25 τελευταία σχέδια πλακιδίων δαπέδου με εικόνες το 2021

Ποιος δεν αγαπά την ευκαιρία να εκπροσωπήσει το γούστο του στο σπίτι του; Όλοι επικεντρωνόμαστε στη διακόσμηση, τον σχεδιασμό των δωματίων, τα έπιπλα κ.λπ. αλλά όλοι έχουμε την τάση να ξεχνάμε το ζωτικό μέρος των σπιτιών μας, το δάπεδο! Με τη λίστα των σχεδίων πλακιδίων δαπέδου σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να έχετε μια γενική ιδέα για το τι θέλετε στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Οι εσωτερικοί χώροι κάθε σπιτιού είναι μια αναπαράσταση του οράματός μας και του πώς περιμένουμε να είναι. Η παλέτα χρωμάτων, τα έπιπλα και το δάπεδο συνδυάζονται σχηματίζοντας ένα όμορφο μέρος που ονομάζετε σπίτι. Διαβάστε τα σχέδια πλακιδίων δαπέδου σε αυτό το άρθρο που μπορείτε να εφαρμόσετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Τελευταία σχέδια πλακιδίων δαπέδου

Τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων δαπέδου για το σπίτι:

Εδώ είναι τα 25 απλά και μοντέρνα σχέδια πλακιδίων δαπέδου με φωτογραφίες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου υπνοδωματίου:

Σχέδιο πλακιδίων δαπέδου υπνοδωματίου

Ο χώρος, όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο και αντιπροσωπεύει τις δονήσεις σας, είναι το υπνοδωμάτιό σας. Αυτό είναι ένα σχέδιο πλακιδίων δαπέδου υπνοδωματίου που έχει μακριά επιμήκη πλακάκια σε ορθογώνιο σχήμα σε συνδυασμό χρωμάτων λευκού και γκρι. Αυτό συνδυάζεται τέλεια με τη χρωματική παλέτα των τοίχων και τη διακόσμηση στο δωμάτιο. Τα αξεσουάρ στο δωμάτιο συνδυάζονται απόλυτα με τα πλακάκια δαπέδου και μερικά από τα στοιχεία το συμπληρώνουν επίσης. Ο φωτισμός αντανακλά την ομορφιά του χώρου ακόμη περισσότερο.

2. Σχέδια πλακιδίων δαπέδου για σαλόνι:

Σχέδια πλακιδίων δαπέδου για σαλόνι

Το σαλόνι αντιπροσωπεύει το γούστο σας για να δουν όλοι οι καλεσμένοι σας και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων δαπέδου για το σαλόνι. Αυτό είναι ένα μεγάλο σαλόνι που έχει κεραμίδι δαπέδου σε λευκό χρώμα με καφέ περίγραμμα ανάμεσα στα μεγάλα τετράγωνα. Αυτός ο σχεδιασμός μοιάζει συγχρονισμένος με τη διακόσμηση αυτού του σπιτικό χώρου διαβίωσης, ο οποίος έχει μόνο λευκά χρώματα τοίχων και ξύλινα έπιπλα. Τα μεγάλα πλακάκια αντιπροσωπεύουν το χώρο που παρέχει το δωμάτιο, κάνοντάς το να φαίνεται μεγάλο.

3. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου για αίθουσα:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου για αίθουσα

Αυτό το δωμάτιο μοιάζει με ένα τέλειο σχέδιο πλακιδίων δαπέδου για την αίθουσα, κάνοντάς το να φαίνεται κομψό και κομψό. Το δάπεδο έχει ένα κομψό φινίρισμα με μια απόχρωση του πράσινου της θάλασσας και ένα όμορφο μοτίβο με μαύρο στο καθιστικό. Αυτός ο σχεδιασμός ξεχωρίζει στο φόντο του απλού δαπέδου και οι εσωτερικοί χώροι συμβαδίζουν με ολόκληρο το στήσιμο. Το φυσικό φως αναδεικνύει την ομορφιά του δωματίου αφού υπάρχει ένα μεγάλο γυάλινο παράθυρο με ξύλινες πλάκες στο πλάι του δωματίου.

