15 απλά και πρόσφατα σκουλαρίκια από πλατίνα για άνδρες και γυναίκες

Το σκουλαρίκι από πλατίνα είναι ένα από τα πιο απαιτητικά στολίδια από τη γυναίκα, καθώς είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να διακοσμηθεί σε κάθε είδους ρούχα που θέλετε. Αυτοί οι τύποι σκουλαρικιών είναι ιδανικοί για έφηβες κοπέλες, οι μεσήλικες έχουν και δίνουν μια εκθαμβωτική και ντίβα εμφάνιση. Τα σκουλαρίκια από πλατίνα φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα ανά πάσα στιγμή και είναι ένα αειθαλές στολίδι που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα.

σκουλαρίκια από πλατίνα

Σχέδια από πλατίνα σκουλαρίκια με εικόνες:

Τα μαγευτικά σχέδια αυτών των σκουλαρικιών είναι εξωτικά και είναι ιδανικά για κάθε είδους περιστάσεις ακόμη και. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 15 σχέδια από σκουλαρίκια από πλατίνα:

1. Sparkling Whorl Platinum σκουλαρίκια:

Sparkling Whorl Platinum σκουλαρίκια

Whorl είναι οι κυκλικές ρυθμίσεις οποιουδήποτε σχήματος όπως λουλούδι ή φύλλο ή οτιδήποτε έχει σχήμα πηνίου. Αυτό το σκουλαρίκι από πλατίνα είναι πολύ καλλιτεχνικά στροβιλισμένο σε όμορφο σχήμα, κάνοντάς το έτσι να φαίνεται μοναδικό. Στην επάνω άκρη των σκουλαρικιών λαμπερά μικρά διαμάντια είναι ανάγλυφα που το κάνουν να φαίνεται βασιλικό. Είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά φαίνεται υπέροχο όταν φοριέται n και σας κάνει να φαίνεστε μοντέρνοι και μοντέρνοι.

2. 18k Gold Star Shaped Oxidized Champagne Color Platinum σκουλαρίκια:

Σκουλαρίκι 18k Gold Star Shaped Oxidized Champagne Color Platinum

Τα σκουλαρίκια από πλατίνα διατίθενται επίσης σε οξειδωμένη μορφή. Εδώ είναι κάτι μοναδικό και αποκλειστικό σκουλαρίκι για εσάς. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων και ανάμεσα στο σκουλαρίκι έχει σχεδιαστεί το σχήμα ενός αστεριού από το οποίο φαίνεται ένα φεγγάρι. Το χρώμα του φεγγαριού είναι σαμπάνιας, όλη η ιδέα αυτού του σκουλαρικιού είναι εκπληκτική και θαυμάσια. Αυτοί οι τύποι σκουλαρικιών φαίνονται υπέροχοι στους έφηβους ή στα κορίτσια που κάνουν κολάζ, δίνοντάς τους μια δροσερή εμφάνιση.

3. Cluster Knot Platinum Diamonds Stud Earrings:

Cluster Knot Platinum Diamonds Stud σκουλαρίκια

Καθώς τα διαμάντια φαίνονται πάντα αριστοκρατικά και βασιλικά και μπορούν να φορεθούν σε όλους τους τομείς της ζωής χωρίς κανένα δισταγμό. Αυτό το σκουλαρίκι έχει το στυλ των κόμπων συμπλέγματος σε όλες τις άκρες, κάνοντάς το να φαίνεται εκπληκτικό και διαφορετικό από τα άλλα. Αυτός ο τύπος σκουλαρίκια είναι ιδανικός για να φορεθεί ως γραφείο, καθώς μπορεί επίσης να φορεθεί σε καθημερινή βάση χωρίς φόβο.

4. Απλά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου από πλατίνα:

Απλά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου από πλατίνα

Καθώς το φύλλο συνδέεται με τη φύση και συμβολίζει τη ζωή και τη διατροφή, το χαρακτηριστικό μιας γυναίκας. Καθώς οι γυναίκες ή οι γυναίκες συνδέουν παρόμοια χαρακτηριστικά και αυτοί οι τύποι απλών αλλά κομψών σκουλαρίκια από πλατίνα φαίνονται υπέροχα και εκπληκτικά.

