10 πιο πρόσφατα σχέδια γωνιακής βιτρίνας με εικόνες το 2021

Οι εικόνες των γωνιακών σχεδίων βιτρίνας είναι γεμάτες με κομψό και ποιοτικό υλικό. Αυτές οι γωνιακές βιτρίνες χρησιμοποιούν το χώρο σας που διαφορετικά σπαταλάται. Μπορείτε να έχετε ένα λεπτό κομψό σχέδιο που ανυψώνεται μέχρι το ύψος του δωματίου. Μπορείτε επίσης να έχετε σχέδια που είναι ευρεία και καταλαμβάνουν μέρος του χώρου στον τοίχο και στα δύο άκρα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε τη γωνιά σας να λειτουργεί για εσάς. Όλα τα knickknacks και τα στοιχεία για προβολή μπορούν να μπουν στη βιτρίνα. Μπορείτε να προσθέσετε φώτα στο εσωτερικό της βιτρίνας για να φωτίσετε χώρο μέσα. Τα γυάλινα ντουλάπια προσθέτουν μια πιο λεπτή πινελιά σε αυτό.

Γωνιακά σχέδια βιτρίνας με εικόνες

Πώς να επιλέξετε σχέδια γωνιακής βιτρίνας?

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο βιτρίνας για τη γωνία του δωματίου σας με βάση διάφορα σημεία. Λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες που εντοπίσαμε για εσάς:

  • Χώρος: Ελέγξτε το χώρο που έχετε στη γωνία του δωματίου σας. Υπάρχει αρκετός χώρος για μια βιτρίνα πλήρους μεγέθους ή απλά για μια λεπτή ψηλή?
  • Σχήμα: Το σχήμα της βιτρίνας είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μπορεί να έχει στρογγυλεμένες καμπύλες αν είναι λεπτή βιτρίνα. Εάν η βιτρίνα καλύπτει περισσότερο χώρο στον τοίχο, τότε μπορείτε να την έχετε επίπεδη.
  • Προϋπολογισμός: Ο προϋπολογισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας καθώς αυτό θα καθορίσει τι είδους βιτρίνα μπορείτε να αγοράσετε. Τα μεγάλα θα είναι ακριβά σε σύγκριση με τα πιο λεπτά.

Σημασία σχεδίων γωνιακής βιτρίνας:

Τα σχέδια βιτρίνας για γωνίες είναι μια μεγάλη ανάγκη στα σημερινά μοντέρνα σπίτια. Έχουμε σπίτια με περιορισμένο χώρο δαπέδου και οι γωνιακές βιτρίνες σας δίνουν τον απαραίτητο επιπλέον χώρο. Η γωνιακή βιτρίνα Hall μπορεί να κρατήσει όλα τα αντικείμενα της οθόνης σας και να σας δώσει ακόμα χώρο για παιχνίδι και να διατηρήσετε άλλα έπιπλα. Αυτή είναι μια απλή προσθήκη στα είδη επίπλων σας που προσθέτει τάξη και στυλ. Οι γωνιακές βιτρίνες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε τοίχο που προσθέτουν στο θέμα εξοικονόμησης χώρου. Έτσι, όποιο τύπο βιτρίνας και αν επιλέξετε για τη γωνία του σπιτιού σας, θα είναι σίγουρα μια καλή απόφαση.

Απλά και καλύτερα σχέδια βιτρίνας γωνιών στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 10 δροσερά και μοντέρνα σχέδια βιτρίνας με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Σχεδιασμός βιτρίνας Γυάλινης Πόρτας:

μοντέρνα σχέδια γωνιακής βιτρίνας

Αυτό είναι ένα υπέροχο κομμάτι που μπορείτε να έχετε στο σαλόνι σας. Η γωνιακή βιτρίνα για το σαλόνι έρχεται με γυάλινες πόρτες, έτσι ώστε τα αντικείμενα που εμφανίζονται στο εσωτερικό να φαίνονται εύκολα. Μπορείτε να προσθέσετε φωτιστικά στο εσωτερικό αυτής της βιτρίνας. Αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν τη νύχτα, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν καθαρά τα στοιχεία της οθόνης σας. Αυτή η γωνιακή γυάλινη βιτρίνα είναι κατασκευασμένη από ξύλο με γυαλιστερό φινίρισμα καρυδιάς. Αυτό προσθέτει τάξη στο στοιχείο επίπλων. Γυάλινα ράφια μέσα στη βιτρίνα προσθέτουν άνοιγμα και στη βιτρίνα. Μπορείτε να βάλετε αυτό το κομμάτι στη γωνία του δωματίου σας, όπου αντανακλά το φως.

2. Σχέδια βιτρίνας γωνιακού γραφείου:

πιο πρόσφατα σχέδια βιτρίνας γωνιών

Εδώ είναι μια γωνιακή σχεδίαση βιτρίνας τηλεόρασης που μπορεί να χωρέσει εύκολα σε μια τηλεόραση μεγάλου μεγέθους. Το πάνω μισό της βιτρίνας είναι ένα ντουλάπι με γυάλινη πόρτα. Το μεσαίο τμήμα είναι ένα επίπεδο ράφι στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μια τηλεόραση ή ένα στερεοφωνικό σύστημα. Τα κάτω ντουλάπια διαθέτουν συρτάρια καθώς και γυάλινες πόρτες για να κρατάτε τα επιπλέον πλεκτά και αντικείμενα μακριά από τη σκόνη. Αυτή είναι μια τέλεια βιτρίνα για τα περισσότερα σπίτια που έχουν αυτόν τον γωνιακό χώρο που δεν χρησιμοποιείται. Η βιτρίνα της γωνίας τηλεόρασης σας δίνει επιπλέον χώρο στους άλλους τοίχους. Μπορείτε να επιλέξετε αυτήν τη βιτρίνα για το στυλ και το πλεονέκτημα χρηστικότητας.

3. Curio Cabinet Showcase Design:

καλύτερα σχέδια γωνιακής βιτρίνας

Δείτε αυτό το σχέδιο βιτρίνας με σκούρα καρυδιά για σαλόνι. Ο σχεδιασμός διαθέτει γυάλινα ντουλάπια και γυάλινα ράφια με ξύλινο σκελετό. Αυτό ταιριάζει με ένα άλλο vintage, αντίκα καθώς και μοντέρνα θέματα σχεδιασμού επίπλων. Η λεπτή διάσταση αυτής της βιτρίνας καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο δωμάτιο. Μπορείτε να το προσθέσετε στα υπάρχοντα έπιπλα για να διατηρήσετε τα αντικείμενα της οθόνης σας. Κάντε αυτή τη βιτρίνα μέρος του καθιστικού, του υπνοδωματίου ή ακόμα και της τραπεζαρίας σας. Θα προσθέσει χαρακτήρα στο δωμάτιο και θα του δώσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Επιλέξτε αυτό το στυλ για τη γοητεία και το σχεδιασμό του.

4. Σχέδιο βιτρίνας Alcove Corner:

απλά σχέδια γωνιακής βιτρίνας

Εδώ είναι μια υπέροχη κόγχη αντίκα που μπορείτε να κρατήσετε στη γωνία ενός δωματίου. Η βιτρίνα σχεδιασμού επίπλων έχει τέσσερα επίπεδα από γυάλινα ράφια. Το επάνω πλαίσιο της βιτρίνας έχει ένα κυρτό και σκαλιστό ξύλινο κομμάτι. Το κάτω μισό έχει επίσης το σκάλισμα με χτενισμένες άκρες. Εκπληκτικά καμπύλα πόδια της βιτρίνας δίνουν σε αυτό το κομμάτι μια βασιλική εμφάνιση. Σίγουρα θα τοποθετήσετε όλα τα ευαίσθητα και ακριβά κομμάτια τέχνης και πιατικών σε αυτή τη βιτρίνα για να τα δείτε όλοι. Κάνει μια υπέροχη γωνιακή βιτρίνα για το σαλόνι για να κρατήσει τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

