60 πιο καυτά χτενίσματα με πλεκτά για γυναίκες το 2021

Τα χτενίσματα με πλεξούδες δεν είναι νέα στη μόδα. Τους συναντάμε από την παιδική μας ηλικία, ακριβώς από τη γενιά της γιαγιάς ή της γιαγιάς μας, και ακόμη περισσότερο! Αλλά αυτό που παρατηρούμε περισσότερο τώρα είναι ότι είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, γίνονται δημοφιλή ποτέ όπως πριν. Όχι μόνο στη χώρα μας ή δύο, αλλά ακόμη και τα κορίτσια στη δύση αναπαράγουν παρόμοια στυλ.

Αυτά τα στυλ πλεξούδων αλλάζουν και αλλάζουν μεταξύ πολιτισμών και χωρών και τα βλέπουμε σε διαφορετικές μορφές καθώς εξερευνούμε. Σήμερα, εξερευνούμε τα κορυφαία αγαπημένα στυλ στον κόσμο με πλεκτά, αυτά που αγαπάμε απόλυτα!

Μοντέρνα χτενίσματα με πλεξούδες

Τύποι πλεξούδων:

Υπάρχουν 7 διαφορετικά μοτίβα πλεξούδας,

 • Η κοινή τρίκλωνη πλεξούδα-Χρησιμοποιεί τρία ίσα τμήματα μαλλιών που πλέκουν το ένα πάνω στο άλλο
 • Κομψή πλεξούδα Fishtail – διασταυρώνει μικρά τμήματα εξωτερικών στρωμάτων μαλλιών από τα δύο χωρισμένα τμήματα
 • Rope Braid – 2 τμήματα μαλλιών δεμένα μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα μοναδικό στυλ
 • Πλέξη γαλλικού τύπου-πλέξτε τρία τμήματα μαλλιών ξεκινώντας από τη γραμμή των μαλλιών με σταδιακά προσθέτοντας περισσότερα μαλλιά στο εξωτερικό μέρος.
 • Ολλανδική πλεξούδα – Πολύ παρόμοια με μια γαλλική πλεξούδα, εκτός από το ότι κάθε τμήμα τοποθετείται το ένα πάνω στο άλλο.
 • Πλέξη καταρράκτη – είναι μια ολλανδική πλεξούδα πλεγμένη στο κεφάλι.
 • Πλέξη τεσσάρων κλώνων-δίνει τρισδιάστατο αποτέλεσμα και προσθέτει πάχος στα μαλλιά. Περιλαμβάνει 4 τμήματα με 2 και 4 δεμένα το ένα πάνω στο άλλο και 1 και 3 το ένα πάνω στο άλλο.

Τα χτενίσματα με πλεξούδες είναι τα χτενίσματα για κάθε περίσταση, ειδικά τα καλοκαίρια. Είτε ένα απλό ντύσιμο είτε με στυλ για χτενίσματα με πλεκτές ειδικές περιστάσεις είναι το πιο αξιόπιστο και πιο άνετο στη συντήρηση. Τα χτενίσματα με πλεκτά έχουν επίσης συχνά παρατηρηθεί στο κόκκινο χαλί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το στυλ και να δείχνεις εκπληκτικό σε οποιονδήποτε όταν φοριέται σωστά.

60 Trending και διαχρονικά χτενίσματα με πλεξούδες που δεν πρέπει να χάσετε το 2021:

Ορίστε, τα αγαπημένα μας αγαπημένα όλων των εποχών και οι διαφορετικοί τύποι χτενισμάτων με πλεξούδες για κορίτσια, γυναίκες και γυναίκες, για αυτήν τη σεζόν περιλαμβάνει,

1. Περίπλοκες μπλε πλεξούδες:

Περίπλοκες μπλε πλεξούδες

Όταν μιλάμε για κοτσίδες μαλλιών, υπάρχουν πολλές παραλλαγές γύρω μας. Εδώ είναι μια από τις πιο μοναδικές και παγκοσμίως γνωστές εμφανίσεις, οι πιο πρόσφατες χοντρές πλεξούδες κουτιού με το μπλε χρώμα. Με ένα τόσο περίπλοκο μοτίβο και ύφανση, αυτή η δήλωση στυλ αξίζει τον κόπο και την ενέργεια. Κάποιος απαιτεί λίγη υπομονή και επαγγελματική βοήθεια για να το πετύχει αυτό, αλλά όπως βλέπουμε, το τελικό αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

 • Οι γυναίκες με οβάλ, διαμάντι και ορθογώνιο σχήμα προσώπου μπορούν να φαίνονται ιδανικές και τέλειες σε αυτό το χτένισμα.
 • Οποιαδήποτε υφή μαλλιών για αυτό το θέμα μπορεί να ταιριάζει σωστά σε αυτήν την ευέλικτη εμφάνιση.
 • Αυτή η αφρικανική εμπνευσμένη εμφάνιση με χτενίσματα είναι ιδανική για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας, είτε πρόκειται για τη δεκαετία του 20 ή για τις γυναίκες της μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν είναι κουλ?!

2. Μισή Γαλλική αλογοουρά πλεξούδας:

Μισή Γαλλική αλογοουρά πλεξούδα

Σως έχετε συναντήσει αρκετές εμφανίσεις πλεξούδας πλεξούδας. Αλλά αυτό είναι αναμφίβολα το αγαπημένο μας. Αυτή η τελευταία μισή γαλλική πλεξούδα έρχεται με πλαϊνό στυλ και μια αλογοουρά στο πλάι. Δύο κομψές πλαϊνές κοτσίδες και μια τρίκλωνη πλεξούδα στη μέση χαρίζουν εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση χωρίς κόπο σε όποιον το φοράει. Αυτό το θηλυκό χτένισμα είναι επίσης διαχρονικό και εξαιρετικά χαριτωμένο!

 • Οι γυναίκες με στρογγυλό και οβάλ σχήμα προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών, μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το όμορφο look
 • Φορέστε το για όσους έχουν ίσια και λεία υφή μαλλιών για την καλύτερη εμφάνιση.
 • Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για κορίτσια στην εφηβεία και επίσης για γυναίκες στη νεαρή ηλικιακή ομάδα στη δεκαετία του ’20.

3. Όμορφη πλέξη καταρράκτη:

Πανέμορφος καταρράκτης

Αν ψάχνετε ίσως για την πιο περίπλοκη και ταυτόχρονα υπέροχη γοητευτική τέχνη μέσα από τα χτενίσματα, μπορείτε να το δοκιμάσετε στις εμφανίσεις της πλέξης του καταρράκτη. Εδώ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, το οποίο λατρεύουμε απόλυτα. Η πολύχρωμη εμφάνιση του καταρράκτη δίνεται από την περιοχή του στέμματος και μια πλεξούδα προέρχεται από ένα στυλ διπλής πλεξούδας. Φαίνεται αβίαστα όμορφο και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω στην εμφάνισή του μέσα από τα εξαρτήματα μαλλιών που προτιμάτε.

 • Οι γυναίκες με οβάλ και επιμήκη μορφή προσώπου μπορούν να είναι ιδανικές σε αυτό
 • Δοκιμάστε αυτό με ίσια και κυματιστή υφή μαλλιών για την καλύτερη εμφάνιση.
 • Οι γυναίκες στη δεκαετία του ’20 και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’30 μπορούν να ταιριάξουν τέλεια για αυτό το όμορφο στυλ.

4. Floral Wedding Braid:

Λουλουδάτο Πλεκτό Γάμου

Οι πλεξούδες είναι ένα μοντέρνο χτένισμα ακόμη και για τις νύφες. Λόγω της ευελιξίας τους και του τρόπου με τον οποίο μπορούν να στριφογυρίσουν για την καλύτερη εμφάνιση, προτιμούνται περισσότερο μεταξύ των γυναικών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Εδώ είναι ένα παράδειγμα που αγαπάμε. Με άσπρα όμορφα λουλουδάτα εξαρτήματα και μια ακατάστατη πλεξούδα μαλλιών, αυτό το τελευταίο χτένισμα γαμήλιας πλεξούδας δεν είναι λιγότερο από ένα όνειρο. Αυτή η νύφη με διασημότητα εμπνευσμένη από την ντίβα είναι πιο ποθητή από τις νύφες, χάρη στη χάρη και τη γοητεία της. Τι πιστεύετε για αυτό; Μπορείτε να το δοκιμάσετε ακόμη και για κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

 • Οι γυναίκες με σχήμα προσώπου σε σχήμα καρδιάς, οβάλ και διαμάντι μπορούν να είναι ιδανικές για αυτό το πλεκτό χτένισμα
 • Αυτό το στυλ μπορούν να δοκιμάσουν γυναίκες με κυματιστή και ίσια υφή μαλλιών
 • Όλες οι γυναίκες μέχρι την ηλικία των 35 ετών μπορούν να λατρέψουν αυτό το στυλ όμορφα και αβίαστα.

