20 πιο πρόσφατα & καλύτερα ποπ σχέδια για αίθουσα με εικόνες το 2021

Ένα ψευδοροφή είναι ένα σημαντικό στοιχείο των εσωτερικών σας χώρων και προσφέρει πολλά περισσότερα από το να ευχαριστεί το μάτι σας! Αν θέλετε να κάνετε την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας, η επιλογή ενός μοναδικού Pop design για το Hall είναι μια εξαιρετική ιδέα! Το Plaster of Paris δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και εξαιρετικά ευέλικτο σε σύγκριση με άλλους τύπους ψευδοροφών.

Τελευταία σχέδια ποπ για το Hall το 2020

Με άλλα λόγια, αν ψάχνετε για ένα κομψό ταβάνι που είναι ανθεκτικό και επίσης χαμηλό σε συντήρηση, το PoP είναι το καλύτερο στοίχημά σας! Σε αυτό το άρθρο, θα εστιάσουμε σε μερικά από τα πιο πρόσφατα σχέδια οροφής Pop για Hall ή μπροστινό δωμάτιο.

Τα καλύτερα σχέδια POP για Hall στην Ινδία:

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα απλά και πιο πρόσφατα Pop Design for Hall με εικόνες για να εμπνευστείτε.

1. Plus Minus Pop Σχεδιασμός οροφής για το Hall:

Plus Minus Pop Σχεδιασμός οροφής για το Hall

Ποιος είπε ότι οι οροφές πρέπει να γίνονται μόνο με λευκό χρώμα; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Pop σχέδιο για το Hall που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά των εσωτερικών σας χώρων. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτήν την ιδέα εξομαλύνοντας την επιφάνεια του τοίχου της οροφής σας και σχεδιάζοντας ένα συν, πλην μοτίβο χρησιμοποιώντας Pop paste. Για να προσθέσετε μια υπόδειξη δράματος, μπορείτε να παίξετε με τα μοτίβα στις γωνίες. Χρησιμοποιήστε χρώματα αντίθεσης για να φωτίσετε το χώρο σας!

2. Pop Interior Design για το Hall:

Ποπ εσωτερική διακόσμηση για αίθουσα

Πρόκειται για μια ελάχιστα τελειωμένη αίθουσα Pop Ceiling που διαθέτει μοτίβο σε εσοχή. Το κεντρικό τμήμα του δωματίου διατηρείται ψηλότερα από τις γύρω περιοχές. Αντί να το αφήσετε κενό, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα στοιχεία σχεδίασης και ακόμη και φωτιστικά LED. Η προσθήκη μερικών κρυφών φώτων κατά μήκος του περιγράμματος του δίσκου μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά εφέ φωτισμού τη νύχτα.

3. Pop ανώτατο όριο για αίθουσα με 2 θαυμαστές:

Ποπ οροφή για αίθουσα με 2 θαυμαστές

Αυτός ο μοντέρνος σχεδιασμός PoP για το Hall είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διακοσμήσετε ένα μακρύ δωμάτιο ορθογώνιου σχήματος. Παρατηρήστε πώς μια σειρά σχεδίων είναι καλά ενσωματωμένα για να δημιουργήσετε αυτό το εντυπωσιακά όμορφο μοτίβο. Στο κέντρο της οροφής, δημιουργείται μια ύφεση για να κρατήσει τους δύο μικρούς ανεμιστήρες, οι οποίοι σχεδόν φαίνεται να συνδυάζονται με την υπόλοιπη διάταξη.

4. Artistic PoP Ceiling Border For Hall:

Καλλιτεχνικό ποπ όριο οροφής για αίθουσα

Αυτό το περίτεχνα Pop σύνορο για Hall προσθέτει μια πλούσια πινελιά στους εσωτερικούς σας χώρους. Αντί να γεμίσει ολόκληρος ο χώρος με στοιχεία, τοποθετείται ένα στενό περίγραμμα μαζί με την περίμετρο της οροφής. Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε αυτό το κομμάτι είναι να διατηρήσετε το περιβάλλον σε λευκό χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των καλουπιών στεφάνης. Δοκιμάστε αυτήν την ιδέα εάν θέλετε να πάτε για έναν ελάχιστο αλλά όμορφο χώρο στο δωμάτιο της αίθουσας!