5. Σχέδια βιτρίνας Ladder Corner:

χαριτωμένα σχέδια γωνιακής βιτρίνας

Πρόκειται για μια μοντέρνα γωνιακή βιτρίνα που έχει εφέ σκάλας. Το τρίγωνο σχήμα αυτής της βιτρίνας ξεκινά λεπτό στο πάνω μέρος και σταδιακά διευρύνεται προς το πάτωμα. Υπάρχουν πέντε ράφια διαφορετικού μήκους που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε πολλά αντικείμενα για προβολή. Αυτό είναι ένα τέλειο ξύλινο γωνιακό σχέδιο βιτρίνας που θα ξεχωρίζει από τα άλλα. Βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις θα ταιριάζουν στο δωμάτιό σας και ότι η δομή είναι καλά κατασκευασμένη. Μια γωνιακή βιτρίνα τοίχου που είναι τόσο εκπληκτική είναι πάντα best seller. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το κομμάτι είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των πελατών σε όλο τον κόσμο.

6. Σχεδιασμός βιτρίνας Hanging Corner:

Σχεδιασμός βιτρίνας Hanging Corner

Επιλέξτε αυτήν την κρεμαστή βιτρίνα αν θέλετε να εξοικονομηθεί ο χώρος του δαπέδου σας. Αυτή η γωνιακή βιτρίνα του σαλόνι μοιάζει να επιπλέει στον τοίχο. Αποτελείται από συμπαγή ράφια σε σχήμα κυψέλης. Η ανοιχτόχρωμη βιτρίνα δίνει στον χώρο σας μια φωτεινή εμφάνιση. Δυστυχώς, αυτός ο σύγχρονος σχεδιασμός δεν χρησιμοποιεί τα άκρα του ράφι. Δεν μπορείτε να κρατήσετε πολλά μεγάλα αντικείμενα για προβολή χρησιμοποιώντας αυτήν τη μονάδα. Η βιτρίνα μπορεί να είναι απλώς ένα επιπλέον έπιπλο που κρατάτε στο σπίτι σας για να εμφανίσετε μερικά knickknacks. Η μοντέρνα πινελιά αυτής της μονάδας είναι αυτό που προσελκύει πολλούς πελάτες.

7. Σχέδια βιτρίνας Zigzag Corner:

Σχέδια βιτρίνας Zigzag Corner

Ένα δροσερό χαρακτηριστικό σχεδιασμού είναι ένα μοτίβο ζιγκ -ζαγκ. Αυτός ο σχεδιασμός βιτρίνας γωνιακού τοίχου έχει ένα ζιγκ -ζαγκ άκρο που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Υπάρχουν πέντε ράφια επαρκούς πλάτους όπου μπορείτε να διατηρήσετε αντικείμενα της οθόνης. Το σκούρο ξύλινο βερνίκι δίνει σε αυτή τη γωνιακή βιτρίνα μια λαμπερή αίσθηση. Θα ταιριάξει με έπιπλα που έχουν επίσης σκούρο χρώμα. Είναι μια μεγάλη αντίθεση με τον λευκό ή τον ανοιχτόχρωμο τοίχο. Επιλέξτε αυτή τη γωνιακή βιτρίνα αν σας αρέσουν απλά αλλά ελκυστικά έπιπλα. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και έτσι είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρά σπίτια με πολύ λιγότερο χώρο δαπέδου.