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων για το Hall

4. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κουζίνας:

Σχέδιο πλακιδίων δαπέδου κουζίνας

Το δάπεδο στην κουζίνα σας πρέπει να διατηρήσει πολλά πράγματα όπως διαρροές, γρατζουνιές και τι όχι! Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κουζίνας είναι μια τέλεια λύση που είναι ένα μείγμα κομψότητας και αντοχής. Το δάπεδο είναι ένα κλασικό λευκό τετράγωνο με μαύρα διαμάντια στο ενδιάμεσο που ταιριάζει με το λευκό τραπέζι φαγητού και όλα τα αξεσουάρ κουζίνας. Υπάρχουν μικρά ορθογώνια κεραμίδια στους τοίχους και το διαχωριστικό που καθαρίζονται εύκολα και δεν ανταγωνίζονται τα λευκά και μαύρα πλακάκια δαπέδου.

Διαβάστε περισσότερα: Τελευταία σχέδια πλακιδίων δαπέδου κουζίνας

5. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου για τραπεζαρία:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου τραπεζαρίας

Η τραπεζαρία σε κάθε σπίτι έχει πολλές χαρούμενες και λυπημένες αναμνήσεις που σχετίζονται με το φαγητό. πολλοί από εμάς το απολαμβάνουμε ως οικογένεια. Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου τραπεζαρίας έχει εισαγόμενο ιταλικό μαρμάρινο κεραμίδι που έχει ένα όμορφο και αριστοκρατικό φινίρισμα. Η φυσική εμφάνιση αυτού του δαπέδου με πλακάκια το καθιστά κατάλληλο για κάθε είδους χώρο τραπεζαρίας. Εδώ έχουμε μια καθαρή ροζ απόχρωση στο δάπεδο, η οποία είναι σε αντίθεση με τις ξύλινες καρέκλες και το λευκό τραπέζι φαγητού. Η πλάκα στα πλάγια του δωματίου προσθέτει στη διακόσμηση μαζί με βάζα στο τραπέζι.

6. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου μπάνιου:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου μπάνιου

Τα πλακάκια στο χώρο του μπάνιου σας πρέπει να είναι αδιάβροχα, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν τη διαδικασία του μπάνιου χωρίς να αφήσουν μακράς διάρκειας λεκέδες. Αυτός είναι ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου μπάνιου που εξυπηρετεί σωστά τον σκοπό, καθώς ο σχεδιασμός έχει φωτεινά χρώματα με ελκυστικό σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τα απλά λευκά κεραμίδια στους τοίχους και την μπανιέρα. Τα κεραμίδια στον τοίχο του μπάνιου είναι ακριβώς το αντίθετο από τα πολύχρωμα σχέδια στο πάτωμα, καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για το μπάνιο..

Διαβάστε περισσότερα: Μοντέρνα σχέδια πλακιδίων δαπέδου μπάνιου

7. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου μπαλκονιού:

Μπαλκόνι Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου

Η κουλτούρα των διαμερισμάτων έχει κερδίσει δημοτικότητα όχι μόνο στις αστικές αλλά και στις αγροτικές περιοχές της χώρας μας όπου τα μικρά μπαλκόνια είναι οι καλύτερες επιλογές για καθαρό αέρα. Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου μπαλκονιού με ξύλινα πλακάκια σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάπου έξω από το σπίτι σας. Αυτά τα ξύλινα πλακάκια ταιριάζουν καλύτερα για τραχιά και σκληρή χρήση και έχουν ένα μοναδικό μοτίβο πάνω τους, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του τύπου δαπέδου είναι ότι δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για τον καθαρισμό αυτών των πλακιδίων.

8. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου για σκάλες:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου για σκάλες

Η πορεία προς οποιοδήποτε σπίτι είναι η σκάλα. Τα διώροφα σπίτια έχουν σκάλες στο σπίτι για πρόσβαση στο πάνω μέρος του σπιτιού. Αυτό είναι ένα σχέδιο πλακιδίων δαπέδου για σκάλες που συνδυάζονται τέλεια με ολόκληρο το σχέδιο του περιβάλλοντος χώρου και μπορείτε να το επιλέξετε σε πολλά χρώματα. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να ενσωματωθεί οπουδήποτε έχετε σκάλες. Το χρώμα που επιλέγετε έχει σημαντική επίδραση στον τρόπο που φαίνεται ο χώρος του σπιτιού σας. Η επιλογή καφέ ή μαύρου μπορεί να είναι επωφελής καθώς κρύβουν καλά τους λεκέδες!

9. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου γραφείου:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου γραφείου

Η είσοδος για οποιοδήποτε γραφείο παίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία εντύπωσης στους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων δαπέδου γραφείου με μαρμάρινο πλακάκι σε συνδυασμό κρεμώδους λευκού και μαύρου. Υπάρχουν πλακάκια σε τετράγωνο σχήμα χωρισμένα με ένα μεγάλο ορθογώνιο επίμηκες μαύρο κεραμίδι. Υπάρχει ένα κεραμίδι με μακρύ μοτίβο στους κολώνες ανάμεσα στους ορόφους που ξεχωρίζουν. Το φινίρισμα αυτού του δαπέδου φαίνεται γυάλινο, λείο, δίνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση όπου και αν χρησιμοποιείτε αυτούς τους τύπους πλακιδίων.

10. Σχεδιασμός εξωτερικών πλακιδίων δαπέδου:

Σχεδιασμός πλακιδίων εξωτερικού χώρου

Πρόκειται για ένα υπαίθριο σχέδιο πλακιδίων δαπέδου που έχει πολύχρωμα πλακάκια και ταιριάζει καλύτερα σε μέρη που πρέπει να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Η επιλογή πολλών χρωμάτων φαίνεται ζοφερή και έχει το γκρι ως το κυρίαρχο στοιχείο στην παλέτα χρωμάτων. Όλος ο σχεδιασμός με πολύχρωμα πλακάκια διαφορετικών σχημάτων συμβαδίζει με τη συνολική εμφάνιση του σπιτιού. Η συντήρηση αυτών των τύπων πλακιδίων είναι πολύ πιο άνετη και φαίνεται κομψή.

11. Πλακάκια δαπέδου σχεδιαστών:

Πλακάκια δαπέδου σχεδιαστών

Οτιδήποτε σχεδιαστή σημαίνει να έχετε μια αναπαράσταση της μοναδικής σας γεύσης στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πλακάκια δαπέδου σχεδιαστών όπου η ομοιότητα των βοτανικών με τα κεραμικά φέρνει ζωή στο διάστημα όπου είναι τοποθετημένα αυτά τα εξαγωνικά κεραμίδια. Τα κεραμίδια είναι εξαγωνικά, όπου το σχέδιο εμπνευσμένο από τα δάση σε κάνει να αντιπροσωπεύεις την αγάπη σου για τη φύση. Στην παλέτα χρωμάτων κυριαρχεί η απόχρωση του γκρι, με μια καρέκλα σε αντίθεση με το δάπεδο.

12. Πλακάκια σχεδιασμού λουλουδιών για το πάτωμα:

Πλακάκια σχεδίου λουλουδιών για το πάτωμα

Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα χρήσης ξύλου που έχει πλακάκια με λουλούδια για το πάτωμα. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνει περίπλοκες λεπτομέρειες που συμβαδίζουν με το περιβάλλον. Τα περισσότερα από τα πλακάκια δαπέδου είναι απλά και επομένως αυτός ο τύπος σχεδίου ξεχωρίζει από μόνος του και φαίνεται ελκυστικός και ελκυστικός για όλους. Μπορείτε να βρείτε φύλλα αυτού του σχεδιασμού που μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν. Το καφέ, το λευκό και το χρυσό είναι τα κυρίαρχα χρώματα που μπορείτε να δείτε σε αυτό το σχέδιο με πολλά γεωμετρικά σχήματα μαζί με όμορφα λουλούδια στο κέντρο.