5. Ξύλινο ποπ ψεύτικο σχέδιο οροφής για αίθουσα:

Ξύλινο ποπ σχέδιο οροφής για αίθουσα

Ο συνδυασμός ξύλου με ποπ είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά και άνεση στο σαλόνι σας. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα κυρίαρχο στοιχείο, μπορείτε να τα συνδυάσετε σε αυτό το μοτίβο για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Κρατήστε το κεντρικό τμήμα στο Pop και περιβάλλετε το με ξύλινα πάνελ. Η προσθήκη μερικών φώτων LED μπορεί να μετατρέψει αυτόν τον χώρο στο αγαπημένο σας σημείο σε ολόκληρο το σπίτι!

6. Σχεδιασμός οροφής Pop για ορθογώνια αίθουσα:

Σχέδιο οροφής Pop για ορθογώνια αίθουσα

Αυτό το εντυπωσιακό Pop Ceiling για ορθογώνια αίθουσα προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στο δωμάτιο. Η κοίλη ψευδοροφή ορίζει τον χώρο καθιστικού και τον πραγματικό χώρο διαμονής σας. Το κεντρικό τμήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάρτηση ενός πολυέλαιου με μεγάλη εμφάνιση για ένα ειδικό εφέ. Αυτός είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να αποκρύψετε τις καλωδιώσεις και επίσης να εισαγάγετε φωτισμό διάθεσης για το δωμάτιο.

7. Σχέδιο οροφής Pop για αίθουσα τετράγωνης μορφής:

Ποπ οροφή σχεδιασμός για τετράγωνο σχήμα αίθουσα

Επιλέγοντας ένα βαρύ σχέδιο ψευδοροφής για ένα δωμάτιο μικρού μεγέθους, μπορεί να το κάνετε να φαίνεται ακόμα πιο γεμάτο. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό είναι επιλέγοντας ένα ελάχιστα σχεδιασμένο Pop σχέδιο. Η οροφή σε τετράγωνο σχήμα διαθέτει μια εσοχή με ένα κεντρικό αναρτημένο κομμάτι. Τα σκούρα ξύλινα πάνελ προστίθενται για να τονίσουν το σχέδιο και να του δώσουν μια εκπληκτικά κομψή εμφάνιση!

8. Παραδοσιακός σχεδιασμός οροφής POP για αίθουσα:

Παραδοσιακό ποπ σχέδιο οροφής για αίθουσα

Εδώ είναι ο καλύτερος σχεδιασμός οροφής POP για το Hall αν ψάχνετε έναν απλό τρόπο για να καλύψετε το δωμάτιό σας. Τα τακτοποιημένα καρό καρέ στο ταβάνι με όμορφο φωτισμό στο κέντρο μπορούν να μετατρέψουν τον ταπεινό σας χώρο σε ένα μεγάλο σαλόνι κατάλληλο για τον βασιλιά! Μπορείτε να πάτε για μια απλή κρεμαστή λάμπα για να φωτίσετε το δωμάτιο και να προσθέσετε έναν παράγοντα glam!

9. Μοντέρνο Gypsum Hall Pop Design:

Μοντέρνο Gypsum Hall Pop Design

Οι γυψοσανίδες που χρησιμοποιούνται για σχέδια οροφής POP για αίθουσες είναι η πιο δημοφιλής επιλογή τον τελευταίο καιρό. Είναι ελαφριά και είναι εύκολο να διαμορφώσουν το σχήμα του σχεδίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τελειώσετε τη βασική σας στέγη χρησιμοποιώντας το Plaster of Paris. Χρησιμοποιήστε γυψοσανίδες κομμένες σε σχήματα και μεγέθη της επιλογής σας και αναρτήστε τις από την οροφή. Τοποθετήστε κρυφά φωτιστικά πάνω από αυτές τις πλάκες για να δημιουργήσετε ένα δραματικό περιβάλλον.

