10 πιο πρόσφατα & καλύτερα σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο με εικόνες

Η σύγχρονη τάση είναι η επιλογή εσωτερικών χώρων που είναι συμπαγείς και δημιουργούν χώρο σε σχέδια. Για να επιτευχθεί η ψευδαίσθηση ενός ευρύχωρου δωματίου είναι επίσης μια από τις ιδέες πίσω από το σχεδιασμό ενός σπιτιού με επιτοίχια έπιπλα βιτρίνας. Ο σχεδιασμός του σπιτιού περιλαμβάνει το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σε πιο άνετα και άνετα έπιπλα. Για να νιώσετε πιο άνετα στην κρεβατοκάμαρα, απαιτείται καλός σχεδιασμός βιτρίνας τηλεόρασης μαζί με άλλα ράφια που προσθέτουν ντουλάπι για την αποθήκευση ειδών καθημερινής χρήσης. Η τηλεοπτική βιτρίνα μπορεί να γίνει από ένα μόνο ξύλινο κομμάτι ή συνδυάζοντας ξύλο με γυαλί. Το συνδυαστικό υλικό είναι η τρέχουσα τάση στο σχεδιασμό επίπλων. Σε αυτό το άρθρο, προτείνουμε μερικά καλύτερα Σχέδια Βιτρίνας για Υπνοδωμάτιο με φωτογραφίες. Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόσωπο από τα παρακάτω σχέδια, ανάλογα με την κρεβατοκάμαρά σας.

Σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο

Πώς να επιλέξετε σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο?

Για να μειώσετε τον χρόνο που απαιτείται για να επιλέξετε ένα καλό σχέδιο βιτρίνας υπνοδωματίου για το υπνοδωμάτιο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά σημαντικά βασικά σημεία για τον τρόπο επιλογής του καλύτερου και κατάλληλου σχεδίου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα λίγα σημεία, μικρά και μεγάλα σφάλματα μπορούν να αποφευχθούν εύκολα.

  • Το κύριο βασικό σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη δημιουργία ενός σχεδίου βιτρίνας στο υπνοδωμάτιο είναι η διάμετρος και ο χώρος του υπνοδωματίου.
  • Η βασική σας ανάγκη και υλικό στο σχεδιασμό της βιτρίνας.
  • Βιτρίνα χρώματος που συμπληρώνει το χρώμα του κρεβατιού και άλλα σχετικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας.
  • Επιλέγοντας το κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε το σχέδιο της βιτρίνας.
  • Σύγκριση διαφορετικού στυλ και σχεδιασμού επίπλων.

Σημασία των σχεδίων βιτρίνας στο υπνοδωμάτιο:

Η σημασία του σχεδιασμού μιας βιτρίνας υπνοδωματίου μπορεί να φανεί με δύο τρόπους, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα σχέδια βιτρίνας είναι μόνο για στυλ και διακοσμητικό στοιχείο. Το άλλο σύνολο ανθρώπων που πιστεύει ότι τα σχέδια βιτρίνας είναι τα απαραίτητα έπιπλα για την τοποθέτηση ορισμένων διακοσμητικών αντικειμένων καθώς και για την τοποθέτηση καθημερινών αντικειμένων χρήσης σε χώρο με θέα. Ας δούμε τη σημασία του σχεδιασμού της βιτρίνας έχοντας κατά νου και τα δύο σύνολα ανθρώπων.

  • Μια καλή διακοσμητική βιτρίνα που συνδυάζεται καλά με το σχέδιο του κρεβατιού.
  • Η τοποθέτηση της τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο γίνεται πιο εύκολη και βολική με τη βοήθεια του σχεδιασμού της βιτρίνας με ενσωματωμένο τοίχο.
  • Για να τοποθετήσετε αξέχαστες κορνίζες φωτογραφιών, δώρα γενεθλίων ή γάμου στο υπνοδωμάτιο.
  • Για την αποθήκευση σημαντικών ημερήσιων λογαριασμών σε ασφαλέστερο μέρος.