5. Υπέροχες πλεξούδες βελονάκι:

Υπεροχοποιητικές πλεξούδες Crocket

Οι πλεξούδες με βελονάκι, οι οποίες ονομάζονται επίσης πλεξούδες με γάντζο, είναι το πιο φυσικό παραδοσιακό χτένισμα, το οποίο μοιάζει με τις ύφανσεις. Δίνουν μια πυκνή και πυκνή εμφάνιση μαλλιών για όποιον το προτιμά. Εάν είστε ανάμεσα σε κάποιον που είναι ευλογημένος με μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, τότε μην χάσετε αυτές τις ομορφιές. Είναι σχετικά εύκολο και απλό να δημιουργηθούν και μπορούν να ταιριάζουν σε όλους χωρίς κόπο.

 • Αυτό το στυλ είναι το καλύτερο για γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, δεδομένου του τρόπου που φαίνονται μαγευτικά για όλους
 • Γυναίκες, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα αν έχετε υφή ίσια ή σγουρά μαλλιά.
 • Οι γυναίκες στην ηλικία των 30 και των 40 μπορούν να φαίνονται κομψές και εκπληκτικές σε αυτό.

6. Χαλαρό μακρύ πλεξούδα με λουλούδια:

Χαλαρή μακριά πλεξούδα με λουλούδια

Η μακριά χαλαρή πλεξούδα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αν υποθέσετε ότι είναι εκτός μόδας, κάνετε λάθος! Εδώ είναι μια τέτοια υπέροχη κομψή εμφάνιση, με κομψότητα και γοητεία που συνδέονται με αυτό. Η αισθητική και βελούδινη εμφάνιση που συνδέεται με αυτό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί και θα παραμείνει μια από τις πιο διαχρονικές δηλώσεις στυλ που έχουμε συναντήσει. Είτε πρόκειται για γιορτινά ρούχα είτε για γάμους, χαρίστε το και θα σταθείτε όμορφες!

 • Οι γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν ιδανικά αυτό το στυλ
 • Τα μακριά μαλλιά είναι η καλύτερη εφαρμογή σε αυτό το πλεκτό χτένισμα. Οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορεί να ταιριάξει και να ταιριάξει σωστά.
 • Δοκιμάστε αυτό για γυναίκες άνω των 35 ετών έως μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Αυτό μπορεί να τα κάνει να φαίνονται νεανικά και πολύ μαγευτικά.

7. Δίδυμοι κοτσίδες:

Twin Pigtail Plaits

Τα Pigtails μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε να φαίνεται νεανικός και στιλάτος. Αυτή η ξανθιά χρωματιστή μακριά πλεξούδα σε κομψή μόδα μοιάζει ακριβώς με ένα χτένισμα της πριγκίπισσας της Disney. Εμπνευσμένο από την εμφάνιση Rapunzel, αυτό το στυλ με δύο ή δύο πλεκτά είναι μοναδικό, μοντέρνο και με αγάπη. Τα κορίτσια σε νεότερες ηλικιακές ομάδες μπορούν να κοσμούν αυτή τη μόδα και να είστε σίγουροι. αναμφίβολα θα παραμείνουν στιλάτοι στο πλήθος.

 • Κορίτσια σε στρογγυλό, οβάλ και διαμαντένιο σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν την τελευταία πλεξούδα πλεξίδας
 • Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για ίσια και κυματιστή υφή μαλλιών. Το χτένισμα μπορεί ακόμη και να πάει καλά αν έχετε λεπτά μαλλιά.
 • Τα κορίτσια των εφήβων και των νεότερων ηλικιακών ομάδων μπορούν να φαίνονται μοντέρνα και χαριτωμένα σε αυτό.

8. Κούρεμα με πλεκτό σχοινί:

Κορδόνι με πλεκτό σχοινί

Τα κομμωτήρια και τα κουλούρια είναι ένα από τα πιο διαχρονικά looks που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Έρχονται σε πολλές παραλλαγές, και όλες ξεχωρίζουν για να φαίνονται όχι λιγότερο από πανέμορφες. Οι τάσεις της μόδας των διασημοτήτων έχουν εμπνεύσει αυτόν τον κότσο με πλεξούδες ή μαλλιά. Με ξανθά μαλλιά, λουλουδάτο μαργαριτάρι και τρίχωμα στο πλάι. το χτένισμα είναι για αγάπη και τάξη. Αυτό το πλεκτό χτένισμα ταιριάζει σε ολόκληρη την εμφάνιση και δίνει μια βελούδινη ελίτ εμφάνιση.

 • Φορέστε αυτό το στυλ για γυναίκες σε υφή ίσια και κυματιστά μαλλιά
 • Εάν είστε ευλογημένοι με σχήμα προσώπου καρδιάς, οβάλ και διαμαντιού, αυτό είναι για εσάς!
 • Δοκιμάστε αυτό το στυλ για γυναίκες στα 20 μέχρι το τέλος των 30 ετών για να φαίνονται μαγευτικές και εκπληκτικές.

9. Bold Mohawk Cornrows:

Bold Mohawk Cornrows

Mayσως έχετε ακούσει για την εμφάνιση του Mohawk και τις πλεξούδες cornrows. Συναντήσατε ποτέ τέτοιο μείγμα; Εδώ είμαστε, με το πιο μοναδικό και ταλαντούχο τελευταίο χτένισμα πλεξούδας Mohawk cornrows. Παρόλο που αυτό το βλέμμα μπορεί να απαιτεί επαγγελματική βοήθεια, πολλή υπομονή και χρόνο για να το πετύχετε όπως θέλετε, τα αξίζει όλα, λόγω των περίπλοκων σχεδίων και στυλ που συνδέονται με αυτό.

 • Αυτά σε στρογγυλό, οβάλ και ορθογώνιο σχήμα προσώπου μπορούν να ταιριάζουν τέλεια.
 • Δοκιμάστε αυτό το στυλ για οποιαδήποτε υφή μαλλιών, καθώς ταιριάζει σε όλα εξίσου.
 • Αυτή η ευέλικτη εμφάνιση είναι η καλύτερη για γυναίκες άνω των 40 ετών για να δείχνουν νεανικές και σύγχρονες.

10. Dutch Fishtail Bun with Twist:

Ολλανδικό κουλούρι ψαριού

Αυτό το χτένισμα δεν μοιάζει λιγότερο από ένα όνειρο. Με ολόκληρη τη ατμόσφαιρα της πριγκίπισσας και το ροζ χρώμα που συνδέονται με την εμφάνιση, αυτό το ολλανδικό ψαροτουβλάκι και το χτένισμα έρχεται με ένα στυλ πλευρικής συστροφής. Ολόκληρη η κοτσίδα είναι εξαιρετικά συναρπαστική και δεν μπορούμε να είμαστε λιγότερο απροσδόκητοι. Όσοι ονειρεύονται μια θηλυκή, διαχρονική και αειθαλή δήλωση μόδας, πρέπει να το δοκιμάσετε και κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό!

 • Το σχήμα του οβάλ, της καρδιάς και του διαμαντιού είναι ένα ιδανικό και τέλειο ταίρι
 • Δοκιμάστε αυτό με ίσια και κυματιστή υφή μαλλιών για το σωστό και ιδανικό χτένισμα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και για κοντά και μεσαία ή μακριά μαλλιά.
 • Γυναίκες ηλικίας 20 και 30 ετών μπορούν να εργαστούν σε αυτό το εκπληκτικό και πανέμορφο χτένισμα.

