Πώς να εφαρμόσετε τέλεια το υγρό eyeliner;

Τα μάτια είναι σίγουρα το παράθυρο στον κόσμο. Είναι επίσης το πιο όμορφο όργανο στο σώμα σας. Λοιπόν, γιατί να μην του δώσουμε την απαραίτητη προσοχή; Ναι, μπορείτε εύκολα να το κάνετε και αυτό επίσης μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τέλεια τα μάτια σας με μια υπέροχη σκιά υγρού eyeliner και τελειώσατε. Το καλύτερο πράγμα για το υγρό eyeliner είναι ότι μπορεί πραγματικά να οριοθετήσει τα μάτια σας, τα οποία μπορεί να είναι λίγο σκληρά για μολύβι ή πούδρα eyeliners. Έτσι, σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ως μια πιο ακριβής εναλλακτική λύση σε αυτά.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης κάτι που τα κορίτσια απεχθάνονται απόλυτα για αυτό το είδος eyeliner. Πρέπει να εφαρμοστεί στα βλέφαρά σας με σταθερό χέρι ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείτε. Σημαίνει, είτε χρησιμοποιείτε μολύβι αισθητήρα είτε εφαρμόζετε υγρό σε στιλ βούρτσας, πρέπει να κρατάτε το χέρι σας σταθερό για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά θυμηθείτε, «η πρακτική κάνει έναν άνθρωπο τέλειο». Συνεπώς, συνεχίστε να προσπαθείτε και σίγουρα θα γίνετε ο κύριος της τέχνης μια μέρα. Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στο πώς να εφαρμόσετε υγρό eyeliner σταδιακά για να αποκτήσετε ένα κομψό αλλά λεπτό βλέμμα:

Πώς να εφαρμόσετε υγρό eyeliner

Σε περίπτωση που είστε αρχάριος και ψάχνετε μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε το υγρό eyeliner, θα σας βοηθήσουμε να το κατακτήσετε.

Πώς να εφαρμόσετε υγρό eyeliner:

Ας δούμε τις παρακάτω συμβουλές και βήματα για να βάλετε τέλεια το υγρό eyeliner.

1. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά:

Αυτό είναι απαραίτητο. Ενώ μπορεί να είναι φυσικό να κλείνετε τα μάτια σας όταν εφαρμόζετε τη σκιά ματιών και το eyeliner, είναι ωστόσο απαραίτητο να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να έχετε την τέλεια γραμμή.

2. Εφαρμογή και σκιά ματιών ως Primer:

Υπάρχει λόγος που το λέμε αυτό. Η χρήση αστάρι σκιάς ματιών πριν από την εφαρμογή υγρού eyeliner θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να μεταφέρετε το χρώμα μελανιού σε όλα σας τα βλέφαρα. Το αστάρι θα βοηθήσει επίσης στην ταχύτερη ξήρανση της επένδυσης, αυτής που εφαρμόζεται με γυμνό μάτι.

3. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε πρώτα με ένα μολύβι:

Όπως σχεδιάζετε πρώτα σε ένα κομμάτι χαρτί για να κάνετε το σχέδιό σας σωστό, και πάλι εδώ, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα μολύβι στα μάτια σας και στη συνέχεια να το συμπληρώσετε με το υγρό eyeliner. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να εφαρμόσετε υγρό eyeliner. Αν δεν είστε επαγγελματίας, μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε με αυτό.

4. Χρησιμοποιήστε παύλες αντί για μακριές κτυπήματα:

Ξεκινήστε με την επένδυση της μέσης γραμμής βλεφαρίδων και προχωρήστε σε μια σειρά από κοντές παύλες, δημιουργώντας τη γραμμή καθώς προχωράτε. Η απόκτηση ενός φτερωτού eyeliner με μια κίνηση μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, εκτός εάν γνωρίζετε τη δουλειά σας!

