Πώς να χτυπήσετε μαλλιά μεσαίου μήκους;

Το μεσαίο μήκος μαλλιών είναι ενδιαφέρον και πολλές γυναίκες προτιμούν να μην τα κρατούν ούτε μακριά ούτε κοντά. Προτιμούν μεσαίες τρέσες που αγγίζουν τους ώμους τους. Όλοι οι τύποι μήκους μαλλιών απαιτούν διαφορετικό στυλ, έτσι ώστε να δικαιολογεί τις τρέσες και τα χαρακτηριστικά σας. Δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω στυλ και νιώστε σίγουροι για την εμφάνισή σας.

Πώς να στυλ μαλλιών μεσαίου μήκους

1. Στρώσεις και υφή:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά 1

Η στρώση των μαλλιών προσθέτει επιπλέον όγκο στα μαλλιά και φαίνεται καλή σε όλα τα μήκη των μαλλιών, αλλά ιδιαίτερα ενισχύει τις μεσαίου μήκους τρέσες. Η υφή των μαλλιών μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους και η καλύτερη είναι να τα αναδείξετε με το κατάλληλο χρώμα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ξυράφι φτερών στα άκρα.

2. Το κομψό στυλ:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά2

Τα ίσια μαλλιά είναι πάντα στη μόδα όποια και αν είναι η περίσταση ή η εποχή στον κόσμο της μόδας. Έτσι, αν σας αρέσουν τα μαλλιά μεσαίου μήκους και έχετε καλά παχιά μαλλιά, μπορείτε να αποφασίσετε να διατηρήσετε το κομψό στυλ. Για μια μικρή αλλαγή, μπορείτε να έχετε γωνιακές φράντζες και να κρατήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά δεμένα σε μια αλογοουρά.

3. Πίσω στυλ μπούκλες:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά3

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους φαίνονται καλά, αν έχουν μπούκλες και χτενίζονται προς τα πίσω. Τα μαλλιά της κορώνας μπορούν να κολληθούν με φουρκέτες ή έξυπνο αξεσουάρ. Τα μαλλιά σας μπορούν επίσης να κουλουριαστούν τεχνητά εάν απαιτείται. Ωστόσο, θα πρέπει στη συνέχεια, να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εξοπλισμό, για να διατηρείτε τακτικά την εμφάνιση.

4. Sob Parted Bob:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά4

Μια καλή επιλογή για χτένισμα μαλλιών μεσαίου μήκους είναι να τα χωρίσετε στο πλάι εντελώς. Αυτό σας επιτρέπει να δείχνετε νεότεροι καθώς και σας δίνει μια πιο έξυπνη εμφάνιση. Η πιο βαριά πλευρά φαίνεται διαφορετική από την πλευρά που έχει λιγότερα μαλλιά. Αυτό το χτένισμα είναι πιο κατάλληλο για νεότερες γυναίκες και γυναίκες που μπορούν να ασχοληθούν με ανοιχτά μαλλιά ανά πάσα στιγμή.

5. Heavy Bangs And Wavy Style:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά 5

Τα βαριά κτυπήματα του μετώπου φαίνονται έξυπνα και μπορούν να δώσουν πιο πυκνή όψη στα μαλλιά σας. Είναι μια καλή επιλογή για γυναίκες που τους αρέσουν τα μαλλιά μεσαίου μήκους και έχουν μακρύ μέτωπο. Οι άκρες του κτυπήματος μπορούν να διατηρηθούν αμβλύ ή να τους δοθεί ένα σχήμα. Τα υπόλοιπα μαλλιά θα έχουν ελαφριά κύματα που γίνονται με σίδερο ή μηχανή κατσαρώματος.

6. Ombre Highlighted Ends:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά 6

Ο συνδυασμός μαύρου και ombre φαίνεται όμορφος και μπορεί να αθληθεί σε μαλλιά μεσαίου μήκους. Τα ombre ανταύγειες μπορούν να διακοσμηθούν στα άκρα δίνοντας ένα διπλό αποτέλεσμα στις τρέσες. Μπορεί επίσης να τονιστεί παντού με λεπτές ραβδώσεις χρώματος σε ίσια ή κυματιστά μαλλιά.

7. Κεντρική μεσαία μαλλιά:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά7

Οι τρέσες μεσαίου μήκους φαίνονται καλές όταν χωρίζονται στο κέντρο. Προσθέτει μια διάσταση στα μαλλιά που σας επιτρέπει να αισθάνεστε σίγουροι. Τα μαλλιά μπορεί να είναι φυσικά ίσια ή κυματιστά ή ακόμα και σγουρά και όλα μπορούν να χωριστούν κεντρικά. Αυτός ο τύπος χτενίσματος είναι εύκολο να γίνει στο σπίτι και φαίνεται όμορφος παντού.

8. The Noodle Style:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά8

Δεν μπορούν όλοι να κουβαλάνε πολύ σγουρά μαλλιά, αλλά εκείνες που μπορούν να καταφέρουν να φαίνονται έξυπνες, ειδικά στα έντονα μεσαίου μήκους μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή εάν σας αρέσουν τα σγουρά μαλλιά ή έχετε φυσικά αυτού του είδους τις τρέσες. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορούν εύκολα να παραμείνουν ανοιχτά και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

9. Μια αλογοουρά:

Πώς να χτενίζετε μεσαία μαλλιά9

Εάν, είστε πολύ μπούστο και δεν θέλετε να πάτε μόνοι σας στο κομμωτήριο σήμερα, τότε μπορείτε απλά να δέσετε μια ψηλή αλογοουρά. Αυτό σας επιτρέπει να είστε απαλλαγμένοι από τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σας χωρίς κανενός είδους επιπλέον προσπάθεια και σίγουρα θα φαίνεστε όμορφα με δεμένα μαλλιά και ανοιχτά κρόσσια. Εάν, θέλετε να κόψετε τις μακριές σας φούστες σε μεσαίου μήκους, μπορείτε εύκολα να το βάλετε σε ένα από τα παραπάνω χτενίσματα. Είναι απλά και δείχνουν πάντα καλά.