13. Σχεδίαση τρισδιάστατων πλακιδίων δαπέδου:

Τρισδιάστατο σχέδιο πλακιδίων δαπέδου

Αυτός ο σχεδιασμός τρισδιάστατων πλακιδίων δαπέδου είναι ένα τέλειο παράδειγμα γεωμετρικού μαρμάρινου σχεδιασμού. Έχει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα που κάνει το πάτωμα να φαίνεται διαφορετικό από διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται μοναδικός και δίνει στο δάπεδο σας μια κομψή και αξιόλογη εμφάνιση. Ο χρωματικός συνδυασμός μαύρου και λευκού στο πάτωμα φαίνεται αυθεντικός και μοιάζει με μια αίσθηση παλιάς ταινίας στο φόντο. Συμπληρώνει τα έπιπλα αντίκες τοποθετημένα σε όλο το δωμάτιο. Μοιάζει με βήματα από τον ένα δρόμο και διαμάντια από τον άλλο.

14. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου στάθμευσης:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου στάθμευσης

Το γκαράζ ή το δάπεδο όπου σταθμεύετε τα οχήματά σας χρειάζονται δάπεδο που μπορεί να αντέξει βαριά φορτία. Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου στάθμευσης είναι το τέλειο παράδειγμα μιας τέτοιας επιλογής όπου τα πλακάκια είναι κατασκευασμένα από υλικό βαρέως τύπου που είναι ανθεκτικής ποιότητας με ποικίλες επιλογές χρωμάτων. Δρόμοι δρόμου, μονοπάτια, χώροι στάθμευσης είναι μερικά από τα σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν αυτά τα είδη πλακιδίων. Το χρώμα τούβλου είναι το χρώμα της πλειοψηφίας που μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον τύπο σχεδίου μαζί με το μαύρο, μπλε που ακολουθεί.

15. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κήπου:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κήπου

Οι άνθρωποι με έναν όμορφο κήπο στην αυλή σας ή στη βεράντα σας χρειάζονται αυτόν τον τύπο σχεδιασμού πλακιδίων που περιλαμβάνει τόσο πλακάκια μονοπατιού όσο και χώρο για πράσινο. Αυτός είναι ο καλύτερος σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κήπου που ομορφαίνει την περιοχή με ένα τετράγωνο τσιμεντοπλακάκι που εναλλάσσεται με έναν τετράγωνο χώρο για γρασίδι. Αυτός ο σχεδιασμός κάνει την περιοχή του κήπου σας να φαίνεται όμορφη, μαζί με το άνοιγμα ενός μονοπατιού. Η χορτώδης περιοχή απορροφά περίσσεια νερού, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για τη διατήρηση του νερού!

16. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου λόμπι:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου λόμπι

Κάθε πολυεθνική εταιρεία ή ξενοδοχείο έχει άφθονο χώρο κατά την είσοδό σας, γνωστή ως λόμπι ή διάδρομος. Αυτός είναι ο σχεδιασμός των πλακιδίων δαπέδου του λόμπι που βοηθά να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους που έρχονται στην περιοχή, κάνοντάς τους πιο ενδιαφέρον για το μέρος. Το βασικό δάπεδο είναι από απλό μάρμαρο με μοναδικό σχεδιασμό στη μέση που είναι σε αντίθεση με το φόντο, κάνοντάς το να φαίνεται ελκυστικό. Αυτός ο σχεδιασμός είναι σε σκούρο καφέ χρώμα που ταιριάζει με την όρθια περιοχή στο λόμπι.

