100 απλά και όμορφα σχέδια τέχνης νυχιών 2021 μόνο για εσάς!

Τα σχέδια τέχνης νυχιών είναι δημοφιλή μεταξύ των fashionistas αυτές τις μέρες. Όλοι όσοι λατρεύουν να δουλεύουν σε έντονα χρώματα ή νέα μοντέρνα αίσθηση της μόδας ασχολούνται με την τέχνη των νυχιών. Τα υλικά και τα χρώματα είναι πιο εύκολα διαθέσιμα και επομένως, γιατί να μην δοκιμάζετε συχνά νέα; Αυτά τα εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών είναι όμορφα και μοντέρνα ταυτόχρονα. Μπορούν να φωτίσουν τα χέρια σας σε μια στιγμή.

Απλά σχέδια τέχνης νυχιών

Ελέγξτε τι σας αρέσει περισσότερο και, ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να το κάνετε και εσείς, ταιριάξτε με τα φορέματα και τις περιστάσεις σας. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα για την όμορφη τέχνη νυχιών για να δοκιμάσετε. Αυτά είναι απολύτως αγαπημένα σχέδια νυχιών και μπορούν να γίνουν γρήγορα χωρίς κόπο. Ενώ πολλοί λατρεύουν αυτά τα σχέδια ελέγξτε πώς μπορείτε να το κάνετε και έναν οδηγό για αυτά τα σχέδια εδώ. Μην ανησυχείτε και μια λεπτομερής περιήγηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτά τα στυλ!

Εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών

Απλά και εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών για αρχάριους 2021:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 100 διαφορετικοί τύποι εύκολων και απλών σχεδίων τέχνης νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε για διάφορες περιστάσεις. Αυτά γίνονται εύκολα ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Για μερικές από τις τέχνες νυχιών, θα χρειαστεί να αγοράσετε μερικά υλικά ντεκό τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από ειδικά καταστήματα. Εάν έχετε καλό χέρι στη σχεδίαση, μπορείτε να δοκιμάσετε τα μοτίβα ελεύθερου χειρός που φαίνονται παρακάτω βήμα προς βήμα.

1. Δοκιμάστε το Sunset Nail Art Design χρησιμοποιώντας Liquid Sand Nail Polish:

Δοκιμάστε το Sunset Nail Art Design χρησιμοποιώντας υγρό βερνίκι νυχιών άμμου

Αυτό είναι φοβερό και το καλύτερο μεταξύ των σχεδίων τέχνης νυχιών που θα σας θυμίζουν νύχτα και ηλιοβασίλεμα. Και αυτό έχει γίνει χρησιμοποιώντας σκόνη Zoya Pixie, βερνίκι νυχιών και βερνίκια νυχιών άμμου. Αυτό το νέο μοντέρνο βερνίκι νυχιών σας δίνει φυσικό αποτέλεσμα τύπου άμμου στην πραγματική ζωή. Αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά και ταιριάζουν στους περισσότερους ινδικούς τόνους δέρματος. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη μοναδική τέχνη νυχιών χρησιμοποιώντας 2 χρώματα βερνίκια νυχιών άμμου, δηλαδή.

 • Χρειάζεστε μαύρο και λαμπερό βερνίκι νυχιών από τη μάρκα Zoya και επίσης πορτοκαλί ή κίτρινο βερνίκι νυχιών.
 • Είναι επίσης καλύτερο να σφουγγαρίσετε ένα κόκκινο χρώμα ή ένα ροζ σκιά βερνίκι στο πάνω μέρος.
 • Χρησιμοποιήστε το μαύρο στη μέση. Μην χρησιμοποιείτε επάνω παλτό για αυτό.
 • Αυτό είναι απαραίτητο γιατί μπορείτε να δείτε τη λάμψη που σπαταλάται διαφορετικά με ένα επιπλέον στρώμα προστατευτικής επίστρωσης.

2. Μαύρα Floral Nail Art Designs:

Μαύρα Floral Nail Art Designs

Τα λουλούδια είναι όλα διαφορετικά και μοναδικά, αλλά το μοτίβο είναι παρόμοιο με τέσσερα λουλούδια χτυπημένα μαζί σε κάθε καρφί σε διαφορετικά σημεία. Αυτό είναι, σίγουρα, ένα χαριτωμένο σχέδιο τέχνης νυχιών. Αυτό το χρώμα αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν ανοιχτό τονισμένο δέρμα καθώς αυτό είναι το πιο λαμπερό και δίνει μια καλοκαιρινή αίσθηση.

 • Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εύκολη τέχνη νυχιών χρησιμοποιώντας χρυσό βερνίκι νυχιών ως βάση και κάποιο ειδικό μαύρο βερνίκι.
 • Χρησιμοποιήστε το ειδικό βερνίκι για να σβήσετε λουλουδάτα σχέδια από μια συγκεκριμένη πλάκα σφράγισης.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα νυχιών για να κάνετε τα ίδια σχέδια.

3. Water Decal Designer Nail Art Designs:

Water Decal Designer Nail Art Designs

Αυτοί οι τύποι νέων σχεδίων τέχνης νυχιών μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας χαλκομανίες νερού του παραπάνω μοτίβου σε βαφή λευκής βάσης. Πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το σχέδιο με μια καλή εφαρμογή επίστρωσης. Διαφορετικά, όλη η προσπάθειά σας θα χαθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το χρώμα των νυχιών μπορεί να έχει ένα χρώμα Αζτέκων όπως αυτό, ή μπορείτε να αναδείξετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή και σε εφηβική μορφή, ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα.

 • Πάρτε βερνίκια νυχιών σε ανοιχτό μπεζ χρώμα και μπλε, μαύρα χρώματα.
 • Όσοι αγαπούν πιο έντονα χρώματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το ροζ.
 • Εφαρμόστε στα παραπάνω μοτίβα και προσαρμόστε όπως θέλετε.
 • Εφαρμόστε εφαρμογή επίστρωσης για αυτό το σχέδιο.

4. Εύκολο Μαύρο και Κόκκινο Bling Sand Nail Art Design:

Εύκολο Μαύρο και Κόκκινο Bling Sand Nail Art Design

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών ακόμη και για κοντά νύχια ή για μακριά. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας βερνίκια νυχιών άμμου σε κόκκινο και μαύρο χρώμα από τη Zoya. Μπορείτε επιπλέον να δημιουργήσετε μοτίβα και να προσθέσετε μερικά στρας για το εφέ bling. Για το χρώμα των νυχιών, όπως βλέπετε, δύο δάχτυλα έχουν λουλούδια ενώ τα άλλα τρία όχι, όχι ότι κλέβει την παράσταση για λιγότερο.

 • Πάρτε έντονα κόκκινα και μαύρα χρώματα και εφαρμόστε βερνίκι νυχιών όπως αναφέρεται στην εικόνα.
 • Πάρτε πέτρες νυχιών και κολλήστε τις στα νύχια για το αποτέλεσμα bling.

5. Sponge Effect Sunset Nail Art by Metal Finish Nail Paint:

Sponge Effect Sunset Nail Art χρησιμοποιώντας μεταλλικό χρώμα φινιρίσματος νυχιών

Αυτή η τέχνη νυχιών μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά λαμπερά χρώματα φινιρίσματος από βερνίκια νυχιών υψηλής ποιότητας και ένα σφουγγάρι. Θα χρειαστείτε μεταλλικό βερνίκι νυχιών για αυτή την τέχνη νυχιών.

 • Πάρτε δύο μεταλλικά βερνίκια νυχιών και βάψτε νύχια, όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Πρώτε πρώτα το κιτρινωπό χρώμα κάτω και γεμίστε το με το πορτοκαλί χρώμα.
 • Χρησιμοποιήστε ένα παλτό για να καλύψετε και να σφραγίσετε αυτό το σχέδιο.
 • Το αποτέλεσμα είναι πολύ ombre, οπότε όταν βαριέστε το ίδιο μονόχρωμο σχέδιο, αυτό είναι το εισιτήριό σας για να ξεχωρίζετε για καλούς λόγους.
 • Αυτό μπορεί να είναι ένα βλέμμα που παίρνετε μαζί στην παραλία για μια μέρα.

6. Trio Sand Nail Polish Design:

Trio Sand Nail Polish Design

Αυτή είναι μια άλλη τέχνη νυχιών με φινίρισμα άμμου που γίνεται χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά βερνίκια νυχιών από τη Zoya. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας σκωτσέζες, έτσι ώστε το ένα χρώμα να μην λερώνεται στο άλλο. Ενώ νομίζετε ότι το μοβ και το μπλε δεν ταιριάζουν καλά μεταξύ τους, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, καθώς βλέπετε πόσο διαφορετική είναι αυτή η εμφάνιση και είναι εξίσου μοναδική.

 • Εφαρμόστε τρία φωτεινά χρώματα της επιλογής σας, όπως μοβ, μπλε και κόκκινο, τα οποία μπορούν να αναμειχθούν καλά.
 • Πάρτε βερνίκι νυχιών με λάμψεις για αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
 • Βαφή, όπως φαίνεται στην εικόνα.

7. Απλά σχέδια Candy Cane Crush Nail Polish:

Απλά σχέδια Candy Cane Crush Nail Polish

Πρώτα τα άσχημα νέα, αυτή η τέχνη νυχιών δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το βερνίκι νυχιών KB Shimmer Candy Cane crush, το οποίο έχει παγιέτες διαφορετικού χρώματος. Αυτό το βερνίκι νυχιών μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στην Ινδία. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο φαινόμενο splatter με χαλαρά πούλιες τέχνης ή να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο νυχιών και να χωρίσετε τα απαιτούμενα χρώματα στα νύχια αραιώνοντας λίγο βερνίκι νυχιών σε μια παλέτα αναμεμειγμένη με λίγο νυχοβερνίτη ή ακετόνη.

 • Οι επιλογές των χρωμάτων εδώ είναι υψηλές και, όπως μπορείτε να δείτε, το ασπρόμαυρο αλληλοσυμπληρώνονται σε μια υπέροχη νότα.
 • Προσθέστε στρας από πάνω σε περίπτωση που θέλετε περισσότερο bling.
 • Φροντίστε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε αυτά τα χρώματα για την εμφάνιση.

8. Crowstoes Voodoo Nail Paint Design:

Crowstoes Voodoo Nail Paint Design

Αυτό είναι ένα φανταστικό βερνίκι νυχιών, αν μπορείτε να το πάρετε στα χέρια σας, τότε αυτό το μανικιούρ είναι μόλις ένα κτύπημα μακριά. Η επένδυση είναι απαραίτητη για αυτό γιατί δεν θέλετε η λάμψη να πετάει παντού. Επίσης, το χρώμα της επένδυσης πρέπει να είναι διαφανές για να δείχνει άψογο. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης ένα από τα νύχια τέχνης για παιδιά που μπορείτε να συναντήσετε.

 • Πάρτε σκούρο χρώμα βαφής νυχιών για το φόντο. Μπορείτε να πάρετε βαφή νυχιών για να δημιουργήσετε μάρκες για καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Πάρτε φωτεινά χρώματα αντίθεσης όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το ροζ και το χρυσό και κρατήστε τυχαίες κουκκίδες στο χρώμα.
 • Μπορείτε να εφαρμόσετε τη διαφανή επίστρωση στο επάνω μέρος.

9. Awesome Stamping Nail Art for Beginners:

Φοβερό Stamping Nail Art για αρχάριους

Δεν χρειάζεται πάντα να είστε αναγκαστικά δημιουργικοί ενώ δημιουργείτε τέχνη νυχιών. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι ένα παράδειγμα αυτού. Χρησιμοποιήστε το ειδικό μπλε βερνίκι σφράγισης και το γαλάζιο χρώμα βάσης. Αυτό έχει μόνο ένα χρώμα και εξακολουθεί να καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Μιλάει πολύ για το πώς ακόμη και τα πιο απλά πράγματα μπορούν να κάνουν θαύματα.

 • Αυτό το στυλ απαιτεί δύο μπλε βερνίκια νυχιών διαφορετικών τόνων.
 • Πάρτε ανοιχτό μπλε και σκούρο μπλε και κάντε ό, τι φαίνεται στην εικόνα.
 • Κάθε νύχι μπορεί να έχει διαφορετικά μοτίβα για την εμφάνιση.

