Κορυφαία 7 δημοφιλή ραβδιά για σουτιέν και συμβουλές για τη χρήση

Οι νέες δηλώσεις μόδας στα κόκκινα χαλιά μας προκαλούν δέος. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εξωτερικές εμφανίσεις του διαδρόμου είναι συχνά μαγευτικές, τις αντιγράφουμε τυφλά, επειδή είναι τόσο μαγευτικές. Τώρα, πολλά νέα μοντέρνα μοντέλα κοπής τάσης απαιτούν να φοράτε αφηρημένα φορέματα, μερικά από αυτά είναι τελείως χωρίς πλάτη, ενώ τα άλλα έχουν μια πραγματικά βυθισμένη γραμμή λαιμού που σας ζητά να γυμνάζετε το μεσαίο σας πλευρό μέχρι κάτω.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνες που θέλουν οι πλευρές να εμφανίζονται ενώ καλύπτουν το μπροστινό και το πίσω μέρος. Ολόκληρη η ουσία αυτού του άρθρου είναι να σας παρουσιάσω, αυτόν τον επαναστατικό τύπο σουτιέν που ονομάζεται μπαστούνι στο σουτιέν που έχει καλυμμένο μόνο το μπροστινό μέρος της καμπύλης σας και χωρίς ιμάντες ή ακόμα και το πίσω άγκιστρο, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε τα πιο τολμηρά βλέμματα με ευκολία, γνωρίζοντας σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, το σουτιέν σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει.

Πώς να φορέσετε Stick On σουτιέν?

Το να φοράτε το σουτιέν είναι αρκετά απλό, παρόλο που φαίνεται αρκετά περίπλοκο, το βλέμμα. Τώρα, πριν αγοράσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά το μέγεθος του φλιτζανιού σας, καθώς ολόκληρο το σουτιέν δεν βασίζεται σε τίποτα άλλο παρά στα φλιτζάνια. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ποτέ ενυδατικές κρέμες ή λοσιόν σώματος, επειδή δυσκολεύει το κράτημα. Βεβαιωθείτε ότι στεγνώσατε, αφαιρέστε το πλαστικό και συνδέστε το κομμάτι σύμφωνα με την καμπύλη, λειαίνοντάς το σαν αυτοκόλλητο. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε είτε να τα πετάξετε είτε να τα πλύνετε και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Δημοφιλή Stick On σουτιέν:

Ακολουθούν τα κορυφαία 7 δημοφιλή ραβδί για σουτιέν, όπως μας ακολουθεί.

1. Το Full Cup Stick On Bra:

Αυτό είναι το βασικό ραβδί επιπέδου που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εμφάνιση χωρίς πλάτη. Το σουτιέν διαμορφώνεται εύκολα στις καμπύλες σας με την πλήρη εμφάνιση των φλυτζανιών που παρέχουν την απαιτούμενη υποστήριξη με μαλακό καλώδιο για να σπρώξετε προς τα πάνω και να δώσετε στην καμπύλη σας μια λαμπρή δομή.

2. Το μίας χρήσης Stick On σουτιέν:

Αυτές είναι μια διαφορετική ποικιλία για τα ραβδάκια στα σουτιέν όπου αυτά τα σουτιέν είναι μιας χρήσης, είναι ένας τύπος χρήσης μιας φοράς με ισχυρή κόλλα που κρατά το κομμάτι κολλημένο στις καμπύλες σας. Μόλις τελειώσετε με τη χρήση, ξεφλουδίζετε και τα πετάτε. Όχι μόνο είναι ευέλικτα αλλά αλλάζουν ανάλογα με την καμπύλη σας, παρέχοντας την απαιτούμενη υποστήριξη.

3. Το Deep Cut Winged Stick On Bra:

Αυτό είναι ένα απλό μπαστούνι στο σουτιέν, το οποίο είναι φτιαγμένο και έχει σχήμα φτερούγας, το οποίο θα σας προσφέρει τη βέλτιστη μπροστινή κάλυψη με μια μικρή ένδειξη διάσπασης. Διατηρώντας την πλάτη ελεύθερη, αυτό παρέχει μια απαλή ώθηση ενώ τα κύπελλα υποστηρίζουν το βάρος.

4. The Silicone Bridal Wear Stick On Bra:

Το ραβδί στα σουτιέν έρχεται επίσης σε μια νυφική ​​γκάμα όπου το ραβδί στα κύπελλα είναι όμορφα διακοσμημένα, συχνά σε τυπωμένα σχέδια ή κορδόνια που προσδίδουν μια πραγματικά ωραία οικεία αίσθηση φθοράς ενώ τα κύπελλα, βασισμένα σε σιλικόνη κολλάνε απλά στις καμπύλες σας καλύπτοντας ολόκληρο το η καμπυλη σου Μόλις είναι στη θέση του, συνδέστε το από μπροστά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ραβδιά για σουτιέν από σιλικόνη.

5. Το Deep Plunge Stick On Bra:

Κατάλληλο για ρούχα με λαιμόκοψη σε βαθύ κόψιμο όπου το μεσαίο τμήμα απαιτεί οθόνη. Αυτό το σουτιέν σίγουρα θα αναπληρώσει την υποστήριξη και την κάλυψη.

6. Front Pasties Stick On Bra:

Αυτή είναι μια άλλη τολμηρή κίνηση που πραγματοποιήθηκε από πολλά αστέρια όπου μόνο το μπροστινό μέρος του στήθους σας, το μπροστινό μέρος είναι άφθονο καλυμμένο ενώ τα υπόλοιπα εκτίθενται. Αυτό συνήθως επιλέγεται για τολμηρές εμφανίσεις ή ακόμα και για εκείνα τα επικίνδυνα φορέματα όπου δεν θέλετε ένα ατύχημα να καταστρέψει την ημέρα.

7. Με το Strap Stick On σουτιέν:

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να κάνετε στράπλες και φοβάστε για τους κινδύνους, αυτή τη φορά μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ραβδί σε τύπους που θα σας επιτρέψουν να ταξινομήσετε μια ανοιχτή πλάτη χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα λουράκι.

Ελπίζω ότι πάνω απ ‘όλα το εκπληκτικό κολλήσιμο στα σουτιέν μαζί με τις άκρες του για να φορέσετε είναι χρήσιμα για εσάς. Αυτά τα κολλήματα στα σουτιέν είναι διαθέσιμα στην ινδική αγορά.