7 Καλύτερα σχέδια Sonoma Nail Art με Εικόνες

Τα σχέδια Sonoma Nail Art είναι ένας όμορφος τύπος τέχνης νυχιών που εφαρμόζεται συχνότερα αφού βάλετε ένα απλό βασικό χρώμα και μετά βάλετε λαμπερό παλτό πάνω στο χρώμα για να φαίνεται λαμπερό και να λάμπει επίσης. Το λαμπερό παλτό αποτελείται από τυχαία σχήματα όπως κύκλους, εξάδες, τραπεζοειδή, διαμάντια, κλπ. Οι άλλοι τύποι τέχνης Sonoma είναι διαφορετικά σχήματα βαμμένα στα νύχια με ποικιλία χρωμάτων κάνοντάς το να φαίνεται funky. Οι κυρίες χρησιμοποιούν αυτό το είδος τέχνης νυχιών για να δώσουν στα νύχια τους μια όμορφη ανανέωση και να τα κάνουν χαρούμενα και ικανοποιημένα.

Καταπληκτικά σχέδια τέχνης νυχιών Sonoma:

Violet Sonoma Nail Art:

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα απλό ιώδες χρώμα νυχιών που έχει εφαρμοστεί στα δάχτυλα ως βάση και στη συνέχεια έχει προστεθεί με ένα λαμπερό παλτό διαφορετικών αποχρώσεων του μπλε. Είναι όλα σε διαφορετικά σχήματα κύκλων, διαμαντιών και εξάγωνων. Έχει επίσης μικρές κουκίδες από χαλκό και μπλε, για να κάνει την τέχνη των νυχιών να μοιάζει λίγο πιο μοναδική, το δαχτυλίδι έχει βαφτεί σε μια ιώδη βάση και στη συνέχεια έχει χρησιμοποιηθεί μια ελαφρύτερη απόχρωση βιολέτας για να κάνει τρεις λωρίδες στο καρφί να δώσει διαφορετική χροιά.

Μαύρο Sonoma Nail Art Paint:

Η εικόνα μας δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βάλουμε μια βάση και στη συνέχεια glitter παλτό. καθώς το χρώμα των νυχιών είναι μαύρο και έχει ενσωματωμένες λάμψεις. Αυτό μας κάνει να εξοικονομούμε χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να βάζουμε τα χρώματα των νυχιών δύο φορές και μας δίνει το ίδιο αποτέλεσμα και εμφάνιση. Το μαύρο χρώμα κάνει τις λάμψεις να λάμπουν περισσότερο και να φαίνονται πιο φωτεινές. Οι λάμψεις είναι σε γκρι εξάγωνα και κύκλους και μπορούν να παρατηρηθούν και μικρές κυκλικές λάμψεις.

Η εγκληματική επίδραση:

Μια βάση απλού γκρι χρώματος νυχιών προστέθηκε με ένα λαμπερό σπινθηρισμένο βερνίκι. Στη συνέχεια, για να κάνετε το σχέδιο τέχνης νυχιών να φαίνεται αιματηρό, το κόκκινο χρώμα στα νύχια έχει εκτοξευτεί και κατανέμεται άνισα ως κηλίδες. Οι λεπτές γραμμές του δίνουν ένα εγκληματικό αποτέλεσμα.

Galaxy Effect:

Υπάρχουν τρία διαφορετικά χρώματα νυχιών που χρησιμοποιούνται στα νύχια. Πρώτα ανοιχτό βιολετί και στη συνέχεια η μέση φαίνεται να έχει ένα χρώμα το οποίο είναι λίγο ιώδες και λίγο λουλακί, το οποίο έχει δείξει τη συγχώνευση μεταξύ των δύο χρωμάτων. Και τέλος έχει το λουλακί χρώμα που ολοκληρώνει τη βάση. Στη συνέχεια, ένα λαμπερό χρώμα χρησιμοποιείται ως παλτό που κάνει αυτή την τέχνη νυχιών Sonoma σαν τα αστέρια του γαλαξία.

Χαριτωμένη τέχνη νυχιών με μπαλόνια:

Για να φτιάξουμε μια χαριτωμένη τέχνη νυχιών Sonoma θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά χρώματα με λευκή βαφή νυχιών. Κάθε δάχτυλο σε αυτήν την εικόνα δείχνει διαφορετικά χρώματα vermilion, ανοιχτό πράσινο, μπλε και μοβ, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για να φτιάξουν ένα ημι -μπαλόνι στο μισό του νυχιού. Το μαύρο έχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει τις χορδές των μπαλονιών και το άλλο μισό βαμμένο λευκό.

Παραδοσιακή τέχνη νυχιών:

Αυτή η τέχνη νυχιών έχει γίνει σε βάση μαύρου με διαφορετικά σχέδια σε κίτρινο χρώμιο. Υπάρχουν δύο καρφιά που έχουν σχεδιαστεί ως ήλιος και τα άλλα δύο καρφιά έχουν κύκλους με σχέδια στο εσωτερικό και το δάχτυλο στη μέση φαίνεται εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτά έχουν ινδική επίδραση καθώς τα σχέδια χρησιμοποιούνται συνήθως στην Ινδία σε διαφορετικές μορφές όπως το mehendi’s που έχει σχεδιαστεί στο δέρμα ή χειροτεχνίες. Διαφορετικά αρχαία κοσμήματα διαμορφώθηκαν σε παρόμοια σχέδια, ειδικά των φυλών.

Girly Nail Art:

Η τέχνη των νυχιών φαίνεται εντελώς κοριτσίστικη. Τρία καρφιά είναι βαμμένα με απλό ροζ και ένα καρφί έχει τη βάση σε ροζ χρώμα με άσπρες πουά δίνοντάς του μια μικρή ρετρό εμφάνιση. Ένα καρφί έχει λάμψεις με επίστρωση στο δάχτυλο διαφορετικών σχημάτων εξάγωνων και κύκλων και επίσης σε διαφορετικά χρώματα καστανό, γκρι και σκούρο ροζ.