15 πιο πρόσφατα σχέδια επίπλων κουζίνας με εικόνες το 2021

Ο σχεδιασμός του δικού σας σπιτιού έχει γίνει μια τάση αυτές τις μέρες, καθώς μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με το γούστο σας χωρίς να ανοίξετε μια τρύπα στα οικονομικά σας. Ως ζεστό δοχείο του σπιτιού, η κουζίνα χρειάζεται κάποια επιπλέον φροντίδα, καθώς προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας όλα τα νόστιμα γεύματα και θρέψη. Αλλά το να το ξεχωρίζεις είναι στα χέρια σου και δεν είναι τόσο περίπλοκο πια. Σας δίνω μια λίστα με τα σχέδια επίπλων κουζίνας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε την κουζίνα σας ένα όμορφο μέρος.

15 πιο πρόσφατα σχέδια επίπλων κουζίνας με εικόνες

Τα καλύτερα σχέδια επίπλων κουζίνας στην Ινδία:

Εδώ είναι οι 15 απλές και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα κουζίνας με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Αρθρωτός σχεδιασμός επίπλων κουζίνας:

Αρθρωτή σχεδίαση επίπλων κουζίνας

Εδώ είναι ένα αρθρωτό σχέδιο επίπλων κουζίνας με φυσικό φωτισμό και αέρα. Τα έπιπλα σε αυτήν την κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών, είναι κίτρινα που συμπληρώνουν τους λευκούς τοίχους του χώρου. Υπάρχουν ντουλάπια για την αποθήκευση πρώτων υλών και ράφια στο επάνω μέρος για να φυλάσσονται φλιτζάνια και βάζα που χρησιμοποιούνται τακτικά, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο φούρνο και σόμπα. Υπάρχει ένα μακρύ παράθυρο στον τοίχο με παντζούρια και μερικούς έξυπνους λαμπτήρες που φωτίζουν την κουζίνα σας τις νύχτες.

2. Σχέδια επίπλων κουζίνας για μικρή κουζίνα:

Σχέδια επίπλων κουζίνας για μικρή κουζίνα

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο εκσυγχρονισμού της μικρής σας κουζίνας, τότε αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα στον σκοπό. Όλα τα ντουλάπια και ο τοίχος έχουν γκρι απόχρωση με λευκή οροφή και μερικές βάσεις τοίχου στον τοίχο με κίτρινο χρώμα, καθιστώντας το ελκυστικό. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο τραπέζι φαγητού χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα, καθιστώντας το τέλειο σχέδιο επίπλων κουζίνας για μια μικρή κουζίνα.

3. Τελευταία σχεδίαση επίπλων κουζίνας:

Τελευταία σχεδίαση επίπλων κουζίνας

Αυτό είναι ένα από τα μοντέρνα και πιο πρόσφατα σχέδια επίπλων κουζίνας με κομψό φινίρισμα. Ο τοίχος στο πίσω μέρος της καμινάδας είναι έντονα πορτοκαλί σε αντίθεση με τους γκρίζους τοίχους στις άλλες πλευρές. Υπάρχουν ντουλάπια στο κάτω μέρος της κουζίνας με κομψό φινίρισμα με ενσωματωμένο φούρνο και σόμπα. Υπάρχει επίσης ένα γκρίζο ράφι με γυάλινη πόρτα με οριζόντιες γραμμές. Η ιδιοσυγκρασία αυτού του δωματίου είναι πολύ ήρεμη και κομψή.

4. Έπιπλα εσωτερικής κουζίνας:

Έπιπλα εσωτερικής κουζίνας

Όποιο και αν είναι το μέγεθος της κουζίνας, οι εσωτερικοί χώροι είναι που την κάνουν να φαίνεται όμορφη με σωστό αερισμό. Όλα τα ντουλάπια σε αυτό το εσωτερικό έπιπλα κουζίνας είναι κατασκευασμένα από ξύλο σε λευκό χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα του τοίχου. Υπάρχουν επίσης ντουλάπια στην επάνω γωνία του δωματίου με διαφανείς γυάλινες πόρτες με ξύλινη προστασία. Υπάρχουν μεγάλες πόρτες και παράθυρα με διάφανο γυαλί που δίνουν στο δωμάτιο άφθονες ποσότητες ηλιακού φωτός και ανέμου.

5. Σχεδιασμός χρώματος επίπλων κουζίνας:

Έπιπλα κουζίνας Σχεδιασμός χρώματος

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμπεριλάβετε την παλέτα χρωμάτων σας στο σχέδιο χρώματος επίπλων κουζίνας. Υπάρχει μια λεπτή μαρμάρινη επιτραπέζια επιφάνεια με σόμπα και επένδυση από ανοιχτόχρωμο θαμπό χρώμα με μακριά ντουλάπια στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού. Υπάρχει ένας μαρμάρινος τοίχος ανάμεσα στα ράφια που προσθέτει στη διακόσμηση μαζί με έναν φούρνο στο πλάι. Υπάρχουν μερικά σκαμπό γύρω από τον πάγκο για να έχετε άμεσο πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό.