10. Easy Striping Tape Nail Art Ideas:

Easy Striping Tape Nail Art Ideas

Αυτή η λαμπερή τέχνη νυχιών μπορεί να γίνει γρήγορα με την τεχνική σφουγγαρίσματος και ταινία λωρίδων. Οι ριγέ τέχνες νυχιών είναι εύκολα διαθέσιμες με τις online αγορές να κάνουν τον γύρο και θα πρέπει να είναι τόσο εύκολο όσο μια μέρα για να πιάσεις ένα. Δοκίμασέ το!

 • Πάρτε χρώματα τυρκουάζ μπλε, μοβ και πράσινου χρώματος.
 • Πάρτε επίσης ταινία λωρίδας για εύχρηστη και εύκολη εφαρμογή.
 • Πρώτα, εφαρμόστε το τιρκουάζ μπλε φόντου.
 • Στη συνέχεια, πάρτε ταινία με λωρίδες αφού στεγνώσει και κάντε τα δεδομένα χρώματα για να γίνει μοτίβο.
 • Αφαιρέστε την ταινία μόλις τελειώσετε.

11. Εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών παζλ:

Εύκολα σχέδια τέχνης παζλ Nail Art

Οι πορτοκαλί και λευκές πουά δίνουν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση και μια ρετρό πινελιά όπως στη γαλλική τέχνη νυχιών στα νύχια. Μπορείτε να αθληθείτε με αυτό το βλέμμα σε θεματικά πάρτι και να κερδίσετε γρήγορους επαίνους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο τέχνης νυχιών και όμως πολύ εύκολο να το κάνετε με τα εργαλεία σας. Και αυτό ταιριάζει σε μακριά νύχια με καθιερωμένες μάρκες βερνικιών νυχιών όπως η Zoya και η L’Oreal για καλύτερη φωτεινότητα χρώματος.

 • Πάρτε πορτοκαλί και λευκό χρώμα στα νύχια.
 • Αρχικά, κάντε μια διαγώνιο και συμπληρώστε και τα δύο χρώματα στα νύχια.
 • Στη συνέχεια, πάρτε τα αντίθετα χρώματα και εφαρμόστε τελείες.
 • Μόλις τελειώσετε, εφαρμόστε και την επίστρωση.

12. Εύκολα γαλλικά σχέδια νυχιών:

Σχέδια τέχνης νυχιών για αρχάριους

Μια υπέροχη εμφάνιση τέχνης νυχιών που δημιουργήθηκε με βερνίκι νυχιών δύο χρωμάτων και εργαλεία με κουκκίδες. Τα δύο χρώματα επικαλύπτονται με το ροζ και το λευκό να έχουν μια ελκυστική εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το χρώμα νυχιών σε τυχαίες εκδηλώσεις που δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες ντυσίματος. Αυτή η τέχνη μπορεί επίσης να γίνει με αυτοκόλλητα νυχιών.

 • Πάρτε σκούρα ροζ και λευκά βερνίκια νυχιών.
 • Εφαρμόστε το μισό νύχι με ένα χρώμα και άλλο μισό με άλλα χρώματα.
 • Δώστε κουκκίδες με άλλα αντίθετα χρώματα και στις δύο πλευρές, εφαρμόστε επίσης επάνω στρώση.

13. Σχέδιο βαφής νυχιών Cherry Fruit με πουά:

Σχέδιο βαφής νυχιών φρούτων κερασιού με πουά

Θα δοκιμάζατε αυτό το σχέδιο τέχνης βαφής νυχιών; Πρέπει να έχετε είτε χαλκομανίες νερού για αυτά τα μικρά κεράσια, είτε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ελεύθερο πίνακα ζωγραφικής ή κάποια εργαλεία με κουκκίδες. Όταν πρόκειται κυρίως για τις άσπρες και κόκκινες πουά, αυτό το ένα δάχτυλο με τα δαμάσκηνα είναι αυτό που εξαφανίζει τη συμφωνία στο τέλος.

 • Αυτό απαιτεί κόκκινο, λευκό και πράσινο χρώμα.
 • Εφαρμόστε όπως φαίνεται στην εικόνα κόκκινο και λευκό χρώμα με πουά σε τέσσερις likes εκτός από το δαχτυλίδι.
 • Εφαρμόστε ένα λευκό φόντο πρώτα στο δαχτυλίδι και σχεδιάστε το σχέδιο δαμάσκηνων.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φόντο αυτοκόλλητων ετικετών νυχιών για το σχέδιο εάν καταφέρετε να τα βρείτε.

14. Easy Splatter Finger Nail Designs:

Easy Splatter Finger Nail Designs

Ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε υπέροχα με αυτή την τέχνη με βερνίκι νυχιών είναι να βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι αρκετά μακριά, αλλιώς φαίνεται πολύ γεμάτο, κάτι που δεν είναι πολύ καλό που πρέπει να γνωρίζετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέχνη φλογών που καίει χρησιμοποιώντας νύχια χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σας. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο. Αυτό απαιτεί βαφές νυχιών αυτών των λαμπερών χρωμάτων σε μάρκες όπως η L’Oreal ή η Lakme για το σχεδιασμό.

 • Εφαρμόστε πρώτα βαφή νυχιών με κόκκινο αίμα.
 • Πάρτε πορτοκαλί και λευκά χρώματα και κάντε κουκκίδες στην κορυφή των νυχιών τυχαία.
 • Αυτό είναι εύκολο να γίνει και δεν απαιτεί επίσης προσπάθεια. Εφαρμόστε επάνω στρώση.

15. Πολύχρωμο Leopard Nails Art:

Πολύχρωμο Leopard Nails Art

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα βερνικιών νυχιών. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σας για να δημιουργήσετε αυτές τις εκτυπώσεις λεοπάρδαλης. Κρατήστε ένα σφουγγάρι για να δώσετε σε αυτό το σχέδιο μια τελική πινελιά που αξίζει τον χρόνο που ξοδεύετε για να το βάλετε όλο και να το συνδυάσετε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χριστουγεννιάτικη τέχνη νυχιών.

 • Πάρτε χρώματα γης όπως κίτρινο, ροζ, πράσινο και μπλε μαζί με το κύριο μαύρο χρώμα.
 • Εφαρμόστε πρώτα χρώματα φόντου με αυτά τα φωτεινά χρώματα σε ένα συγκεκριμένο σχήμα όπως θέλετε.
 • Στη συνέχεια, εφαρμόστε εκτυπώσεις σε σχήμα λεοπάρ με μαύρο χρώμα. Εφαρμόστε επάνω στρώση.

16. Όμορφο πολύχρωμο σχέδιο νυχιών Candy Splatter:

Όμορφο πολύχρωμο σχέδιο Candy Splatter Nail

Αυτό μοιάζει με μίνι αποτελέσματα DNA που οι γιατροί έχουν συνήθως στα σπίτια τους να πειραματίζονται. Σε κάθε περίπτωση, καταφέρνει να εντυπωσιάσει εξίσου καλά όλα τα ίδια. Δοκιμάστε μικροσκοπικές κουκκίδες διαφορετικών χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα πινέλο όπως το παραπάνω. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και ως gel nail art.

 • Εφαρμόστε πρώτα ένα λευκό φόντο.
 • Πάρτε όλα τα αγαπημένα φωτεινά χρώματα που σας αρέσουν και προσθέστε σχέδιο πουά.
 • Αυτός είναι ο ευκολότερος σχεδιασμός τέχνης νυχιών.

17. Χαριτωμένα σχέδια νυχιών κέικ:

Χαριτωμένα σχέδια νυχιών κέικ κέικ

Χρησιμοποιήστε το πινέλο τέχνης των νυχιών σας μαζί με μερικές χάντρες χαβιαριού και στρας για να δημιουργήσετε νύχια cupcake. Αυτά είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν. Θα χρειαστείτε το εργαλείο κουκκίδας ή μια οδοντογλυφίδα για την καμπυλότητα του κέικ. Για τα Χριστούγεννα αυτή τη φορά, ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε για να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας και να είστε το επίκεντρο της προσοχής όλη την ώρα. Εφαρμόστε αυτό ως χριστουγεννιάτικη τέχνη νυχιών.

 • Πάρτε καλό, επώνυμο παχύ βερνίκι νυχιών για αυτήν την τέχνη.
 • Πάρτε γκρι, λευκό, μπλε και κόκκινες αποχρώσεις.
 • Εφαρμόστε γκρι στο παρασκήνιο και στη συνέχεια λευκό χρώμα με τη μορφή cupcake base με καμπύλες.
 • Στη συνέχεια, προσθέστε ροζ και μπλε αποχρώσεις, όπως φαίνεται στην εικόνα στο πάνω μέρος του νυχιού. Κρατήστε πέτρες για την εμφάνιση.

18. Easy Vertical Dots Nail Art για αρχάριους:

Easy Vertical Dots Nail Art για αρχάριους

Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε γύρω σας είναι ένα πινέλο για να αποκτήσετε τέλεια τις τελείες και τις διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων των νυχιών που συνδυάζονται καλά με το αρχικό λευκό χρώμα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αυτό το είδος τέχνης νυχιών ακόμη και ως τρισδιάστατη τέχνη νυχιών, αλλά χρειάζεστε τις τρεις αποχρώσεις χρησιμοποιώντας τις τελείες διαφορετικών χρωμάτων σύμφωνα με τα εργαλεία σας..

 • Εφαρμόστε αρχικά λευκό φόντο.
 • Στη συνέχεια, προσθέστε φωτεινά χρώματα κουκκίδες σε κάθετη γραμμή.
 • Αυτό είναι εύκολο να γίνει και φαίνεται κομψό και απλό επίσης.

19. Easy Polka Stylish Nail Art Design:

Easy Polka Stylish Nail Art Design

Αυτή η εμφάνιση είναι περισσότερο υδάτινη και πολύ δημιουργική. Διαθέτει τις δύο αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε για τους περισσότερους. Και αυτό είναι ένα άλλο εύκολο σχέδιο πουά που μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σας και φαίνεται υπέροχο. Αυτό μπορεί να χρειαστεί OPI ή άλλο επώνυμο βερνίκι νυχιών για την υφή.

 • Πάρτε μπλε βερνίκι και εφαρμόστε το ως φόντο.
 • Τώρα πάρτε μπλε και άσπρο χρώμα και εφαρμόστε πουά. Εφαρμόστε επίσης επάνω στρώση.

20. Ιδέες σχεδίασης νυχιών FreeHand Flower Hand:

Ιδέες σχεδίασης νυχιών FreeHand με λουλούδια

Αυτό μπορεί να είναι, και παραδεχόμαστε ότι είναι λίγο δύσκολο να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μόνοι σας, οπότε είναι καλύτερο να βρείτε ένα κατάλληλο σαλόνι νυχιών και να αφήσετε τους επαγγελματίες τους να δουλεύουν στα νύχια σας σαν γούρι. Εάν έχετε καλά χέρια στο σχέδιο στα νύχια, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα και μια βούρτσα τέχνης νυχιών.

 • Αυτό μπορεί να απαιτεί αυτοκόλλητα τέχνης νυχιών για βοήθεια για να κάνετε αυτό το τέλειο σχήμα.
 • Σε περίπτωση που είστε δημιουργικοί, μπορείτε να το δοκιμάσετε εφαρμόζοντας λευκό χρώμα στο παρασκήνιο και στη συνέχεια εφαρμόζοντας πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις για να φτιάξετε ένα λουλούδι.

21. Μπλε Ombre Nail Art:

Μπλε Ombre Nail Art

Αυτή είναι μια εύκολη έκδοση των νυχιών Ombre που χρησιμοποιούν εργαλεία και χρώματα σε διαφορετική πυκνότητα αποχρώσεων του μπλε. Το Face Shop είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών που κάνουν τον γύρο, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η όμορφη εμφάνιση που παίρνετε από αυτό το χρώμα των νυχιών θα παραμείνει για αρκετό καιρό.

 • Εφαρμόστε αρχικά λευκό φόντο.
 • Πάρτε μπλε αποχρώσεις σε ποικιλίες και κάντε τυχαίες κουκκίδες στα νύχια.
 • Εφαρμόστε μια κορυφαία στρώση για το τελείωμα.

