9 μοντέρνα σχέδια σαλονιού με εικόνες το 2021

Ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι αρκετά απλός στον εντοπισμό που φαίνεται για μια φρέσκια παλέτα που παίζει σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές. Για το σχεδιασμό, η διακόσμηση προέρχεται από τη μορφή συν το θέμα της ίδιας της διαρρύθμισης. Ένα σαλόνι είναι ένα κυρίως αποδεκτό μέρος σε ένα σπίτι για τη διασκέδαση των επισκεπτών, καθώς και όπου οι οικογένειες έρχονται από κοινού για να τελειώσουν τη μέρα τους, ξεκουράζονται μετά από μια μακρά εβδομάδα εργασίας, διαφορετικά απολαμβάνουν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα συλλογικά. Εδώ κατατάξαμε, 9 μοντέρνα σχέδια σαλονιού με εικόνες.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός είναι μια μόδα αυτές τις μέρες ιδιαίτερα για εκείνους τους ανθρώπους των οποίων ο κύριος στόχος είναι ο σκοπός του σπιτιού τους. Μακριά από αυτό, η φρέσκια εμφάνιση των σύγχρονων εσωτερικών χώρων δημιουργεί στους ιδιοκτήτες σπιτιού να λατρεύουν αυτό το είδος έννοιας που είναι ακατάστατο και χωρίς άγχος.

Σύγχρονα σχέδια καθιστικών στην Ινδία:

Εδώ είναι τα 9 απλά και μοντέρνα σχέδια σαλονιού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Light Plus Airy Σύγχρονος σχεδιασμός σαλονιού:

σχέδια σαλονιού

Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά στο σαλόνι σας σαν σετ τραπεζαρίας. σίγουρα μπορείτε να εμποδίσετε τα πράγματα να βαραίνουν τον χώρο. Lucite καθίσματα τραπεζαρίας, ένα ανοιχτό ύφασμα τραπεζιού σαλονιού, καθώς και ένας καθαρός τοίχος από παράθυρα μεταφέρουν αυτό το δωμάτιο από την αίσθηση της υπερπλήρωσης. Οι γυάλινες μπροστινές πόρτες και οι κήποι μετατρέπονται σε δημοφιλείς συν αρχιτέκτονες με μεγάλα παράθυρα, μετρώντας το παράθυρο του σαλονιού από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια σαλονιού.

2. Μοντέρνος σχεδιασμός σαλόνι Blue Hues:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού2

Αυτό το σαλόνι περιλαμβάνει τα έπιπλα που είναι εμποτισμένα σε έναν ωκεανό μπλουζ. Ωστόσο, οι μικρές παραλλαγές στον τόνο και τα διακριτικά μοτίβα συνονθύλευμα παίρνουν τη θέση των τρυπητών αντιθέσεων μοτίβων και των αποχρώσεων. Ένα χαλί συνονθύλευμα αγκυρώνει το σαλόνι, εξοπλισμένο με λινούς καναπέδες καθώς και μια πτέρυγα πίσω καρέκλα. Η γυάλινη κορυφή στο δρύινο τραπεζάκι σαλονιού εμφανίζει μια συλλογή vintage τέχνης. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοντέρνα σχέδια σαλονιού.

3. Cottage Modern Living Room Design:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού3

Οι τοίχοι και το δοκάρι με εκτεθειμένους πίνακες αναπαριστούν την αρχική γοητεία αυτού του καθιστικού και τη μοναδική μοναδικότητα. Σκεφτείτε να εγκαταστήσετε σανίδες από χάντρες αλλιώς ξύλινες σανίδες αντί γυψοσανίδας. Το χαρακτηριστικό, καθώς και οι ατέλειες του φυσικού ξύλου, προσδίδουν υφή και ενδιαφέρον, ακόμα και αν είναι χρήσιμο σε έναν τοίχο. Είναι αποτελεσματικό με ένα καθαρό στρώμα χρώματος. σωλήνες διάσωσης που προσφέρουν ως εκπληκτική τέχνη ενώ αναστέλλονται από τη δοκό. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή μοντέρνα σχέδια σαλονιού.