6. Σχεδιασμός επίπλων κουζίνας PVC:

Εικόνες από μοβ κουζίνες Σχεδιασμός υψηλής γυαλάδας μωβ ντουλάπια κουζίνας κουζίνα

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία ντουλαπιών είναι απαραίτητο και το PVC έχει κερδίσει τη σημασία αυτές τις μέρες λόγω όλων των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Εύκολα μορφοποιήσιμο υλικό, ο σχεδιασμός επίπλων PVCkitchen κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται εκλεπτυσμένη με πολύ λίγα χρήματα. Υπάρχουν ντουλάπια τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος με φινίρισμα λεβάντας με λευκό επιτραπέζιο. Τα ντουλάπια είναι χτισμένα γύρω από το φούρνο και η σόμπα είναι ενσωματωμένη στο κάτω μέρος.

7. Σχεδιασμός επίπλων κουζίνας L Shape:

Σχεδιασμός επίπλων κουζίνας L Shape

Ο σχεδιασμός επίπλων κουζίνας σε σχήμα L είναι αρκετά τυπικός σε πολλά σπίτια της μεσαίας τάξης. Ο χώρος που καταλαμβάνεται είναι πολύ λιγότερο με μια ενσωματωμένη σόμπα. Τα ντουλάπια στο κάτω μέρος και στην κορυφή είναι καθαρά λευκά με λουλούδια εδώ και εκεί. Το μαρμάρινο τραπέζι συμπληρώνει τέλεια τα ράφια. Υπάρχει επίσης μια μικρή βάση για να κρεμάσετε σπάτουλες ή κύπελλα. Υπάρχει επίσης ένα διαφανές συρόμενο παράθυρο στο πλάι για φυσικό φως και άνεμο.

8. Έπιπλα κουζίνας σχεδιαστών:

Έπιπλα κουζίνας σχεδιαστών

Ποιος δεν θέλει μια κουζίνα με τάξη με ελάχιστο προϋπολογισμό; Κοιτάξτε τα έπιπλα κουζίνας σχεδιαστών που αλλάζουν τον κομψό χώρο σας. Τα ντουλάπια έχουν θαλασσινό πράσινο και κρεμ χρώμα στο κάτω και πάνω μέρος της κουζίνας. Υπάρχει μια σόμπα στη γωνία και ένας χώρος τραπεζαρίας από μαύρο μάρμαρο για ένα άμεσο πρωινό. Υπάρχουν επίσης πλακάκια στον τοίχο που ταιριάζουν με το συνδυασμό των ράφια.

9. Έπιπλα Κουζίνας Ιταλίας:

Έπιπλα Κουζίνας Ιταλίας

Ένας από τους μοντέρνους και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους κουζίνας παγκοσμίως είναι τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας. Υπάρχουν ξύλινα ντουλάπια σε αυτόν τον χώρο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό με γυάλινες πόρτες στο πάνω και κάτω μέρος. Το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται κυρίως για τους τοίχους και τα ράφια με μοντέρνο σχεδιασμό σε μερικές από τις γυάλινες πόρτες και διαφανή γυαλιά για την αποθήκευση πιατικών και άλλων πραγμάτων, γι ‘αυτό είναι ένα κορυφαίο μοντέρνο σχέδιο επίπλων κουζίνας.

10. Λευκός σχεδιασμός επίπλων κουζίνας:

Σχεδιασμός επίπλων λευκής κουζίνας

Το θέμα αυτού του χώρου είναι ολόλευκο, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών, των τοίχων, των φώτων και των τζαμιών. Αυτό καθιστά το λευκό σχέδιο επίπλων κουζίνας μια κομψή επιλογή δημιουργώντας μια εμφάνιση που είναι απλή αλλά αριστοκρατική. Τα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα από ξύλο με τυπικό μοντέλο με ενσωματωμένη σόμπα και φούρνο στη μία πλευρά. Υπάρχουν τρία γυάλινα παράθυρα για την εισροή του ηλιακού φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας και λαμπτήρες που αναδεικνύουν την όψη τη νύχτα!