22. Διαφορετικά σχέδια τέχνης νυχιών σφράγισης:

Διαφορετικά σχέδια τέχνης σφράγισης νυχιών

Αυτό το χρώμα νυχιών έχει ουσιαστικά δύο χρώματα κρεμ και λευκό. Αλλά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια διαφορετική βάση, αρκεί να αλλάξετε τον τόνο των χρωμάτων. Αυτό είναι εύκολο να γίνει Halloween nail art χρησιμοποιώντας διαφορετικές χαλκομανίες και σφράγιση. Κάποια ελεύθερη ζωγραφική εμπλέκεται επίσης. Χρησιμοποιήστε μερικές παγιέτες τετράγωνων σχημάτων για επιπλέον διακόσμηση. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να πάρετε πλάκες σφράγισης των απαιτούμενων σχεδίων, θα πρέπει να πάτε εντελώς ελεύθεροι για αυτό. Αυτό γίνεται επίσης με το art nail nail.

 • Πάρτε ένα βερνίκι νυχιών φόντου σε λευκό και μπεζ χρώμα και εφαρμόστε όπως φαίνεται.
 • Στη συνέχεια, πάρτε μπλε, ροζ και κάντε τα μοτίβα όπως σας αρέσουν τυχαία ως μορφή τέχνης ή όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και διακοσμήστε με πέτρες.

23. Καλύτερες νυφικές τέχνες:

Καλύτερες νυφικές τέχνες νυχιών

Τα νύχια είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα, οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να καυχηθούμε στο τέλος αν μας το ζητήσετε. Αυτό είναι ένα παράδειγμα νυφικών ή νυφικών νυχιών σε γαλλικό στιλ. Και αυτό είναι τέχνη νυχιών λουλουδιών. Τα ακρυλικά λουλούδια έχουν δημιουργηθεί και ορισμένα μαργαριτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί με διαφανές βερνίκι.

 • Αυτό απαιτεί επαγγελματική βοήθεια σε περίπτωση που δεν έχετε εμπειρία να δημιουργήσετε λουλούδια.
 • Χρησιμοποιήστε πρώτα ροζ και λευκό ως φόντο.
 • Χρησιμοποιήστε ακρυλικό βερνίκι για να δημιουργήσετε λουλούδια και κρατήστε το λευκό χρώμα ως μαργαριτάρια. Αφήστε το να στεγνώσει.

24. Stencil Star Fashion Nail Design:

Stencil Star Fashion Nail Design

Τα στένσιλ δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στην Ινδία, αλλά αν μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά στένσιλ με σκωτσέζικη ταινία και ψαλίδι, τότε θα είναι κατάλληλο για τέχνη νυχιών. Μπορείτε να παραλείψετε το στένσιλ σε όλα τα δάχτυλα, αν γίνει πολύ ταραχώδες, και να καταφέρετε να αναδείξετε το στυλ σας μοναδικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξανά στένσιλ. Αυτός ο σχεδιασμός δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνική σφουγγαρίσματος και το σχέδιο stencil star.

 • Αυτό απαιτεί έντονα κόκκινα και μπλε βερνίκια νυχιών.
 • Βάψτε με αυτόν τον τρόπο και τα δύο χρώματα των νυχιών με κόκκινο βερνίκι στην πάνω πλευρά του νυχιού.
 • Κρατήστε πέτρες οποιουδήποτε σχήματος της επιλογής σας για την εμφάνιση.

25. Tribal Nail Art Designs for Girls:

Tribal Nail Art Designs for Girls

Το πράγμα των Αζτέκων που συμβαίνει παράλληλα είναι επίσης ένα μπόνους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα καρφιά των φυλών ζωγραφίζοντας ελεύθερα. Αυτό είναι πολύχρωμο και απαιτεί δημιουργική αίσθηση για να κάνετε τέτοιου είδους μοτίβα. Για να αφήσετε αυτά τα χρώματα να παραμείνουν για περισσότερο, συνδυάστε το με καλό βερνίκι νυχιών με υφή.

 • Πάρτε φωτεινά χρώματα επιλογής και σκεφτείτε καλά μοτίβα.
 • Εφαρμόστε αυτό το βερνίκι σε μοτίβα και διασταυρωμένα σχέδια. Προσθέστε επίστρωση στο τέλος.

26. Εφημερίδα Nail Art with Kiss:

Εφημερίδα Nail Art with Kiss

Αυτό είναι αειθαλές βερνίκι νυχιών για όσους αγαπούν τη δημιουργικότητα. Και αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τέχνη νυχιών γάμου για όσους είναι δημιουργικοί φρικιά. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε βερνίκια νυχιών καλής υφής από μάρκες όπως Essence, Maybelline ή Lakme για την υφή.

 • Χρησιμοποιήστε ακετόνη για να εκτυπώσετε την εφημερίδα στα νύχια πάνω από ένα παλτό βάσης.
 • Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μερικές αυτοκόλλητες ετικέτες ή ένα κιτ σφράγισης για το σχέδιο του φιλιού.

27. Nail Designs Vintage Polka Dots:

Nail Designs Vintage Polka Dots

Μπορείτε να συνδυάσετε την αναζήτηση με ένα λευκό ή ένα μαύρο φόρεμα για να κλέψετε την παράσταση με τον πιο ταξικό δυνατό τρόπο. Αυτό θα σας θυμίσει φορέματα πουκάκια 80s σχεδιασμού. Δοκιμάστε αυτό με καλά φωτεινά χρώματα όπως σκούρο κόκκινο ή καφέ.

 • Χρησιμοποιήστε πρώτα το φωτεινό χρώμα φόντου.
 • Προσθέστε πουά με λευκή μπογιά για το σχέδιο.
 • Αυτό είναι ένα εύκολο αλλά αριστοκρατικό.

28. Web and Spiders Nail Art Designs:

Σχέδια τέχνης ιστού και αράχνες

Όλα τα δάχτυλα διαθέτουν διαφορετικό στυλ με αυτό, και μπορείτε να κουνήσετε αυτό το βλέμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα με ένα ανθεκτικό top coat για να διατηρήσετε τα χρώματα στη θέση τους. Χρησιμοποιήστε λαμπερά φωτεινά βερνίκια νυχιών με glitter για την εμφάνιση

 • Δημιουργήστε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας πλάκες σφράγισης.
 • Πάρτε αυτά τα βερνίκια νυχιών και χρησιμοποιήστε πιάτα για να σφραγίσετε τα χρώματα αντίθεσης του λευκού/σκούρου κόκκινου όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Εφαρμόστε επίστρωση στο τέλος.

29. Φοβερό σχέδιο μπουκαλιών βαφής νυχιών:

Φοβερό σχέδιο μπουκαλιών βαφής νυχιών

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό το χρώμα των νυχιών είναι να έχετε κατά νου εάν μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε το μέγεθος των νυχιών σας. Αναπτύξτε τα αν χρειαστεί. Μια πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική τέχνη νυχιών. Δοκιμάστε το, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε καλά στα νύχια σας.

 • Εφαρμόστε φωτεινό κίτρινο χρώμα ως φόντο.
 • Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική αίσθηση και σχεδιάστε με αντίθεση φωτεινά χρώματα παρόμοια μπουκάλια τέχνης.
 • Χρησιμοποιήστε λάμψεις και το χρώμα και σχεδιάστε, όπως φαίνεται παραπάνω. Εφαρμόστε top coat αφού στεγνώσει.

30. Χρώματα τέχνης Kawaii Nail Art:

Χρώματα τέχνης νυχιών Kawaii

Kawaii σημαίνει χαριτωμένο ή αξιολάτρευτο στα ιαπωνικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε ελκυστικά σχέδια νυχιών και ροζ τέχνη νυχιών όπως αυτό, χρησιμοποιώντας κατάλληλα ποιοτικά υλικά ντεκό νυχιών. Αυτό απαιτεί επαγγελματική βοήθεια για όσους δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα υλικά.

 • Πάρτε τα διακοσμητικά υλικά νυχιών.
 • Μόλις σχεδιάσετε το φόντο, κολλήστε τα στα νύχια με κόλλα.

31. Γαλλικά Tip Designs Nails:

Γαλλικά Tip Designs Nails

Δοκιμάστε ένα σχέδιο σαν αυτό για αλλαγή από εκείνα τα κανονικά γαλλικά σχέδια. Αυτό είναι μεταξύ των σχεδίων πέτρας τέχνης νυχιών και είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο έντονα χρώματα όπως το χρυσό και το μπλε, τα οποία είναι σε αντίθεση μαζί με κάποιο παλτό.

 • Εφαρμόστε χρυσό χρώμα ως σχήμα τριγώνου στο κάτω μέρος του νυχιού.
 • Και εφαρμόστε ένα μπλε χρώμα στο υπόλοιπο μέρος. Εφαρμόστε μια κορυφαία στρώση μόλις στεγνώσει.

32. Cute Panda Nail Art Designs:

Χαριτωμένα σχέδια τέχνης νυχιών Panda

Σχεδόν σε όλους αρέσει αυτό. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε καρφιά panda χρησιμοποιώντας εργαλεία με κουκκίδες. Εάν είστε τόσο τεμπέλης όσο το ζώο, ή τουλάχιστον οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε, αποδείξτε τους ότι κάνουν λάθος αναλαμβάνοντας την κουραστική δουλειά να ζωντανέψετε αυτή την τέχνη νυχιών ξεπερνώντας όλες τις ταλαιπωρίες που σας έρχονται στο δρόμο.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι καθαρά νύχια με λευκό και μαύρο χρώμα.
 • Εφαρμόστε λευκό χρώμα στο πάνω άκρο του νυχιού.
 • Πάρτε μαύρο βερνίκι και εφαρμόστε κουκκίδες σε δεδομένο σχήμα για να μοιάζει με panda.

33. Rainbow Design Nail Art:

Rainbow Design Nail Art

Ένα σχέδιο τέχνης νυχιών ουράνιου τόξου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Χρησιμοποιήστε εργαλεία διάστικσης για το πρόσωπο και τα σύννεφα. Χρησιμοποιήστε απογυμνωτές λάμψης για τα ουράνια τόξα. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει ως ακρυλική τέχνη νυχιών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μπλε και άσπρα χρώματα με χρώματα ουράνιου τόξου από οποιαδήποτε μάρκα.

 • Εφαρμόστε το μπλε φόντο σε όλα τα νύχια στην αρχή.
 • Για τα νύχια που επιθυμείτε, κάντε ένα σχέδιο σύννεφο με λευκό χρώμα.
 • Για τα άλλα δύο νύχια, εφαρμόστε χρώματα ουράνιου τόξου που σχεδιάζουν με γραμμές για να μοιάζουν με ουράνιο τόξο.
 • Χρησιμοποιήστε γκλίτερ χρώματα για τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για την εμφάνιση.

34. FreeHand Halloween Nail Arts:

FreeHand Halloween Nail Arts

Δοκιμάστε αυτά τα ελεύθερα νύχια αποκριών χρησιμοποιώντας εργαλεία με κουκκίδες και μια βούρτσα τέχνης νυχιών. Αυτό σε περίπτωση που το χρειάζεστε μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με σφράγιση νυχιών. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μαύρες, χρυσές, λευκές και ροζ αποχρώσεις.

 • Εφαρμόστε μαύρο φόντο στα πρώτα τέσσερα νύχια και ροζ φόντο στο μικρό νύχι.
 • Κάνετε όπως φαίνεται στα χρώματα της εικόνας για σχέδια και σχέδια.
 • Χρησιμοποιήστε μερικά μαύρα στρας για τον σταυρό.

35. Vintage Red Rose’s Free Hand Design:

Vintage Red Rose’s Free Hand Design

Αν αγαπάτε τα λουλούδια στο τέλος, αυτό το στυλ θα σας οδηγήσει σε έκκληση για μια παράσταση, ανεξάρτητα από το ντύσιμο που θα επιλέξετε. Είναι εξίσου κατάλληλο για κοντά νύχια και μακριά. Δοκιμάστε αυτό το DIY σχέδιο τέχνης νυχιών χρησιμοποιώντας μια απλή οδοντογλυφίδα και απαιτούμενα χρώματα.