11. Hippie Braid:

Hippie Braid

Αυτός ο τύπος χτενίσματα με πλεξούδες για τέλεια κατάλληλα για κορίτσια με μακριά μαλλιά και φτυάκια και μοντέρνο φόρεμα. Με τις μποέμ και χίπι κουλτούρες να ξανακάνουν τάσεις, μια χίπη πλεξούδα είναι δύσκολο να είναι εκτός τάσης. Αυτό είναι ένα πολύ απλό χτένισμα πλεξούδας. Η πλεξούδα γίνεται συνήθως παίρνοντας μερικές κλειδαριές μαλλιών και στη συνέχεια πλεγμένη και καρφιτσωμένη για να μοιάζει με λωρίδα στο μέτωπο.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, νεαρή γυναίκα, ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Φορμάκια, παντελόνια
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Κατάλληλο για κάθε σχήμα προσώπου

12. Casual πλεξούδες με ανοιχτά μαλλιά:

Casual πλεξούδες με ανοιχτά μαλλιά

Αυτό θα ήταν ένα καταπληκτικό χτένισμα για κορίτσια κολλεγίων. Αυτό γίνεται απλά χωρίζοντας τα μαλλιά στη μέση και παίρνοντας μικρές κλειδαριές μαλλιών εκατέρωθεν και στη συνέχεια πλέκοντας τα. Τα υπόλοιπα μαλλιά αφήνονται χαλαρά και η πλεξούδα συνδυάζεται με τα υπόλοιπα μαλλιά. αυτού του είδους οι πλεξούδες μαλλιών είναι τόσο όμορφες με μπούκλες και κοστούμια για κάθε είδους πάρτι.

 • Ευκαιρία-Ημιεπίσημη, casual, δεξίωση, γαμήλια πάρτι
 • Ηλικιακή ομάδα – Νεαρή γυναίκα, ενήλικες
 • Κατάλληλο ρούχο – Ροδάτα φορέματα, στολή νύφης, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

13. Μια απλή πλευρική πλεξούδα:

Μια απλή πλευρική πλεξούδα

Αυτό είναι διαφορετικό από μια συνολική πλευρική πλεξούδα. Σε αυτό το στυλ, τα μαλλιά αφήνονται ελεύθερα. Τα μαλλιά χωρίζονται στη μία πλευρά και παίρνοντας μια μικρή κλειδαριά μαλλιών, τα πλέκετε και τα καρφώνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να κυκλώνει σχεδόν το μισό κεφάλι. Αυτό είναι ένα άλλο στυλ που ταιριάζει καλύτερα στους φοιτητές.

 • Ευκαιρία-Περιστασιακό, Ημιεπίσημο
 • Ηλικιακή ομάδα – Νεαρή γυναίκα, ενήλικες, έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – Καλοκαιρινά φορέματα, Salwar Suits, Casual sarees
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Μακρύ, Οβάλ

14. Ένα κουλούρι με πλεγμένη ζώνη:

Ένα κουλούρι με πλεγμένη ζώνη

Ένας κότσος με την πλεκτή ζώνη είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα για μια μοντέρνα καλοκαιρινή εμφάνιση. Για να αποκτήσετε ένα τέλειο στυλ, πάρτε πρώτα μια μερίδα στα μαλλιά από το στέμμα με μια μικρή εισπνοή και τοποθετήστε μια καρφίτσα. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το γαλλικό πλέξιμο των μαλλιών και από τις δύο πλευρές προς το τέλος της τρίχας. Τώρα τραβήξτε όλα τα μαλλιά για να κάνετε μια χαλαρή αλογοουρά και στρίψτε τα σε ένα κομψό κότσο αφήστε το όπως είναι ή τυλίξτε τον κότσο με μια απλή κορδέλα για να προσθέσετε λίγη γοητεία και πολυτέλεια.

 • Ευκαιρία-Casual, Semi-Formal
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Καλοκαιρινά φορέματα, Φούστα και μπλούζα, Casual sarees
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – Ιδανικά κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Οβάλ

15. Fishtail Braided Bangs:

Fishtail Braided Bangs

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια πλεξούδα ψαριού για πιο μακριά κτυπήματα και να αφήσετε τα μαλλιά να χαλαρώσουν. Μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός φίλου ενώ το κάνετε αυτό, καθώς θα απαιτούσε πολλή δουλειά. Αλλά αν μπορούσατε να το κάνετε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το χτένισμά του για μια βραδιά ή μια συνάθροιση. Θα φαινόταν εκπληκτικά σε κοκτέιλ φορέματα.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual παντελόνια, φούστες, κοστούμια Salwar
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

16. Ολλανδικές πλεξούδες με Bohemian Twist:

Ολλανδικές πλεξούδες με Bohemian Twist

Όταν ψάχνετε για χτενίσματα πλεξούδας, μην κάνετε λάθος σχετικά με αυτό το μποέμ χτένισμα που σίγουρα θα ερωτευτείτε. Για να ξεκινήσετε αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε κάθε τμήμα μαλλιών σε πλεξούδες, που είναι συνήθως δύο τμήματα. Μόλις τελειώσουν οι πλεξούδες, στερεώστε τις ξανά μαζί στο πίσω μέρος. Θα μείνουν λίγα μαλλιά στο τέλος, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες για να γίνουν μαλακά και βάλτε μια παραλία.

 • Ευκαιρία – πάρτι, δέσμευση, δεξίωση
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλο ντύσιμο – Βραδινά φορέματα, Σάρενα σχεδιαστών, φορέματα Anarkali, Lehangas
 • Εποχή – Κατάλληλο για κάθε εποχή
 • Τύπος μαλλιών – ιδανικό για κυματιστά και απαλά κατσαρά μαλλιά
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

17. rowωμί πλήθους:

Πλήθος readωμί

Είστε πολύ τεμπέλης για να φροντίσετε πώς βγαίνετε από το σπίτι, έτσι; Μην ανησυχείτε? έχουμε εύκολα πλεκτά χτενίσματα για να ταξινομήσουμε και το δίλημμα σας. Αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα μαλλιών και μπορεί να γίνει σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε απλώς να δοκιμάσετε μια απλή συστροφή πρώτα και στη συνέχεια να το πάρετε πίσω στο στέμμα σας και να το καρφώσετε εκεί. Με αυτό, η πλεξούδα κορώνας σας τελειώνει.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι και νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual φορέματα, παντελόνια
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

18. Double Dutch Braid:

Διπλό ολλανδικό πλεξούδα

Πιθανότατα ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει το πρώτο χτένισμα που μόλις συζητήσαμε στον αριθμό 16ο. Λοιπόν, τα δύο σκέλη στα μαλλιά σας έχουν ολλανδική πλεξούδα, δεν πρέπει να είστε εσείς που θα παραπονεθείτε. Αυτό το χτένισμα με πλεξούδες είναι πραγματικά εύκολο και μπορείτε κυριολεκτικά να αποχαιρετήσετε τις κορδέλες και τα άχρηστα αξεσουάρ σας και να βγείτε με στυλ.

 • Ευκαιρία – Κόμμα αρραβώνων
 • Ηλικιακή ομάδα-20-40
 • Κατάλληλο ντύσιμο – Εθνική ενδυμασία, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

19. Pull Through Braid:

Τραβήξτε το πλεξούδα

Το επόμενο χτένισμα πλεξούδας στη λίστα μας είναι πολύ εκπληκτικό και θα αφήσετε κυριολεκτικά τους άλλους να μαντέψουν πώς πήρατε το όλο πράγμα. Δέστε πρώτα τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, χωρίστε την αλογοουρά σας σε δύο ξεχωριστά τμήματα. Χρησιμοποιήστε ελαστικό για να ασφαλίσετε τα μαλλιά σας και τραβήξτε τα στη μέση. Πλέξτε μέχρι κάτω και χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για να δείχνετε όμορφοι.

