15 σχέδια που πρέπει να δοκιμάσετε με κουρτίνα με εικόνες (2021)

Η ακρίβεια με τα μικρά πράγματα παίζει ουσιαστικό ρόλο στο πώς φαίνονται οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού σας. Αυτό είναι όπου τα σχέδια της θήκης κουρτινών εμφανίζονται στην εικόνα. Αν και φαινομενικά ασήμαντο, η επιλογή του σωστού κουρτινόπορτου όχι μόνο κρατά τη κουρτίνα σας στη θέση της, αλλά προσθέτει μια μοναδική, εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο ταπεινό σας σπίτι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τα 15 τελευταία σχέδια για κουρτίνες από αυτό το άρθρο.

Τελευταία σχέδια κατόχου κουρτινών

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων κατόχων κουρτινών:

Το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος της θήκης κουρτινών παίζουν ζωτικό ρόλο στην πλήρη εμφάνιση του σπιτιού σας. Ακολουθεί η λίστα με τους διαφορετικούς τύπους κατόχων κουρτινών:

  • Μονή θήκη κουρτινών: Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτοί οι τύποι κατόχων ταιριάζουν καλύτερα όταν θέλετε να κρεμάσετε μια μόνο κουρτίνα.
  • Κάτοχος διπλής κουρτίνας: Αυτοί οι τύποι κουρτινών σας δίνουν μια σχεδιαστική εμφάνιση κρατώντας δύο κουρτίνες σε διαφορετικά ύψη.
  • Κεντρική θήκη κουρτινών υποστήριξης: Εάν έχετε παράθυρο με άνοιγμα μεγαλύτερο από 60 ίντσες, αυτοί οι τύποι θήκες είναι η τέλεια επιλογή.
  • Κάτοχοι κουρτινών αγκώνα: Αυτοί οι τύποι συγκρατητήρων βοηθούν τη ράβδο να ευθυγραμμιστεί ξανά σύμφωνα με τη γωνία του τοίχου. Εάν έχετε έναν τοίχο με πολλές γωνίες, τότε αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.
  • Ρυθμιζόμενη θήκη κουρτινών: Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτοί οι τύποι υποδοχών βοηθούν να προσαρμοστούν ανάλογα για οποιοδήποτε παράθυρο.
  • Κουρτίνα χωρίς τρυπάνι: Αυτές οι θήκες κουρτινών ταιριάζουν καλύτερα όταν δεν θέλετε να χαλάσετε τον τοίχο ανοίγοντας τρύπες.

Τα καλύτερα σχέδια κατόχων κουρτινών στην Ινδία:

Εδώ είναι τα 15 απλά και μοντέρνα σχέδια με κουρτίνες με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Σχεδιασμός ξύλινης θήκης κουρτινών:

Σχέδιο ξύλινης θήκης κουρτινών

Το ξύλο είναι ένα υλικό που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Αν ψάχνετε για έναν οικονομικά αποδοτικό και απλό τρόπο για να κρατήσετε τις κουρτίνες σας, τότε μια ξύλινη θήκη κουρτινών είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το απλό στήριγμα είναι εύκολο να εγκατασταθεί χωρίς περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και μπορεί να χωρέσει σε κάθε κουρτινόξυλο. Η τοποθέτηση κουρτινών γίνεται αρκετά απλή λόγω του απλού σχεδιασμού.

2. Πλαστικοί κάτοχοι κουρτινών:

Πλαστικές θήκες κουρτινών

Οι πλαστικές θήκες κουρτινών είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ υλικό με απλά χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Αυτές οι θήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αρκετά φθηνές. Αυτά θεωρούνται μια προσιτή και στιβαρή επιλογή με τη δύναμη να συγκρατούν αποτελεσματικά τις ράβδους κουρτινών. Η ευκολία στη λειτουργία είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό αυτών των κατόχων κουρτινών.

3. Σχέδια μεταλλικής θήκης κουρτινών:

Σχέδια μεταλλικής θήκης κουρτινών

Οι μεταλλικές θήκες κουρτινών είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα ρουστίκ φινίρισμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Το μυτερό άκρο αυτής της θήκης έχει μια μπάλα που επεκτείνει την εμφάνιση όμορφα. Η προσθήκη κομψότητας χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτών των μεταλλικών κατόχων. Το χάλκινο φινίρισμα το ενισχύει περαιτέρω και μπορεί να είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε κουρτινόξυλα.