 • Εφαρμόστε μαύρο χρώμα ως φόντο στην αρχή.
 • Αργότερα χρησιμοποιήστε λευκές πουά παντού.
 • Πάρτε κόκκινο χρώμα και οδοντογλυφίδα και λερώστε λίγο κόκκινο χρώμα στο νύχι, όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Χρησιμοποιήστε επίστρωση στο τέλος.

36. Σχέδια τέχνης Pink Kawaii Nail Art:

Pink Kawaii Nail Art Designs

Δοκιμάστε μια χαριτωμένη τέχνη Bling όπως αυτή, γρήγορα με πολλά Decos σε αστέρια και σχήματα καρδιάς και μερικά στρας. Χρησιμοποιήστε επίσης μερικές λάμψεις. Αυτό είναι κοριτσίστικο και δίνει μια καλή έφεση σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Και αυτό χρειάζεται κάποια ροζ και μαύρα σχέδια τέχνης νυχιών.

 • Εφαρμόστε πρώτα ένα ροζ παλτό με λάμψη σε όλα τα νύχια.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε στρας μαύρου χρώματος για να κάνετε αυτό το σχέδιο.
 • Χρησιμοποιήστε λευκά στρας πολύ ενδιάμεσα.

37. Ένα διαφορετικό στυλ Tribal Nail Art Styles:

Ένα διαφορετικό είδος Tribal Nail Art Styles

Τα καρφιά των φυλών είναι εύκολο να δημιουργηθούν με αργά και σταθερά χέρια. Θα χρειαστείτε το μαύρο σας striper και μερικά διαφορετικά χρώματα βερνίκια νυχιών. Θα χρειαστείτε επίσης μερικές οδοντογλυφίδες. Χρησιμοποιήστε το αμβλύ άκρο μιας οδοντογλυφίδας για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα και μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την οδοντογλυφίδα για άλλο χρώμα. Διαφορετικά, τα χρώματα θα μπερδευτούν. Δοκιμάστε αυτό!

 • Αυτό απαιτεί έντονα χρώματα βερνίκια νυχιών.
 • Σχεδιάστε τα μοτίβα, όπως φαίνεται στην εικόνα και χρησιμοποιήστε το μαύρο ως απογυμνωτή.
 • Ως εκ τούτου, είναι πρώτα σοφό να σχεδιάσετε το κύριο χρώμα ως στρώμα και να χρησιμοποιήσετε το μαύρο για να σχεδιάσετε μοτίβα στο τέλος. Εφαρμόστε top coat μετά το φινίρισμα.

38. Χαριτωμένα σχέδια νυχιών με λούτρινο αρκουδάκι:

Χαριτωμένα σχέδια νυχιών με κουκκίδες με αρκουδάκι

Μόνο ένα δάχτυλο διαθέτει το αρκουδάκι, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή εμφάνιση για να ολοκληρώσετε τη συμφωνία σαν επαγγελματίας. Δοκιμάστε ένα χαριτωμένο σχέδιο αρκουδάκι όπως αυτό χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σας.

 • Πάρτε πορτοκαλί και μπεζ χρώματα για αυτό το σχέδιο με λίγο μαύρο βερνίκι επίσης.
 • Για εναλλακτικά δάχτυλα εφαρμόστε αυτά τα χρώματα στα νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε πουά με άλλα χρώματα από αυτά που χρησιμοποιούνται στο παρασκήνιο.
 • Για το δαχτυλίδι, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο εφαρμόζοντας και φτιάχνοντας ένα πρόσωπο panda με πορτοκαλί και μαύρο χρώμα.

39. Leopard and Zebra Print Nail Art Designs:

Leopard and Zebra Print Nail Art Designs

Τα χρώματα των νυχιών εναλλάσσονται, οπότε μόλις πιάσετε το σχέδιο, η δεύτερη φορά είναι πιο εύκολη στη διαχείριση. Αυτό μειώνει σημαντικά τον συνολικό χρόνο για το μοντέλο. Και αυτή είναι μια υπέροχη καλλιτεχνική ιδέα που περιλαμβάνει και τα αποτυπώματα των ζώων σε ένα χαριτωμένο μοτίβο. Δοκιμάστε αυτή τη λευκή τέχνη νυχιών με έντονα χρώματα.

 • Εφαρμόστε πορτοκαλί και λευκά χρώματα σε εναλλακτικά νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε μαύρο με πορτοκαλί για να σχεδιάσετε δημιουργικά κλαδιά δέντρων.
 • Για λευκό, χρησιμοποιήστε μαύρο βερνίκι και πορτοκαλί ροζ για να σχεδιάσετε στα πλάγια ως τελείες και πουά σχέδια.

40. Αγκαλιές & Kisses (xoxo) Style Nail Arts:

Αγκαλιές & amp; Kisses (xoxo) Style Nail Arts

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί και θα χρειαστείτε τα εργαλεία σας για το μοτίβο των χειλιών και το μαύρο στριπτιζέ για το σχέδιο “XOXO”. Αν ήσασταν πάντα οπαδός της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής “Gossip Girl”, θα γνωρίζετε ότι το XOXO είναι ό, τι μπορείτε να επιθυμήσετε, τελικά, ε; Αυτό απαιτεί απλώς βερνίκι ροζ και λευκού χρώματος.

 • Εφαρμόστε ροζ βερνίκι σε όλα τα νύχια.
 • Εφαρμόστε λευκό χρώμα στα νύχια.
 • Με ροζ χρώμα, σχεδιάστε όπως φαίνεται στην εικόνα και γράψτε XOXO.
 • Αυτό είναι εύκολο και δροσερό να γίνει σε χρόνο και κόπο.

41. A Palm Tree Nails Art:

Art Palm Tree Nails Art

Η τέχνη νυχιών φοίνικα είναι κλασική τέχνη νυχιών. Είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσετε. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο στριπτιζέ για τους φοίνικες και λίγο σφουγγάρι για το φόντο σε διαφορετικά χρώματα. Αν λοιπόν θα πας σε παραλία για διακοπές, τότε δοκίμασε να ασχοληθείς με αυτή την τέχνη νυχιών για να πας με τα σορτς και τα μπικίνι σου με έντονα χρώματα..

 • Αυτό το χρώμα έτοιμο για παραλία απαιτεί έντονα κίτρινα, μπλε, πορτοκαλί και μαύρα χρώματα.
 • Όπως φαίνεται στην εικόνα, εφαρμόστε μπλε και κιτρινωπό-πορτοκαλί αποχρώσεις σε ombre τύπου στα νύχια.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για να σχεδιάσετε μοτίβα δέντρων και πουλιών.
 • Αυτό είναι εύκολο και φαίνεται επίσης δημιουργικό. Εφαρμόστε κορυφαία στρώση μετά το στέγνωμα.

[ Διαβάστε περισσότερα: Σχέδια τέχνης Palm Tree Nail Art]

42. Cute Cat Paw Print Nail Art Design:

Cat Paw Print Nail Art Design

Για όλους εκείνους που αγαπούν τις γάτες, αυτή η τέχνη νυχιών είναι για αυτούς να δοκιμάσουν. Αυτή είναι μια εύκολη τέχνη νυχιών στο σπίτι και εύκολη τέχνη νυχιών για παιδιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λευκό, μπλε και μοβ χρώματα.

 • Εφαρμόστε μοβ σε όλα τα νύχια και χρησιμοποιήστε λευκό στις γωνίες των εναλλακτικών νυχιών για να σχεδιάσετε μια γάτα.
 • Κάντε τα πόδια χρησιμοποιώντας εργαλεία με κουκκίδες και επίσης το striper για το πρόσωπο της γάτας.
 • Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μερικά τόξα ή στρας για τα τόξα στα αυτιά της γάτας.

43. BlackBoard Nail Art Designs:

Σχέδια τέχνης BlackBoard Nail Art

Αυτή είναι μια πλήρης περίεργη τέχνη νυχιών και λίγο αφηρημένη επίσης. Έχει ένα μήλο, κάποιο αριθμό, μερικά μαθηματικά σύμβολα και γράμματα. Θα το δοκιμάσετε; Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε κάποιο διάφανο ματ φινίρισμα, όπως στην εικόνα, για να δώσετε ένα ματ αποτέλεσμα στο μαύρο βερνίκι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο ματ βερνίκι. Αυτό μπορεί να είναι μια τέχνη νυχιών εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με την τέχνη νυχιών με μαυροπίνακα στο σχολείο.

 • Χρησιμοποιήστε πρώτα μαύρο ματ βερνίκι νυχιών ως φόντο για εναλλακτικά νύχια και κάντε λευκό για ένα άλλο νύχι.
 • Χρησιμοποιήστε άλλα ματ βερνίκια και σχεδιάστε, όπως φαίνεται στις εικόνες, τα σχήματα και τα γράμματα.
 • Για άλλα δάχτυλα, πάρτε κόκκινο και γκρι βερνίκι για να σχεδιάσετε γρήγορα το δαχτυλίδι όπως φαίνεται εδώ.
 • Το μεσαίο δάχτυλο μπορεί να γίνει κάνοντας ρίγες με μπλε χρώμα και χρησιμοποιώντας μαύρο για να σχεδιάσετε ένα γράμμα για την εμφάνιση.

44. Dotted Cat Face Nailart Design in Yellow:

Διακοσμημένη σχεδίαση προσώπου γάτας Nailart σε κίτρινο χρώμα

Οι γάτες είναι οι αγαπημένες πολλών. Μερικοί από εσάς πρέπει επίσης να έχετε μερικούς χνουδωτούς φίλους. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε ένα χαριτωμένο σχέδιο προσώπου γάτας σε κίτρινο χρώμα όπως αυτό; Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σας για αυτό το σχέδιο.

 • Κάνε κίτρινο φόντο στην αρχή. Και χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για τελείες.
 • Χρησιμοποιήστε μια μαύρη ταινία για τα μουστάκια.
 • Σφραγίστε το σχέδιό σας που δημιουργήθηκε με ένα διαφανές παλτό.

45. Despicable Me Nail Designs:

Despicable Me Nail Designs:

Το στόπερ της παράστασης είναι το μοβ κακό τσιράκι που μοιάζει με το πώς βλέπουμε τη ζωή σχεδόν τα μισά χρόνια μας- τόσο σχετικό, σωστά; Δοκιμάστε μια απαίσια τέχνη νυχιών όπως αυτή, χρησιμοποιώντας τα πινέλα και τα εργαλεία σας.

 • Δοκιμάστε με έντονο κίτρινο βερνίκι σε όλα τα χρώματα εκτός από το δαχτυλίδι.
 • Για το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο, διάγραμμα κυριαρχίας με τη βοήθεια μαύρων, λευκών και μπλε χρωμάτων.
 • Χρησιμοποιήστε την καλλιτεχνική αίσθηση και σχεδιάστε τσιράκια, όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Για το δακτυλικό δάχτυλο, χρησιμοποιήστε μοβ φόντο και άλλα χρώματα όπως το ασπρόμαυρο για να σχεδιάσετε ένα άλλο πρόσωπο μινιόν.

46. ​​Beautiful Smiley Nail Art Design:

Όμορφη σχεδίαση τέχνης νυχιών Smiley

Μπορεί να μην έχετε νόημα από αυτήν την τέχνη νυχιών, αλλά σίγουρα φαίνεται υπέροχο. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σας για να δημιουργήσετε αυτήν την τέχνη νυχιών. Τα emoticons φαίνονται σωστά φτιαγμένα, αν και το ροζ μπορεί να μην ευνοεί κάθε χρώμα δέρματος, οπότε πάρτε το ρίσκο και δείτε πώς θα πάει στο τέλος. Θα το δοκιμάσετε;?

 • Χρησιμοποιήστε ροζ φόντο για γυάλισμα και χρησιμοποιήστε κίτρινα χρώματα για να δημιουργήσετε μεγάλες κουκίδες.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε καφέ και λευκά χρώματα για να σχεδιάσετε χαμογελαστά πρόσωπα και μάτια.
 • Αυτό είναι φρέσκο ​​και funky χρώμα. Τελειώστε το με επίστρωση.