 • Ευκαιρία-Περιστασιακό, Ημιεπίσημο
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Καλοκαιρινά φορέματα, Στολές
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

20. Πλεκτά μαλλιά με χαμηλό κόμπο:

Πλεκτά μαλλιά με χαμηλό κόμπο

Τα χτενίσματα με πλεκτά είναι πολλά, αλλά αυτό το χαριτωμένο διαθέτει διπλό πλεκτό κότσο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από τη ζέστη όσο μπορείτε ακόμα. Δεν χρειάζεται να φαίνεσαι περίεργος με αυτό. Όταν τραβάτε τα μαλλιά σας πίσω σε αυτόν τον κόμπο ανοίγετε κυριολεκτικά ένα ιδιόμορφο στυλ και κομψό updo. Είναι εύκολο να αναδημιουργήσετε αυτό το χτένισμα και απλώς να τροφοδοτήσετε ολόκληρα τα πλεκτά μαλλιά στον κότσο για να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, Μεσαίωνας
 • Κατάλληλη στολή – casual φορέματα, sarees, φούστες
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

21. Milk Maid Braids:

Πλέξεις Milk Maid

Οι παλιές καλές vintage μέρες επέστρεψαν και κοιτάξτε τι έφερε μαζί στις πλεξούδες της γάλακτος. Δημοφιλή από τον Σαίξπηρ, αυτή είναι μια ευκολότερη έκδοση και διαθέτει μια πλεξούδα κορώνα. Σας δίνει μια πολύ χαλαρή εμφάνιση και μια κυματιστή ατμόσφαιρα. Ούτε χρειάζεται να υποστείτε όλη αυτή την ταλαιπωρία των γαλλικών πλεξούδων. Από τη δουλειά στο σχολείο, αυτό το updo είναι εξαιρετικά εύκολο για όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα από τα εύκολα χτενίσματα πλεξούδας με μεσαία μαλλιά που φαίνονται τόσο όμορφα.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι Ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

22. Messy Braided Ponytail:

Messy Braided Ponytail

Οι ακατάστατες πλεξούδες είναι αρκετά δημοφιλείς αυτές τις μέρες. Ούτε εσείς θέλετε να σας εξηγήσουμε γιατί είναι έτσι γιατί μπορούμε να υποθέσουμε ότι γνωρίζετε. Αλλά, ας μπούμε στο χτένισμα με τις προτιμήσεις σας. Μπορεί να γίνει το στυλ σας. Για ένα γοητευτικό updo, μπορείτε να τραβήξετε μερικά σκέλη από την τακτοποιημένη στοιβαγμένη πλεξούδα σας για να πάρετε αυτό το βλέμμα και να δώσετε μια εμφάνιση «ξύπνησα τώρα».

 • Ευκαιρία-Περιστασιακά, ημιεπίσημα πάρτι
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – Βραδινά φορέματα, φορέματα Saree, Anarkali
 • Εποχή – Κατάλληλο για κάθε εποχή
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Οβάλ

23. Macrame Braid:

Macrame Braid

Τώρα που ολοκληρώσατε την αναζήτηση των απλοϊκών πλεξούδων για αρχάριους, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε την πρώτη προηγμένη στη λίστα. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα και τέλειο για τα μακριά μαλλιά σας που γίνεται τόσο δύσκολο να το διαχειριστείτε σε μια αλογοουρά με όλα τα σκέλη να πετούν τριγύρω. Σε περίπτωση που βαριέστε το ίδιο παλιό χτένισμα, εδώ είναι ένα για να πεθάνετε.

 • Ευκαιρία – Κόμματα
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι Ενήλικες, Έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – Ζεστά φορέματα, Βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Χειμώνας
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Μακρύ, Οβάλ

24. Ενσύρματο χτένισμα:

Ενσύρματο χτένισμα

Αυτό το πλεκτό χτένισμα είναι μια εύκολη ανανέωση, αλλά ένα από τα λιγότερο γνωστά ανάμεσα στα πλεκτά χτενίσματα. Είναι πιο περιστασιακό παρά επίσημο και διαφορετικό. Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα με φανέλα πουκάμισα και ψηλές μπλούζες για να δείχνετε καλύτερα. Μην ξεχνάτε όμως αυτά τα μεγάλα γυαλιά.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή-Ημι-επίσημα πουκάμισα, Πουλόβερ
 • Εποχή – Χειμερινή εμφάνιση
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

25. Πλεκτά κτυπήματα:

Πλεκτά κτυπήματα

Όταν δεν είστε έτοιμοι να κόψετε τα μαλλιά σας, αλλά ζηλεύετε άλλα κορίτσια να καμαρώνουν τα κτυπήματά τους, αυτό το χτένισμα είναι για εσάς. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε αν τα μαλλιά σας έχουν φτάσει σε εκείνη τη δύσκολη φάση όπου είναι μεσαίου μήκους και τίποτα δεν ταιριάζει στην εμφάνισή σας. Απλώς κοτσάρετε όπως συνήθως και φέρτε τα πλεκτά μαλλιά σας μπροστά για να τα στερεώσετε με ένα κλιπ. Αυτό είναι!

 • Ευκαιρία – Περιστασιακή
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Casual Denims
 • Εποχή – Ταιριάζει σε όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Μακρύ, Οβάλ

26. Easy Twist Braid:

Εύκολο Twist Braid

Μεταξύ των χτενισμάτων πλέξης, αυτή η πλεξούδα είναι εξαιρετικά εύκολη και είναι ιδανική για το βραδινό σας ραντεβού. Μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε, αλλά αυτό το χτένισμα θα κλέψει την παράσταση στο τέλος. Αυτό είναι ένα από τα πιο εξαιρετικά χτενίσματα πλεξούδας με μεσαία μαλλιά που σε κάνει να δείχνεις φοβερή.

 • Ευκαιρία – Επίσημη, Περιστασιακή
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέοι Ενήλικες, Μεσαίωνας,
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, βραδινά φορέματα,
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

27. Διαφορετική Τραβήξτε προς τα Πλέξη Μαλλιών:

Διαφορετικό Pull Out Hair Braiding

Η προηγούμενη πλεξούδα που δείξαμε έχει μια μοναδική άποψη, και αυτή είναι αυτή. Δίνει στα μαλλιά σας την ομοιομορφία και την περιποίηση που χρειάζεται ενώ προσθέτει τα απερίσκεπτα σκέλη για να δώσει μια πιο casual εμφάνιση. Δοκιμάστε το και θα συνειδητοποιήσετε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα έργο τέχνης.

 • Ευκαιρία – Casual,
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες,
 • Κατάλληλη στολή – Casual Denims, Φούστες,
 • Εποχή – Χειμώνας, Φθινόπωρο
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Μακρύ, Οβάλ

28. Messy Hair Braids:

Ακατάστατες πλεξούδες μαλλιών

Αυτή είναι μια από τις ιδανικές πλεξούδες μαλλιών για έφηβες κοπέλες με μακριά μαλλιά. Αυτό το στυλ πλεξίματος μαλλιών είναι μια διαφορετική εναλλακτική λύση από αυτά που έχετε συνηθίσει. Είναι μοναδικό και έχει μόνο δύο ουσιαστικές ανατροπές, με το υπόλοιπο τμήμα των μαλλιών σας να μπαίνει στον αυχένα των μαλλιών σας για ένα χαριτωμένο updo.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Casual Denims, Φούστες, Sarees, Summer Dresses
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

29. Τραβήχτηκε πίσω Crown Braid:

Τραβήχτηκε πίσω Crown Braid

Αυτό δεν μοιάζει καθόλου με την πλεξούδα κορώνα που πιθανώς απεικονίζατε. Αντίθετα, είναι καλύτερο από το παραδοσιακό, με μια συστροφή στην ουρά, κυριολεκτικά! Τα αριστερά ανοιχτά ακατάστατα κύματα με μια υπέροχη τρισδιάστατη πλεξούδα γύρω από το στέμμα είναι απλά τέλεια για μια περιστασιακή έξοδο. Αυτό που κάνει το στυλ ενδιαφέρον είναι ότι απαιτεί πολύ λιγότερη προσπάθεια και είναι ένα πολύ κομψό στυλ στον αθλητισμό. Απλώς τραβήξτε ένα γενναιόδωρο τμήμα μαλλιών από το πλάι και ξεκινήστε να πλέκετε προς την άλλη άκρη της πλευράς.

 • Ευκαιρία – Casual,
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

30. Easy Plaited Hair Up-do:

Easy Plaited Hair Up-do

Ενώ στη δεκαετία του ’70 αυτό το στυλ ήταν μανία, μεταξύ των πλεξούδων χτενισμάτων, δεν είναι κακό να επιλέξετε. Από γάμους έως βραδιές ραντεβού, μπορείτε εύκολα να γίνετε η βουτιά που επιθυμείτε να κάνετε με αυτό το χτένισμα. Μην ανησυχείτε αυτός ο τύπος χτενίσματος πλεξούδες με μακριά ίσια μαλλιά προσελκύει σίγουρα τους άλλους οπουδήποτε.

