9 Παραδοσιακά Σχέδια Κοσμημάτων Panchaloha

Τα κοσμήματα Panchaloha κατασκευάζονται από πέντε loha (μέταλλα). Αυτά τα πέντε μέταλλα είναι χρυσός, ασήμι, χαλκός, σίδηρος και μόλυβδος. Στο παρελθόν ήταν γνωστό ότι το είδωλο του Ινδουιστικού Θεού και των Θεών ήταν φτιαγμένο από κράματα πέντε μετάλλων. Θεωρήθηκε ιερό και η καθαρότητα και η ενέργεια αυτών των πέντε μετάλλων ήταν ισχυρές όπως ο υπέρτατος Θεός.

Αργότερα διαπιστώθηκε επίσης ότι η χρήση κοσμημάτων από panchaloha κάνει τους ανθρώπους σίγουρους, υγιείς και επίσης πλούσιους σε περίπτωση περιουσίας. Λέγεται ότι τα ναξάτρα και τα ζώδια σε σχέση με το φεγγάρι και τον ήλιο του κάθε ατόμου ποικίλλουν ανάλογα με τις θέσεις των άστρων και την έλξη τους προς τα μέταλλα στη γη. Οι επιστήμονες εξέτασαν επίσης ότι επηρεάζει την ανθρώπινη ζωή. Έτσι οι άνθρωποι άρχισαν να φορούν κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, μενταγιόν, αλυσίδα, βραχιόλια κλπ. Φτιαγμένα από panchdhatu σύμφωνα με το ζώδιό τους.

Σχέδια κοσμημάτων Panchalogam:

Σταδιακά η τέχνη στα κοσμήματα Panchaloha έγινε τόσο αξιολάτρευτη που οι άνθρωποι τα φορούν ακόμη και για την επιλογή τους. Εδώ είναι 9 καλύτερα σχέδια κοσμημάτων κατασκευασμένα από panchaloha.

1. Σχέδιο κολιέ Panchaloha:

κοσμήματα panchaloha

Εδώ είναι ένα όμορφο κολιέ φτιαγμένο από panchaloha. Ο σχεδιασμός είναι τόσο παραδοσιακός, με μοτίβο τζίνι ντυμένο με ρουμπίνια και τέλος ένα κόκκινο μαργαριτάρι δάκρυ το κάνει πιο όμορφο. Μπορεί κανείς να φορέσει τα κοσμήματα panchdhatu χωρίς κανένα φόβο μήπως χαθεί ή κλαπεί γιατί τα κοσμήματα panchdhatu δεν είναι πολύ ακριβά.

2. Panchdhatu Rudraksha Mala:

panchaloha-κόσμημα-panchadhatu-rudraksh-mala

Εδώ είναι ένα Rudraksha mala made με panchdhatu. Λέγεται ότι το rudraksha είναι ένας ιερός σπόρος από ένα ιερό δέντρο του Lord Shankar. Οι σπόροι θεωρούνται ιεροί και ισχυροί ως προς την καθολική του ενέργεια. Οι άνθρωποι φορούν σπόρους rudraksha λαξευμένους σε κοσμήματα, γεγονός που τους κάνει να αισθάνονται σίγουροι και κοντά στον Θεό. Εδώ είναι ένα όμορφο μαλά από σπόρους rudraksha φτιαγμένο με panchaloha.

3. Panchaloha Polka Diamond Anklet:

panchaloha-κόσμημα-panchahola-polka-diamond-anklet

Πω πω, τι όμορφο σχέδιο από ζευγάρι αστράγαλο! Κοιτάξτε αυτό το σχέδιο αστραγάλου. Είναι σχεδιασμένο με διαμάντια με καρφιά και χτυπάει μικρά κουδούνια κάτω από κάθε διαμάντι. Είναι φτιαγμένο σε panchaloha. Οι Ινδές κυρίες φορούν βραχίονες για να προσθέσουν στην ομορφιά τους.