47. Τέχνη νυχιών πυροτεχνημάτων για κορίτσια:

Πυροτεχνήματα Τέχνη νυχιών για κορίτσια

Αυτή είναι μια πολύ κομψή τέχνη νυχιών. Το boom and bam nail art που απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο σπάζουν τα κράκερ μπορεί να είναι μια τέχνη νυχιών για το επερχόμενο Diwali. Θα το δοκιμάσετε; Το μόνο που χρειάζεστε είναι έντονα κίτρινα και λευκά/μαύρα χρώματα με καλή υφή από μεγάλες μάρκες για να μείνετε για πολύ.

 • Χρησιμοποιήστε κίτρινο και λευκό και στα δύο άκρα διαγώνια για τα νύχια.
 • Καλύτερη χρήση μαύρου χρώματος για να διαγράψετε τη διαφορά.
 • Χρησιμοποιήστε λευκό για να κάνετε πουά και μαύρο για να κάνετε funky μοτίβα.

48. Vintage Style Party Nail Arts in Red:

Vintage Style Party Nail Arts σε κόκκινο χρώμα

Δοκιμάστε vintage καρφιά με πάρτι με δύο χρώματα και ταινίες με ρίγες. Αυτά είναι δροσερά και κομψά για όσους αγαπούν να κάνουν απλή τέχνη. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε σχέδια τέχνης νυχιών βήμα βήμα στο σπίτι χωρίς εργαλεία, είστε εδώ.

 • Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά είτε μαύρο είτε χρυσό ως βάση. Αφήστε το να στεγνώσει.
 • Βάλτε ταινίες με ρίγες με τη σειρά που θέλετε και πιέστε ελαφρά.
 • Χρησιμοποιήστε το αντίθετο χρώμα πάνω του. Ξεκολλήστε προσεκτικά τις ταινίες και σφραγίστε το σχέδιο με διαφανές βερνίκι.

49. Σχέδια νυχιών Candy Cane Toe:

Σχέδια νυχιών Candy Cane Toe

Αυτά τα νύχια ταιριάζουν καλύτερα στα πόδια γιατί τα νύχια των ποδιών είναι πιο φαρδιά. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια τέχνης των νυχιών. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ίδιο σχέδιο και για τα χέρια σας. Θα χρειαστείτε ένα πινέλο τέχνης νυχιών και δεξιότητες σταθερής ελεύθερης ζωγραφικής για αυτό. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι το λευκό και ροζ χρώμα με λάμψεις

 • Χρησιμοποιήστε πρώτα ένα λευκό φόντο.
 • Πάρτε ροζ χρώμα και σχεδιάστε όπως φαίνεται εδώ τα σπειροειδή μοτίβα με λάμψη και χρησιμοποιήστε ένα φινίρισμα.

50. Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών με καπέλο Άγιου Βασίλη:

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών καπέλου Άγιου Βασίλη

Μια τέχνη νυχιών με καπέλο Άγιου Βασίλη μπορεί να είναι χαριτωμένη στον αθλητισμό για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αυτή η τέχνη είναι επίσης εύκολο να δημιουργηθεί και λίγες δοκιμές μπορούν να σας κάνουν να σχεδιάσετε αυτά τα τέλεια μικρά καπάκια στα νύχια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λευκό, μαύρο και κόκκινο βερνίκι νυχιών.

 • Χρησιμοποιήστε το μαύρο λουρί και το κόκκινο βερνίκι σας μαζί με το λευκό βερνίκι για να δημιουργήσετε αυτά τα καπάκια.
 • Και χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο κουκκίδας για το κεφάλι του καπακιού.
 • Χρησιμοποιήστε μια βελόνα για να φτιάξετε το χνουδωτό κεφάλι. Θα το δοκιμάσετε;?

51. Εύκολα σχέδια τέχνης ελεύθερου νυχιού για αρχάριους:

Εύκολα σχέδια τέχνης ελεύθερου νυχιού για αρχάριους

Αυτό είναι αρκετά funky. Δοκιμάστε το με κανονικές μπογιές και λίγο ελεύθερο σχέδιο. Αυτό είναι εύκολο να γίνει, αλλά θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά. Εάν έχετε προβλήματα, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε σε ένα κομμάτι χαρτί και μετά από εξάσκηση, μπορείτε να το κάνετε στα νύχια.

 • Πάρτε λευκό και μοβ χρώμα και σχεδιάστε το μισό με κάθε χρώμα στα νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε πορτοκαλί για να σχεδιάσετε μια λωρίδα μεταξύ των δύο και μαύρο χρώμα για να κάνετε κουκκίδες σε λευκό χρώμα.
 • Αυτό είναι κομψό και εύκολο να γίνει, επίσης.

52. Σχέδια νυχιών αποκριών για αρχάριους:

Σχέδια νυχιών αποκριών για αρχάριους

Μπορεί να φορεθεί για Halloweens. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα, πολύ εύκολο να γίνει. Μπορείτε να το φορέσετε με σκούρα ρούχα. Αυτό το εύκολο στη δουλειά είναι κατάλληλο για πολλούς αρχάριους. Μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με τους φίλους σας φορώντας το.

 • Κάντε μαύρο χρώμα σε όλα τα νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε λευκή μπογιά για να κάνετε κουκκίδες κοντά στα νύχια για να κάνετε τα μάτια σχήμα.
 • Και χρησιμοποιήστε ξανά μαύρο χρώμα για να φτιάξετε βολβούς ματιών.
 • Αυτό είναι εύκολο και δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.
 • Χρησιμοποιήστε ένα διαφανές παλτό στο τέλος για να τελειώσετε.

53. Καλοκαιρινά σχέδια για νύχια:

Καλοκαιρινά σχέδια για νύχια

Αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μοναδικά υλικά για να το κάνετε αυτό. Και αυτό μπορεί να φορεθεί με σχεδόν οποιαδήποτε μορφή ρούχων και δεν θα χρειαστεί να το φορέσετε μόνο με κάποιο συγκεκριμένο ντύσιμο.

 • Χρησιμοποιήστε μαύρη μπογιά σε όλα τα νύχια και για το δαχτυλίδι, χρησιμοποιήστε μπεζ κρέμα χρώματος με μαύρο περίγραμμα.
 • Το μαύρο χρώμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σφραγίδα μοτίβου στο δαχτυλίδι για λίγο άγγιγμα.
 • Χρησιμοποιήστε μια πέτρα για να μείνετε ανάμεσα για το βλέμμα.

54. Απλό ροζ σχέδιο νυχιών για αρχάριους:

Απλό ροζ σχέδιο νυχιών για αρχάριους

Το χρώμα των νυχιών είναι πραγματικά απλό, κάτι που το κάνει επίσης αριστοκρατικό. Έτσι, για να αναδείξετε το καλύτερο από αυτό το look, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή απόχρωση πριν ξεκινήσετε και μην ξεχάσετε αυτό το παλτό. Εάν είστε ντυμένοι ως κάτι για ένα πάρτι κοστουμιών, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Φορέστε μερικά αξεσουάρ με αυτό για να κάνετε αυτό το ομοιόμορφο ντους.

 • Εφαρμόστε το χρώμα της επιλογής σας σε όλα τα δάχτυλα εκτός από το δακτύλιο.
 • Μπορείτε να κάνετε το μοτίβο που σας αρέσει στο δαχτυλίδι όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Και μπορείτε να αναμίξετε τρεις αποχρώσεις της επιλογής σας και να κάνετε σχέδια.

55. Bugs Nail Art με σκούρο φόντο:

Bugs Nail Art με σκούρο φόντο

Αυτό μπορεί να γίνει με σκούρα χρώματα και σκούρα χρώματα. Μπορείτε να το κάνετε τρομακτικό και επίσης funky, ανάλογα με την επιλογή σας. Όπως φαίνεται, μπορείτε να πάρετε πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο χρώματα.

 • Κάντε πρώτα πορτοκαλί χρώμα σε όλα τα νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε μαύρο για να κάνετε κουκκίδες και με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας, σχεδιάστε ένα μοτίβο αράχνης επεκτείνοντας τις άκρες και χρησιμοποιήστε λευκές πουά σε όλο.

56. Τελευταία σχέδια νυχιών αράχνης για εφήβους:

Τελευταία σχέδια νυχιών αράχνης για εφήβους

Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας υλικά και επίσης μπορείτε να το κάνετε με ελεύθερο χέρι. Όπως εδώ είναι αρκετά λαμπερό αν και γίνεται γρήγορα, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε ακόμη και αν είστε αρχάριος.

 • Πρώτον, μπορείτε να φτιάξετε λευκό φόντο σε όλα τα νύχια.
 • Πάρτε μαύρο χρώμα με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας και σχεδιάστε μοτίβα αράχνης.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και να αφήσετε έξω το δαχτυλίδι για άλλα χρώματα ή λάμψεις.

57. Funky Colored Hand Nails Designs:

Funky χρωματιστά σχέδια νυχιών χεριών

Αυτό μπορεί να είναι αστείο. Εάν έχετε χρόνο, τότε πρέπει να βγάλετε τα πινέλα σας και μερικά χρώματα και να αρχίσετε να το κάνετε μόνοι σας. Και αυτό μπορεί να είναι καλό για πάρτι και επίσης για οποιαδήποτε άλλη βραδινή έξοδο κοριτσιών. Αν τολμάς, τότε μπορείς να το αθλήσεις για κολέγιο για εκείνες τις φορές που φοράς κάτι funky.

 • Πάρτε πορτοκαλί και μαύρα χρώματα και βάψτε τα νύχια με το μισό το καθένα όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Πάρτε λευκή μπογιά και κάντε κουκκίδες στο μαύρο φίλτρο.
 • Ομοίως, για το δαχτυλίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο χρώμα για να φτιάξετε επίσης ένα funky μοτίβο.

58. Τελευταίες απλές ιδέες τέχνης νυχιών:

Τελευταίες απλές ιδέες τέχνης νυχιών

Αυτό είναι ένα πολύ κοριτσίστικο πράγμα που κάνουν τα κορίτσια. Και αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε αρκετά γρήγορα. Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα που τα πωλούν ειδικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε μια παλέτα και να βάλετε λίγο χρώμα της επιλογής σας και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία για να τα δημιουργήσετε.

 • Χρησιμοποιήστε μπλε χρώμα για να χρησιμοποιήσετε όλα τα εναλλακτικά νύχια.
 • Άλλα νύχια όπως ο δείκτης και ο δακτύλιος μπορούν να βαφτούν με μαύρο χρώμα.
 • Πάρτε λευκό βερνίκι και κάντε κουκκίδες σε μαύρα χρώματα.

59. Πολύχρωμα πουά σχέδια νυχιών:

Πολύχρωμα πουά σχέδια νυχιών

Μπορείτε να το κάνετε ξανά με τα εργαλεία που αναφέρονται στην παραπάνω εικόνα. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά κοριτσίστικο και μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι. Και αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ρούχα πουά και λουλουδάτες φούστες. Αυτό απαιτεί μαύρο και μερικά φωτεινά χρώματα της επιλογής σας.

 • Χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για να σχεδιάσετε όλα τα νύχια ως φόντο.
 • Φτιάξτε κουκκίδες στα νύχια με έντονα χρώματα της επιλογής σας.

60. Simple Polka Dot Nail Art Design for Women’s:

Simple Polka Dot Nail Art Design for Women

Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και με το αμβλύ άκρο μιας οδοντογλυφίδας. Εάν θέλετε ένα εύκολο πράγμα που φαίνεται επίσης καλό, θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο. Και αυτό ταιριάζει επίσης στα περισσότερα είδη ρούχων. Μπορείτε να το φορέσετε με όλες σχεδόν τις μορφές φορεμάτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πορτοκαλί και μπλε χρώματα.

 • Χρησιμοποιήστε βερνίκι πορτοκαλιού για εφαρμογή σε όλα τα νύχια.
 • Πάρτε μπλε βερνίκι και κάντε κουκκίδες κάτω από την κάτω πλευρά των νυχιών, όπως φαίνεται στο μοτίβο.
 • Αυτή η τέχνη φαίνεται επίσης οργανωμένη.

61. Nail Art Simple Design Dots:

Nail Art Simple Design Dots

Οι εκτυπώσεις λουλουδιών γίνονται αρκετά γρήγορα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάσετε κάτι τέτοιο με τα πινέλα και τον εξοπλισμό σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κόκκινα και άσπρα χρώματα. Αυτή η τέχνη έχει μια κοριτσίστικη εμφάνιση και είναι επίσης απλή.