4. Κάτοχοι κουρτινών ορείχαλκου:

Κάτοχοι κουρτινών ορείχαλκου

Το εκλεπτυσμένο φινίρισμα αυτών των ορειχάλκινων κουρτινών δεν προσθέτουν μόνο στην ομορφιά του σπιτιού σας αλλά δίνουν επίσης μια κομψή εμφάνιση στα παράθυρά σας. Η αξιοπιστία είναι το κρίσιμο χαρακτηριστικό του ορειχάλκινου υλικού, επομένως χρησιμοποιείται για την παραγωγή πόμολων, κουρτινόξυλων κλπ. Είναι επίσης ανθεκτικά, καθιστώντας την αγορά διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. Σχεδιασμός διακοσμητικής θήκης κουρτινών:

Διακοσμητικό σχέδιο για κάτοχο κουρτινών

Εάν ένα στυλ είναι αυτό που ψάχνετε, τότε οι διακοσμητικές κουρτίνες είναι εδώ για να εντυπωσιάσουν. Το διακοσμητικό στοιχείο αυτών των κατόχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλούς σκοπούς. Τα μοναδικά σχέδια αυτών των κατόχων που παράγονται με πολλά υλικά είναι διαθέσιμα στην αγορά που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο εσωτερικό σας. Αυτά είναι τέλεια μοντέρνα κουρτινάκια που δεν είναι μόνο όμορφα για να τα δεις αλλά δίνουν ένα ευχάριστο φινίρισμα στο σπίτι σου.

6. Κάτοχοι χρυσής κουρτίνας:

Κάτοχοι χρυσής κουρτίνας

Οι θήκες από χρυσό κουρτίνα είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που αγαπούν να διακοσμήσουν το σπίτι τους βασιλικά. Είναι ένας φθηνός τρόπος για να μετατρέψετε το απλό σας δωμάτιο σε έναν όμορφο χώρο. Το κεράσι στην κορυφή είναι μια μπάλα με διαμάντι για να τελειώσει τη βασιλική εμφάνιση. Δεν κρατά μόνο αποτελεσματικά τις ράβδους κουρτινών σας, αλλά δίνει αυτοκρατορικό φινίρισμα σε κάθε χώρο, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα στηρίγματα κουρτινών.

7. Σχέδια κατόχου από ατσάλινη κουρτίνα:

Σχέδια από ατσάλινο κουρτινόξυλο

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα από τα δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για πολλές συσκευές, αλλά ξέρατε ότι μπορούν επίσης να κρατήσουν κουρτινόξυλα; Ναί! Οι κουρτίνες από ανοξείδωτο ατσάλι έχουν απλό σχεδιασμό, αλλά έχουν γυαλιστερό φινίρισμα που τους κάνει ελκυστικούς. Η θήκη κουρτινών έχει βίδες που βοηθούν στη συγκράτηση της ράβδου στη θέση της και η πιθανότητα ολίσθησης της ράβδου είναι σημαντικά μικρότερη.

8. Στήριγμα γωνιακής κουρτίνας:

Γωνιακός κάτοχος κουρτινών

Η γωνιακή θήκη κουρτινόξυλων είναι ένας από τους τύπους που διατίθενται στην αγορά και μπορεί να κάνει δύο πράγματα με μία λήψη. Χρησιμοποιείται καλύτερα όταν θέλετε να τοποθετήσετε κουρτίνες στα παράθυρα που περιλαμβάνουν γωνίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βάλετε ράβδους για δύο παράθυρα με ένα μόνο στήριγμα ράβδου. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για σπίτια όπου υπάρχουν πολλά παράθυρα σε σχήμα L. Υπάρχουν διαθέσιμες βίδες για να το στερεώσετε εύκολα στον τοίχο.

9. Κάτοχοι μπλε κουρτινών κουρτινών:

Κάτοχοι μπλε κουρτινών κουρτινών

Ο συντονισμός χρωμάτων κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που θέλουν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Οι κάτοχοι μπλε κουρτινών είναι μια τέλεια επιλογή για να διακοσμήσετε το σπίτι τους είτε γύρω από το μπλε είτε να ταιριάξετε με το χρώμα. Μπορεί εύκολα να στερεωθεί στον τοίχο με τη βοήθεια βιδών και υπάρχει μια άλλη βίδα που συγκρατεί τη ράβδο κουρτίνας στη θέση της.

