 INR περίπου για κάθε τετραγωνική ίντσα.