 • Εφαρμόστε εναλλακτικά λευκά και κόκκινα χρώματα.
 • Ομοίως, χρησιμοποιήστε τα χρώματα για να εφαρμόσετε τελείες στα νύχια εναλλακτικά.
 • Αυτή η τέχνη είναι εύκολο να γίνει και συγκαταλέγεται στα απλά σχέδια τέχνης νυχιών.

62. Μαύρο και άσπρο Nails Art Design:

Μαύρο και άσπρο σχέδιο νυχιών

Οι αστείες εκτυπώσεις είναι αρκετά συχνές. Αυτοί οι τύποι εκτυπώσεων μπορεί να είναι κατάλληλοι για κορίτσια που θέλουν να ντυθούν με κοριτσίστικες στολές. Αυτά είναι επίσης καλά αν θέλετε να φορέσετε κάτι που έχει βαριά ζάρι ή έχει αστραφτερά έργα.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι λευκό και μαύρο βερνίκι.
 • Εφαρμόστε λευκό βερνίκι σε όλα τα νύχια και χρησιμοποιήστε μαύρο βερνίκι για να κάνετε τελείες.
 • Για δαχτυλίδι ή δείκτη, μπορείτε να γίνετε λίγο funky και να κάνετε σχέδιο σε σχήμα γάτας με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων.

63. Πανέμορφη τέχνη νυχιών για γάμους:

Πανέμορφη τέχνη νυχιών για γάμους

Αυτό είναι ένα πολύ λαμπερό σχέδιο. Αν και αυτό γίνεται πολύ εύκολα και μπορείτε να το δοκιμάσετε στο σπίτι, ακόμα και τότε μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις, όπως πάρτι και κολέγιο.

 • Χρειάζεστε επίσης μπλε, ροζ και πράσινο βερνίκι με λευκό χρώμα.
 • Εφαρμόστε όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα εναλλακτικά χρώματα και κάντε σχέδια με λευκά/μπλε βερνίκια.
 • Κάντε λουλούδι στο καρφί του δείκτη με τη βοήθεια ροζ και πράσινου βερνικιού.

64. New Trendy Nail Art Design:

Νέο μοντέρνο σχέδιο νυχιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ελεύθερο ζωγραφικό για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αυτοκόλλητα για να τα κάνετε ακόμη πιο επαγγελματικά. Αυτά μπορούν να φορεθούν για κανονική φθορά αλλά και για πάρτι. Μπορείτε να τα φορέσετε με μια πουά και ένα εμπριμέ ρούχο. Αυτό φαίνεται αρκετά κοριτσίστικο. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε με κάποια άλλα υλικά όπως κεραμικά λουλούδια.

 • Πάρτε μπλε, μαύρο και άσπρο βερνίκια νυχιών.
 • Εφαρμόστε τυρκουάζ μπλε βερνίκι σε όλα τα νύχια, εκτός από το μεσαίο και τον αντίχειρα.
 • Και εφαρμόστε λευκό βερνίκι σε αυτά τα νύχια.
 • Φτιάξτε κουκκίδες με μαύρα και μπλε χρώματα σε αυτά τα δάχτυλα του δείκτη και του αντίχειρα.

65. Τελευταία τέχνη νυχιών με Χαλκομανίες:

Τελευταία τέχνη νυχιών χρησιμοποιώντας χαλκομανίες

Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητα και να τα χρησιμοποιήσετε. Αυτά μεταφέρονται εύκολα με απλό νερό και μπορείτε να το φοράτε για τακτική χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λευκό και μερικά βερνίκια νυχιών με έντονο χρώμα.

 • Εφαρμόστε λευκό βερνίκι νυχιών σε όλα τα νύχια.
 • Πάρτε φωτεινά χρώματα της επιλογής σας και εφαρμόστε κουκκίδες στο πάνω μέρος των δακτύλων, όπως φαίνεται στην εικόνα, κάνοντάς το να μοιάζει με μοτίβο.

66. Σχέδιο ματ νυχιών για πάρτι:

Ματ Σχεδιασμός νυχιών για πάρτι

Αυτά μπορούν να αγοραστούν εύκολα αν ξοδέψετε μερικά δολάρια. Αυτές οι πέτρες είναι αρκετά δαπανηρές, ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα. Αν θέλετε κάτι για ένα πάρτι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο για να πάρετε τη σωστή εμφάνιση.

 • Πάρτε ασπρόμαυρο βερνίκι και εφαρμόστε μια βάση στα δάχτυλα όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Για να πάρετε λάμψεις και πέτρες και να διακοσμήσετε δύο καρφιά, όπως φαίνεται στις εικόνες με πέτρες.
 • Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει και δεν απαιτεί καμία προσπάθεια.

67. Όμορφα σχέδια τέχνης νυχιών:

Όμορφα σχέδια τέχνης νυχιών

Αυτό το υλικό είναι συχνά διαθέσιμο σε καταστήματα ειδών χειροτεχνίας και μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε. Αυτή η τέχνη είναι αρκετά κατάλληλη για πάρτι. Μπορείτε να τα φορέσετε στο κολέγιο και στη δουλειά. Απαιτείτε μπλε (σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις) και λάμπει για αυτό το βερνίκι.

 • Εφαρμόστε δύο μπλε αποχρώσεις, όπως φαίνεται στις εικόνες εναλλακτικά.
 • Και εφαρμόστε σκούρο μπλε βερνίκι ως μορφή οριζόντιων λωρίδων στο κύριο νύχι. Κάντε το και για το τελευταίο.
 • Χρησιμοποιήστε λάμψεις στο τέλος, αλλά ένα καρφί στα δάχτυλα των ποδιών και κρατάτε πέτρες παντού για το βλέμμα.

68. Σχέδια νυχιών για νυχτερινά πάρτι:

Σχέδια νυχιών για νυχτερινά πάρτι

Εάν κάνετε ένα κοριτσίστικο νυχτερινό πάρτι, μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Θα μπορείτε να αθληθείτε εύκολα. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε με ρούχα με πούλιες.

 • Πάρτε λευκά και μαύρα χρώματα νυχιών και εφαρμόστε τα εναλλακτικά.
 • Για να πάρετε στρας και να τα σχεδιάσετε στην κορυφή και κάτω από τα νύχια, όπως φαίνεται στην εικόνα.

69. Παραδοσιακά σχέδια τέχνης νυχιών με πέτρες:

Παραδοσιακά σχέδια τέχνης νυχιών με πέτρες

Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Μπορείτε να ακολουθήσετε την απλή διαδικασία του σφουγγαριού ή του σφουγγαριού μακιγιάζ και στη συνέχεια να το κάνετε αυτό. Χρησιμοποιήστε μια διαφανή βάση για να τα προστατέψετε και ένα επάνω στρώμα για να το σφραγίσετε. Μπορείτε να συνδυάσετε χρώματα όπως αυτό που σας αρέσει και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι ή μια μύτη από τσόχα για να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό είναι αρκετά μοντέρνο και μπορείτε εύκολα να το φορέσετε με τους φίλους σας. Θα πρέπει να μπορείτε να το αθληθείτε με μεγάλη ευκολία.

 • Πάρτε κόκκινο χρώμα και εφαρμόστε το στα νύχια εκτός από τον αντίχειρα και το δάχτυλο.
 • Για αυτά τα δάχτυλα, εφαρμόστε μια ανοιχτή ροζ απόχρωση που είναι σχεδόν διαφανής.
 • Εφαρμόστε στρας σε αυτά τα δάχτυλα για την εμφάνιση.

70. Χαριτωμένο σχέδιο νυχιών:

Χαριτωμένο σχέδιο νυχιών

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη αίγλη όταν φοράτε κάτι τέτοιο. Αυτή η τέχνη είναι μοντέρνα και θα ταιριάζει στα περισσότερα κορίτσια. Μπορείτε να το φορέσετε με σχεδόν όλους τους τύπους λουλουδιών.

 • Εφαρμόστε γκρι βερνίκι νυχιών σε όλα τα νύχια.
 • Για το δαχτυλίδι, πάρτε πέτρες και διακοσμήστε τις όπως φαίνεται στην εικόνα για την εμφάνιση.

71. Μοναδικός σχεδιασμός τέχνης νυχιών:

Μοναδικός σχεδιασμός τέχνης νυχιών

Μπορείτε να αθλήσετε αυτό το βλέμμα ακόμη και στους πιο δύσκολους τύπους νυχιών, χωρίς να κάνετε όλη τη διάταξη να μοιάζει με χάος. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει εύκολα με επιλεγμένα χρώματα. Μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι που συνδυάζονται με φούστες σε πολλές αποχρώσεις.

 • Πάρτε ροζ και μαύρο βερνίκι για αυτό το σχέδιο τέχνης νυχιών.
 • Εφαρμόστε μαύρο βερνίκι νυχιών στο μικρό, μεσαίο και δείκτη.
 • Για τον αντίχειρα και το δάχτυλο, εφαρμόστε ροζ βερνίκι (πιο ανοιχτή απόχρωση).
 • Πάρτε μπλε βερνίκι και μια οδοντογλυφίδα για να σχεδιάσετε το σχέδιο σε αυτά τα δύο δάχτυλα όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Να πάρεις μαύρες πέτρες για να τις διακοσμήσεις και αυτές.

72. Design Wear Nail Art Design:

Party Wear Nail Art Design

Εάν έχετε καλά σχέδια, τότε το να κάνετε κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς αυτά είναι αρκετά εύκολο να γίνουν. Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα για πάρτι. Η Ημέρα των Ευχαριστιών μπορεί να γιορτάσει με αυτήν την τέχνη νυχιών.

 • Αυτό απαιτεί διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, του μαύρου και των αστραφτερών.
 • Όπως φαίνεται στην εικόνα, εφαρμόστε βαφή εναλλακτικά με μαύρες και καφέ αποχρώσεις.
 • Εφαρμόστε επίσης λάμψη για την εμφάνιση και διακοσμήστε τα με πέτρες.

73. Εύκολα σχέδια βαφής νυχιών για αρχάριους:

Εύκολα σχέδια βαφής νυχιών για αρχάριους

Αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα και φαίνεται αρκετά κοριτσίστικο. Και αυτό θα ταιριάζει με σχεδόν κάθε καλοκαιρινή στολή. Μπορείτε να σχεδιάσετε μερικά φύλλα στο πλάι χρησιμοποιώντας τα πινέλα σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο παλτό για να το σφραγίσετε και αλλιώς μπορεί να γίνει ακατάστατο. Πάρτε λευκά και κίτρινα χρώματα εδώ

 • Απλώστε λευκό βερνίκι νυχιών παντού.
 • Χρησιμοποιήστε κίτρινο χρώμα για να κάνετε φωτεινά σχήματα στις γωνίες, όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Πάρτε μια οδοντογλυφίδα όπως απαιτείται για να σχεδιάσετε το μοτίβο παραπάνω.

74. Ευχαριστιών φθινοπωρινή τέχνη νυχιών:

Ευχαριστιών φθινοπωρινή τέχνη νυχιών

Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Και αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό με κανονικά χρώματα και χρώματα. Εάν έχετε μια λεπτή μυτερή βούρτσα, τότε δεν θα είναι πρόβλημα να το κάνετε αυτό.

 • Εφαρμόστε λευκό βερνίκι σε όλα τα νύχια.
 • Πάρτε καφέ, κίτρινο και κόκκινο χρώμα και σχεδιάστε σε σχήμα πέταλα όπως φαίνεται στη γωνία των νυχιών.
 • Για το δαχτυλίδι, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να σχεδιάσετε επίσης ένα πουλί.
 • Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να κάνετε λεπτές άκρες των σχημάτων.

75. Διαφορετικά σχέδια νυχιών:

Διαφορετικά σχέδια νυχιών

Αυτό το σχέδιο είναι εύκολο να το κάνετε, και μπορείτε να το φορέσετε για μια μέρα έξω για ψώνια με τους φίλους σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένα χρώματα και χρώματα από το κιτ σχεδίασης και, στη συνέχεια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Εάν ανησυχείτε ότι δεν έχετε καλά χέρια σχεδίασης και μπορεί να μην μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε μπορείτε να το εξασκήσετε σε χαρτί και στη συνέχεια να το κάνετε στα νύχια σας.