10. Σύγχρονος σχεδιασμός αίθουσας με ποπ:

Σύγχρονος σχεδιασμός αίθουσας με ποπ

Εάν έχετε μια μικρή αίθουσα και θέλετε να σχεδιάσετε το Hall σας σε ελάχιστο προϋπολογισμό, τότε ακολουθήστε αυτό το σχέδιο. Ο σύγχρονος σχεδιασμός οροφής POP για τη μικρή αίθουσα μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου και να τον κάνει να φαίνεται κομψός. Χρησιμοποιώντας ένα μόνο χρώμα και ένα άγγιγμα λευκού χρώματος θα δώσει μια φανταστική εμφάνιση. Η τέλεια τοποθέτηση προβολέων δίνει μια βασιλική πινελιά στο δωμάτιο.

11. Πολύχρωμο σχέδιο ψευδοροφής POP για το Hall:

Πολύχρωμο ποπ ψεύτικο σχέδιο οροφής για το Hall

Στους ανθρώπους αρέσει να δοκιμάζουν μερικά μοναδικά σχέδια για το Hall τους. Προτιμούν να είναι πιο δημιουργικοί, οπότε τα σχέδια POP για το Hall μπορούν να γίνουν απίστευτα με απλές, αλλά εξαιρετικές ιδέες. Παίζοντας με φωτεινά χρώματα σε ένα νηφάλιο φόντο του υλικού Pop χρησιμοποιώντας χρώματα και είναι βέβαιο ότι θα φέρει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα στην αίθουσα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές πολύχρωμες γυψοσανίδες σε διάφορα σχήματα για να κάνετε το κόλπο!

12. Απλός σχεδιασμός οροφής POP για αίθουσα:

Απλή ποπ σχεδίαση οροφής για αίθουσα

Εδώ είναι ένας απλός σχεδιασμός POP για μια αίθουσα που χρησιμοποιεί συνδυασμό λευκού και εντυπωσιακού χρώματος όπως το Μωβ. Μπορείτε να διατηρήσετε τη βασική οροφή σε απλό Pop σχέδιο και να προσθέσετε μια γυψοσανίδα από το έδαφος στην οροφή. Η διατήρηση των άλλων στοιχείων, όπως η μονάδα οθόνης, το δάπεδο ή ακόμη και τα αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα, μπορεί να αυξήσει την οπτική γοητεία!

13. Σχεδιασμός POP In Hall Hall με πολυτελή φωτισμό:

Digitalηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus

Αυτός ο σχεδιασμός POP για το Hall είναι κατασκευασμένος με μεταλλικό χρώμα και ο φωτισμός είναι ιδανικός για όσους αγαπούν το bling στους χώρους τους. Η γυαλιστερή γυψοσανίδα συμπληρώνει τέλεια τα λαμπερά, φωτεινά φώτα LED στο παρασκήνιο. Αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο είναι επίσης αρκετά εύκολο να αναπαραχθεί και έρχεται με φιλικό προς την τσέπη κόστος.

14. Διακοσμητική οροφή POP Design Small Hall:

Διακοσμητική οροφή Pop Design Μικρή αίθουσα

Εδώ είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο οροφής για τη μικρή αίθουσα που χρησιμοποιεί συνδυασμό υφάσματος και PoP. Η κεντρική οροφή του θόλου είναι διακοσμημένη με χοντρό ύφασμα για να δώσει μια εμφάνιση σαν παλάτι στον ταπεινό σας χώρο. Ο καλύτερος τρόπος για να συμπληρώσετε αυτό το σχέδιο είναι να πάρετε αντίστοιχα έπιπλα σχεδιασμένα για το δωμάτιο. Επίσης, χρησιμοποιήστε το σημείο εστίασης της οροφής για να αναστείλετε ένα σύστημα φωτισμού για ειδικά εφέ.

15. OPεύτικο σχέδιο οροφής POP για αίθουσα με ανεμιστήρα:

Ποπ ψεύτικο σχέδιο οροφής για αίθουσα με ανεμιστήρα

Εδώ είναι ένα άλλο νέο POP False Ceiling Design για Hall που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα με βάση το εσωτερικό θέμα και το μέγεθος του δωματίου. Η βασική οροφή PoP είναι διακοσμημένη με τετράγωνα γύψου διπλού τόνου στο κέντρο. Μπορείτε να τα οργανώσετε με διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε μοναδικά σχήματα που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτός είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να καλύψετε τις άσχημες θήκες ανεμιστήρων και τις εξωτερικές καλωδιώσεις.