 • Ευκαιρία – Επίσημη, Casual, Γάμος, Αρραβώνας
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες, μεσήλικες, ηλικιωμένες γυναίκες
 • Κατάλληλη στολή – Casual Denims, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – ίσια
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

31. Marley Twists:

Marley Twists

Είναι το καλύτερο πλεκτό χτένισμα για νεαρά κορίτσια. Εάν έχετε χοντρά και μακριά μαλλιά, μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας με αυτόν τον τρόπο. Έρχεται με μακριά σκέλη που εκτείνονται πέρα ​​από το μήκος των ώμων. Αυτή η αβίαστη εμφάνιση μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε. Οι γυναίκες με σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το χτένισμα.

 • Ευκαιρία – Casual, Σχολική ημέρα
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, πρώιμοι έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Οβάλ, Σχήμα καρδιάς

32. Crown Braid:

Crow Braid

Κορίτσια με μακριά μαλλιά θα κουνήσουν αυτό το βλέμμα. Υπάρχουν μερικά βήματα για το χτένισμα των μαλλιών με αυτόν τον τρόπο. Πρώτα πρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά για να αποφύγετε τα μπερδέματα και να τα ισιώσετε σωστά. Στη συνέχεια, πρέπει να τραβήξετε τα μαλλιά προς τα πίσω ή να τα χωρίσετε, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάντε μια χοντρή πλεξούδα με το τρυπημένο τμήμα των μαλλιών και το σετ είναι χαλαρό ή μετακινήστε το στο πλάι. Μέχρι τώρα τα μαλλιά σας θα μοιάζουν σχεδόν με γαλλικά πλεγμένα μαλλιά και θα υπάρχουν μικρά κομμάτια μαλλιών που θα βγαίνουν από την κορυφή και θα κάνουν το πάνω μέρος των μαλλιών σας να μοιάζει με στέμμα.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Μακρύ, Οβάλ

33. Jumbo French Braid:

Jumbo French Braid

Αυτό το πλεκτό χτένισμα για κορίτσια είναι ένα αριστούργημα. Εδώ τα μαλλιά είναι διακοσμημένα σαν ένα απλό γαλλικό μαλλί, αλλά υπάρχουν μερικές μικρές παραλλαγές. Ο όγκος των μαλλιών κάνει τη διαφορά. Αν έχετε πυκνά και ογκώδη μαλλιά τότε θα επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό το look. Το μακρύ μέρος των μαλλιών θα κάνει την πλεξούδα να φαίνεται πιο χοντρή και φαρδιά.

 • Ευκαιρία – Επίσημη, Περιστασιακή
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

34. Κοτσίδες με ανοιχτά μαλλιά:

Κοτσίδες με ανοιχτά μαλλιά

Για να επιτύχετε αυτό το βλέμμα, θα έχετε εξίσου το μέρος της τρίχας στη μέση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε φυσικές πλεξούδες (με τα δάχτυλα) και να πάρετε τις πλευρές των μαλλιών και να κάνετε μια πλεξούδα. Οι πλεξούδες δεν πρέπει να είναι βαριές. Χρησιμοποιήστε μια ελαστική ταινία και δέστε τα μαλλιά στο πίσω μέρος και κρατήστε τα υπόλοιπα μαλλιά ανοιχτά.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Μακρύ, Οβάλ

35. Hipster Braid:

Hipster Braid

Αυτά είναι χαλαρά στυλ πλεξούδας για κορίτσια που είναι κατάλληλα για το καλοκαίρι. Σας δίνει μια παραλία που σας επιτρέπει να βάλετε τα μαλλιά στη μέση και να δέσετε μια πλεξούδα με περίγραμμα το μέτωπο. Αυτό το κορίτσια πλεξούδες χτένισμα θα είναι κατάλληλο για μια γαμήλια τελετή.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Χειμώνας, Φθινόπωρο
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, σχήμα καρδιάς

36. Up-do Hairstyles for Cornrows and Twists:

Up-do Hairstyles για Cornrows και Twists

Είναι ένας συνδυασμός πλεξούδων και ανατροπών και ένα χαριτωμένο updo. Εδώ τα διαφορετικά στυλ αναμιγνύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια περίπλοκη εμφάνιση. Οι μαύρες γυναίκες φορούν συχνά αυτό το λουκ.

 • Ευκαιρία – Επίσημη, Κόμματα
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – φούστες, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Ιδανικό για όλες τις εποχές
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Μακρύ, Οβάλ

37. Πλεκτό κουλούρι:

Πλεκτό κουλούρι

Αυτό είναι ένα vintage look που είναι κατάλληλο για οικογενειακές περιστάσεις. Για να έχετε αυτό το βλέμμα, θα έχετε το μέρος στα πλαϊνά μαλλιά και θα πάρετε το μεγάλο μέρος των μαλλιών και θα κάνετε μια πλεξούδα. Αφού φέρετε την πλεξούδα στο πίσω μέρος, στερεώστε την με μια ελαστική ταινία. Μπορείτε να δέσετε τα υπόλοιπα μαλλιά για να σχηματίσετε έναν δασύτριχο κότσο στον αυχένα.

 • Ευκαιρία – Casual, Γάμος
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

38. Τύποι τόξου Πλεκτό χτένισμα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χτένισμα σε σχεδόν οποιοδήποτε χτένισμα, αρκεί να εμπλέκεται τρίκλωνο γαλλικό ή δαντελωτό πλεξούδα. Θα λειτουργήσει σε κοντά μαλλιά, μεσαία μαλλιά, μακριά μαλλιά, πολυεπίπεδα μαλλιά, μαλλιά με κτυπήματα, χτένα κλπ. Ξεκινήστε να πλέκετε ένα τμήμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δαντελένια πλεξούδα ή τρίκλωνη γαλλική πλεξούδα. Θυμηθείτε ότι θα χρειαστείτε ένα άλλο τμήμα hair ίντσας μαλλιών χωρισμένο δίπλα στο στρίψιμό σας για να δημιουργήσετε τα τόξα.

 • Ευκαιρία – Casual, Σχολική ημέρα
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – casual τζιν, φούστες, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Μακρύ, Οβάλ

39. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Πλεκτή καρδιά:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Πλεκτή καρδιά

Αυτή είναι μια από τις πιο χαριτωμένες πλεξούδες σχεδιασμένες ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μόλις το μισό πόνυ του μπήκε και στη συνέχεια πλέχτηκε σε δύο μέρη. Στη συνέχεια, δημιουργήστε σχήμα καρδιάς χρησιμοποιώντας καρφίτσες bobby. Τέλος, στερεώστε το με μια ελαστική ταινία. Αυτό είναι ένα τέλειο look για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι ένα από τα πολύ χαριτωμένα χτενίσματα με πλεξούδες.

 • Ευκαιρία – Ειδικές εκδηλώσεις, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες, νεαρά κορίτσια, γυναίκες
 • Κατάλληλο ντύσιμο – Φορέματα για πάρτι, Φούστες, υπέροχο σάρι
 • Εποχή – Χειμώνας, Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, ίσια

40. Απλός-κομψός πλεγμένος κότσος:

Απλό-Κομψό Πλεκτό Τσουρέκι

Ένας πλεκτός κότσος φαίνεται πολύ κομψός ταυτόχρονα δίνει μια πιο γεμάτη εμφάνιση στα μαλλιά. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό και τελευταίο στυλ πλεξίματος μαλλιών κατάλληλο για κάθε περίσταση. Είναι επίσης πολύ απλό να συνδυαστεί και ταιριάζει σε οποιονδήποτε.