 • Αυτός ο κομψός σχεδιασμός τέχνης νυχιών μπορεί να γίνει με καφέ και σκούρο πορτοκαλί χρώμα.
 • Εφαρμόστε βερνίκι νυχιών σε καφέ χρώμα παντού και στις άκρες, εφαρμόστε ένα σκούρο πορτοκαλί χρώμα.

76. Χοντρά κόκκινα σχέδια νυχιών με κοσμηματοπωλεία:

Σχέδια κόκκινων νυχιών με κοσμηματοπωλεία

Τα μαργαριτάρια μπορούν εύκολα να αγοραστούν από καταστήματα χειροτεχνίας. Θα σας κοστίσει πολύ λίγο, και αυτά είναι αρκετά φθηνά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με μια ειδική κόλλα που μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε από μοναδικά καταστήματα προμηθειών και που δεν βλάπτει το σμάλτο. Εάν νομίζετε ότι έχετε εύθραυστα νύχια, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ στρώμα βάσης πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελεύθερο ζωγραφικό σε αυτά. Αυτά γίνονται πολύ εύκολα και εύκολα στον αθλητισμό. Μπορείτε επίσης να φορέσετε μερικές μεταλλικές αλυσίδες με αυτές. Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα που τα πωλούν ειδικά.

 • Απλώς εφαρμόστε ένα κόκκινο χρώμα σε όλα τα νύχια.
 • Για το δαχτυλίδι, διακοσμήστε το με πέτρες.

77. Black Nail Art Designs with Pearls:

Μαύρα σχέδια τέχνης νυχιών με μαργαριτάρια

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οποιαδήποτε μορφή ρούχων. Και αυτό είναι εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε για κανονική εργασία εάν διατηρήσετε το βασικό χρώμα ελαφρώς ουδέτερο. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεντρικά μαργαριταρένιες χάντρες και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα πανωφόρι για να δημιουργήσετε σχέδια. Αυτά είναι αρκετά επιδεικτικά αν θέλετε να τα φορέσετε για το κολέγιο σας.

 • Αυτός ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος με τον τελευταίο σχεδιασμό.
 • Εφαρμόστε μαύρο χρώμα παντού και κολλήστε λευκές πέτρες για το δαχτυλίδι.

78. Light Pink Nail Art με στρας:

Light Pink Nail art με πέτρες του Ρήνου

Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο επιλεγμένο χρώμα της επιλογής σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ στρώμα κορυφαίας στρώσης ή να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο στρώμα και, στη συνέχεια, περιμένετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα άλλο για να σφραγίσετε αυτά τα πράγματα ώστε να μην πέσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά deco μαζί με αυτό για να του δώσετε περισσότερο glam. Μπορείτε να φορέσετε τα στρας με αυτό για να του δώσετε μια πιο κομψή εμφάνιση.

 • Χρησιμοποιήστε ροζ απόχρωση παντού στα νύχια και πάρτε λευκές πέτρες για το look εδώ.

79. Zoya Nail art with Pearls:

Zoya Nail art with Pearls

Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα και αν είστε αρχάριος. Στη συνέχεια, μπορείτε να το φορέσετε για το κολέγιο, καθώς μπορείτε να το δοκιμάσετε με τους φίλους σας για φορές που έχετε ένα κοριτσίστικο νυχτερινό πάρτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά αυτοκόλλητα με αυτά. Αυτά μπορούν να φορεθούν με τα βαριά κοστούμια σας και επίσης με σάρι από σιφόν.

 • Εφαρμόστε μοβ βερνίκι νυχιών με λάμψεις παντού.
 • Στη συνέχεια, εφαρμόστε λευκές πέτρες στα νύχια στα άκρα των γωνιών.
 • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αλυσίδες και μικρά στρας σε αυτά.

80. Σχέδια νυχιών Glitter για οικογενειακές λειτουργίες:

Σχέδια Glitter για Οικογενειακές λειτουργίες

Σε ποιον δεν αρέσουν οι λάμψεις; Σχεδόν σε κάθε κορίτσι αρέσει κάποιο λαμπερό εφέ. Μπορείτε να το φορέσετε και για το κολέγιο όπου μπορείτε να το συνδυάσετε με τα φορέματα του πάρτι σας που έχουν επάνω τους πούλιες. Εάν θέλετε, τότε μπορείτε να το φορέσετε για οικογενειακές λειτουργίες. Θα πρέπει να αγοράσετε μερικές χαλαρές λάμψεις για αυτό και, στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε μια επίστρωση και να τις ξεσκονίσετε για να δημιουργήσετε κάτι σαν αυτό.

 • Αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί λαμπερό διαφανές βερνίκι νυχιών και μερικές πέτρες.
 • Πάρτε και διακοσμητικές πέτρες στο δαχτυλίδι.

81. Φοβερό σχέδιο άγκυρας νυχιών παραλίας:

Υπέροχο χρώμα για τα νύχια

Αυτό μπορεί να είναι θέμα πάρτι. Αν θέλετε κάτι για μια παράσταση ή θέλετε να αθληθείτε με κάτι που νομίζετε ότι μπορεί να είναι καλό για εκείνες τις φορές που φοράτε ένα ρούχο με πούλιες, τότε θα πρέπει να το φορέσετε. Και αυτό έχει ρυθμιστεί σωστά και μπορεί να είναι χρήσιμο.

 • Εφαρμόστε ροζ βερνίκι νυχιών σε όλα τα δάχτυλα εκτός από το μικρό και το μεσαίο δάχτυλο.
 • Χρησιμοποιήστε λευκό βερνίκι νυχιών για να κάνετε σχέδια στο δαχτυλίδι και το δείκτη.
 • Και χρησιμοποιήστε λάμψεις για τον αντίχειρα στις άκρες.
 • Ομοίως, χρησιμοποιήστε την ίδια λάμψη για το μικρό δάχτυλο.
 • Χρησιμοποιήστε πέτρες για δείκτη εδώ για να προσθέσετε στο βλέμμα.

82. Ανοιχτό ροζ και χρυσό σχέδιο νυχιών:

Ανοιχτό ροζ και χρυσό σχέδιο νυχιών

Αυτή η τέχνη νυχιών μπορεί να συνδυαστεί με κάτι αριστοκρατικό. Μπορείτε να το φορέσετε και οι αρχάριοι μπορούν να το δημιουργήσουν. Εάν θέλετε, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να προσθέσετε περισσότερα υλικά σε αυτό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο γιατί τα υλικά μπορεί να κολλήσουν στα ρούχα και να ξεκολλήσουν. Πρέπει λοιπόν να τα φοράτε ανάλογα με την άνεσή σας.

 • Εφαρμόστε απαλό ροζ βερνίκι σκιάς σε όλα τα δάχτυλα εκτός από το δακτύλιο.
 • Χρησιμοποιήστε λαμπερό χρυσό βερνίκι στο δαχτυλίδι και διακοσμήστε το με πέτρες.

83. Glitter Nail Art Designs for Long Nails:

Glitter Nail Art Designs for Long Nails

Επιλέξτε σωστά αυτό που θέλετε να ρυθμίσετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια διαφανή επίστρωση για να τα σφραγίσετε. Μπορεί να είναι κατάλληλο και για πάρτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια λάμψη χρωμάτων θέλετε. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις χρώματα βαφής που ταιριάζουν στα ρούχα που θέλεις να φορέσεις για το πάρτι ή την εκδήλωση σου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βασικό χρώμα και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τις πολύχρωμες λάμψεις που θέλετε πάνω τους.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι ροζ βερνίκι και μερικές χρυσές λάμψεις.
 • Εφαρμόστε λάμψεις σε όλα τα νύχια.
 • Τα υπόλοιπα νύχια, εφαρμόστε λάμψεις σε φόντο ροζ βερνίκι για την εμφάνιση.

84. Καλύτερος σχεδιασμός τέχνης νυχιών:

Καλύτερος σχεδιασμός τέχνης νυχιών

Εάν επιλέξετε σωστά ένα χρώμα, τότε μπορείτε να το φορέσετε χωρίς σχεδόν κανένα υλικό. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να είναι καλός με ρούχα σκούρου χρώματος. Μπορείτε να το φορέσετε όταν έχετε κάνει ένα σωστό μανικιούρ με σχεδόν οποιοδήποτε φόρεμα για καθημερινές μέρες. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο στη δουλειά όσο και στο κολέγιο.

 • Εφαρμόστε πράσινο βερνίκι σε όλα τα νύχια εκτός από τα μεσαία και τα δαχτυλίδια των νυχιών.
 • Χρησιμοποιήστε χρυσές λάμψεις για να σχεδιάσετε στο δαχτυλίδι με το πράσινο βερνίκι.
 • Για το μεσαίο δάχτυλο, χρησιμοποιήστε λευκό βερνίκι και το πράσινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε ένα μικρό σχέδιο.

85. Diamond Nails Design:

Σχέδιο διαμαντιών νυχιών

Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό και νέο πράγμα που φορούν πολλοί άνθρωποι. Αυτά είναι αρκετά δημοφιλή. Μπορείτε να τα αγοράσετε από καταστήματα και να τα φορέσετε εύκολα. Αρκετά χρώματα υπάρχουν από επιλεγμένες σειρές που μπορεί να φαίνονται πολύ λαμπερές έτσι.

 • Αυτή η τέχνη απαιτεί μπλε, μαύρο και ασημί λάμψη.
 • Εφαρμόστε μπλε βερνίκι όπως φαίνεται στην εικόνα με ολόκληρα ή τα μισά νύχια.
 • Στη συνέχεια, προσθέστε λάμψεις στα νύχια στις άκρες του βερνικιού.

86. Μαύρο Glitter Nail Art Design:

Μαύρο Glitter Nail Art Design

Μπορείτε να το φορέσετε γρήγορα. Είναι ένα πολύ απλό χρώμα, αλλά μπορεί να φορεθεί με μερικά παλτά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα επάνω στρώμα για να γίνει αυτό πιο λαμπερό. Αυτό μπορεί να είναι καλό για το καλοκαίρι. Και μια ομάδα με λαμπερά τυπωμένα ρούχα.

 • Προσθέστε μαύρο βερνίκι λάμψης σε όλα τα νύχια.
 • Πάρτε τυρκουάζ μπλε χρώμα και κάντε μερικά μοτίβα στο μεσαίο και το δαχτυλίδι όπως φαίνεται στην εικόνα για εμφάνιση.

87. Σχεδιασμός ματ νυχιών:

Ματ νυχινό σχέδιο

Δεν αρέσει σε όλους να χρησιμοποιούν υλικά. Εάν επιλέξετε ένα χρώμα που μπορείτε να φορέσετε και το οποίο είναι είτε ματ είτε γυαλιστερό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά παλτά από αυτό και στη συνέχεια να το φορέσετε για πάρτι. Φαίνεται επίσης αρκετά καλό. Μπορείτε να το φορέσετε για τη δουλειά, καθώς και για τις αγορές και το κολέγιο.

 • Πάρτε ροζ και ασημί γυαλιστερό γυαλιστερό.
 • Εφαρμόστε ροζ βερνίκι σε όλα τα νύχια εκτός από το μεσαίο και το δάχτυλο.
 • Τέλος, εφαρμόστε ασημένια λάμψη εκεί.

88. Σχεδιαστής Λευκή και κόκκινη βαφή νυχιών:

Σχεδιαστής Λευκή και κόκκινη βαφή νυχιών

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με ένα πινέλο και μερικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα για να το κάνετε αυτό. Συνήθως, αυτά είναι πολύ εύκολο να γίνουν και είναι αρκετά κατάλληλα για αθλητισμό με σχεδόν οποιαδήποτε μορφή ρούχων. Μπορείτε να το φορέσετε στο κολέγιο καθώς φαίνεται μοντέρνο και μπορείτε επίσης να το φορέσετε στα πάρτι σας.

 • Αυτός ο εύκολος σχεδιασμός τέχνης νυχιών απαιτεί πρώτα λευκό βερνίκι νυχιών.
 • Το κόκκινο βερνίκι μπορεί να ληφθεί με τη βοήθεια και να γίνουν τυχαία μοτίβα.
 • Έτσι δημιουργείται το βλέμμα.

