Κορυφαία 9 σχέδια μπλούζας σχεδιαστών για λαιμό πλάτης με εικόνες

Τα σχέδια μπλούζας σχεδιαστών προς τον πίσω λαιμό είναι πραγματικά σαγηνευτικά αυτές τις μέρες. Πολλά ινδικά σχέδια με sarees και μπλούζες έρχονται με νέα πράγματα κάθε μέρα. Τα καλύτερα σχέδια προέρχονται από απλή καινοτομία και αυτά τα απλά σχέδια και μοτίβα ομορφαίνουν περαιτέρω με προσαρτήματα και μικρά και διακοσμητικά περίπλοκα μοτίβα που ομορφαίνουν ολόκληρη την μπλούζα. Ολόκληρη η μπλούζα φαίνεται όμορφη με το μοτίβο της πίσω δαντέλας και ολόκληρη η μπλούζα φαίνεται να είναι κατάλληλη και για το saree. Εάν ενδιαφέρεστε για σχέδια μπλούζας σχεδιαστών, τότε οι εικόνες και τα σχέδια μπλούζας που συζητούνται σε αυτό το άρθρο θα είναι κατάλληλα για εσάς. Τα καλύτερα σχέδια σχεδιαστών μπλούζας για τον πίσω λαιμό συζητούνται παρακάτω.

Όμορφα μοντέλα μοτίβα πλάτης λαιμού για μπλούζες σχεδιαστών:

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες μπλούζες σχεδιαστών είναι πολύ όμορφες και γοητευτικές επίσης. Ο πίσω λαιμός είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των σχεδιαστικών μπλουζών. Ο πίσω λαιμός κάνει όλο το σχέδιο της μπλούζας πιο όμορφο. Πρέπει λοιπόν να φροντίσετε τον πίσω λαιμό. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για τη λίστα με τα 9 καλύτερα και ελκυστικά σχέδια μπλούζας σχεδιασμού για τον πίσω λαιμό με εικόνες.

1. Το προσαρτημένο σχέδιο μπλούζας σχεδίασης πίσω λαιμού:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό

Αυτό είναι ένα φοβερό σχέδιο πίσω λαιμού, το οποίο έχει ένα λουλούδι-εξάρτημα στο πίσω μέρος. Τα χαριτωμένα και μοναδικά μοτίβα που γίνονται στο κίτρινο μέρος φαίνονται επίσης εκπληκτικά. Αυτή είναι ίσως μια από τις ωραιότερες σχεδιαστικές μπλούζες με συνδυασμό κίτρινου και κόκκινου. Το πίσω μέρος της μπλούζας αποκαλύπτει εν μέρει το πίσω μέρος των γυναικών που το φορούν και δεν υπάρχουν μανίκια καθιστώντας αυτή τη μπλούζα μία από τις πιο άνετες και στιλάτες σχεδιαστικές μπλούζες όλων των εποχών. Ο λαιμός της μπλούζας είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα εδώ και έχει τη δυνατότητα να εντυπωσιάσει σχεδόν κανέναν.

2. Μοτίβο μπλούζας σχεδιαστή στρογγυλής κοπής για λαιμό:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό2

Αυτή η μπλούζα είναι κομψή και άνετη ταυτόχρονα. Θα είναι κατάλληλο για σπορ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών περιόδων. Το πίσω οβάλ σχήμα της μπλούζας το καθιστά ένα από τα πιο άνετα πράγματα εκεί έξω. Μαζί με τα μανίκια και το πάνω μέρος της πλάτης, ο λαιμός είναι επίσης πολύ καλά διακοσμημένος. Ο σχεδιασμός του πίσω λαιμού φαίνεται πραγματικά υπέροχος με ένα όμορφο και ταιριαστό saree και ο σχεδιασμός είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας σχεδιασμού για τον λαιμό του πίσω μέρους.

3. Το σχέδιο μπλούζας σχεδιαστών χωρίς δαντέλα:

Μοντέλα μπλούζας σχεδιαστών πίσω λαιμό3

Αν ψάχνετε για κάποια μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας για το λαιμό, τότε αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα. Αυτή η μπλούζα έρχεται με ένα φοβερό καφέ χρώμα και το χρώμα της μπλούζας είναι επίσης δελεαστικό. Το πίσω άνοιγμα της μπλούζας απεικονίζει ένα μοναδικό σχήμα και είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δελεαστικά που έχετε συναντήσει. Οι γυναίκες μπορούν απλά να απεικονίσουν αυτό το υλικό και να φανταστούν ότι κουνάει το σάρι τους με αυτόν τον σύντροφο ομορφιάς. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της μπλούζας. Επιτρέπει σε όλους τους ικανούς να το φορέσουν. Ο σχεδιασμός και η ομορφιά είναι για όλους.

4. Stone Work Designer Μπλούζα Σχεδιασμός πίσω λαιμού:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό4

Εδώ, μπορούμε να δούμε ένα φοβερό μοτίβο να εμφανίζεται σε όλο τον πίσω λαιμό της μπλούζας. Το βασικό χρώμα της μπλούζας είναι σκούρο πράσινο και μπορεί κανείς εύκολα να βρει αυτή την μπλούζα κατάλληλη για αυτές. Είναι μια κοντή μπλούζα και έτσι αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πίσω πλευράς. Η μπλούζα έχει ένα κάπως λουλουδάτο μοτίβο που γίνεται σε όλη τη μπλούζα και ο σχεδιασμός είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο όμορφα σχέδια σχεδιασμού μπλούζας στο λαιμό. Αν ψάχνετε για κάτι παραδοσιακό και κομψό, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό.