5. Πλατινένια σκουλαρίκια με διαμάντια σετ καναλιών:

Σκουλαρίκια από πλατίνα με διαμάντια σετ καναλιών

Ο τρόπος που τα διαμάντια είναι καρφωμένα σε αυτά τα όμορφα σχήματα σκουλαρίκια από πλατίνα ονομάζεται ρύθμιση καναλιών διαμαντιών. Τα σκουλαρίκια έχουν πολύ καλλιτεχνικό σχήμα και είναι τέλεια ή οποιαδήποτε ομάδα και περιστάσεις. Ο καθένας μπορεί να φέρει αυτά τα όμορφα σκουλαρίκια με στυλ και να δημιουργήσει μια εντύπωση στους άλλους και να φαίνεται όμορφη και γοητευτική.

6. Oval Shaped Diamond Platinum Hoop σκουλαρίκια:

Oval Shaped Diamond Platinum Hoop σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια από πλατίνα στεφάνη είναι πολύ κοινά και μοντέρνα και βρίσκονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Αυτό το σκουλαρίκι έχει σχήμα οβάλ και πολλές γυναίκες αγαπούν να φορούν καθημερινά. Αυτά τα σκουλαρίκια με οβάλ σχήμα από πλατίνα φαίνονται εντυπωσιακά καθώς πάνω του είναι διακοσμημένα με εκθαμβωτικά διαμάντια. Τα σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν ως όμορφα ρούχα γραφείου και φαίνονται υπέροχα και στους νέους.

7. Heart Shape Platinum σκουλαρίκια για κορίτσια:

Heart Shape Platinum σκουλαρίκια για κορίτσια

Εδώ έρχονται κομψά σκουλαρίκια από πλατίνα για νεαρά κορίτσια. Τα σκουλαρίκια έχουν μια σειρά από κρεμάσματα σε σχήμα καρδιάς που πέφτουν από πάνω μέχρι το τέλος με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Αυτά τα σκουλαρίκια σας κάνουν να φαίνεστε δροσερά και μοντέρνα και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδους ρούχα που προτιμάτε.

8. Σκουλαρίκια Multi Drop Platinum:

Σκουλαρίκια από πλατίνα Multi Drop

Ένα μακρύ σκουλαρίκι δίνει μια μακρόστενη εμφάνιση στην εμφάνισή σας. Αυτό το σκουλαρίκι από πλατίνα έχει στρώματα μοτίβων αστεριών κρεμασμένα με πολύ όμορφο και καλλιτεχνικό τρόπο. Αυτοί οι τύποι σκουλαρικιών είναι τέλειοι όταν φοριούνται το βράδυ ή σε οποιαδήποτε δροσερά πάρτι. Σας δίνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και σας κάνει να μιλάτε για το πάρτι.

9. Απλά σκουλαρίκια από πλατίνα:

Απλά σκουλαρίκια από πλατινένια βάση

Μερικές γυναίκες προτιμούν να φορούν απλά σκουλαρίκια, οπότε αυτό το σκουλαρίκι είναι το τέλειο για αυτές. Αυτός ο τύπος σκουλαρικιών φαίνεται απλός αλλά κομψός και αριστοκρατικός επίσης. Τα σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα γυναικών και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

10. Σκουλαρίκια από πλατίνα στεφάνης σταυρού για άνδρες:

Ανδρικά σκουλαρίκια από χύτερο σχήμα στεφάνης

Οι άντρες είναι πολύ ιδιαίτεροι για την εμφάνισή τους και φορούν αυτά που ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους. Τα σκουλαρίκια από πλατίνα είναι αυτά που τα κάνουν να φαίνονται εντυπωσιακά. Σε αυτό το σκουλαρίκι είναι ανάγλυφο ένα μικρό σχήμα σταυρού δίνοντας έτσι μια αποκλειστική εμφάνιση σε αυτό το σκουλαρίκι στεφάνης.

