9 Καλύτερα Penguin Nail Art Designs

Στον σημερινό κόσμο η διαφορετικότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο. Οι άνθρωποι μιλούν για τις νεότερες στρατηγικές και τις νεότερες τεχνικές, μιλάνε για τη νέα μάρκα σειρών ρούχων που μπορούν να συνδυαστούν με την εξίσου νέα μάρκα αξεσουάρ και ούτω καθεξής. Το New κάνει τις τελευταίες ειδήσεις και το να ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις είναι απλά κάτι που γνωρίζουμε ότι θα μας κρατήσει στην κορυφή. Η σημερινή νέα εμφάνιση απευθύνεται μόνο στα νύχια σας, παρακάμπτοντας το τοπικό μοτίβο νυχιών με λουλούδια και αμπέλια σήμερα έχουμε υπέροχους μικρούς πιγκουίνους που τρέχουν στα νύχια σας.

Όμορφα σχέδια τέχνης πιγκουίνων με εικόνες:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια τέχνης πιγκουίνων.

Χαριτωμένοι μικροί πιγκουίνοι:

πιγκουίνος τέχνη νυχιών

Ξεκινήστε με μια μαύρη βάση για τα νύχια. Αυτό είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα πιγκουίνια τέχνης νυχιών όπου ο πιγκουίνος με όλο το σώμα του κάθεται αγκαλιά στην κορυφή των νυχιών σας καθώς περνάτε τη μέρα σας. Πάνω από το μαύρο παλτό σχεδιάστε ένα λεπτό λευκό με δύο άσπρες μπάλες για τα μάτια και τα υπόλοιπα πόδια και το ράμφος με πορτοκαλί.

Οι πιγκουίνοι των θολών ματιών:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου2

Εδώ ακολουθείται η ίδια διαδικασία όπως πριν, αλλά αυτή τη φορά οι πιγκουίνοι είναι πιο χαριτωμένοι από ποτέ. Με τον τρόπο που έχει εκτελεστεί η τέχνη, είναι προφανές ότι οι πιγκουίνοι μπορούν να γίνουν χαριτωμένοι με μεγαλύτερα μάτια με μια μικρή ένδειξη εκθαμβωτικής εξόδου και ως εκ τούτου το λευκό μέσα στο μαύρο. Το υπόλοιπο σώμα και τα χέρια είναι κατασκευασμένα σε χρυσοκίτρινη απόχρωση.

Ο χιονισμένος νυχτερινός πιγκουίνος:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου3

Ξεκινήστε με το μπλε glitter ως βάση για το νύχι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λευκές κουκίδες για να αισθανθείτε την πτώση του χιονιού. Τώρα χρησιμοποιήστε την άκρη των νυχιών για να δείξετε το χιονισμένο έδαφος και έχετε κάνει με επιτυχία μια σύντομη σκηνή από την Ανταρκτική. Τώρα το μόνο που λείπει είναι ένας πιγκουίνος και ως εκ τούτου το δαχτυλίδι έχει γίνει ένας αξιολάτρευτος πιγκουίνος.

Κ. Πιγκουίνος:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου4

Για να έχετε αυτό το βλέμμα κατευθείαν, βάψτε το καρφί μαύρο όπως κάνουν όλα τα σχέδια πιγκουίνων και στη συνέχεια προσθέστε λευκό για να ολοκληρώσετε το σώμα. Τώρα χρησιμοποιήστε λίγο λευκό για τα μάτια και λίγο μαύρο για να προσθέσετε τις κόρες. Στο λευκό μέρος σχεδιάστε λίγο φιόγκο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πορτοκάλι για το ράμφος και τα πόδια.

Χορεύοντας πιγκουίνοι:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου 5

Ολόκληρο το σώμα των πιγκουίνων παρουσιάστηκε εδώ, αλλά το καλύτερο μέρος αυτής της τέχνης νυχιών είναι ότι, οι πιγκουίνοι εδώ είναι όλοι χαρούμενοι με τη διασκέδαση τους και χαίρονται με τους μικρούς πιγκουίνους να χορεύουν τη δόξα τους. Πολλά χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσουν ολόκληρη την εμφάνιση εκτός από το κοινό ασπρόμαυρο. Το φόντο που προβάλλει το χιόνι προσθέτει την εμφάνιση.

The Baby Penguin Sparkle Edition:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου6

Μέσα από τη χρήση ραβδιού ή κόλλας στο στολισμό η εμφάνιση για αυτούς τους αξιολάτρευτους πιγκουίνους έχει βελτιωθεί. Η εμφάνιση αυτής της τέχνης νυχιών ξεκινά με ένα απαλό μωβ ως φόντο που ενεργοποιεί αυτόματα τον παράγοντα γοητείας. Στη συνέχεια, το λευκό χρησιμοποιείται για να κάνει το σώμα και τα μάτια και τα ράμφη στο πορτοκαλί επικρατούν μετά.

Οι έγχρωμοι πιγκουίνοι εκτύπωσης:

σχέδια νυχιών πιγκουίνων7

Η βάση είναι ένα καθαρό λευκό χωρίς λόγια και οι πιγκουίνοι που σχεδιάζονται εδώ είναι προσωρινά κολλημένοι, όπου έχετε μια σειρά από εκτυπώσεις για τα νύχια που μοιάζουν έτσι ώστε η ισορροπία της τέχνης μεταξύ όλων των νυχιών να είναι τέλεια και άψογη. Η χρήση διαφορετικών χρωμάτων για το μαντήλι προσθέτει ποικιλία.

Blowing in The Wind Penguins:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου8

Η βάση είναι ένα μπλε παγωμένο με απαλές λάμψεις και οι πιγκουίνοι που σχεδιάζονται εδώ φαίνονται όμορφοι καθώς φυσούν απρόσεκτα τριγύρω στον άνεμο.

Πιγκουίνοι έκπληξη:

σχέδια νυχιών πιγκουίνου9

Για να ξεκινήσετε αυτήν την εμφάνιση, ξεκινήστε με μια απαλή βάση μπλε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το λευκό ως σχέδιο φόντου. Οι πιγκουίνοι που κρυφοκοιτάζουν από εδώ και από εκεί και μετά προσθέτουν ελκυστικότητα στο βλέμμα.