17. Σχέδιο ιταλικών πλακιδίων δαπέδου:

Σχέδιο ιταλικών πλακιδίων δαπέδου

Η φινέτσα είναι αυτό που παίρνετε όταν θέλετε ένα ιταλικό σχέδιο πλακιδίων δαπέδου. Αυτό το σχέδιο έχει φόντο λευκή πέτρα με γκρι φλέβες σε όλο το πάτωμα, ομορφαίνοντας το χώρο. Αυτό το μοτίβο κάνει το πάτωμα σας μοναδικό, μαζί με το φωτισμό του χώρου. Αυτός ο τύπος κεραμιδιών φαίνεται όμορφος σε σαλόνια, χώρους λόμπι και είναι ένας εξέχων σχεδιασμός στα ιταλικά πλακάκια. Παρόλο που το λευκό πλακάκι είναι πανταχού παρόν, οι γκρίζες φλέβες κάνουν τη διαφορά στο να φέρνουν ζωή σε οποιοδήποτε χώρο.

18. Πλακάκι δαπέδου με σχέδιο από τούβλα:

Πλακάκι δαπέδου με σχέδιο από τούβλα

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πλακάκια δαπέδου με σχέδιο από τούβλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς και σε πολλά μέρη όπως σοκάκια, πεζοδρόμια ή ακόμα και σε δάπεδα. Αυτοί οι τύποι πλακιδίων σας παρουσιάζουν μια μοναδική θέα που το κάνει να φαίνεται ρουστίκ. Αυτά τα πλακάκια είναι ανθεκτικά και αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

19. Πλακάκι δαπέδου ισπανικού στιλ:

Πλακάκι δαπέδου ισπανικού στυλ

Αν ψάχνετε για μια παλιά εμφάνιση για το σπίτι σας, τότε αυτό το κεραμίδι δαπέδου ισπανικού στιλ είναι μια τέλεια επιλογή. Κατασκευασμένο από τσιμέντο, αυτός ο τύπος δαπέδου έχει φινίρισμα αργίλου. Αυτοί οι τύποι πλακιδίων δαπέδου έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη που μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο και το περιβάλλον σας. Είναι επίσης ανθεκτικά, που διαρκούν πολύ. Αυτά τα κεραμίδια ταιριάζουν με τους εσωτερικούς χώρους αυτού του χώρου, που αντιπροσωπεύουν την ισπανική κουλτούρα.

20. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου βεράντας:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου βεράντας

Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου βεράντας συνδυάζει τόσο την εμφάνιση όσο και τα έπιπλα σε όλο τον χώρο. Το δάπεδο είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από τσιμεντένια τετράγωνα με συνδυασμό χρωμάτων από παραλλαγές χρώματος από μαύρο έως γκρι, δίνοντάς του μια όμορφη υφή. Εάν παρατηρείτε έντονα, υπάρχουν μικρά τετράγωνα δίπλα σε κάθε μεγάλο τετράγωνο. Αλλά κοιτάζοντας το ολόκληρο το κάνει να μοιάζει με ένα μεγάλο τετράγωνο σχέδιο. Τα έπιπλα ταιριάζουν απόλυτα με μια παρόμοια παλέτα χρωμάτων που κάνει το τσάι σας στη βεράντα σας πιο ευχάριστο.

21. Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου διαδρόμου:

Σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου διαδρόμου

Ο διάδρομος είναι παρόμοιος με τον κοινό χώρο μεταξύ των διαμερισμάτων που είναι δημοφιλή στις αγροτικές και αστικές περιοχές. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων δαπέδου διαδρόμου που έχει λευκό μαρμάρινο φόντο με μεγάλο μαύρο περίγραμμα με χρυσές φλέβες στο μεταξύ. Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από καλλιτεχνικά σχέδια γωνιών με χρωματικό συνδυασμό χρυσού, λευκού και μαύρου. Όλο το μοτίβο αυτού του σχεδίου είναι απλό αλλά ομορφαίνει το χώρο.