Σύγχρονα σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 10 απλά και πιο πρόσφατα σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Απλή ξύλινη σχεδίαση βιτρίνας για υπνοδωμάτιο:

Καλύτερα σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο

Τα ξύλινα σχέδια βιτρίνας για το υπνοδωμάτιο είναι μια μοντέρνα αλλά και κομψή φθορά σχεδιαστών ως διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Αυτός ο απλός ξύλινος σχεδιασμός πλάκας έχει μοτίβο καταρράκτη. Η ξύλινη πλάκα είναι ενσωματωμένη στον τοίχο που έχει σχεδιαστεί με ταπετσαρία ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. Αυτή η ξύλινη πλάκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για να αποθηκεύσετε κάποια διακοσμητικά είδη καθώς και ελαφριά βιβλία. Αυτός ο τύπος σχεδίων είναι χρήσιμος για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του δωματίου, δίνει δροσερή εμφάνιση και ικανοποίηση για τα μάτια σας. Εάν έχετε καλό χώρο στο νέο σας δωμάτιο, σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό.

2. Ενσωματωμένη βιτρίνα υπνοδωματίου από γυαλί τοίχου με φώτα:

Τελευταία σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο

Το λευκό είναι ένα ουδέτερο χρώμα και το υλικό διακόσμησης φτιαγμένο σε χρώμα λευκό δίνει μια εκπληκτική εμφάνιση στη βιτρίνα του υπνοδωματίου. Αυτός ο σχεδιασμός ενσωματωμένου λευκού πάνελ καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο που βλέπει απέναντι από το κρεβάτι. Το ντουλάπι αποθήκευσης σε λευκό χρώμα φαίνεται στο παραπάνω πλαίσιο, το οποίο ακολουθείται από ένα laminate με αντίθεση με ενσωματωμένη τηλεόραση. Ακριβώς κάτω από την τηλεόραση είναι το παχύ ξύλινο πλαστικοποιημένο μπλοκ που χωράει διακοσμητικά. Μερικές φορές οι άνθρωποι αγαπούν να επενδύουν λίγο περισσότερο στο εσωτερικό του σπιτιού τους, τότε αυτό είναι ένα ωραίο ποιοτικό σχέδιο για οποιαδήποτε στιγμή. Δίνει μια κλασική πινελιά με πολυτελείς απόψεις. Φτιάξτε το!

3. Κρεβάτι με λευκό ντουλάπι αποθήκευσης:

Απλά σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο

Είναι ένα μοντέρνο και ελκυστικό σχέδιο που χρησιμοποιείται συχνότερα για το σχεδιασμό κεφαλιού κρεβατιού καθώς και καναπέδων. Το φινίρισμα ταπετσαρίας επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας υλικό με επένδυση, ελατήρια με δέρμα, βελούδο καθώς και ύφασμα χρώματος. Η ίδια ιδέα χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό του τοίχου στο υπνοδωμάτιο με κύριο θέμα το σχεδιασμό βιτρίνας τοίχου για το υπνοδωμάτιο. Ο τοίχος ταπετσαρίας συμπληρώνεται με σχεδιασμό βιτρίνας τηλεόρασης για υπνοδωμάτιο και ντουλάπι με λευκό πάτωμα αποθήκευσης. Ο συνδυασμός με ασπρόμαυρη υφή για έπιπλα είναι η καλύτερη και φρέσκια εμφάνιση για ένα δωμάτιο.

4. Βιτρίνα με κρεβατοκάμαρα με ενσωματωμένο ξύλινο φινίρισμα τοίχου:

Μοντέρνα σχέδια βιτρίνας για υπνοδωμάτιο

Βγαίνοντας από τα συνηθισμένα έπιπλα κρεβατοκάμαρας βιτρίνας όπως το στήσιμο στον τοίχο ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι, αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα μέρος όπου ανοίγοντας την πόρτα του υπνοδωματίου μπορείτε να δείτε το σχέδιο της βιτρίνας. Η ενσωματωμένη στον τοίχο ξύλινη καμπίνα αποθήκευσης, δεδομένου ενός πλωτού σχεδιασμού, είναι ένα δροσερό σχέδιο. Μια μακριά ξύλινη πλάκα φινιρίσματος ακριβώς κάτω από το συρτάρι αποθήκευσης από ξύλινο φινίρισμα. Αυτός ο απλός σχεδιασμός συμπληρώνεται με έναν ζωγραφισμένο τοίχο στον ίδιο τοίχο και πίνακες με ακουαρέλα σε αντίθεση και κρεμασμένα στον τοίχο. Η ζωγραφική με ακουαρέλα αναδεικνύει τον πολύχρωμο σχεδιασμό τοίχων.