16. OPεύτικη σχεδίαση οροφής POP για μικροσκοπικό σαλόνι:

Ποπ ψεύτικο σχέδιο οροφής για μικροσκοπικό σαλόνι

Αυτός ο ψευδής σχεδιασμός POP για το Hall είναι κατάλληλος για μικρά, κυκλικά δωμάτια. Μπορείτε είτε να πάτε για ένα έτοιμο Pop στοιχείο στην οροφή είτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο ομόκεντρων κύκλων. Αυτό όχι μόνο προσθέτει ένα αποτέλεσμα υφής στο δωμάτιο, αλλά αυξάνει επίσης τη συνολική αισθητική. Πηγαίνετε για ένα παρόμοιο δάπεδο και βάλτε μια σειρά από έπιπλα σε σχήμα κουτιού για μια αντίθεση.

17. Σχεδιασμός οροφής POP για μεγάλη αίθουσα:

Ποπ οροφή σχεδιασμός για μεγάλη αίθουσα

Για όσους ψάχνουν ένα Pop Design για την οροφή, αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο συνδυασμός λευκού και γκρι χρώματος δίνει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Η λεία, λαμπερή υφή φέρνει επίσης μια αριστοκρατική αίσθηση στο δωμάτιο. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει επίσης να χωρίσετε μια μεγαλύτερη αίθουσα σε προσωπικούς χώρους χρησιμοποιώντας διαφορετικές έννοιες σε κάθε περιοχή.

18. Σχεδιασμός POP για στέγη Hall:

Pop σχέδιο για στέγη Hall

Δείτε αυτόν τον εσωτερικό σχεδιασμό Pop για την αίθουσα που μετατρέπει τις γωνίες ενός δωματίου σε κομψούς χώρους. Τα μαύρα και κρεμ χρώματα και τα φώτα δίνουν μια φανταστική εμφάνιση στο δωμάτιο. Γυψοσανίδες προστίθενται κατά μήκος των άκρων της οροφής και σε σφραγισμένα φωτιστικά τοποθετούνται για να φέρουν τον συντελεστή Wow. Ο συνδυασμός αυτής της ιδέας με πλαϊνά τοιχώματα με υφή μπορεί να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες σας.

19. Τελευταίο σχέδιο POP για αίθουσα:

Τελευταίο σχέδιο ποπ για το Hall

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σχέδιο οροφής POP για το Hall Hall, το οποίο κυριαρχεί στα trend charts φέτος. Το νευρικό μοτίβο φαίνεται ελκυστικό και φέρνει μια ευχάριστη πινελιά εσωτερικού στυλ στο σπίτι. Η ιδέα είναι να συνδυάσετε την οροφή με το πάτωμα για να δώσετε μια ζεστή και ζεστή αίσθηση στο δωμάτιο. Φροντίστε να προσθέσετε μικρά φωτιστικά LED κατά μήκος των άκρων για καλύτερα οπτικά εφέ.

20. Καλλιτεχνική σχεδίαση οροφής POP για αίθουσα:

Καλλιτεχνικό ποπ σχέδιο οροφής για αίθουσα

Αυτό το καλλιτεχνικό σχέδιο ψευδοροφής POP για την αίθουσα είναι κατασκευασμένο με δίσκους Pop που έχουν προ-χυθεί. Αντί να τα διατηρείτε σε απλό λευκό χρώμα, μπορείτε να τους δώσετε μια αντίκα παλιά με μερικά μεταλλικά χρώματα. Μόλις είστε έτοιμοι, απλώς στερεώστε τους στο κέντρο της οροφής σας και αναστείλετε μερικούς πολυελαίους με βικτοριανό θέμα για να αφήσετε τους καλεσμένους σας άφωνους!

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα και πιο πρόσφατα Pop Designs για Hall στην Ινδία. Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές, επικοινωνήστε με έναν τοπικό σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και συζητήστε τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Μην ξεχάσετε να μιλήσετε για τον προϋπολογισμό σας και τις πτυχές συντήρησης του σχεδιασμού για να αποφύγετε προβλήματα στο μέλλον.