15 απλά και καλύτερα σχέδια κουρτινών μπαμπού με εικόνες

Οι κουρτίνες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εσωτερικών χώρων στο σπίτι όλων. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υλικών και στυλ, δίνοντας στο σπίτι σας μια δελεαστική εμφάνιση. Σε αντίθεση με τις συμβατικές κουρτίνες που διατίθενται στην αγορά, τα σχέδια κουρτινών μπαμπού είναι μοναδικά και φανταχτερά συνδυάζονται με τους εσωτερικούς χώρους κάθε σπιτιού. Όλοι ψάχνουμε νέα πράγματα για να στολίσουμε το σπίτι μας, διαβάζουμε για να μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια κουρτινών από μπαμπού και πώς δίνει στο σπίτι σας μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Τα καλύτερα σχέδια κουρτινών από μπαμπού

Τελευταία σχέδια κουρτινών από μπαμπού στην Ινδία:

Εδώ είναι τα 15 απλά και μοντέρνα σχέδια κουρτινών από μπαμπού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Προσαρμοσμένες κουρτίνες από μπαμπού:

Προσαρμοσμένες κουρτίνες από μπαμπού

Όταν έχετε ένα σπίτι με μακριά γυάλινα παράθυρα, τα προσαρμοσμένα σχέδια κουρτινών από μπαμπού είναι η τέλεια επιλογή. Αυτά καλύπτουν όμορφα τα παράθυρα και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με τις άλλες απλές κουρτίνες από μπαμπού, αυτές έχουν σχέδιο στο επάνω μέρος, καθιστώντας τις ξεχωριστές. Αυτές οι κουρτίνες από μπαμπού γλιστρούν από πάνω προς τα κάτω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

2. Σχέδια κουρτινών από μπαμπού PVC:

Pvc κουρτίνες από μπαμπού

Η χρήση κουρτινών από μπαμπού PVC είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας που είναι φυσική και στιβαρή. Βοηθά στον αποκλεισμό του ηλιακού φωτός, χαρίζοντας εν μέρει στο σπίτι σας ένα χαλαρό αλλά κομψό φινίρισμα. Όταν χρησιμοποιούνται εσωτερικά, αυτές οι περσίδες παρέχουν μόνωση στα παράθυρά σας ελαχιστοποιώντας την ένταση του ανέμου. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε είτε στα παράθυρα οποιουδήποτε δωματίου.

3. Μπαμπού κουρτίνες για μπαλκόνι:

Μπαμπού κουρτίνες για μπαλκόνι

Τα σχέδια από μπαμπού κουρτίνες του μπαλκονιού είναι ευρεία οριζόντια, η οποία είναι η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών και των κουρτινών παραθύρων. Αυτές οι κουρτίνες έρχονται σε μονές ή πολλαπλές φόρμες που μπορούν να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι σας. Υπάρχουν διαθέσιμες κλωστές σε αυτές τις κουρτίνες που σας δίνουν τον έλεγχο να σύρετε την κουρτίνα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Αυτά σας δίνουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας χωρίς να αποκλείετε τελείως το φως.

4. Κουρτίνες κουζίνας από μπαμπού:

Κουρτίνες κουζίνας από μπαμπού

Ποιος είπε ότι η κουζίνα σας δεν χρειάζεται κουρτίνες; Προσθέστε λίγο στυλ με πολλές λειτουργίες με αυτές τις κουρτίνες κουζίνας από μπαμπού. Αυτές οι κουρτίνες διατίθενται σε δύο μέρη, το ένα καλύπτει την πάνω περιοχή του παραθύρου και το άλλο καλύπτει την κάτω περιοχή του παραθύρου, αφήνοντας λίγο ανοιχτό χώρο ενδιάμεσα. Αυτές οι κουρτίνες γλιστρούν ομαλά μέσα από τις ράβδους κάνοντας τη διαδικασία μετακίνησης των κουρτινών ευκολότερη.