5. Μην χρησιμοποιείτε το Remover:

Αποφύγετε τη χρήση ντεμακιγιάζ για να καθαρίσετε τα λάθη σας. Η σωστή εκτέλεση των γραμμών σας θα πάρει σίγουρα λίγο χρόνο και υπομονή. Η χρήση αφαίρεσης θα το λερώσει περαιτέρω. Μπορείτε να εμποτίσετε την άκρη με λίγο νερό για να καθαρίσετε το λάθος.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Υγρό eyeliner υψηλής ποιότητας (το μαύρο είναι το καθολικό χρώμα, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση)
 • Ένα primer για σκιά ματιών (αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να το αντικαταστήσετε με μια αποτελεσματική κρέμα concealer ή μια καλή διαφανή πούδρα)
 • Μια σκιά ματιών (επιλέξτε τη σκιά που σας ταιριάζει καλύτερα και ταιριάζει απόλυτα με ολόκληρη την εμφάνισή σας)
 • Μάσκαρα (πρέπει επίσης να είναι της καλύτερης ποιότητας)
 • Εφαρμοστής σφουγγαριού

Το πρώτο βήμα:

Πριν φορέσετε το υγρό eyeliner, είναι υψίστης σημασίας τα βλέφαρά σας, καθώς και ολόκληρη η περιοχή γύρω από τα μάτια σας να είναι κατάλληλα για αυτό.

 • Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το αστάρι σκιάς ματιών στα βλέφαρα.
 • Για να αναμίξετε σωστά το αστάρι, χτυπήστε απαλά ένα σφουγγάρι.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα concealer και να την αναμίξετε με το δάχτυλό σας ή απλώς να ταμπονάρετε λίγη ημιδιαφανή πούδρα.

Δεύτερο βήμα:

 • Σταθείτε όρθιοι μπροστά από έναν καθρέφτη διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 6 ”. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα τραπέζι κοντά στον καθρέφτη, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε το χέρι σας σταθερό και σταθερό τοποθετώντας τον αγκώνα σας πάνω του.
 • Τοποθετήστε το πηγούνι σας λίγο προς τα πάνω και επίσης τραβήξτε απαλά το πάνω βλέφαρο. Τώρα, ξεκινήστε να δημιουργείτε σύντομες λεπτές γραμμές σε όλη τη βάση του άνω βλεφαρίδας των ματιών σας.
 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την εσωτερική γωνία του ματιού και να συνδέσετε τις γραμμές καθώς ανεβαίνετε στην εξωτερική γωνία.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με μια λεπτή ακριβή γραμμή, κάντε την ευρύτερη με μεγάλη προσοχή. Η παρόμοια διαδικασία πρέπει να ακολουθείται και για το κάτω βλέφαρο.

Τρίτο βήμα:

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο δράμα στο μακιγιάζ των eyeliner σας, επιλέξτε φτερωτά μάτια ή μάτια γάτας. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

 • Πρέπει να επιμηκύνετε τις γραμμές των άνω βλεφάρων σας στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σε κάποιο βαθμό. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.
 • Ομοίως, μπορείτε να ανεβάσετε λίγο τις γραμμές των κάτω βλεφάρων σας και να τις τραβήξετε για μια μαγευτική εμφάνιση. Η ένωση των εκτεταμένων κάτω γραμμών με τις επάνω γραμμές θα προσθέσει επίσης ένα ύψος στο μακιγιάζ των eyeliner σας.
 • Τέλος, αφήστε το eyeliner σας να στεγνώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε μία-μία σκιά ματιών και μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το βλέμμα σας.

Σε περίπτωση όμως που αναρωτιέστε ποια είναι τα δημοφιλή υγρά eyeliners, θα σας τα πούμε όλα.

1. Eyeko:

Το απλικατέρ εφαρμόζει το Eyeko’s Eye Do Liquid Eyeliner απίστευτα εύκολο να το δοκιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι είναι τόσο κοκαλιάρικο που μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρά και να χτιστείτε για να δημιουργήσετε το τέλειο χτύπημα αιλουροειδών. Τελειώστε το με το Eyeko.

 • Κρατήστε προσεκτικά το μάτι και κρατήστε το εσωτερικό μισό του βλεφάρου σας καθαρό για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο μεταξύ των ματιών.
 • Τώρα, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή, ξεκινώντας από τη μέση και μετακινώντας προς τα έξω, κρατώντας την πολύ κοντά στις βλεφαρίδες.

Βοϊλα! Αυτό είναι όλο!

2. MAC:

Η δημοφιλής Liquid last Liner της MAC έχει μια εξαιρετική, ανθεκτική στη φόρμουλα φόρμουλα. Θα χρειαστείτε ένα καλό ντεμακιγιάζ ματιών για να το αφαιρέσετε. Τα καλά νέα είναι ότι διατίθεται ευρέως σε μια πραγματικά εκπληκτική γκάμα χρωμάτων.