4. Kada Bangle Made From Panchaloha:  

panchaloha-κόσμημα-kada-bangle-made-from-panchaloh

Εδώ είναι ένα kada ένα είδος βραχιόλι σε μεγάλο πάχος. Οι άντρες που αγαπούν τα κοσμήματα φορούν επίσης kada διαφορετικών σχεδίων. Εδώ είναι ένα kada φτιαγμένο για γυναίκες φτιαγμένο με nakshikaam. Το χρώμα διαφέρει όταν γίνεται με panchdhatu.

5. Μακρύ νυφικό σκουλαρίκι:

panchaloha-κόσμημα-μακρύ-κρεμαστό-νυφικό-σκουλαρίκι

Μπορείτε να δείτε εδώ είναι σκουλαρίκια φτιαγμένα από panchaloha. Οι άνθρωποι επιλέγουν να φορούν κοσμήματα panchaloha καθώς είναι εύκολο να βάλετε πολύχρωμα διαμάντια στο panchdhatu, ως εκ τούτου ταιριάζει τέλεια με τη στολή σας.

6. Διαμαντένια δαχτυλίδια Panchaloha:

panchaloha-κόσμημα-panchaloha-diamond-rings

Οι άνθρωποι φορούν διαμαντένια δαχτυλίδια με τον αντίστοιχο τύπο πέτρας τους. Οι πέτρες κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ανθρώπινη ζωή. Λέγεται ότι οι πέτρες έχουν τη δική τους δύναμη στο ανθρώπινο μυαλό όταν αντανακλούν τις ακτινοβολίες τους με την κατεύθυνση των αστέρων του ωροσκοπίου και όλα. Τα δαχτυλίδια που κατασκευάζονται σε panchdhatu κάνουν το διαμάντι πιο αποτελεσματικό.

7. Κρεμαστό σετ με Panchaloha:

panchaloha-κόσμημα-μενταγιόν-σετ-με-panchaloha

Εδώ είναι ένα σετ μενταγιόν φτιαγμένο με πέντε μέταλλα. Ο σχεδιασμός είναι τόσο λεπτός σκαλισμένος που μοιάζει με καθαρό χρυσό. Τα κορίτσια θα ήθελαν πολύ να φορέσουν ένα τέτοιο νηφάλιο μενταγιόν.

8. Αντίκα βραχιόλια:

βραχιόλια panchaloha-κόσμημα-αντίκες

Εδώ είναι ένα όμορφο τεχνητό βραχιόλι, το οποίο λατρεύουν πραγματικά τα κορίτσια. Μπορείτε να πάρετε ένα τόσο όμορφο βραχιόλι σε πολύ αξιοσημείωτη τιμή από χρυσά και ασημένια στολίδια. Τα στολίδια Panchaloha μπορούν να σχεδιαστούν με πολύ μοναδικό τρόπο από το χρυσό.

9. Μοναδικό δαχτυλίδι φιδιού:

δαχτυλίδι panchaloha-κόσμημα-μοναδικό-φίδι

Εδώ είναι ένα άλλο δαχτυλίδι panchaloha. Οι άνθρωποι φορούν απλά δαχτυλίδια χωρίς διαμάντι στο δάχτυλό τους. Οι απλοί δακτύλιοι panchaloha φοριούνται πολύ συχνά από τους ανθρώπους. Λέγεται ότι δίνει καλή ανοσία στην υγεία. Εδώ είναι μια πολύ διαφορετική φλούδα στο σχέδιο ενός φιδιού.

Αυτά τα Εννέα σχέδια κοσμημάτων φτιαγμένα από panchaloha. Λέγεται ότι το κράμα των πέντε μετάλλων που χρησιμοποιούνται στα κοσμήματα panchaloha αντιδρούν διαφορετικά στην ανθρώπινη φύση. Τα συστατικά σε αυτά τα μέταλλα αντιδρούν πολύ όταν τα ναχσάτρα του συγκεκριμένου ατόμου βρίσκονται στις θέσεις τους.