5. Κουρτίνες Bamboo Patio:

Κουρτίνες Bamboo Patio

Αν ψάχνετε να καλύψετε τον υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιείται για ψυχαγωγικούς σκοπούς, τότε οι κουρτίνες από μπαμπού είναι μια τέλεια επιλογή. Λειτουργεί ως ιδανική προέκταση για δομές οροφής, κάνοντάς το να φαίνεται μέρος του συνόλου. Σας παρέχει προστασία από τον ήλιο, τους δυνατούς ανέμους και τη βροχή, κάνοντας την τραπεζαρία σας ευχάριστη.

6. Κουρτίνες από χάντρες από μπαμπού:

Κουρτίνες από χάντρες από μπαμπού

Η κουρτίνα από μπαμπού με χάντρες είναι παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη κουρτίνα που παρέχει τη χρησιμότητα καλύπτοντας τις πόρτες. Αυτά αποτελούνται από λεπτές λωρίδες μπαμπού με μαύρες χάντρες στο μεταξύ, κάνοντάς τις να φαίνονται μοναδικές αλλά λειτουργικές. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτών των κουρτινών είναι ότι είναι προσαρτημένα αλλά ξεχωριστά, δίνοντάς του ένα κομψό φινίρισμα στο απλό σας σπίτι.

7. Υπαίθρια σχέδια κουρτινών μπαμπού:

Υπαίθριες κουρτίνες από μπαμπού

Αναζητάτε κάτι για να καλύψετε τον εξωτερικό σας χώρο με μια μοναδική γοητεία; Τότε αυτά τα υπαίθρια σχέδια κουρτινών από μπαμπού είναι η σωστή επιλογή. Αυτές οι ξύλινες κουρτίνες από μπαμπού έρχονται σε πτυσσόμενα πάνελ που μπορούν να εξαπλωθούν και να ανασυρθούν γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι δακτύλιοι που τοποθετούνται στην κορυφή αυτών των κουρτινών καθιστούν τη διαδικασία ολίσθησης αρκετά εύχρηστη.

8. Κουρτίνες εκτύπωσης από μπαμπού:

Κουρτίνες εκτύπωσης από μπαμπού

Μπορείτε να ενισχύσετε τα απλά σχέδια κουρτινών από μπαμπού με δημιουργικά σχέδια που τα ομορφαίνουν μοναδικά. Οι κουρτίνες εκτύπωσης από μπαμπού είναι μια τέλεια προσθήκη που προσθέτει φυσική ομορφιά σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αυτές οι εκτυπώσεις είναι κατάλληλες μόνο όταν οι κουρτίνες είναι απλές και ενδέχεται να μην ταιριάζουν στις κουρτίνες από χάντρες ή υφασμένα μπαμπού.

9. Κουρτίνες από μπαμπού:

Κουρτίνες από μπαμπού

Οι κουρτίνες από μπαμπού είναι ένας τέλειος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε κάτι απλό για να δημιουργήσετε μια αίσθηση όμορφου φινιρίσματος σε κάθε χώρο. Οι οριζόντιες γραμμές του μπαμπού είναι ραμμένες με κάθετες γραμμές που όχι μόνο συγκρατούν το στρώμα αλλά δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση στην πόρτα σας. Αυτές οι κουρτίνες διατίθενται σε διάφορα χρώματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

10. Κουρτίνες από μπαμπού:

Κουρτίνες από μπαμπού

Δεν χρησιμοποιείται κάθε κουρτίνα για να καλύψει το φως του ήλιου. Αυτές οι κουρτίνες από χορδή από μπαμπού είναι μια όμορφη προσθήκη σε οποιαδήποτε πόρτα στο σπίτι σας, δημιουργώντας μια αίσθηση διαχωρισμού μεταξύ δύο δωματίων. Ο συνδυασμός λευκού και καφέ χρώματος των χορδών σχηματίζει όμορφα σχέδια όταν τα τοποθετείτε μαζί. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στην είσοδο ή στις συνδετικές πόρτες οποιωνδήποτε δωματίων στο σπίτι σας.