8. Floating Corner Showcase Design:

Floating Corner Showcase Design

Εδώ είναι μια ωραία πλωτή γωνιακή βιτρίνα που θα λειτουργήσει υπέροχα για παιδικό δωμάτιο ή αίθουσα μελέτης. Αυτό έχει πλωτά ράφια σε κάθε γωνία του τοίχου. Κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς, το χρώμα αυτής της μονάδας είναι αρκετά φωτεινό και κοφτερό. Τα σταθερά ράφια κάνουν τη μονάδα να φαίνεται ξεχωριστή. Λειτουργεί σαν γωνιακό ντουλάπι βιτρίνας χωρίς πόρτες. Το ανοιχτό πλαίσιο αυτής της βιτρίνας είναι ιδανικό για να κρατάτε βιβλία και άλλα αντικείμενα. Τα παιδιά θα λατρέψουν να τοποθετούν καθημερινά σχολικά χαρτικά και βιβλία για προβολή και εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα για να διατηρήσετε σκεύη ή μπουκάλια μπαχαρικών.

9. Σχεδιασμός γωνιακής τηλεοπτικής έκθεσης:

Σχέδια βιτρίνας γωνιακής τηλεόρασης

Η γωνιακή τηλεοπτική βιτρίνα είναι μια τέλεια ιδέα για μικρά σπίτια. Αυτή η μονάδα συνδυάζει την τοποθέτηση της τηλεόρασης, το στερεοφωνικό σύστημα καθώς και άλλα περίεργα για εμφάνιση με συμπαγή τρόπο. Ο γωνιακός χώρος χρησιμοποιείται υπέροχα με τη βιτρίνα σε κάθε άκρο του τοίχου να υψώνεται πάνω από την τηλεόραση. Το ράφι της τηλεόρασης είναι ένα επίπεδο ράφι στο γωνιακό τμήμα των τοίχων. Η γωνιά της τηλεοπτικής έκθεσης είναι μια φωτεινή μονάδα που ανοίγει αυτόν τον χώρο και κάνει το δωμάτιο μεγαλύτερο. Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιαδήποτε τηλεόραση μεγέθους εδώ, έτσι ώστε οι λυχνίες LED επίπεδης οθόνης σας να έχουν μόνιμο χώρο.

10. Γωνιακά σχέδια βιτρίνας:

Γωνιακά σχέδια βιτρίνας

Επιλέξτε αυτή τη μεγάλη γωνιακή βιτρίνα ντουλαπιών για το σαλόνι σας. Τα γυάλινα ντουλάπια της βιτρίνας προσθέτουν μια πινελιά κλάσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα knickknacks σας στα ράφια, έτσι ώστε να είναι εύκολα ορατά από τους επισκέπτες. Τα γυάλινα ράφια προσθέτουν ανοιχτή δομή στη βιτρίνα. Μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα οποιουδήποτε μεγέθους στα ράφια και να φαίνονται μέσα από το πλαίσιο. Εάν προσθέσετε φώτα σε αυτήν τη βιτρίνα, μπορείτε να το ανάψετε τη νύχτα και να δώσετε στη βιτρίνα ένα λαμπρό αποτέλεσμα. Επιλέξτε αυτήν τη βιτρίνα για τον κομψό σχεδιασμό και τη χρησιμότητά της για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Τα γωνιακά σχέδια βιτρίνας είναι μια μεγάλη ιδέα εξοικονόμησης χώρου που είναι ιδανική τόσο για μικρά σπίτια όσο και για μεγάλα σπίτια. Αυτό καταναλώνει τον χώρο που κατά τα άλλα διατηρείται χαμένος. Οι γωνιακές βιτρίνες μπορεί να είναι στο πάτωμα ή μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο. Μπορούν να έχουν γυάλινες πόρτες ή ξύλινες. Μπορείτε να έχετε φώτα μέσα στα ντουλάπια και τα ράφια για να φωτίσετε τη βιτρίνα και να εστιάσετε στα υπέροχα πράγματα που εκτίθενται. Μια γωνιακή βιτρίνα είναι κάτι που είναι μια καλή ιδέα για όλους. Εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό, τα αντικείμενα έχουν την κατάλληλη θέση για να εμφανιστούν.