22. Πλακάκια δαπέδου Gucci:

Πλακάκια δαπέδου Gucci

Η Gucci είναι μία από τις εξέχουσες μάρκες μόδας που εδρεύει στην Ιταλία, κατασκευάζοντας πολλά πολυτελή αντικείμενα. Trendταν σε εξέλιξη η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου Gucci, όπου τα σχέδια αυτής της κορυφαίας μάρκας άρχισαν να σηματοδοτούν τη θέση τους στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Αυτός ο σχεδιασμός μοιάζει με ένα μωσαϊκό με ορθογώνια πλακάκια που έρχονται σε πολλά χρώματα. Διάφορα χρώματα του δαπέδου το κάνουν διαφορετικό και funky.

23. Πλακάκια δαπέδου μεσογειακού στυλ:

Πλακάκια δαπέδου μεσογειακού στυλ

Ο φιλικός τρόπος ζωής αντιπροσωπεύεται στα πλακάκια μεσογειακού στυλ, όπου κυριαρχεί η χρήση ζεστών χρωμάτων. Αυτό το στυλ γενικά ενσωματώνει φυσικά υλικά όπως κεραμικά, ξύλο κλπ. Αυτό το δάπεδο είναι μια τέλεια επιλογή για τραχιά χρήση όπου δεν υπάρχει καμία ή καθόλου ζημιά για πολλά χρόνια. Αυτά τα πλακάκια είναι αντιολισθητικά και ταιριάζουν με τους εσωτερικούς χώρους του χώρου. Ευκολία, τόλμη και απλότητα μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον τύπο σχεδίου πλακιδίων.

24. Πλακάκι δαπέδου με μοτίβο αστεριού:

Πλακάκι δαπέδου με μοτίβο αστεριών

Αυτός είναι ένας τρόπος για να εδραιώσετε τον κατά τα άλλα θαμπό χώρο όπου το κεραμίδι δαπέδου με αστέρι κάνει όλη τη δουλειά. Τα μεσαίου μεγέθους κεραμίδια με λευκό φόντο έχουν τεράστια γκρίζα αστέρια στο κέντρο των τετραγώνων. Υπάρχει επίσης μια μικρογραφία αστεριών με παρόμοιο σχέδιο και στις τέσσερις γωνίες της πλατείας. Τα γκρι αστέρια σε λευκό φόντο αναδεικνύουν το σχέδιο, κάνοντας το πάτωμα να φαίνεται κομψό και όμορφο.

25. Σχέδια πλακιδίων δαπέδου πισίνας:

Σχέδια πλακιδίων δαπέδου πισίνας

Η χαλάρωση είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε μια πισίνα. Προσφέρει ένα μέρος για να χαλαρώσετε, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να περάσετε χρόνο με φίλους και οικογένεια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων δαπέδου πισίνας που όχι μόνο ομορφαίνουν την περιοχή αλλά και βελτιώνουν την όψη του νερού. Το υποβρύχιο δάπεδο είναι μπλε, δίνοντας στο νερό όμορφη απόχρωση. Υπάρχει ένα καθιστικό ψηλά πάνω από την πισίνα με χρυσά, γκρι και λευκά κομμάτια που σχηματίζουν ένα μωσαϊκό όπου υπάρχουν καρέκλες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγη ηρεμία.

Το δάπεδο είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σπιτιού. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, το υλικό των πλακιδίων δεν περιορίζεται στα κεραμικά, καθώς διατίθενται σε διάφορα στοιχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σπίτι. Με την πληθώρα σχεδίων πλακιδίων δαπέδου σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να ολοκληρώσετε την έρευνά σας πριν αρχίσετε να επιλέγετε τα πλακάκια δαπέδου για το σπίτι σας.