11. Έπιπλα κουζίνας Sunmica Design:

Έπιπλα Κουζίνας Σχέδια Sunmica

Ένα άλλο υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως σε πολλές κουζίνες είναι η sunmica. Πρόκειται για ένα σχέδιο sunmica επίπλων κουζίνας που δίνει στην κουζίνα σας ένα κομψό φινίρισμα. Υπάρχουν ντουλάπια προς τα πάνω και προς τα κάτω με συνδυασμό χρωμάτων λευκού και σκούρου πράσινου. Τα παραπάνω ντουλάπια διαθέτουν υποδοχές για να τοποθετήσετε κούπες καφέ με ενσωματωμένη σόμπα και νεροχύτη. Αν και ο χώρος για τα έπιπλα είναι μικρότερος, το φινίρισμα sunmica είναι αυτό που το κάνει όμορφο.

12. Σχεδιασμός ξύλινων επίπλων κουζίνας:

Σχέδια από ξύλινα έπιπλα κουζίνας

Το ξύλο έρχεται σε διάφορους τύπους που μπορούν να αυξήσουν τον χώρο της κουζίνας σας, όπως καπλαμά, κόντρα πλακέ και πολλά άλλα. Ο σχεδιασμός ξύλινων επίπλων κουζίνας είναι κάτι που προτιμούν πολλοί λόγω της φυσικής αίσθησης και όψης του ξύλου. Τα ντουλάπια σε αυτό το δωμάτιο είναι κατασκευασμένα από ξύλο στο κάτω μέρος και ένας συνδυασμός ραφιών με πόρτες και ράφια χωρίς πόρτες για αποθήκευση. Η μαύρη κορυφή της κουζίνας συμπληρώνει το υλικό των ντουλαπιών και οι αποχρώσεις στο δωμάτιο είναι επίσης χρωματισμένες για να ταιριάζουν με το ξύλο.

13. Σχεδιασμός επίπλων ανοικτής κουζίνας:

Σχεδιασμός επίπλων ανοικτής κουζίνας

Ο σχεδιασμός επίπλων ανοιχτής κουζίνας γίνεται γρήγορα το δημοφιλές και δημοφιλές. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως ένα από τα καλύτερα σχέδια επίπλων κουζίνας, καθώς συνδυάζει την κουζίνα και τον χώρο τραπεζαρίας, κάνοντάς το να φαίνεται μεγάλο και περιλαμβάνει και τους ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα. Τα ντουλάπια που υπάρχουν στο κάτω μέρος έχουν ένα όμορφο μοτίβο και τα ράφια στο επάνω μέρος είναι γκρι με γυάλινες πόρτες. Υπάρχει μια διαίρεση με έναν τοίχο που έχει μαύρο μαρμάρινο φινίρισμα που χωρίζει την τραπεζαρία και την κουζίνα. Υπάρχει επίσης ένα σκούρο ντουλάπι για να αποθηκεύσετε πιατικά και επίσης έναν καθρέφτη για να κοιτάξετε τον εαυτό σας.

14. Σχεδιασμός επίπλων τοίχου κουζίνας:

Σχεδιασμός επίπλων τοίχου κουζίνας

Όταν έχετε πολύ λίγο χώρο για την κουζίνα, τότε ο σχεδιασμός επίπλων τοίχου κουζίνας φαίνεται τέλειος χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Τα ντουλάπια σε αυτόν τον χώρο είναι κατασκευασμένα από ξύλο καπλαμά στο κάτω μέρος και με γυάλινες πόρτες από πανωφόρι στο επάνω μέρος με μια ενσωματωμένη καμινάδα και φούρνο καθιστώντας το τέλειο αλλά απλό σχέδιο επίπλων κουζίνας. Υπάρχουν επίσης ράφια προς τα πλάγια για να τοποθετήσετε τα ποτήρια κρασιού σας, με φώτα στην κορυφή.

15. Ιδέες για έπιπλα γωνίας κουζίνας:

Ιδέες για έπιπλα γωνίας κουζίνας

Μπορείτε να το θεωρήσετε ως μία από τις καλύτερες ιδέες επίπλων γωνιών κουζίνας που είναι τόσο απλές όσο κάποιος μπορεί να πάρει. Υπάρχουν μόνο ντουλάπια στο επάνω μέρος στη γωνία, με ξύλινες πόρτες και στις δύο πλευρές και μια διαφανή γυάλινη πόρτα στο κέντρο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πιάτα, φλιτζάνια και γυάλινα μπολ στο κεντρικό ντουλάπι και παντοπωλεία στα άλλα δύο, καθιστώντας τη διάταξη επίπλων κουζίνας ιδανική για κάθε χώρο με ελάχιστο χώρο.

Ο σχεδιασμός του χώρου της κουζίνας σας δεν χρειάζεται να είναι πλέον σκληρός. Υπάρχει πληθώρα επιλογών σε υλικά και σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε που ταιριάζει στα κριτήριά σας και ταιριάζει με τον χώρο της κουζίνας σας. Με τον αναλυτικό κατάλογο των μοντέλων επίπλων κουζίνας σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που εσείς και οι άλλοι αντιλαμβάνεστε την κουζίνα σας.