Κορυφαία 9 νυφικά χτενίσματα Ταμίλ

Θα παντρευτείς; Καταρχήν συγχαρητήρια! Κάθε κορίτσι είναι μπερδεμένο για το χτένισμά του γιατί χωρίς τέλειο χτένισμα το μακιγιάζ δεν ολοκληρώνεται. Στις μέρες μας, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο νυφικό χτένισμα και επίσης τα περισσότερα κορίτσια αντιγράφουν κάποια στυλ από τις ταινίες.

Όπως γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με την ταμίλ παράδοση, κουράζοντας ένα σαρί, κανένα χτένισμα δεν ταιριάζει καλά με το συμβατικό up-do σε στυλ κουλούρι. Αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι χρήσιμο σε όλες τις νύφες της νότιας Ινδίας, ανεξάρτητα από το τοπικό ή πνευματικό περιβάλλον. Προορίζεται για τη σύγχρονη νύφη, η παρουσία δεν είναι κάτι ανώτερο από το να μαγεύεις ένα παραδοσιακό στυλ και να προσθέτεις τη δική της πινελιά σε αυτό.

Τα πιο δημοφιλή νυφικά χτενίσματα Ταμίλ για γυναίκες:

1. Poola Jada:

νυφικά χτενίσματα ταμίλ

Σε αυτό το χτένισμα ένα έθιμο για να διακοσμήσετε την εκτεταμένη κοτσίδα της νύφης με υπέροχα σχέδια λουλούδια, χρυσό ή χάντρες, κάτι που της δίνει εντυπωσιακή εμφάνιση στο γάμο της. Οι νύφες λατρεύουν να επιδεικνύουν τα λαμπερά μακριά μαλλιά τους υπέροχα πλεκτά και στολισμένα συνήθως με λουλούδια, αναγνωρισμένα ως poola jada (αλογοουρά τελειωμένη από λουλούδια). Μερικές φορές τα extensions τρίχας φοριούνται για να συνεχίσουν την κοροϊδία περισσότερο για βελτιωμένη εμφάνιση.

2. Ένα εκλεπτυσμένο πίσω κουλούρι:

Κουλούρι-με-λουλούδια

Αυτό είναι ένα κομψό πίσω κουλούρι και πολύ κατάλληλο για γάμο. Σε αυτό το κουλούρι μπορείτε να προσθέσετε μερικά αξεσουάρ μαλλιών που είναι κυρίως κατασκευασμένα από χρυσό για να συνεισφέρουν κάποια ποσότητα στα μαλλιά. Αυτή η μοντέρνα εμφάνιση μπορεί επίσης να φορεθεί από ένα ηλικιωμένο κορίτσι.

3. Messy Bun Hairstyle:

Χτένισμα ακατάστατο κουλούρι

Προς το παρόν, το ακατάστατο τσουρέκι γίνεται επίσης αγαπημένο στις νύφες, επειδή μπορείτε να το δοκιμάσετε όσο θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ένα κουλουριασμένο κουλούρι, ένα κινητό κουλούρι, ένα πλεκτό κουλούρι, ένα πλάγιο σκουπισμένο κουλούρι, ό, τι επιθυμείτε. Ξανά και ξανά ένα ακατάστατο τσουρέκι μπορεί να γίνει πιο ακατάστατο αν περιέχει ένα chunni από πάνω του. Εκτός αν η στολή σας δεν χρειάζεται να καλύψει τα μαλλιά σας μετά από αυτό σας συμβουλεύουμε να πάτε για αυτό.

4. The Pleated Plus Jewellered εμφάνιση:

νυφικά χτενίσματα tamil4

Αυτό είναι επίσης ένα άλλο δημοφιλές κομψό χτένισμα για νύφη tamil που μεταδίδουν μια εκπληκτική εμφάνιση είναι μάλλον ασήμαντο στο σχεδιασμό. Δοκιμάστε αυτό με τα ακριβή είδη αξεσουάρ. Από φόβο ότι οι κοντές τρέσες, αυτό το βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί διευρύνοντας τα μαλλιά με επέκταση μαλλιών.

5. Κουλούρι με πλεξούδα:

νυφικά χτενίσματα tamil5

Αυτό δεν είναι παρά ένα στολισμένο Braid καθώς και ουσία της παραδοσιακής νυφικής εμφάνισης tamil. Σε κατάσταση, θέλετε το μεγαλύτερο και από τους δύο κόσμους, τότε αποφασίστε το Bun plus Braid. Αυτό συμβαίνει επειδή δίνει στο κεφάλι σας το στιλάτο κότσο, μαζί με τη μακριά γυναικεία πλεξούδα στην πλάτη σας. Για άλλη μια φορά, διακοσμήστε αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο έργο στο προσωπικό του.

6. Ανθισμένο Τραύμα με Πλεκτό Κομμωτήριο:

λουλούδι-πλεξούδα

Βάλτε τα μαλλιά στο δρόμο σε όλη την απόσταση. Βάλτε τη διακόσμηση στο τελείωμα της πλεξούδας. Προς το παρόν, περιστρέψτε την πλεξούδα με ανθισμένο νήμα, ώστε να μην κολλήσει κανένα άνοιγμα μεταξύ των κλώνων. Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ μαλλιών.

7. Σχέδια Pelli_Poola Jada:

νυφικά χτενίσματα tamil7

Αυτά τα όμορφα χτενίσματα πρέπει να τελειώσουν με διακοσμητικά σε σχήμα σφαίρας ή θαμνώδη στη βάση της κοτσίδας, συνήθως γνωστά ως jada kuchulu αλλιώς jada gantalu που προσδίδει ανατινάξεις στο συνολικό νυφικό χτένισμα.

8. Retro Design With Pleats:

Jada_thumb [1]

Σε αυτό τα χτενίσματα συνδυάζονται με ένα καθαρό μπουκάλι και μετά κάνοντας ένα μπουφάν. Τα υπόλοιπα μαλλιά πρέπει να βουρτσιστούν σε ένα αεροπλάνο, εκτός από το πλέξιμο, έτσι ώστε να απομείνουν σε εκείνη την περιοχή που ακολουθεί τώρα το στήσιμο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επέκταση μαλλιών, αξεσουάρ ή μεγάλη ανθοφορία.

9. ‘Maangtika’ στα μαλλιά της Mid Parting Plus Back Pleats:

νυφικά χτενίσματα tamil9

Κόψτε τα μαλλιά στο κέντρο στην κορυφή, για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα. Το «Maangtika» πρέπει να κάθεται κατά την αναχώρηση με ένα τεντωμένο ραβδωτό τρίχωμα στο πίσω μέρος από όπου θα ξεκινούσε το πτυχωτό μέρος. Χρησιμοποιήστε φρέσκα άνθη παρόμοια με το γιασεμί που είναι λευκό και μπορεί να βάλει σε μια ευγενική αφή.