Θεραπεία απώλειας λίπους 31 ημερών

Όλοι θέλουν να χάσουν βάρος και να καμαρώνουν ένα καμπυλωτό/μυώδες σώμα. Όλοι θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτό το επιπλέον flab και μας λείπει η υπομονή. Μια εποχή με συντομεύσεις για όλα, συχνά τείνουμε να βρίσκουμε συντομεύσεις για απώλεια βάρους. Δεν θα πω ότι δεν λειτουργεί, αλλά τις περισσότερες φορές σε αφήνει πιο αδύναμο από ποτέ. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα και ένα λεπτό καμπυλωτό σώμα; Ποτέ δεν πίστεψα. Κάποιος πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για άσκηση και να ακολουθήσει ένα αυστηρό διαιτητικό καθεστώς για να χάσει βάρος.

Θεραπεία απώλειας λίπους 31 ημερών

Τώρα, κάθε μέρα, βρίσκουμε διάφορες δίαιτες συντριβής που εφαρμόζονται από ένα άτομο για να χάσουν βάρος αμέσως. Αυτά συχνά έχουν παρενέργειες, αλλά λειτουργούν εάν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και προφυλάξεις. Βλέπουμε ακόμη και ανθρώπους να επιδίδονται σε βραχυπρόθεσμα προγράμματα. Εάν γίνει αυστηρά χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία, μπορεί να επιτευχθεί ένα μέρος του στόχου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα λοιπόν θα συζητήσουμε πώς να χάσουμε βάρος σε 31 ημέρες (ας πούμε ένα μήνα).

1. Προσδιορισμός:

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε αποφασισμένοι εάν θέλετε να χάσετε βάρος σε ένα μήνα, επειδή κάποιος πρέπει να επιδοθεί σε αυστηρές ασκήσεις και σίγουρα μια αυστηρή δίαιτα. Αυτό που συμβαίνει γενικά είναι ότι μετά από μια εβδομάδα η αποφασιστικότητα πηγαίνει για μια ανατροπή και επιστρέφουμε στο φυσιολογικό. Αυτό επηρεάζει αρνητικά το σώμα μας καθώς θέτουμε το σώμα μας υπό δίαιτα χωρίς συντριβή. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ τακτικός σε ό, τι κι αν κάνει και όχι να το αφήνει στη μέση.

2. Υπομονή:

Υπομονή καθ ‘όλη τη διάρκεια. Αυτό χάνουμε πολύ σύντομα. Υπομονή λοιπόν κύριοι και κυρίες. Δώστε στο σώμα σας το χρόνο να συνηθίσει τις ασκήσεις. Σίγουρα θα δείξει αποτελέσματα.

3. Χτυπήστε το γυμναστήριο:

Η γυμναστική και η τακτική άσκηση είναι πολύ σημαντικά. Κάποιος πρέπει να εκτελέσει έναν συνδυασμό καρδιο, διασταυρούμενη προπόνηση καθώς και γιόγκα προκειμένου να χάσει βάρος. Η άσκηση πρέπει να γίνεται καθημερινά.

4. Θέστε έναν προκαθορισμένο στόχο:

Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να τα χάσει όλα σε μόλις 31 ημέρες. Κάποιος όμως μπορεί σίγουρα να χάσει ένα μέρος του εάν ακολουθείται από ένα άτομο μια αυστηρή ρουτίνα. Έτσι, κάποιος πρέπει να θέσει έναν στόχο εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να θέσει στόχο να χάσει 4 κιλά-5 κιλά σε ένα μήνα και να εστιάσει την ενέργεια στην επίτευξή του.

5. Μικρά γεύματα και χωρίς παράλειψη:

Μην τρώτε πολύ σε ένα συγκεκριμένο. Ο αριθμός των φορών πρέπει να αυξηθεί και η ποσότητα τροφής να μειωθεί. Οπότε προγραμματίστε τα με τη βοήθεια του διαιτολόγου γυμναστικής σας καθώς η διατροφή θα πρέπει να διαφέρει από σωματότυπο σε σωματότυπο.

6. Περπατήστε:

Περπατήστε πολύ. Και επίσης, Περπατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα μεταφοράς, θα πρέπει να επιδοθείτε στο περπάτημα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όχι μόνο η απώλεια βάρους μας κρατά μακριά από διάφορα άλλα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα.

7. Επιδοθείτε σε τρόφιμα που ισχυρίζονται απώλεια λίπους:

Λοιπόν, κανένα φαγητό δεν καίει το λίπος, αλλά αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό ότι αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος καθώς περιέχει χημικά ECEG και διάφορα αντιοξειδωτικά.

Θα πρέπει να καταναλώνονται δημητριακά ολικής αλέσεως όπως το καστανό ρύζι και το πλιγούρι βρώμης. Το σώμα απαιτεί διπλάσιες θερμίδες για να διασπάσει αυτό το φαγητό από ό, τι τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλές θερμίδες και το άπαχο κρέας πρέπει να καταναλώνονται καθώς περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης.

8. Χωρίς εξωτερικό φαγητό:

Εάν θέλετε να χάσετε σημαντική ποσότητα λίπους σε μόλις ένα μήνα, μην τρώτε καθόλου έξω τηγανητό και πρόχειρο φαγητό.

Μαζί με αυτά τα ποτά πολύ νερό καθώς διατηρεί το σύστημα ενυδατωμένο και ενεργό.

Θεραπεία απώλειας λίπους 31 ημερών