 • Occasion – Formalwear, Special events, Bridal, Reception party
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, γυναίκες, ηλικιωμένη γυναίκα
 • Κατάλληλο ντύσιμο – Φορέματα για πάρτι, Φούστες, υπέροχο σάρι
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, ίσια

41. Half-Up Crown Braid for Volume:

Αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα καλύτερα μοναδικά χτενίσματα με πλεξούδες που χτυπά επίσης την ογκώδη εμφάνιση των μαλλιών. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαλαρά μαλλιά. Μπορείτε απλά να αφήσετε τα μαλλιά για το αποτέλεσμα κυματισμού που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται παχιά. Στη συνέχεια, απλά πλέξτε κατά μήκος του στέμματος. Αυτό είναι ένα ευέλικτο χτένισμα που ταιριάζει σε οποιονδήποτε, πιο δημοφιλές στα μαύρα κορίτσια καθώς η φυσική υφή των μαλλιών τους ταιριάζει σε αυτό το χτένισμα.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, γυναίκες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φορέματα για πάρτι, Φούστες, Καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Χειμώνας, Φθινόπωρο
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά, επιτρεπόμενα

42. Διπλές ολλανδικές πλεξούδες:

Αυτό είναι ένα άλλο μοναδικό χτένισμα για να δώσετε όγκο στο χτένισμα. Απλά χωρίστε τα μαλλιά σε 2 χωρίσματα και ξεκινήστε μια ολλανδική πλεξούδα από την κορυφή του κεφαλιού. Ασφαλίστε το με μια ελαστική ταινία. Αυτό προσθέτει όγκο στα μαλλιά και φαίνεται καλό σε κάθε περιστασιακή περίσταση.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις, Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, γυναίκες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φορέματα για πάρτι, Φούστες, Καλοκαιρινά φορέματα, Casual Denims
 • Εποχή – Χειμώνας, Φθινόπωρο
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος

43. Απλό πλεκτό χτένισμα για μακριά μαλλιά:

43. Απλό χτενισμένο πλεκτό χτένισμα για μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα πολύ απλό και εύκολο πλεκτό χτένισμα που φαίνεται πολύ όμορφο σε κάθε περίσταση. Απλώς πάρτε μια μικρή μερίδα μαλλιών από την κορυφή στη μία πλευρά και πλέξτε τα. Στη συνέχεια, απλώς δημιουργήστε ένα φαινόμενο καταρράκτη και κυλήστε τα μαλλιά μέχρι το τέλος. Αυτό το χτένισμα αυξάνει επίσης τον όγκο στα μαλλιά και φαίνεται πολύ αριστοκρατικό.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις, Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φορέματα για πάρτι, Φούστες, Καλοκαιρινά φορέματα, Casual Denims
 • Εποχή – Ταιριάζει σε όλες τις εποχές

44. Weaving Braid Hairstyle:

Υφαντική πλεξούδα χτένισμα

Αυτό είναι ένα άλλο μοναδικό χτένισμα πλεξούδας που φαίνεται πολύ ευχάριστο σε κάθε περίσταση. Αυτό το χτένισμα ξεκινά από το στέμμα και πηγαίνει γύρω από το κεφάλι. Είναι ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό χτένισμα και είναι πολύ εύκολο στο στυλ.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις, Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Κατάλληλη για οποιαδήποτε δυτική στολή
 • Εποχή – Ταιριάζει σε όλες τις εποχές

45. Πλεκτό ύφανσης:

Πλεκτή ύφανσης

Η ύφανση κοτσίδας είναι ένα άλλο εξαιρετικό χτένισμα για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά. Δίνει μια συνδεδεμένη εμφάνιση που φαίνεται δροσερή. Είναι ευκολότερο να χτυπήσετε αυτό το χτένισμα χρησιμοποιώντας εργαλείο βρόχου. Απλά δημιουργήστε βρόχους από το κεντρικό τμήμα των μαλλιών και στερεώστε τους με ελαστικές ταινίες. Συνεχίστε να τραβάτε τμήματα μαλλιών από τη μία πλευρά στην άλλη μέσω του κέντρου κάθε βρόχου. Αυτό είναι ένα νέο στυλ πλεξούδες μαλλιών.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις, Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φούστες, φορέματα, sarees, κοστούμια salwar
 • Εποχή – Ταιριάζει καλοκαίρια και άνοιξη

46. ​​Πλεκτά Cascade:

Πλεκτά Cascade

Ο πλεγμένος καταρράκτης είναι ένα εκπληκτικό πλεκτό χτένισμα που ταιριάζει περισσότερο σε μακριά μαλλιά. Φαίνεται πολύ όμορφο και δίνει αποτέλεσμα καταρράκτη. Είναι διακοσμημένο με πλεξούδα σε πλεξούδα σε σχήμα βρόχου κατά μήκος του στέμματος και στη συνέχεια πλέξιμο μικρών τμημάτων που συνδέουν την πλεξούδα της κορώνας.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, Ειδικές εκδηλώσεις, Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Νέοι ενήλικες, έφηβοι, νεαρά κορίτσια, μικρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φούστες, φορέματα, casual παντελόνια, Βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα.
 • Εποχή – Ταιριάζει καλοκαίρια και άνοιξη

47. Μοντέρνο χτένισμα πλεξούδας με χαλαρά μαλλιά:

Μοντέρνο χτένισμα πλεξούδα με χαλαρά μαλλιά

Αυτό είναι ένα πολύ δροσερό χτένισμα και δίνει επίσης μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό το χτένισμα είναι διακοσμημένο με το πρώτο γαλλικό να πλέκει μια πολύ μικρή μερίδα μαλλιών από τις δύο πλευρές μέχρι το τέλος. Στη συνέχεια, φτιάχνετε μισό πόνυ για τα υπόλοιπα μαλλιά στο κέντρο και πλέκετε χαλαρά γύρω από τα δύο.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακές, σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέα κορίτσια, μικρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φούστες, φορέματα, casual παντελόνια, Βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα.
 • Εποχή – Ταιριάζει καλοκαίρια και άνοιξη

48. Crisscross Volume Braid for Long Hair:

48. Crisscross Volume Braid for Long Hair

Αυτό είναι ένα άλλο δροσερό χτένισμα για νεαρά κορίτσια για μια μοντέρνα εμφάνιση. Δίνει επίσης στα μαλλιά αυτόν τον επιπλέον όγκο. Απλά φτιάξτε 4 μερίδες από τα μαλλιά και ξεκινήστε τη γαλλική πλέξη χρησιμοποιώντας διαγώνια αντίθετες πλευρές. Τώρα συμπεριλάβετε και τις δύο πλεξούδες και στερεώστε τις με μια ζώνη.

 • Ευκαιρία – Σχολικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νέα κορίτσια, μικρά κορίτσια
 • Κατάλληλη στολή – Φούστες, φορέματα, casual παντελόνια, Βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα.
 • Εποχή – Ταιριάζει καλοκαίρια και άνοιξη

49. Boho Style Weaving Braid:

Πλέξη ύφανσης ύφους Boho

Πρόκειται για μια πολύ απλή και στιλάτη πλεξούδα ύφανσης. Είναι ένα πολύ διαφορετικό και δροσερό στυλ πλεξούδας. Απλά πρέπει να πάρετε μια μεγάλη μερίδα μαλλιών από το πλάι και να ξεκινήσετε το γαλλικό πλέξιμο μέχρι το πίσω άκρο στην άλλη πλευρά. Τώρα φτιάξτε ένα πόνυ στο πλάι. Απλό, κομψό και στιλάτο.

 • Ευκαιρία – Σχολικές εκδηλώσεις, πάρτι, δέσμευση
 • Ηλικιακή ομάδα – Έφηβοι, Νεαρή γυναίκα, ενήλικες, νέοι έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – Φούστες, φορέματα, casual παντελόνια, βραδινά φορέματα, καλοκαιρινά φορέματα, κοστούμια salwar
 • Εποχή – Ταιριάζει σε κάθε εποχή

50. Διπλό πλεκτό χτένισμα:

Χτένισμα διπλό πλεκτό

Τελευταίο αλλά όχι το μισθωτήριο, το χτένισμα διπλής πλεξούδας θα φανεί καλό σε γυναίκες με μακριά πρόσωπα. Εδώ τα μαλλιά είναι καλά χωρισμένα στο πλάι και χαλαρά για να πάρουν μια κυματιστή δομή. Θα πρέπει να δημιουργήσετε τα μαλλιά με τη βοήθεια μιας ελαστικής ταινίας. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα χτενίσματα με οποιαδήποτε casual ένδυση για να δείχνετε αριστοκρατικά και εκλεπτυσμένα. Αν σας αρέσουν τα χτενίσματα χαμηλής συντήρησης που είναι δροσερά και χαλαρά, το ύφος με πλεκτά θα είναι το σήμα σας για τη ζώνη.

 • Εκδήλωση – πάρτι, περιστασιακά, ειδικές εκδηλώσεις
 • Ηλικιακή ομάδα – έφηβοι, νέοι ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – φούστες, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου

51. Μια απλή γαλλική πλεξούδα:

Ένα απλό γαλλικό πλεξούδα

Αν έχετε πλέξει τα μαλλιά σας στο σχολείο, τότε σίγουρα γνωρίζετε τι είναι μια απλή γαλλική πλεξούδα. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο χτένισμα πλεξούδας από όλα. Αυτό δίνει μια πολύ αριστοκρατική εμφάνιση. Αυτό ταιριάζει κυρίως σε εθνικά ρούχα όπως το salwar kameez και το sarees. Αυτό θα συνδυαστεί επίσης εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε μια στολή σύντηξης.