11. Κουρτίνες από μπαμπού:

Κουρτίνες από μπαμπού

Οι κουρτίνες από μπαμπού είναι η τέλεια επιλογή για μεγάλα παράθυρα και σας βοηθούν να ελέγχετε την ποσότητα του ηλιακού φωτός που εισέρχεστε στο σπίτι σας. Έρχονται σε πάνελ με δυνατότητα περιτύλιξης στο κέντρο με τη βοήθεια νημάτων. Θα μπορείτε να τυλίξετε τις κουρτίνες εντελώς ή στα μισά του δρόμου ανάλογα με τις ανάγκες σας, δημιουργώντας μια αίσθηση ομορφιάς.

12. Μπαμπού κουρτίνες συσκότισης:

Μπαμπού κουρτίνες συσκότισης

Η όμορφη εκτύπωση μπαμπού σε αυτές τις κουρτίνες προσθέτει ένα διαφορετικό στυλ στο δωμάτιό σας όταν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς το φως του ήλιου. Αυτές οι κουρτίνες σας δίνουν αρκετό κλείσιμο και μπορούν να γλιστρήσουν εύκολα όταν θέλετε να έχετε φως στο δωμάτιό σας. Οι κουρτίνες σχεδιασμού από μπαμπού ξεχωρίζουν σε σύγκριση με την απλή παλέτα χρωμάτων του δωματίου.

13. Μπαμπού κουρτίνες για το καλοκαίρι:

Μπαμπού κουρτίνες για το καλοκαίρι

Τα καλοκαίρια είναι αφόρητα λόγω της συνεχούς ζέστης και εξάντλησης που αντιμετωπίζουμε. Οι κουρτίνες από μπαμπού για το καλοκαίρι είναι λεπτές και διαθέτουν μηχανισμό αναδίπλωσης. Αυτές οι περσίδες σχεδόν μπλοκάρουν το φως του ήλιου αφήνοντας αρκετά να φωτίσει οποιοδήποτε δωμάτιο. Αυτές οι κουρτίνες διατηρούν το δωμάτιό σας δροσερό μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα χωρίς να το σκοτεινιάζει.

14. Σχέδια κουρτινών από μπαμπού:

Υφαντές κουρτίνες από μπαμπού

Αν θέλετε να προσθέσετε μια αίσθηση στυλ και αίσθηση στο σπίτι σας, τότε οι υφασμένες κουρτίνες από μπαμπού είναι μια τέλεια επιλογή. Σε αντίθεση με τις συμβατικές κουρτίνες, αυτές οι υφασμένες κουρτίνες από μπαμπού είναι κατασκευασμένες από συνδυασμό υλικών όπως πραγματικό μπαμπού, ίνες γιούτας και χόρτα. Έρχονται σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και η υφή ποικίλλει λόγω της χρήσης πολλαπλών υλικών.

15. Αδιάβροχες κουρτίνες από μπαμπού:

Αδιάβροχες κουρτίνες από μπαμπού

Τα αδιάβροχα σχέδια κουρτινών από μπαμπού παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην προστασία των παραθύρων και των μπαλκονιών σας από την υπερβολική ροή νερού. Αυτά όχι μόνο εμποδίζουν το φως του ήλιου αλλά προσθέτουν μια όμορφη υφή στις πόρτες και τα παράθυρα. Ο μηχανισμός περιτύλιξης αυτών των κουρτινών είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κυλήσετε τις κουρτίνες πάνω και κάτω σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οι κουρτίνες έχουν πάντα έναν ουσιαστικό ρόλο στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε σχέδια κουρτινών από μπαμπού, που δίνουν στο σπίτι σας ένα κομψό και ξεχωριστό φινίρισμα. Με τις πληροφορίες που δώσαμε σε αυτό το άρθρο σχετικά με τους τύπους και τα σχέδια, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο εσωτερικό και την προσωπική σας επιλογή. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς αυτό το άρθρο σας βοήθησε.