11. Oxidized Double Drop Platinum σκουλαρίκια για εφήβους:

Oxidized Double Drop Platinum σκουλαρίκια για εφήβους

Τα σκουλαρίκια από πλατίνα διατίθενται επίσης σε οξειδωμένη μορφή. η σκουριασμένη εμφάνιση το κάνει να φαίνεται φανταστικό και όμορφο. Αυτός ο τύπος σκουλαρικιών φαίνεται να είναι πολύ κομψός και φαίνεται και γοητεύει την προσωπικότητά τους. Αυτά τα σκουλαρίκια φαίνονται καλά αν τα φοράτε με ένα τζιν και μπλουζάκια και σας κάνουν να δείχνετε κομψό το βράδυ.

12. Εκθαμβωτικό Antique Platinum Jhumka with Pearls:

Εκθαμβωτική αντίκα από πλατίνα Jhumka με μαργαριτάρια

Τα Jhumka’s είναι πολύ παραδοσιακά σκουλαρίκια και φοριούνται εδώ και δεκαετίες. Ενισχύει την εμφάνιση μιας γυναίκας και την κάνει να φαίνεται πιο ελκυστική και όμορφη. Τα Jhumkas φαίνονται πολύ εκπληκτικά αν φορεθούν με έθνικ φθορά. Σε αυτό το σκουλαρίκι από πλατίνα είναι διακοσμημένα τριγύρω και προς τα κάτω κρέμονται λαμπερά μαργαριτάρια κάνοντας το να φαίνεται θεϊκό και υπέροχο.

13. Νυφικά Platinum Σκουλαρίκια:

Νυφικά σκουλαρίκια από πλατίνα

Για κάθε γυναίκα, η ημέρα του γάμου της είναι η πιο σημαντική ημέρα καθώς πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στη ζωή της, οπότε θέλει να κάνει ντίβα και αποκλειστική ακόμη και από άλλους. Τα πλατινένια και διαμαντένια μακριά σκουλαρίκια ταιριάζουν απόλυτα με την ημέρα της.

14. Colorful Tear Drop Platinum σκουλαρίκια:

Πολύχρωμα σκουλαρίκια από δάχτυλο με δάκρυ

Τα σκουλαρίκια Teardrop από πλατίνα είναι το πιο είδος στολίδι αλλά πολύ αποκλειστικά και διαφορετικά από τα άλλα. Αυτό το σκουλαρίκι από πλατίνα έχει κρεμασμένους πολύχρωμους κρυστάλλους, καθιστώντας το έτσι το πιο συναρπαστικό και όμορφο σκουλαρίκι για τα νεαρά κορίτσια. Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και διατίθεται σε διάφορα σχέδια και μοτίβα επίσης.

15. Σκουλαρίκια από πλατίνα σε σχήμα πεταλούδας για παιδιά:

Πλατινένια σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας για παιδιά

Τελευταίο αλλά το πιο διαδεδομένο σχήμα σκουλαρίκι είναι αυτά τα σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας από πλατίνα για μικρά παιδιά. Καθώς οι μεγάλοι επιδεικνύουν τη δική τους μόδα και στυλ, τότε γιατί τα παιδιά πρέπει να αφήνονται πίσω; Καθώς η πεταλούδα συρρέει από το ένα μέρος στο άλλο και είναι πολύ αθώα, ομοίως τα παιδιά έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. Έτσι, το μικρό όμορφο και αποκλειστικό σκουλαρίκι είναι ιδανικό για τα μικρά αυτιά τους.

Τα διακοσμητικά και τα κοσμήματα από πλατίνα είναι απλά, αλλά έχουν λαμπερή και εξωτική εμφάνιση. Τα σκουλαρίκια έχουν αριστοκρατική εμφάνιση και κάνουν το άτομο να φαίνεται δροσερό και μοντέρνο. Αυτοί οι τύποι σκουλαρικιών φοριούνται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων. Τα σκουλαρίκια τραβούν τα βλέμματα και μπορούν εύκολα να τραβήξουν την προσοχή των άλλων, κάνοντάς σας έτσι ένα κέντρο έλξης. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τα σκουλαρίκια σύμφωνα με το στιλ και το γούστο σας και να καμαρώνετε τη μόδα και να δημιουργείτε εντύπωση μπροστά στους φίλους και τους συναδέλφους σας.