 • Ευκαιρία – Κόμμα αρραβώνα
 • Ηλικιακή ομάδα-20-45
 • Κατάλληλη στολή – Φορέματα, Sarees, Salwar Suits, Φούστα και μπλούζα
 • Εποχή – Κατάλληλο για κάθε εποχή
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε γυναίκα με μακρύ, οβάλ πρόσωπο

52. Μια πλεξούδα ψαριών:

Μια πλεξούδα ψαριών

Οι πλεξούδες ψαριών φαίνεται να είναι μια από τις πιο μοντέρνες πλεξούδες αυτή τη στιγμή. Η πλεξούδα μοιάζει με ουρά ψαριού – ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται πλεξούδα ψαριού. Είτε πρόκειται για ένα απλό βράδυ είτε για μια μέρα έξω στη ζέστη, οι πλεξούδες ψαριών είναι το διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Φορέστε ένα στράπλες ή ένα λουράκι με έναν ώμο ή νουντλ και αφήστε την πλεξούδα σας να πέσει στον ανοιχτό ώμο.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα-20-30
 • Κατάλληλη στολή – casual παντελόνια, φούστες, φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

53. Side Braid with Half Pin Curl:

Πλευρική πλεξούδα με Half Pin Curl

Μια μισή καρφίτσα μπούκλα αν και ελαφρώς vintage είναι ένα εντελώς καυτό χτένισμα που δεν θα μπορούσε ποτέ να βγει από τη μόδα. Συνδυάστε το με μια πλευρική πλεξούδα και δείτε πόσο αριστοκρατικό μπορείτε να κάνετε να φαίνεται ολόκληρη η εμφάνιση. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εμφάνιση για μια όμορφη βραδιά μαζί ή μια εκδήλωση.

 • Ευκαιρία – Επίσημη
 • Ηλικιακή ομάδα – Ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Κατάλληλη στολή – Επίσημα ρούχα, Saree, κοστούμι Salwar, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Χειμώνας
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, σχήμα καρδιάς

54. Messy Fishtail Braid, with Asymmetrical Bangs:

Messy Fishtail Braid, με Asymmetrical Bangs

Η τάση αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει λίγο μπερδεμένα μαλλιά. Ένα ακατάστατο χτένισμα πλεξούδας ψαριών είναι συνήθως πολύ νευρικό και απλό. Τώρα, αν έχετε ασύμμετρα κτυπήματα, αυτό θα κάνει το βλέμμα ακόμα πιο εκπληκτικό.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Ηλικιακή ομάδα – Ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Κατάλληλη στολή – casual παντελόνι, φούστα και μπλούζα, καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή-Καλοκαίρι-Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

55. Πλεκτό κουλούρι:

Πλεκτό κουλούρι

Τα κουλούρια είναι ένα άλλο πολύ συνηθισμένο χτένισμα. Αλλά εδώ είναι ένα χτένισμα που συνδυάζει δύο χτενίσματα μαζί. Ένα απλό γαλλικό πλεκτό μαλλί είναι απλά δεμένο σε κότσο, σε αυτό το χτένισμα. Αυτό είναι ένα πολύ επίσημο στυλ. Αυτό θα λειτουργούσε πολύ για τις εργαζόμενες γυναίκες, που τους αρέσει να φορούν κοστούμια και επίσημα ρούχα.

 • Ευκαιρία – Επίσημο, πάρτι δέσμευσης
 • Ηλικιακή ομάδα – νέες γυναίκες
 • Κατάλληλη στολή – Επίσημα παντελόνια, κοστούμια, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά, ίσια
 • Σχήμα προσώπου – σχήμα καρδιάς, οβάλ

56. Πλεκτά Up-do:

Πλεκτά Up-do

Το Updo είναι ένα ακατάστατο χτένισμα, το οποίο συνήθως είναι καρφωμένο στα μαλλιά και συγκρατημένο με κλιπ και καρφίτσες. Τα Updos ήταν στην τάση ως ένα από τα ακατάστατα αλλά τακτοποιημένα hot looks για αυτή τη σεζόν. Πάρτε ένα μικρό μέρος από τα μαλλιά σας από το πλάι, πλέξτε το και ευθυγραμμίστε το στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας πριν κάνετε ένα updo, και αυτό το στυλ έχει οριστεί. Καθημερινή μέρα ή μια ωραία βραδιά αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα τραβούσε την προσοχή.

 • Ευκαιρία-Περιστασιακό, Ημιεπίσημο
 • Ηλικιακή ομάδα – Ιδανικά ταιριάζει σε νεαρή γυναίκα, έφηβη
 • Κατάλληλη στολή – Βραδινά φορέματα, φορέματα Anarkali
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Σχήμα καρδιάς, μικρά πρόσωπα

57. Messy Bangs with Milkmaid Braid:

Messy Bangs με Milkmaid Braid

Η πλεξούδα γάλακτος είναι επίσης γνωστή ως κοτσίδα. Η πλεξούδα συνήθως περικυκλώνει το κεφάλι, κάνοντάς το να μοιάζει με κορώνα, γι ‘αυτό και ονομάζεται έτσι. Οι γυναίκες που έχουν κτυπήματα μπορούν να πάρουν ένα πιο δροσερό λουκ με μια πλεξούδα γάλακτος, αφήνοντας τα κτυπήματα να φαίνονται ελαφρώς ακατάστατα και αναιρεμένα. Και πάλι, αυτό είναι πολύ απλό για βραδινές εκδηλώσεις.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακά, πάρτι αρραβώνα
 • Ηλικιακή ομάδα – νεαρή γυναίκα, έφηβοι, ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Καλοκαιρινά φορέματα, casual φούστες
 • Εποχή-Καλοκαίρι-Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Ιδανικό για στρογγυλό και τετράγωνο πρόσωπο

58. Πλεκτό κουλούρι χαμηλής όψης:

Πλεκτό κουλούρι χαμηλής όψης

Το πλεκτό κότσο όπως προαναφέρθηκε είναι ένα από τα πιο επίσημα looks. Τα κουλούρια είναι συνήθως πειραματικά και τα πλεγμένα κουλούρια μπορούν επίσης να πειραματιστούν. Εδώ σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πλέξετε τα μαλλιά σας στο πλάι και στη συνέχεια να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε έναν κότσο που κρέμεται πιο κάτω. Δεδομένου ότι είναι πλεγμένο στη μία πλευρά, το κουλούρι εμφανίζεται επίσης στη μία πλευρά. Και εκεί έχετε το κουλούρι χαμηλής όψης με πλεξούδες.

 • Ευκαιρία-Επίσημη, Ημιεπίσημη
 • Ηλικιακή ομάδα – Ενήλικες, νεαρή γυναίκα, έφηβοι
 • Κατάλληλη στολή – Επίσημα κοστούμια και παντελόνια, Μακρύ επίσημο φόρεμα
 • Εποχή – Καλοκαίρι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – Κατάλληλο για όλα τα σχήματα προσώπου

59. Long Bangs in a Braided Fashion:

Long Bangs in a Braided Fashion

Σε περίπτωση που τα κτυπήματά σας έχουν αρχίσει να μακραίνουν περισσότερο και δεν σκοπεύετε να τα κόψετε, αλλά θέλετε ακόμα τα κτυπήματά σας να φαίνονται εκπληκτικά, τότε πλέξτε τα μακριά κτυπήματά σας και καρφιτσώστε τα στη μία πλευρά με τη βοήθεια κλιπ ή καρφιτσών. Αυτό θα δώσει το αποτέλεσμα ότι έχετε κορδόνι για τη μία πλευρά επίσης. Αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας να χαλαρώσουν και τραβήξτε μια casual εμφάνιση με μπλουζάκια, κουρτίνες κλπ. Αυτό θα μπορούσε να κάνει ένα ιδανικό κομμωτήριο χτένισμα.

