9 Απλά και εύκολα σχέδια τέχνης λουλουδιών για αρχάριους

Τα floral nail arts είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στα νύχια για τα κορίτσια. Φαίνονται γλυκά και μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα χρησιμοποιώντας χαλκομανίες νερού, ακρυλικά χρώματα ή άλλα υλικά ντεκό. Σήμερα θα παρουσιάσουμε τις κορυφαίες 9 καταπληκτικές τέχνες νυχιών λουλουδιών που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Με τις συμβουλές μας ελπίζουμε ότι μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε αυτά τα όμορφα σχέδια στα νύχια σας.

Nail Art Σχέδια λουλουδιών:

Εδώ είναι μια λίστα με 9 όμορφα σχέδια τέχνης νυχιών λουλουδιών που προσπαθούν να δώσουν μια φοβερή εμφάνιση στα νύχια τους για όλες τις ηλικίες.

1. Ακρυλική τέχνη νυχιών λουλουδιών:

Ακρυλική τέχνη νυχιών με λουλούδια

Αυτό το είδος μιας όμορφης τέχνης με λουλούδια μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα αν έχετε καλά χέρια για ζωγραφική. Θα μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτό το μοτίβο με την επιλεκτική επιλογή χρωμάτων και μια επίπεδη βούρτσα. Πρέπει να πάρετε δύο χρώματα στην επίπεδη βούρτσα σας κάθε φορά, δηλαδή. Ροζ και λευκό, λευκό και γαλάζιο και μοβ και λευκό. Πρέπει να περιστρέψετε προσεκτικά την επίπεδη βούρτσα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν τα πέταλα. Κάνοντας αυτό το πλήρες σχέδιο σε ανοιχτόχρωμη βάση όπως το λευκό, θα το κάνετε πιο εμφανές. Ελπίζω να το δοκιμάσετε.

2. Γαλλικές συμβουλές με Floral Design:

Γαλλικές συμβουλές με Floral Design

Τα γαλλικά σχέδια τέχνης νυχιών είναι πολύ δημοφιλή που φαίνονται πολύ εξεζητημένα. Αυτός ο σχεδιασμός νυχιών είναι ιδιαίτερα καλός για γυναίκες που πηγαίνουν στο γραφείο ή εργάζονται σε εταιρείες. Συνήθως δεν μπορούν να φορέσουν υπερβολικά διακοσμητικές τέχνες νυχιών για το γραφείο. Για αυτούς τα γαλλικά νύχια είναι μια αριστοκρατική επιλογή. Μπορείτε να έχετε τα κανονικά γαλλικά νύχια σας διακοσμημένα με μοτίβα χωρίς λουλούδια, όπως το παραπάνω.

3. Floral Nail Arts with Polka Dots:

Floral Nail Arts με πουά

Μια τέχνη νυχιών όπως η παραπάνω μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμο γυμνό χρώμα, δηλαδή. Ροζ και, στη συνέχεια, μπορείτε να του δώσετε μερικές πουά με το εργαλείο κουκκίδας ή τις οδοντογλυφίδες σας αμβλύ άκρο. Καλύψτε ένα διαγώνιο τμήμα των νυχιών με λευκό χρώμα και αφήστε το να στεγνώσει. Αφού στεγνώσει, μπορείτε να εργαστείτε για τη δημιουργία των τριαντάφυλλων εύκολα με το αμβλύ άκρο των οδοντογλυφίδων. Χρησιμοποιήστε σκούρο ροζ και κόκκινο για τα τριαντάφυλλα και πράσινο για τα φύλλα.

4. Πολύχρωμο floral μοτίβο:

Πολύχρωμο floral μοτίβο

Αυτός ο τύπος πολύχρωμου λουλουδάτου μοτίβου μπορεί να αναδημιουργηθεί χρησιμοποιώντας εργαλεία με κουκκίδες ή οδοντογλυφίδες και διάφορα χρώματα.

5. Δωρεάν σχέδιο Floral Tulip:

Δωρεάν σχέδιο λουλουδιών τουλίπας

Αυτός ο τύπος ελεύθερης σχεδίασης τουλίπας μπορεί να πυροδοτήσει την κανονική εμφάνιση των βερνικιών νυχιών σας πολύ εύκολα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε αυτό το είδος τέχνης, ακόμη και αν δεν έχετε μεγάλες δεξιότητες σχεδίασης με το χέρι. Βάψτε τα νύχια σας με ένα σκούρο βερνίκι σε μπλε ή μαύρο χρώμα και χρησιμοποιήστε ακρυλικά χρώματα για να σχεδιάσετε το λουλουδάτο μοτίβο πάνω του. Δοκίμασε το!

6. Νερό Decal Floral σχέδια:

Water Decal Floral σχέδια

Μια χαλκομανία είναι η επιλογή του αντικειμένου για τέχνες νυχιών όταν θέλετε ένα φοβερό σχέδιο και δεν έχετε χρόνο ή ενέργεια για να τα σχεδιάσετε όλα. Μπορείτε να αγοράσετε χαλκομανίες νερού για νύχια από καταστήματα ομορφιάς ή διαδικτυακά καταστήματα τέχνης νυχιών. Αυτά μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στα νύχια πάνω από ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα βάσης χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Ολοκληρώστε με ένα διαφανές βερνίκι.

7. Δωρεάν σχέδια λουλουδιών ηλίανθου:

Δωρεάν σχέδια λουλουδιών ηλίανθου

Αυτός ο τύπος floral σχεδίασης μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα λαμπερό βασικό χρώμα όπως αυτό που βλέπετε παραπάνω. Θα πρέπει να έχετε ένα πινέλο τέχνης νυχιών για τις λεπτές γραμμές και τους ορισμούς των λουλουδιών. Ολοκληρώστε με ένα διαφανές βερνίκι.

8. Floral Nail Stamping:

Floral Nail Stamping

Η σφράγιση είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε εύκολα διαφορετικά μοτίβα στα νύχια σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε με κιτ σφράγισης νυχιών για αρχάριους για να ξεκινήσετε την πρακτική σας.

9. Δωρεάν σχέδια Floral Marbling:

Δωρεάν σχέδια με λουλούδια μαρμάρινου χεριού

Δωρεάν σχέδια μαρμάρου χεριών μπορούν να δημιουργηθούν με μερικά μόνο χρώματα και ένα κομμάτι πλαστικό ή φύλλο περιτυλίγματος. Μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε το μοτίβο που βλέπετε παραπάνω. Για λεπτομέρειες και ορισμούς των λουλουδιών, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα νυχιών και τα χρώματα της επιλογής σας.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο και να δοκιμάσετε αυτές τις τέχνες νυχιών. Αφήστε μας τα σχόλιά σας!