15 απλά και πρόσφατα σχέδια ξύλινου ρολογιού με εικόνες

Τα ξύλινα ρολόγια είναι επίσης φανταχτερά και υπέροχα. Θα το πάρετε με πολλά σχέδια από απλό στρογγυλό ρολόι τοίχου έως πολύπλοκα ρολόγια με γρανάζια. Επίσης, μπορείτε να βρείτε διακοσμημένα ρολόγια που είναι χειροποίητα επίσης. Διακοσμήστε το σπίτι σας με μερικά μοναδικά ξύλινα ρολόγια και αποκτήστε την παλιά πολύτιμη εμφάνιση με αυτό το ρολόι. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες ποικιλίες ξύλινων σχεδίων ρολογιού που μπορείτε να πάρετε για να διακοσμήσετε το σπίτι.

Τα καλύτερα σχέδια ξύλινου ρολογιού στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 15 δροσερά και μοντέρνα ξύλινα σχέδια ρολογιών με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Ξύλινο εργαλείο χειροποίητο ρολόι:

Ξύλινο ρολόι χειροποίητο ρολόι

Αυτό είναι ένα παλιό στυλ αναλογικό ξύλινο ρολόι τοίχου. Το ρολόι είναι εντελώς κατασκευασμένο από ξύλινο υλικό και το χρώμα ταιριάζει με όλα τα έπιπλα, το χρώμα του τοίχου κλπ. Αυτό είναι ένα στρογγυλό ξύλινο ρολόι τοίχου που σας δείχνει ακριβή ώρα και συνδυάζεται με οποιοδήποτε χρώμα τοίχου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε την αίθουσα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα σας κλπ.

2. Canther Carriage Mantel:

Μανδύα μεταφοράς κερασιών

Αυτό είναι ένα ξύλινο ρολό μανδύα με καρότσα που μπορείτε να δώσετε μια ρετρό πινελιά στο δωμάτιό σας. Είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο ρολογιού με κρύσταλλο γυαλιού και λευκό καντράν με ρωμαϊκούς αριθμούς. Μπορείτε να ελέγξετε την ένταση των ήχων τη νύχτα. Αυτό είναι ένα όμορφο αντικέ αντικείμενο που μπορείτε να φυλάξετε στο σπίτι σας.

3. Ρετρό ξύλινο ξυπνητήρι:

Ρετρό Ξύλινο Ξυπνητήρι

Δοκιμάστε αυτό το εκπληκτικό ξύλινο ξυπνητήρι για την κρεβατοκάμαρά σας. Έρχεται με ένα κουμπί για τον έλεγχο του ξυπνητηριού και είναι ένα ξυπνητήρι τετράγωνου σχήματος. Μέσα σε αυτό, θα δείτε μια λευκή κλήση και γραμμένα ψηφία σε αυτήν. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το ξυπνητήρι με night lite.

4. Στρογγυλό φυσικό και ξύλινο ρολόι τοίχου:

Στρογγυλό φυσικό και ξύλινο ρολόι τοίχου

Βελτιώστε τη δήλωση στυλ του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας σχέδια από στρογγυλό ξύλινο ρολόι τοίχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξύλινο ρολόι με το μεταλλικό πλαίσιο όπου θέλετε. Έχει ρωμαϊκούς αριθμούς και συντονισμένα χέρια που σας δείχνουν την ώρα. Μπορείτε να πάρετε αυτό το γοητευτικό ρολόι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας.

5. Διανυσματικό εκλεκτής ποιότητας ξύλινο ρολόι τοίχου:

Διάνυσμα Vintage ξύλινο ρολόι τοίχου

Αυτό το μεγάλο ξύλινο ρολόι τοίχου θα διακοσμήσει τους τοίχους σας. Έρχεται με χειροποίητο ξύλινο πλαίσιο και λευκά καντράν. Οι δείκτες του ρολογιού φαίνονται όμορφοι και οι ρωμαϊκοί αριθμοί στα καντράν για να δείχνουν την ώρα τέλεια. Η εξωτερική διακόσμηση είναι ανθισμένη σχεδίαση και μπορείτε να πάρετε αυτό το χαριτωμένο ρολόι για να δώσει μια επιπλέον ομορφιά στους τοίχους του σπιτιού σας.

6. Ρουστίκ ξύλινο ρολόι τοίχου:

Ρουστίκ ξύλινο ρολόι τοίχου

Σας αρέσει αυτός ο τύπος ρολογιού; Αυτό είναι ένα υπερμεγέθη ξύλινο ρολόι με ρουστίκ άγγιγμα. Είναι ένα ζωγραφισμένο ξύλινο ρολόι που σας δίνει μια τέλεια εμφάνιση για το σπίτι ή το γραφείο. Αυτό είναι ένα χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι ρολόι με χρυσούς ρωμαϊκούς αριθμούς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα χρώματα εάν θέλετε να ταιριάξετε με το χρώμα τοίχου σας.

7. Ξύλινο ρολόι καρούλι:

Ξύλινο ρολόι καρούλι

Αυτή είναι μια ποικιλία από ξύλινο σχέδιο ρολογιού που μπορείτε να πάρετε. Αυτό μοιάζει με ένα ρουστίκ ρολόι παντού. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και όλα τα γράμματα έχουν ρουστίκ εμφάνιση. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με αυτό το vintage στιλ oversized ρολόι για να γνωρίζετε την ώρα. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του χρώματος και οι αριθμοί να φαίνονται επίσης όπως θέλετε.