 • Ξεκινήστε με καθαρό ουρανίσκο. Έτσι, είτε εφαρμόζετε τη σκιά σας είτε απλά την έχετε στη βάση σας
 • Βουτήξτε τη βούρτσα επένδυσης σε μια κατσαρόλα και στη συνέχεια εφαρμόστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Μπορείτε να διορθώσετε τυχόν κυματιστές γραμμές στο επόμενο παλτό.
 • Σχεδιάστε ένα τρίγωνο με τη δεύτερη γραμμή στο τέλος της βλεφαρίδας.
 • Συμπληρώστε ένα τρίγωνο. Τώρα είναι όταν διορθώνετε οποιαδήποτε στραβή γραμμή που έχετε κάνει.
 • Εφαρμόστε μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες,

Αυτός είναι ένας σίγουρα εύκολος τρόπος!

3. Maybelline:

Αυτό είναι ένα υγρό eye-liner για αρχάριους και είναι μια εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Το προϊόν είναι ένα άλλο κορυφαίο εμπορικό σήμα από πολλές γυναίκες εκεί έξω. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε σωστά.

 • Ξεκινήστε τη γραμμή σας όπου κι αν είστε έτοιμοι – το μέσο και η εσωτερική γωνία είναι και οι δύο δημοφιλείς επιλογές.
 • Τώρα, τοποθετήστε το άκρο της επένδυσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας.
 • Χρησιμοποιήστε μικρές πινελιές για να σχεδιάσετε παύλες κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Εδώ είναι μια γρήγορη συμβουλή: Όταν ασκείτε ελαφρώς περισσότερη πίεση, θα δημιουργήσει μια παχύτερη γραμμή.

4. Μπουρζουά:

Είναι γνωστό για την τέλεια κίνηση του αιλουροειδούς, το εξαιρετικά λεπτό εύκαμπτο πινέλο του κλασικού μαξιλαριού μακιγιάζ του Bourjois εξυπηρετεί μια εκπληκτική απόδοση για τους τελειομανείς που απαιτούν απόλυτη ακρίβεια και ακρίβεια. Το προϊόν, ωστόσο, δεν είναι αδιάβροχο.

 • Εφαρμόστε ένα αστάρι σκιάς ματιών ως πρώτο βήμα.
 • Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε το eyeliner με ένα μολύβι και στη συνέχεια να το ολοκληρώσετε με ένα eyeliner.
 • Αντικαταστήστε το λεπτό πινέλο που θα είχατε με το eyeliner σας και χρησιμοποιήστε ένα σκληρό.

Αυτό είναι εύκολο να το κάνεις σωστά!

5. Rimmel:

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό και εύχρηστο υγρό προϊόν eyeliner και βασική τσάντα μακιγιάζ για πολλούς, το Rimmel’s Exaggerate EyeLiner έχει μια σχεδόν άψογη άκρη εφαρμογής που προσφέρει ελάχιστο έλεγχο για ελάχιστα λάθη.

 • Ξεκινήστε με ένα primer σκιά ματιών.
 • Ξεκινήστε από τις άκρες και αργά και σύρετέ το σε όλη την άκρη των βλεφαρίδων.
 • Αφαιρέστε απαλά τη βούρτσα μετά από ένα λεπτό κτύπημα.

Αν σας αρέσει ένα πιο βαθύ, δοκιμάστε το smokey look για τα μάτια σας.

Με αυτές τις συμβουλές και μερικά από τα καλύτερα υγρά eyeliners στην πόλη, το πώς να χρησιμοποιείτε το υγρό eyeliner δεν θα είναι πλέον μια ερώτηση. Σίγουρα πρόκειται να δοκιμάσει την υπομονή σας και μπορεί να κάνετε πολλά λάθη πριν κάνετε σωστά τα εγκεφαλικά επεισόδια. Αλλά μόλις αποκτήσετε την τέχνη, μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά από άλλα εφέ στο μάτι σας. Προχωρήστε στα απλά και δοκιμάστε τα πιο σκληρά στον ελεύθερο χρόνο σας. Αλλά πρώτα, ξεκινήστε!