5. Βιτρίνα βιβλιοθήκης με ενσωματωμένο τοίχο:

βιτρίνα κρεβατοκάμαρας

Αυτό μπορεί να ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον για τους λάτρεις του βιβλίου. Αυτός ο ενσωματωμένος τοίχος σχεδίασε ράφι βιβλίων εκπληκτικά σχέδια βιτρίνας για το υπνοδωμάτιο. Το ράφι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τη συλλογή βιβλίων σας. Αυτό το ενσωματωμένο ράφι τοίχου καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο κάνοντας ένα τέλειο σχέδιο. Το ράφι μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό τοποθετώντας λίγους πίνακες ζωγραφικής ή μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Τα ράφια με διάσταση τετραγωνικού σχήματος είναι ο καλύτερος σχεδιασμός με τον οποίο μπορούν να κατασκευαστούν πολλά τέτοια ράφια. Οι σχεδιαστές προσφέρουν αυτόν τον τύπο σχεδίων βιτρίνας για την κρεβατοκάμαρα για εκείνους τους λαούς που αγαπούν να διαβάζουν, αυτό είναι σύμφωνα με το σχέδιο επίπλων κατά απαίτηση.

6. Κρέμα ξύλινη βιτρίνα στο υπνοδωμάτιο με τραπέζι μελέτης:

βιτρίνα στο υπνοδωμάτιο

Αυτός ο παραδοσιακός σχεδιασμός βιτρίνας κρεβατοκάμαρας από ξύλο δίνει μια αντίκα προοπτική. Αυτή η κρεμώδης βιτρίνα με δύο σε ένα χαρακτηριστικό, όπου στο επάνω ράφι η βιτρίνα λειτουργεί ως χώρος αποθήκευσης βιβλίων, τοποθετώντας μερικά αξέχαστα πλαίσια και το δεύτερο μέρος είναι ο πίνακας μελέτης. Το τραπέζι μελέτης συνοδεύεται από πλαϊνά συρτάρια και κενό χώρο ανάμεσα για να τοποθετήσετε την καρέκλα. Τέτοια σχέδια είναι η καλύτερη επιλογή για ζευγάρια νεόνυμφων που σχεδιάζουν να σχεδιάσουν το υπνοδωμάτιό τους. Αυτός ο σχεδιασμός είναι στον προϋπολογισμό, οπότε σίγουρα βοηθά στη διατήρηση του συνολικού κόστους σας.

7. Ανάκτηση ξύλινης βιτρίνας κρεβατοκάμαρας συρόμενης πόρτας:

βιτρίνα έπιπλα υπνοδωματίου

Θέλετε ένα δροσερό σχέδιο βιτρίνας για υπνοδωμάτιο; Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτό το σχέδιο βιτρίνας κρεβατοκάμαρας με θέμα ρουστίκ φινίρισμα. Το πλευρικό τοίχωμα από το κρεβάτι χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτής της βιτρίνας υπνοδωματίου. Ολόκληρος ο τοίχος έχει τελειώσει με ενσωματωμένα ράφια στο πλάι και τη μακριά λευκή ξύλινη πλάκα στο κέντρο ως τραπέζι μελέτης. Ο πλήρης σχεδιασμός συμπληρώνεται με μονόπορτα με δυνατότητα ολίσθησης από ξύλο που έχει ανακτηθεί. Η πόρτα μπορεί να γλιστρήσει και στις δύο πλευρές, ανάλογα με τη χρήση. Αυτό το εσωτερικό είναι μια καλή επιλογή στο παιδικό υπνοδωμάτιο, τα παιδιά μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση για να βάλουν τα σχολικά τους είδη, τα βιβλία ή άλλα χρήσιμα πράγματα.

8. Curvy Storage Unit Showcreen στο Υπνοδωμάτιο:

σχεδιασμός βιτρίνας για υπνοδωμάτιο1

Θέλετε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας για το σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου στον κόλπο; Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτό μια απλή μονάδα αποθήκευσης με ελκυστικό σχεδιασμό βιτρίνας υπνοδωματίου. Αυτή η συνδυασμένη μονάδα αποθήκευσης λευκού και κίτρινου χρώματος με τέσσερα συρτάρια με μεταλλική λαβή χαρίζει κομψό φινίρισμα. Αυτή η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο κρεβάτι είτε απέναντι από το κρεβάτι. Το υπνοδωμάτιο μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό με ένα ελαφρύ φωτιστικό σε μια γωνία τοίχου. Πάρτε αυτό το σχέδιο για να λάβετε καλές κριτικές και φιλοφρονήσεις από τους φίλους και την οικογένειά σας.