5. Σχέδιο με λαιμόκοψη με μπλούζα με διακοσμητικά διακοσμητικά με σύνορα:

Μοντέλα μπλούζας σχεδιαστών πίσω λαιμό5

Αυτή είναι μια πολύ όμορφη σχεδιαστική μπλούζα με άνετο σχέδιο δαντέλας πίσω. Το λαιμό της μπλούζας φαίνεται πραγματικά νηφάλιο, γεγονός που κάνει αυτή τη μπλούζα άνετη σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Τα μανίκια και οι άκρες είναι διακοσμημένα με πολλαπλά χρωματιστά αφρώδη εξαρτήματα που κάνουν αυτό το κομμάτι ινδικής ένδυσης να φαίνεται ακόμα πιο αξιολάτρευτο. Αν ψάχνετε για κάτι παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο, τότε αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες μπλούζες που μπορείτε να αθληθείτε. Ένα πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη μπλούζα είναι ότι το φαρδύ άνοιγμα του λαιμού το κάνει άνετο να φοριέται σε τροπικές χώρες, ειδικά τα καλοκαίρια.

6. Κολιέ Shape Designer Μπλούζα Μοτίβο Πίσω Λαιμός:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό6

Αν ψάχνετε για κάτι δροσερό, τότε αυτό θα χρειαστείτε προς το παρόν. Η μπλούζα έρχεται με φοβερό σχεδιασμό και είναι ίσως μια από τις καλύτερες μπλούζες με ελκυστικό σχεδιασμό λαιμού. Η δαντέλα φαίνεται επίσης αρκετά κατάλληλη με το σχέδιο και καθιστά ολόκληρη αυτή τη μπλούζα το τέλειο κομψό ρούχο για την Ινδή γυναίκα. Τα καφετί χρώματα σε όλη τη μπλούζα φαίνονται πραγματικά ανακουφιστικά και κάνουν αυτή τη μπλούζα μία από τις πιο ωραίες μπλούζες που έχουν τόσο παραδοσιακή πινελιά.

7. Μπλούζα σχεδιαστών λουλουδιών πίσω λαιμού:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό7

Αν σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός του λαιμού και τα σχέδια που γίνονται στις μπλούζες, τότε αυτό είναι πιθανώς ένα από τα γοητευτικά. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός έχει ένα εκπληκτικό μοτίβο μπροστά. Ο πίσω λαιμός αυτής της μπλούζας είναι πολύ δελεαστικός σε αυτήν την εικόνα όπως και ο μπροστινός. Με το ίδιο σχέδιο σε όλη τη μπλούζα, ολόκληρο το σχέδιο γίνεται εξαιρετικά όμορφο. Τα αφρώδη εξαρτήματα της μπλούζας το κάνουν να ξεχωρίζει και να φαίνεται διαφορετικό από όλα τα άλλα πράγματα εκεί έξω. Δεν θα πάρετε ακριβώς παρόμοιο σχέδιο σε καμία άλλη μπλούζα και για τη μοναδικότητά της, αυτή είναι μια από τις υπέροχες μπλούζες σχεδιαστών για το λαιμό της πλάτης.

8. Το διάφανο σχέδιο μπλούζας σχεδιαστών πλάτης λαιμού:

Μοντέλα μπλούζας σχεδιαστών πίσω λαιμό8

Αυτό είναι ένα πραγματικά φοβερό σχέδιο όταν πρόκειται για μπλούζες. Αποτελεί ένα διαφανές ύφασμα ως βάση και μετά από αυτό έχουν γίνει όλα τα σχέδια και τα σχέδια. Αν ψάχνετε για κάτι κομψό και μοντέρνο, τότε αυτή θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Η δαντέλα μαζί με τα προσαρτήματα καθιστούν αυτή τη μπλούζα ένα από τα ελκυστικά σχέδια μπλουζών στο λαιμό. Το μαύρο χρώμα της μπλούζας ταιριάζει με το saree και μπορείτε επίσης να αθλήσετε αυτήν την όμορφη μπλούζα με παρόμοια εμφάνιση saree.

9. Μοτίβο μπλούζας σχεδιαστή V Shape Cut:

Μοντέλα σχεδιαστών μπλούζας στο λαιμό9

Αυτό είναι το τελευταίο στη λίστα και όπως και τα άλλα, αυτό είναι επίσης κάτι που πιθανότατα δεν έχετε ξαναδεί. Η δαντέλα της μπλούζας είναι ένα από τα κύρια ελκυστικά υλικά στο πίσω μέρος. Το κόκκινο μοτίβο φαίνεται πραγματικά χαριτωμένο και είναι αυτό που κάνει αυτή την μπλούζα τόσο αξιολάτρευτη. Το υλικό του κολιέ είναι επίσης πολύ μοναδικό και αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι χρησιμοποιούνται μικρά προσαρτήματα προς τις άκρες του λαιμού κάθετα.

Ολόκληρη η μπλούζα φαίνεται όμορφη με το μοτίβο της πίσω δαντέλας και ολόκληρη η μπλούζα φαίνεται να είναι κατάλληλη και για το saree.