89. Δημιουργικά καλοκαιρινά σχέδια νυχιών:

Δημιουργικά καλοκαιρινά σχέδια νυχιών

Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο σχέδιο για δημιουργία. Μπορείτε να το φορέσετε για καθημερινές περιστάσεις όταν πηγαίνετε για ψώνια με τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε με σχεδόν όλες τις φόρμες. Μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι για το καλοκαίρι.

 • Πάρτε λευκό βερνίκι νυχιών σε φόντο στα νύχια.
 • Πάρτε φωτεινά χρώματα της επιλογής σας όπως κόκκινο, μπλε, ροζ και πράσινο και κάντε μια οδοντογλυφίδα για να κάνετε σωστές τυχαίες γραμμές.

90. Neon Colored Paint Nail Art:

Neon Colored Paint Nail Art

Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στο να κάνετε τέχνη νυχιών. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σχεδόν όλες τις φόρμες λουλουδιών ή πουά. Η χρήση χρωμάτων νέον θα φανεί επίσης αρκετά επιδεικτική για κάτι τέτοιο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι αρκετά λαμπερός και πολύ εύκολος όταν προσπαθείτε.

 • Πάρτε μαύρο και σκούρο καστανό βερνίκι νυχιών εδώ.
 • Χρησιμοποιήστε καστανό για όλο το δάχτυλο με λαμπερή φύση.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μαύρο βερνίκι νυχιών στις γωνιακές άκρες.

91. Χρώματα νυχιών για αρχάριους:

Χρώματα νυχιών για αρχάριους

Αυτό είναι αρκετά μοντέρνο και μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε επιλεγμένο χρώμα. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε για κάθε συνάντηση και μπορείτε επίσης να το φορέσετε για πάρτι. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε και ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να το δοκιμάσουν.

 • Πάρτε χρώματα της επιλογής σας ή όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Απλά φτιάξτε ένα λευκό φόντο με λευκό βερνίκι νυχιών.
 • Σημειώστε τα φωτεινά χρώματα και χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να τα τραβήξετε τυχαία.

92. Σχεδιασμός νυχιών για κορίτσια κολλεγίων:

Σχεδιασμός νυχιών για κορίτσια κολλεγίων

Αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για πάρτι. Εάν είστε αρχάριος, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Μετά από αυτό, μπορεί να κολλήσουν ειδικά υλικά. Αυτός ο σχεδιασμός είναι αρκετά επιδεικτικός και κατάλληλος ακόμη και για επαγγελματικά ρούχα ή για κολέγια.

 • Αυτή η τέχνη απλώς απαιτεί μπεζ βερνίκι φόντου.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κόκκινο βερνίκι και οδοντογλυφίδα ή καρφίτσα για να σχεδιάσετε τυχαίες γραμμές.

93. Σχεδιασμός μικτών χρωματιστών νυχιών:

Μικτό χρωματιστό σχέδιο νυχιών

Χρησιμοποιήστε ορισμένα επιλεγμένα χρώματα και αραιωμένους σχηματισμούς για να το δημιουργήσετε. Μπορείτε επίσης να χωρίσετε με καλαμάκια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια ειδικά χρώματα για να το κάνετε αυτό. Αυτά είναι πολύ εύκολα πράγματα που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι λευκό βερνίκι νυχιών στην αρχή ως φόντο.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε χρώματα και κάντε μικροσκοπικές κουκκίδες. Πάρτε μια οδοντογλυφίδα και τραβήξτε περιγράμματα από αυτές τις άλλες χρωματικές κουκκίδες για να κάνετε πιτσιλιές χρώματος.

94. Ασιατική τέχνη νυχιών για γυναίκες:

Ασιατική τέχνη νυχιών για γυναίκες

Αυτό είναι ασιατικό στιλ και μπορείτε εύκολα να το κάνετε στα χέρια σας. Θα χρειαστείτε αυτά τα διακοσμητικά υλικά και μπορείτε να τα διορθώσετε για να το κάνετε αυτό. Αυτή η τέχνη νυχιών μπορεί να είναι χρήσιμη για ένα πάρτι και μπορείτε εύκολα να το αθληθείτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά όπως πέτρες και μαργαριτάρια, για να το φτιάξετε.

 • Χρησιμοποιήστε πρώτα ροζ και ανοιχτό μωβ βερνίκι νυχιών εναλλακτικά.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μαύρο βερνίκι για να δημιουργήσετε αστέρια ενδιάμεσα για τα δύο μεσαία νύχια.
 • Κρατήστε χρυσές πέτρες για να διακοσμήσετε περαιτέρω.

95. Σχέδια τέχνης νυχιών χρησιμοποιώντας φύλλα:

Σχέδια τέχνης νυχιών χρησιμοποιώντας φύλλα

Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει με ειδικά φύλλα και υλικά που μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα που τα πωλούν. Αυτά είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμη και αν δεν έχετε πολλά υλικά. Αυτή η τέχνη νυχιών μπορεί να φανεί καλή για ένα πάρτι.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρώτα ημιδιαφανές βερνίκι νυχιών και μερικά στρας.
 • Χρησιμοποιήστε πέτρες για να διακοσμήσετε όλα τα νύχια.
 • Μπορείτε να πάρετε μερικά υλικά νυχιών από την εικόνα όπως φαίνεται και να τα κολλήσετε στα νύχια.

96. Σχέδια νυχιών Fimo New Nail:

Fimo New Nail Designs

Αυτό είναι κάτι τύπου πάρτι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το Fimo για να το αποκτήσετε ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως φαίνεται στην εικόνα. Και αυτό είναι εύκολο να γίνει κατανοητό και εύκολο να γίνει. Θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά και μπορείτε να αγοράσετε ειδική κόλλα για να τα κολλήσετε.

 • Χρησιμοποιήστε ροζ βερνίκι νυχιών σε όλη την αρχή.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε λευκό βερνίκι και χρυσό για να κάνετε κουκκίδες σε τυχαία σχήματα.
 • Χρησιμοποιήστε υλικά, όπως φαίνεται στην εικόνα για να κολληθούν μεταξύ τους.

97. τελευταίο δωρεάν σχέδιο χεριών για παιδιά:

τελευταίο δωρεάν σχέδιο χεριών για παιδιά

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας άλλος λαμπερός συνδυασμός υλικών και χρωμάτων σε συνδυασμό με κάποια ελεύθερη τεχνική. Μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι, ακόμη και στο κολέγιο σας. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει και τα υλικά δεν είναι επίσης τόσο δαπανηρά.

 • Εκτός από το βερνίκι λάμψης σε όλα τα νύχια, χρειάζεστε μερικά όμορφα υλικά της επιλογής σας.
 • Αυτά τα υλικά πρέπει να κολληθούν στα δάχτυλα μαζί με μερικές χρωματιστές πέτρες.

98. Σχεδιασμός νυχιών για πάρτι της Kitty:

Σχεδιασμός νυχιών για πάρτι Kitty

Αυτό ισχύει για όλες εκείνες τις στιγμές πάρτι που θέλετε να φορέσετε κάτι εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να το αθληθείτε και αυτό. Εάν πηγαίνετε σε μια λειτουργία, μπορείτε να το φτιάξετε και να το φορέσετε. Αυτό είναι επίσης καλό με ρούχα με εκτύπωση με πουά. Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα.

 • Χρησιμοποιήστε σκούρο ροζ υλικά και πέτρες.
 • Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα για να το κολλήσετε στα νύχια για να έχετε αυτό το βλέμμα.

99. Σχεδιασμός νυχιών με ειδικά υλικά:

Σχεδιασμός νυχιών με ειδικά υλικά

Αυτό μπορεί να γίνει με μοναδικά υλικά που μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα χειροτεχνίας. Μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από καταστήματα που ειδικεύονται σε αυτά. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτά, μπορείτε να ζητήσετε κάτι από ένα σαλόνι. Θα είναι σε θέση να σας δώσουν κάτι τέτοιο εύκολα.

 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι μπλε και ροζ βερνίκι για να εφαρμόσετε στα νύχια όπως φαίνεται στην εικόνα.
 • Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πέτρες και μερικά χαριτωμένα υλικά και κολλήστε τα στα νύχια.
 • Χρησιμοποιήστε λαμπερό χρώμα σε ένα μικρό δάχτυλο για περαιτέρω άγγιγμα.

100. Τέχνη νυχιών Fimo για γάμο:

Fimo Nail art for Wedding

Εάν είστε αρχάριος, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτή η τέχνη είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικά φύλλα, καθώς και με μερικά Fimo. Αυτά είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα και αρκετά φθηνά για αγορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο υλικό όπως μαργαριτάρια και πέτρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε κάτι τέτοιο.

 • Εφαρμόστε πρώτα μοβ, μπλε είδος σκιάς νυχιών.
 • Χρησιμοποιήστε πέτρες και υλικά λουλουδιών για να κολλήσετε στα νύχια.
 • Εφαρμόστε γκρι ή ανοιχτό μπλε βερνίκι σε κάθετες γωνίες στα νύχια για εμφάνιση.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Κάνετε μανικιούρ μία φορά το μήνα για να διατηρείτε καλά τα νύχια. Φροντίστε να τα φροντίσετε.
 2. Αφαιρέστε τη βρωμιά από τα νύχια τακτικά και αφαιρέστε τις άσπρες γωνίες στα νύχια εύκολα χρησιμοποιώντας γλυκερίνη ή παρόμοια υγρά.
 3. Αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών και αφήστε τα νύχια να αναπνέουν αέρα μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον, για λίγο.
 4. Φροντίστε να κόβετε τα νύχια τακτικά.
 5. Ακόμα κι αν κάποιος δεν μπορεί να σχεδιάσει ελεύθερα, υπάρχουν πολλά κιτ τέχνης νυχιών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα για να δημιουργήσουν όμορφα σχέδια.

Τελικές σκέψεις:

Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά τα τελευταία σχέδια τέχνης νυχιών σε αυτό το άρθρο. Αυτά τα σχέδια δεν είναι σκληρά και μπορούν εύκολα να γίνουν από όλους. Είναι άνετα και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτά στα σχόλιά σας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

1. Πώς να διατηρείτε και να καθαρίζετε εύκολα τα νύχια πριν και μετά την τέχνη των νυχιών?

Αφού κάνετε ένα σχέδιο τέχνης νυχιών και πριν δοκιμάσετε το επόμενο σχέδιο, χρησιμοποιήστε βαζελίνη για να εφαρμόσετε στα νύχια πριν διατηρήσετε την τέχνη των νυχιών για καλύτερη υφή και υγρασία. Βοηθούν να καθαριστούν το ίδιο εύκολα.

2. Πόσο συχνά απαιτείται μανικιούρ σε ένα μήνα?

Μία ή δύο φορές το μήνα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τα σχέδια και την τέχνη του βερνικιού νυχιών σας μαζί με τη χρήση νυχιών για αποχρώσεις. Γενικά, ένα μανικιούρ μία φορά το μήνα κατά μέσο όρο είναι αρκετά αξιοπρεπές

3. Είναι το κανονικό βερνίκι νυχιών και το σχέδιο τέχνης κακό για τα νύχια?

Σε περίπτωση που διατηρείτε καλά τα νύχια σας, τα κανονικά σχέδια τέχνης νυχιών δεν είναι κακά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά τα νύχια και αφήστε μια μέρα στο νύχι να πάρει μια αναπνοή ενδιάμεσα πριν δοκιμάσετε το επόμενο σχέδιο.

4. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συνηθισμένο βερνίκι νυχιών μας για να δημιουργήσουμε αυτά τα σχέδια τέχνης νυχιών?

Κανονικά τα βερνίκια νυχιών είναι πολύ λεπτά και υπάρχουν ωστόσο παχύτερα βερνίκια νυχιών που είναι καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται για τέχνη βερνικιού νυχιών.

5. Πόσο θα διαρκέσουν τα σχέδια nail art?

Θα διαρκέσουν όσο τα συνηθισμένα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποιούμε και το μόνο κριτήριο είναι να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά αν υπάρχουν πέτρες ή κολληθούν στα νύχια.