9 Τελευταίες και κομψές εννέα δυτικές τσάντες για γυναίκες στην Ινδία

Για να αξιολογήσετε τον χαρακτήρα μιας γυναίκας, μην φαίνεστε πιο απομακρυσμένη από την αποστολή που μεταφέρει στη δουλειά. Στη σφαίρα της πολυτέλειας, τα πολύχρωμα πορτοφόλια είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ποιοτικά υλικά στην αγορά. Εκτός από το γεγονός ότι οι Nine West Bags είναι ομαλές και άψογα σκιαγραφημένες, ωστόσο είναι επιπλέον συμπαγές, συνεχίζεται για πολύ καιρό ακόμα.

Διαφορετικά μοντέλα εννέα δυτικών τσαντών στην Ινδία:

Υπάρχουν περισσότερες ποικιλίες Nine West Handbags από οποιαδήποτε άλλη φορά στην πρόσφατη μνήμη.

1. You And Me Nine West Satchel Handbag:

You And Me Nine West Satchel Handbag

Ένα διασκεδαστικό και εντυπωσιακό στολίδι, η τσάντα ταξιδιού Nine West You and Me μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε! Διαθέτει υφασμάτινη στερέωση με θήκη με φερμουάρ εστίασης, τσέπη με φερμουάρ και δύο τσέπες με ολίσθηση. Αυτή η Nine West Black Bag διαθέτει επιπλέον αφαιρούμενο ιμάντα ώμου που εγκλιματίζεται σε μήκος 21.

2. Nine West It’s A Living Satchel:

Nine West It's A Living Satchel

Αυτή η Nine West Leather Bag είναι κατασκευασμένη από PVC και διαθέτει αφαιρούμενο ιμάντα ώμου που βοηθά στη μετατροπή της πλαϊνής τσάντας σε τσάντα με σφεντόνα. Το εσωτερικό του είναι πλήρως στερεωμένο με 1 φερμουάρ, 2 τσέπες με φερμουάρ και ένα μεσαίο διαχωριστικό με φερμουάρ.

3. Color Coding Nine West Tote Handbag in Large:

Color Coding Nine West Tote Handbag in Large

Παράγεται χρησιμοποιώντας PVC και μια κορυφαία φερμουάρ. Το εσωτερικό αυτής της Nine West White Bag πλήρως στερεωμένη με 2 τσέπες και 1 φερμουάρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονική διακόσμηση φθοράς καθώς μπορείτε να τη μεταφέρετε στο γραφείο σας. Έχει αρκετό χώρο για να υποχρεώσει τα πράγματα σας.

4. Εννέα West Aideen Medium Cross Body:

Εννέα West Aideen Medium Cross Body

Αυτή η Nine West Pink τσάντα από μέσα είναι πλήρως στερεωμένη με 1 θεμελιώδη θήκη και 2 τσέπες με ολίσθηση. Τα εξωτερικά εξαρτήματα 2 μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως πλαϊνό σάκο επιπλέον ως πακέτο σφεντόνας.

5. Βιβλίο ελέγχου εννέα δυτικών συνδυασμένων πινακίδων:

Εννέα εγχειρίδιο επιταγών με συνδυασμό πινακίδων

Αυτή η Nine West Brown Bag έχει ένα γρήγορο συμπέρασμα. Στο εσωτερικό του υπάρχουν 13 χώροι Visa, 1 παράθυρο ταυτότητας, 2 δελτία που είναι φοβερά για τα χρήματά σας, 1 θήκη για στυλό και μια θέση για το βιβλίο επιταγών σας. Τα εξωτερικά στοιχεία 1 πίσω φερμουάρ που είναι ιδανικά για την ανταλλακτική σας αλλαγή!

6. Nine West Brook-Lyn Homeless Person:

Nine West Brook-Lyn Homeless Person

Διαθέτει τριπλό τμήμα, μία θήκη με φερμουάρ και 2 θήκες. Η διπλή λαβή είναι 9 ίντσες. Στο εσωτερικό αυτής της Nine West Blue Bag είναι πλήρως στερεωμένη με μία τσέπη με φερμουάρ και 2 τσέπες μέσων. Η κόκκινη σκίαση είναι αειθαλής αγάπη για κάθε κυρία, οπότε αυτό είναι το καλύτερο για εκ νέου συνεργάτες.

7. Nine West Color Coding Wast Tote Bag:

Nine West Color Coding Wast Tote Bag

Αυτή η Nine West Red Bag περιλαμβάνει πτώση 8,5 and και ένα πάνω φερμουάρ. Το εσωτερικό είναι πλήρως στερεωμένο με 1 τσέπη με φερμουάρ και 2 τσέπες με ολίσθηση. Μεταφέρετε αυτό το πορτοφόλι σαν μοντέλο. Έτσι όλες οι εξαιρετικές γυναίκες και οι νέες κυρίες σας χαλούν με αυτό το εκθαμβωτικό πορτοφόλι.

8. Nine West Laptop Bag:

Εννέα τσάντα φορητού υπολογιστή West

Η τσάντα είναι μια γεύση από καλαίσθητες γυναίκες και νεαρές κυρίες. Είναι ιδιαίτερα θήκη για φορητό υπολογιστή. Το εσωτερικό του είναι πλήρως στερεωμένο με 1 φερμουάρ, 2 τσέπες και 1 φερμουάρ με διαχωριστικό εστίασης. Αυτή η τσάντα είναι μοντέρνα, κομψή και έχει αρκετό χώρο για τις ανάγκες σας. χωρίς μάζα! Μεταφέρετε αυτήν την εννέα δυτική τσάντα φορητού υπολογιστή στο γραφείο σας και κάντε τους άλλους να ζηλέψουν την τσάντα σας.

9. Nine West Lucky Treasure Cross Body Bag:

Εννέα West Lucky Treasure Cross Body Bag

Αυτή η τσάντα για το σώμα είναι το ιδανικό τσουβάλι για να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ρούχο. Αυτός ο σάκος έχει μια απλή, αλλά κομψή εμφάνιση! Δημιουργημένο με σταγόνα 23, αυτό το ψεύτικο χιαστί από δέρμα αγελάδας αναδεικνύει 1 βασικό συμπέρασμα με φερμουάρ.

Τα εννέα δυτικά έχουν τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για τις γυναίκες, προσφέροντας εκτεταμένα και άπιαστα μεγέθη, καθιστώντας τα ψώνια εύκολα. Είτε ψάχνετε για μια εξαιρετική αντλία εκδηλώσεων είτε για ένα νέο πορτοφόλι για τη σεζόν, το Nine West Bags έχει κάτι για όλους.