 • Ευκαιρία – casual, πάρτι αρραβώνων, γάμοι
 • Ηλικιακή ομάδα – Ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Κατάλληλη στολή – Saree, κοστούμια Salwar, βραδινά φορέματα
 • Εποχή – Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου – Μακρύ, Οβάλ

60. Μια πλεκτή ζώνη:

Μια πλεκτή μπάντα

Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα πλεξούδας που μπορείτε να κάνετε. Οι πλεξούδες των μαλλιών είναι φτιαγμένες για να φαίνονται σαν μια ζώνη πάνω από το κεφάλι σας, γι ‘αυτό και ονομάζεται πλεκτή ζώνη. Η πλεκτή ζώνη μπορεί να γίνει χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο τμήματα, πλέκοντάς τα ξεχωριστά και στη συνέχεια σταυρώνοντάς τα στο κεφάλι για να μοιάζει με λουρίδα.

 • Ευκαιρία-Επίσημη, Ημιεπίσημη
 • Ηλικιακή ομάδα – Νεαρή γυναίκα, ενήλικες
 • Κατάλληλη στολή – Βραδινά φορέματα, Καλοκαιρινά φορέματα
 • Εποχή – Καλοκαίρι, Άνοιξη
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Σχήμα καρδιάς

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Πλέξτε τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα ή υγρά, ώστε να μπορείτε να πιάσετε όλες τις χαλαρές άκρες μέσα στην πλεξούδα και να σχηματίσετε ένα καθαρό, κομψό στυλ.
 2. Εάν αποφασίσετε να κοιμηθείτε στις πλεξούδες σας, χρησιμοποιήστε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη για να αποφύγετε το φριζάρισμα ή την πτώση.
 3. Είναι πολύ εύκολο να πλέξετε τα στρώματα των μαλλιών σας όταν δεν τα έχετε πλύνει για πάνω από μία ημέρα. Αποδεικνύεται έτσι ότι είναι πιο εύπλαστο και πιο προσιτό στην πλεξούδα
 4. Όσο πιο σφιχτή είναι η πλεξούδα σας, τόσο περισσότερο θα κρατήσει, οπότε χρησιμοποιήστε μια τεχνική πλεξούδας όπως η ουρά ψαριών ή φωτοστέφανο, για να μην πέσουν τα μαλλιά της παντόφλας.
 5. Εάν προσπαθείτε να διατηρήσετε το στρίψιμο άθικτο για περισσότερο από μία ημέρα, μην χρησιμοποιείτε προϊόντα στα μαλλιά σας την πρώτη ημέρα της πλεξούδας.
1. Τύπος μαλλιών:
 • Η διατήρηση μακρύτερων μαλλιών είναι πάντα καλύτερο να χτυπάτε μια πλεξούδα.
 • Τα χτενίσματα πλεξίματος είναι το καλύτερο για να χτενίζετε αυτά τα χοντρά μαλλιά καθώς διατηρούν τον έλεγχο των μαλλιών και ταυτόχρονα φαίνεται πολύ κομψό.
 • Οι πλεξούδες παραμένουν σταθερές σε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Σε ίσια και απαλά μαλλιά οι πλεξούδες θα μπορούσαν να γλιστρήσουν αλλάζοντας ολόκληρη την εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα σπρέι μαλλιών θα κάνει το κόλπο.
2. Αξεσουάρ μαλλιών:
 • Οι χάντρες θα φαίνονταν εκπληκτικές στις πλεξούδες. Δεν θα φαίνονταν μόνο μοντέρνα και στιλάτα αλλά θα διατηρούσαν και τις πλεξούδες ενωμένες.
 • Οι σπειροειδείς κορδέλες γύρω από την πλεξούδα θα φαίνονταν καταπληκτικές σε μικρά κορίτσια και εφήβους. Έρχονται σε διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν με το ντύσιμο.
 • Τα λουλουδάτα αξεσουάρ και οι αριστοκρατικές καρφίτσες κάνουν θαύματα για να ετοιμαστούν για ένα γαμήλιο πάρτι.
3. Στήριξη μαλλιών:
 • Το πλέξιμο των μαλλιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα μαλλιά στη θέση τους, καλύτερα να τα φοράτε τα καλοκαίρια και τον άνεμο
 • Φαίνονται όμορφα σε όλους με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου. Η επιλογή της τέλειας πλεξούδας για ειδικές περιστάσεις είναι σημαντική.
 • Ένας πλεκτός κότσος ταιριάζει πολύ με τις περισσότερες επίσημες εκδηλώσεις.

Οι πλεξούδες είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτενίζετε τα μαλλιά σας ειδικά όταν δεν υπάρχει χρόνος για να πλύνετε τα μαλλιά σας. Μπορούν να φορεθούν τακτοποιημένα ή ακατάστατα, είτε φαίνονται υπέροχα και ταιριάζουν σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμα και τα παιδιά λατρεύουν το χτένισμα καθώς σε αυτή την περίπτωση μπορούν άνετα να μακρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς να φοβούνται ότι θα τους βλάψουν όσο είναι σε φυγή! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στυλ μια πλεξούδα.

Ποιο χτένισμα σου άρεσε περισσότερο και γιατί; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας εδώ. Χρήσιμες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες οι μαμάδες.

Συχνές Ερωτήσεις:

Q1. Γιατί οι Αφρικανοί πλέκουν ολόκληρα τα μαλλιά?

Απάντηση: Το πλέξιμο πιστεύεται ότι ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών ελαχιστοποιώντας τη ζημιά και το σπάσιμο από την καθημερινή φθορά. Οι άνθρωποι πιστεύουν επίσης ότι το πλέξιμο μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τις καθημερινές ρουτίνες περιποίησης των μαλλιών, όπως το ξεμπέρδεμα και το στυλ.

Q2. Τα πλεκτά μαλλιά κάνουν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα?

Απάντηση: Τα πλεκτά μαλλιά ενισχύουν τα μαλλιά ακινητοποιώντας τα νήματα μέσα στην πλεξούδα. Μειώνει την καθημερινή επαφή των μαλλιών με υφάσματα και αντικείμενα που προκαλούν τριβή τριβής. Έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε τα αραίωση των μαλλιών και την τριχόπτωση πλέκοντας χαλαρά πριν τον ύπνο.

Q3. Ποια χτενίσματα πλεξίματος είναι κατάλληλα για κοντά μαλλιά?

Απάντηση: Χτενίσματα όπως ακατάστατες κορώνες πλεξούδας, γαλλικές πλεξούδες, πλευρικές πλεξούδες και πολλά άλλα φαίνονται εκπληκτικά σε κοντά μαλλιά!

Q4. Ποιος τύπος πλεξούδας ταιριάζει σε μεταξένια ίσια μαλλιά?
 1. Η πλεξούδα γαλλικού τύπου φαίνεται πολύ καλή σε ίσια μαλλιά. Συνήθως απαιτεί σφιχτούς κόμβους που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις κλειδαριές μαζί.
 2. Μια πλεξούδα καταρράκτη είναι το πιο κατάλληλο χτένισμα για ίσια μαλλιά. Οι πλεξούδες φαίνονται καθαρά και τέλεια και θα φαίνονται ζωντανές σε κάθε περίσταση.
 3. Είναι σίγουρα μια καλή ιδέα να προσθέσετε ένα σπρέι μαλλιών για να διατηρήσετε τα μαλλιά άθικτα ειδικά για να διατηρήσετε το χτένισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Q5. Ποιο χτένισμα πλεξούδας θα έκανε την πλεξούδα πιο χοντρή?
 1. Το Fishtail Braid είναι κατασκευασμένο με πολλά τμήματα μαλλιών, επομένως θα κάνει την πλεξούδα να φαίνεται παχιά και δυνατή.
 2. Το Rope Braids είναι επίσης ένα must-try για να προσθέσετε όγκο στην πλεξούδα. Μπορείτε να στρίψετε κάθε τμήμα των μαλλιών και στη συνέχεια να τα πλέξετε και τα δύο μαζί για να σχηματίσετε μια παχιά πλεξούδα σχοινιού.
 3. Το Four-Strand Braid είναι η καλύτερη επιλογή για να δώσετε στην πλεξούδα μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Αυτό το στυλ δίνει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο παχύ.
Q6. Οι πλεξούδες βλάπτουν τα μαλλιά?
 1. Όχι, οι πλεξούδες δεν προκαλούν καμία ζημιά στα μαλλιά.
 2. Αντίθετα, προστατεύουν τα μαλλιά από το ρίξιμο και το σπάσιμο.
 3. Δεδομένου ότι τα περισσότερα μαλλιά θα είναι δεμένα, προστατεύει επίσης τα μαλλιά από τη ρύπανση.