10. Απλός σχεδιασμός κατόχου κουρτινών:

Απλός σχεδιασμός κατόχου κουρτινών

Αν και αυτά μπορεί να φαίνονται απλά, είναι ένα από τα καλύτερα στηρίγματα κουρτινών που μπορεί να κρατήσει ταυτόχρονα δύο ράβδους κουρτινών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς muti και η διττότητα αυτών των κατόχων τα καθιστά πολύ μοναδικά. Γενικά παράγονται από σφυρήλατο σίδερο ή φωτιά, αυτοί οι κάτοχοι μπορούν να κρατήσουν δύο είδη υλικών κουρτίνας, ενισχύοντας την εμφάνιση του σπιτιού σας.

11. Fancy Curtain Rod Holders:

Fancy Curtain Rod Holders

Οι φανταχτερές θήκες κουρτινών είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που τους αρέσει το ιδιόμορφο φινίρισμα του σπιτιού τους και έρχονται σε διαφορετικά φινιρίσματα, όπως ασημί ή χαλκό. Επιλέξτε ανάλογα με το γούστο σας, το χρώμα της κουρτίνας σας ή αυτά που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η απλότητα στο σχεδιασμό τα καθιστά κατάλληλα για κάθε σπίτι και είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση.

12. Ρουστίκ κάτοχοι ράβδων κουρτινών:

Ρουστίκ κάτοχοι ράβδων κουρτινών

Η ρουστίκ εμφάνιση κερδίζει έμφαση, όπου η διακόσμηση διατηρεί τα περισσότερα από τα φυσικά χαρακτηριστικά του σπιτιού. Η ρουστίκ θήκη κουρτινών συνδυάζεται τέλεια με τέτοιου είδους σπίτια. Το αναλλοίωτο ακατέργαστο ξύλο είναι ένα τέλειο παράδειγμα αισθητικής χωρίς φασαρία που ομορφαίνει τις υποτονικές αποχρώσεις. Πρόκειται για μια άνετη επίπλωση που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

13. Ρυθμιζόμενοι κάτοχοι κουρτινών:

Ρυθμιζόμενη θήκη κουρτινών

Οι ρυθμιζόμενοι κάτοχοι κουρτινόξυλων είναι περισσότερο γνωστοί για την προσαρμοστικότητά τους και είναι κατασκευασμένοι από σφυρήλατο σίδερο. Ανάλογα με την ανάγκη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις θήκες για οποιοδήποτε μέγεθος παραθύρων χρησιμοποιώντας το εύρος προσαρμογής. Η μεγάλη διάρκεια ζωής αυτών των κατόχων κουρτινών το καθιστά μια από τις καλύτερες επιλογές για μακροχρόνια χρήση. Η βίδα που υπάρχει στην πρίζα βοηθά στη συγκράτηση της ράβδου κουρτινών στη θέση της χωρίς να γλιστράει

14. Κάτοχοι Elephant Curtain Rod:

Κάτοχοι ράβδων κουρτινών ελέφαντα

Αν ψάχνετε για μια βασιλική εμφάνιση για τον χώρο διαβίωσής σας, τότε αυτά τα παλαιά στηρίγματα κουρτινών είναι μια τέλεια επιλογή. Αν και αυτοί οι κάτοχοι μπορούν να χειριστούν μόνο μία κουρτίνα, το χρυσό φινίρισμα, μαζί με το όμορφο σχέδιο ελέφαντα, χαρίζουν στο σπίτι σας ένα όμορφο φινίρισμα. Η περίπλοκη σχεδίαση αυτών των κατόχων και το κομψό φινίρισμα το καθιστούν τη σωστή επιλογή για κάθε συμβατικό χώρο.

15. Σχέδιο κατόχου σπιτικής κουρτίνας:

Σχεδιασμός σπιτικής κουρτίνας κουρτινών

Αν σας αρέσει να τσιμπάτε, τότε αυτή η σπιτική θήκη κουρτινών σας ταιριάζει καλύτερα. Ο απλός σχεδιασμός είναι εύκολος στην εγκατάσταση και είναι πολύ φθηνός. Η ακατέργαστη αίσθηση της θήκης κουρτινών και των υλικών της ράβδου δίνουν στο σπίτι σας μια γαλήνια εμφάνιση. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που αγαπούν την απλότητα.

Η διακόσμηση είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της ομορφιάς του σπιτιού σας. Οι κουρτίνες μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά η χρησιμότητα που προσφέρουν για να κρατάτε την κουρτίνα όρθια μαζί με την προσθήκη ενός βαθμού κομψότητας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας τα καθιστά μοναδικά. Αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια για κουρτίνες στην αγορά, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς καμία ταλαιπωρία. Πείτε μας πώς σας βοήθησαν οι πληροφορίες που δώσαμε!