Πώς να κάνετε μακιγιάζ στα μάτια της Angelina Jolie;

Η Angelina Jolie είναι πολύ γνωστή για το μακιγιάζ ματιών της γάτας της. Διατηρεί το μακιγιάζ της αρκετά απλό και αν την έχετε δει στο Κόκκινο Χαλί, της αρέσει να έχει σκούρα χρώματα στα χείλη.

Μερικές φορές αθλείται με ελαφριά καπνιστά μάτια και σε αυτές τις περιπτώσεις της αρέσει να αθλείται με ελαφρύ μακιγιάζ στα χείλη. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι πολύ περίγραμμα. Έτσι, δεν χρειάζεται πραγματικά να μπει στον κόπο να βάλει πάρα πολύ μπρονζέ για να τα κάνει πιο κοφτερά.

Το μακιγιάζ των ματιών της ήταν συχνά το θέμα της πόλης. Οι μακιγιέρ και τα κορίτσια που αγαπούν το μακιγιάζ απλά λατρεύουν να δοκιμάζουν το μακιγιάζ των ματιών της.

μακιγιάζ ματιών της Αντζελίνα Τζολί

Πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση:

  • Καθαρίστε το πρόσωπο με ένα ελαφρύ ισορροπημένο πλύσιμο προσώπου.
  • Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα αν είναι νυχτερινή. Αφήστε το να καθίσει στο δέρμα για 1 λεπτό. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα υγρό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε γήρανση του δέρματος ή εάν έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Τώρα χρησιμοποιήστε ένα αστάρι καπακιών ματιών εάν είναι διαθέσιμο ή χρησιμοποιήστε ένα αστάρι προσώπου σε ολόκληρο το πρόσωπο. Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει περισσότερο.
  • Ακολουθήστε με ένα concealer για να καλύψετε τυχόν κηλίδες, μπλε φλέβες, κηλίδες ή μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα foundation.
  • Ξεκινήστε με σκιά ματιών. Χρησιμοποιήστε με ένα πινέλο σκιάς ματιών σε όλο το καπάκι και επεκτείνετε μέχρι τα οστά των φρυδιών.
  • Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η Αντζελίνα Τζολί διατηρεί πάντα τα βλέφαρά της ουδέτερα και μερικές φορές με ένα ελαφρύ καπνιστό άγγιγμα στο εξωτερικό. Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γκρι απόχρωση τώρα στην πτυχή και στο εξωτερικό τμήμα του άνω καπακιού. Χρησιμοποιήστε το με μια γωνιακή βούρτσα πολύ κοντά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων επίσης.
  • Τώρα αν θέλετε ένα ελαφρύ καπνιστό άγγιγμα, πάρτε λίγο καφέ και χρησιμοποιήστε το στην πτυχή πάνω από το γκρι χρώμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα στο 1/3 του εξωτερικού του άνω καπακιού. Δημιουργήστε ένα ελαφρύ φτερωτό μοτίβο.
  • Χρησιμοποιήστε λίγο highlighter σε ασημί χρώμα και χρησιμοποιήστε στα πάνω οστά των φρυδιών. Η δουλειά σας με τη σκιά ματιών ολοκληρώθηκε.
  • Τώρα ας τραβήξουμε αυτό το βλέμμα γάτας που η Αντζελίνα λατρεύει να αθλείται. Ξεκινήστε με μια γωνιακή βούρτσα και επένδυση ματιών τζελ. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του άνω βλεφάρου. Προχωρήστε μέχρι το άλλο άκρο διατηρώντας το πλάτος της γραμμής ματιών σχεδόν το ίδιο σε όλο το καπάκι. Καταλήξτε σε ελαφρώς κεκλιμένο σχήμα προς τα πάνω για να σχηματίσετε το μοτίβο φτερών του βλέμματος της γάτας.
  • Μην κάνετε φτερά για το κάτω βλέφαρο. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο cat eye look με το κανονικό υγρό eyeliner σας. Η επιλογή είναι δική σου. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μολύβι kohl κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες για να δημιουργήσετε ένα πιο ανοιχτό βλέμμα στα μάτια. Αν πρόκειται για καπνιστό αποτέλεσμα, μουτζούρετε λίγο αυτή τη γραμμή με ένα πινέλο Q-tip.

Τώρα ας έρθουμε στο κύριο μέρος του μακιγιάζ των ματιών χωρίς το οποίο τα μάτια της Τζολί δεν είναι ολοκληρωμένα. Ναι, σωστά το μαντέψατε. αυτές οι διασημότητες δεν μπορούν να κάνουν χωρίς ένα ζευγάρι ψευδαισθήσεων. Πάρτε λοιπόν το βερνίκι ματιών σας. Γυρίστε τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε λίγη μάσκαρα τόσο στις άνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.

Χρησιμοποιήστε αμέσως κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες και τοποθετήστε τις με τσιμπιδάκια. Κρατήστε τα για ένα λεπτό εάν απαιτείται για να τα διορθώσετε. Μην χρησιμοποιείτε περισσότερη μάσκαρα μετά την τοποθέτηση των ψευδών σας.

Βοϊλα! Το μακιγιάζ των ματιών της Αντζελίνα Τζολί ολοκληρώθηκε. Αλλά θυμηθείτε, τα φρύδια των ματιών σας πρέπει να είναι σωστά καμαρωτά για μια εμφάνιση της Τζολί και επίσης να μην τα αφήνετε αυτά τα χείλη.