8. Ξύλινο ψηφιακό ρολόι:

Ξύλινο ψηφιακό ρολόι

Τα αναλογικά ρολόγια αντικαθίστανται τώρα από ψηφιακά ρολόγια. Μπορείτε επίσης να βρείτε τέτοια σχέδια σε σχέδια ξύλινων ρολογιών. Αυτό είναι ένα όμορφο και απλό ξύλινο ψηφιακό ρολόι για να δείξει την ώρα. Αυτό θα ελαφρύνει τη νύχτα και θα σας δείξει επίσης την ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοντέρνο ρολόι στην κρεβατοκάμαρά σας για να έχετε ευκολία.

9. Σχεδιασμός μηχανικού ξύλινου ρολογιού:

Μηχανικός σχεδιασμός ξύλινου ρολογιού

Πρόκειται για ένα μεγάλο ξύλινο σχέδιο ρολογιού που κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας όμορφο. Είναι ένας μηχανικός ξύλινος σχεδιασμός ρολογιού τοίχου κατασκευασμένος από ξύλο καλής ποιότητας. Έχει χρυσές καρφίτσες και είναι τύπου αντίκα. Αυτός είναι μόνο ο σκελετός του ρολογιού με οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση. Δοκιμάστε το στο σαλόνι σας και θα το λατρέψετε.

10. Ξύλινο ρολόι εκκρεμές:

Ξύλινο ρολόι εκκρεμές

Μπορείτε να πάρετε αυτό το ξύλινο ρολόι εκκρεμούς για να δώσετε μια αντίκα στο σπίτι σας. Πρόκειται για σχέδιο πλοίου με εκκρεμές. Ο επιλογέας έχει χρυσό χρώμα και μαύρα ψηφία. Μπορείτε να πάρετε λίγο μεγαλύτερο ρολόι αν θέλετε. Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε τα υπνοδωμάτια, το σαλόνι σας κλπ.

11. Ρουστίκ ρολόι για κουζίνα:

Ρουστίκ ρολόι για κουζίνα

Μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό με αυτό το ξύλινο ρολόι κουζίνας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ξύλινο ρολόι και ένα χειροποίητο. Αποκτήστε αυτό το μοναδικό σχέδιο από ζωγραφισμένο ξύλινο ρολόι με μαύρους ρωμαϊκούς αριθμούς. Θα ταιριάζει με το χρώμα του τοίχου σας και μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι τρελό για να πάρετε αυτό το παλιό τρελό βλέμμα.

12. Σχεδιασμός μικρού ξύλινου ρολογιού:

Μικρό ξύλινο σχέδιο ρολογιού

Μπορείτε να πάρετε κάτι από ένα μικρό ξύλινο τμήμα ρολογιού για να το χρησιμοποιήσετε στο υπνοδωμάτιό σας, στο τραπέζι γραφείου κλπ. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. μοιάζει με ένα πλαίσιο φωτογραφιών με την πρώτη ματιά και ένα μικρό περιστρεφόμενο ρολόι 360 μοιρών βρίσκεται εκεί μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Το ρολόι έχει μια μικρή κλήση και υπάρχουν αριθμοί εκεί. Είναι επίσης κατάλληλο για παιδικό ξύλινο ρολόι.

13. Ξύλινο ξυπνητήρι LED:

Ξύλινο ξυπνητήρι LED

Σε αυτήν την εποχή της ψηφιοποίησης γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι νέο σε ξύλινα ρολόγια; Η εικόνα δείχνει ένα ξύλινο ξυπνητήρι με οθόνη LED. Εκτός από την ώρα, εμφανίζει επίσης την εξωτερική θερμοκρασία, η οποία είναι πολύ καλή, ώστε να μην χρειάζεται να ελέγχετε τον κόντρα σας για να γνωρίζετε τη θερμοκρασία. Το φωτιστικό led θα είναι εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και της νύχτας.

14. Φανταχτερό ξύλινο ρολόι γραφείου:

Φανταχτερό ξύλινο ρολόι γραφείου

Αυτό είναι ένα τέλειο ρολόι όταν θέλετε να αποκτήσετε ένα κομψό επιτραπέζιο ρολόι. Είναι ένα ξύλινο ρολόι με διακοσμημένο πλαίσιο. Διαθέτει χειροποίητο ξύλινο πλαίσιο και θα σας δώσει μια τέλεια εμφάνιση. Οι αριθμοί είναι ρωμαϊκού τύπου και μπορείτε να τους κρατήσετε στο τραπέζι του γραφείου σας.

15. Ξύλινα ρολόγια αντίκες:

Ξύλινα ρολόγια αντίκες

Άχνετε για ένα μεγάλο ξύλινο ρολόι τοίχου; Αυτό είναι ένα παλιό ξύλινο ρολόι με πολύχρωμο σχέδιο. Μπορείτε να δείτε τέτοια ρολόγια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, σταθμούς λεωφορείων κλπ. Φέρτε τα πίσω στο σπίτι σας και διακοσμήστε τον τοίχο σας με αυτό. Το ρολόι φαίνεται ρουστίκ με ρωμαϊκούς αριθμούς. Μπορείτε να το διατηρήσετε στο σαλόνι σας για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες.

Όλα τα παραπάνω σχέδια είναι μερικές καλές επιλογές που μπορείτε να δείτε σε ένα ξύλινο ρολόι. Μπορείτε να πάρετε αυτό που είναι κατάλληλο για το δωμάτιό σας. Τα ξύλινα σχέδια ρολογιών είναι πάντα καλύτερα από τα πλαστικά καθώς διαρκούν περισσότερο από αυτά τα πλαστικά και δεν σπάνε εύκολα.