4. Κόκκινο βασισμένο σε floral μοντέρνο σαλόνι:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού4

Επιπλέον, τοποθετήστε λουλούδια της επιλογής σας που επιθυμούν σε ένα κόκκινο βάζο, διαφορετικά τοποθετήστε μια ποικιλία κόκκινων λουλουδιών, για παράδειγμα, τριαντάφυλλα ή αλλιώς τουλίπες σε ένα λευκό αλλιώς γυάλινο βάζο. Από την άλλη πλευρά, σκεφτείτε να γεμίσετε ένα αισθητικά απολαυστικό μπολ με κόκκινα μήλα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεσαίο κομμάτι για το τραπεζάκι σας, διαφορετικά το τραπέζι σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια σαλονιού.

5. Μοντέρνος σχεδιασμός σαλόνι φωτισμού:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού5

Ο φωτισμός είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κάθε προτεινόμενου σπιτιού, ιδιαίτερα σε μοντέρνους κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε πολλαπλές πηγές φωτός για διαφορετικές εργασίες, όπως λάμπες υπέρ κατανόησης, φώτα τοίχου για να δώσετε έμφαση στο έργο τέχνης συν ένα συνολικό φως οροφής για σφράγιση του χώρου. Επαναφέρετε το αμπαζούρ σας με ένα κόκκινο αμπαζούρ είναι ένας τέλειος, οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας. Αυτός είναι ο καλύτερος σχεδιασμός καθιστικού.

6. Μοντέρνος σχεδιασμός σαλονιού με χαλιά:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού6

Σημειώστε ότι είτε το σπίτι σας είναι μια γραμμή από σκληρό ξύλο αλλιώς δάπεδο laminate, εκλεπτυσμένο σκυρόδεμα, αλλιώς κεραμίδι από σαπουνόπετρα, η αλήθεια είναι ότι το χαλί παρέχει στα πόδια σας ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από σκληρές επιφάνειες. Ένα μοντέρνο, ασπρόμαυρο χαλί προσφέρει παραδοσιακή εμφάνιση ενώ δείχνει τον χαρακτήρα του δωματίου.

7. Σκάλες Μοντέρνος σχεδιασμός καθιστικού:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού7

Η συσκευή κλιμακοστασίου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διάσπαση του κεντρικού χώρου. Η εμφάνιση ήταν πιο κομψή και το φράγμα ήταν πιο συχνά κατασκευασμένο από μέταλλο. Η ξύλινη σκάλα με ανοιχτό πέλμα γίνεται συνηθισμένη τη δεκαετία του 1940 και πάνω από τη δεκαετία του 50 και συχνά ανεβαίνει από το σαλόνι.

8. Μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου σαλονιού:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού8

Τα χρώματα των τοίχων πρέπει να χρησιμοποιούν την οπτική γωνία «πιο ανοιχτή απόχρωση». Οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα έπιπλά σας στο σημείο εστίασης. Σχεδιάστε να διατηρήσετε το χρώμα του τοίχου αξιόπιστο σε όλο το σπίτι, ως υποκατάστατο για την ανάδειξη σίγουρων τοίχων, διαφορετικά τα δωμάτια και η καθαρή ροή είναι το ανώτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα από τα υπέροχα σχέδια σαλονιού.

9. Σύγχρονος σχεδιασμός επίπλων σαλονιού:

Μοντέρνα σχέδια σαλονιού9

Στις εκδόσεις σύγχρονης σχεδίασης, μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο, μαύρο λακαρισμένο ιταλικό τραπέζι, περιτριγυρισμένο από μοντέρνες τουλίπες του μεσαίου αιώνα και από πάνω με έναν περίτεχνο πολυέλαιο. Αποκτήστε την ομορφιά σε αντίθεση, κοιτάξτε τρόπους για να προσφέρετε στο παραδοσιακό κομμάτι μια μοντέρνα εμφάνιση και αντίστροφα και να έχετε κατά νου να χαλαρώσετε όσο βάρος και τρόπος. Ελπίζω ότι πάνω από τα μοντέρνα σχέδια σαλονιού μπορεί να σας αρέσουν πολύ περισσότερο.