9. Ντουλάπι αποθήκευσης Sidewall με τράπεζα καθισμάτων:

σχέδιο βιτρίνας για υπνοδωμάτιο2

Ο σχεδιασμός βιτρίνας Sidewall για την κρεβατοκάμαρα είναι μια καταπληκτική ιδέα με μεσαία τράπεζα. Έχετε ένα ωραίο μεγάλο παράθυρο στο πλευρικό τοίχωμα του υπνοδωματίου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτόν τον σχεδιασμό για να δημιουργήσετε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι αποθήκευσης στον τοίχο στο πλάι με τράπεζα καθίσματος στη μέση. Αυτός ο καλοφτιαγμένος σχεδιασμός δεν λειτουργεί μόνο ως μέρος για διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και ως ένα μικρό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον βροχερό καιρό με ένα φλιτζάνι καφέ. Εάν σχεδιάζετε το εσωτερικό για το μπανγκαλόου ή το μεγάλο υπνοδωμάτιο σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εσωτερική ιδέα για επιβεβαίωση.

10. Σχεδιασμός βιτρίνας κρεβατοκάμαρας Stonewall με μικρή καμινάδα:

σχεδιασμός βιτρίνας για υπνοδωμάτιο3

Θέλετε να είστε μοντέρνοι στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας; Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτόν τον ευρωπαϊκό σχεδιασμό εμπνευσμένο σχεδιασμό βιτρίνας υπνοδωματίου. Επιλέξτε το σωστό μέρος στην κρεβατοκάμαρά σας για να σχεδιάσετε ως τοίχο βιτρίνας. Ο τοίχος συνδυάζεται με ενσωματωμένο μαύρο ξύλινο ντουλάπι στο πλάι επίσης στο κάτω μέρος του σχεδιασμού της βιτρίνας. Το μεσαίο τμήμα της βιτρίνας είναι σχεδιασμένο με μικρό σχέδιο καμινάδας το οποίο καλύπτεται με γυάλινη πόρτα. Λίγα μέτρα πάνω από την καμινάδα είναι η τηλεόραση ενσωματωμένη στον τοίχο. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο για την κρεβατοκάμαρά σας που φέρνει την απαιτούμενη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπετε μια διαφορετική γκάμα σχεδίων βιτρίνας υπνοδωματίου, που κυμαίνεται από απλές πλάκες τοίχου έως ακριβό σχέδιο βιτρίνας πλήρους τοίχου από ξύλο, γυαλί ή συνδυασμό υλικού. Η ακριβή βιτρίνα δεν είναι πάντα δυνατή επιλογή λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του δωματίου και τη διάσταση του τοίχου. Για έναν καλό σχεδιασμό πλήρους τοίχου, απαιτείται καλός χώρος. Ελέγξτε λοιπόν τη διάσταση του υπνοδωματίου σας, είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέρος που απομένει μετά τη συναρμολόγηση του king ή του queen size κρεβατιού σας.

Επιλέξτε το σχέδιο της βιτρίνας που συμπληρώνει το σχεδιασμό του κρεβατιού και του τραπεζιού σας έτσι ώστε η βιτρίνα να μην φαίνεται παράταιρη. Ο σχεδιασμός ανοιχτού υπνοδωματίου είναι ο καλύτερος όταν πρόκειται για πολυτελή σχεδιασμό βιτρίνας σε σύγκριση με το υπνοδωμάτιο περιορισμένου χώρου. Ο τοίχος ενσωματωμένος με sit bank είναι μια φοβερή ιδέα για ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Για ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους, ένας τοίχος σχεδιασμένος με ταπετσαρία με ντουλάπια και τοίχο είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια που πρέπει να λάβετε υπόψη. Επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο βιτρίνας υπνοδωματίου και απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ παρακολουθώντας ενσωματωμένη τηλεόραση τοίχου στο υπνοδωμάτιο.