15 καλύτερα & δροσερά σχέδια ρολογιού νέον με εικόνες

Τα ρολόγια πάντα βοηθούσαν στην αφήγηση της ώρας που είναι ανεξάρτητη από οποιονδήποτε παράγοντα. Αν δεν ήταν εκεί, δεν θα γνωρίζαμε ποτέ την ακριβή ώρα. Έτσι, αυτά είναι πολύ χρήσιμα για τη μέτρηση του χρόνου. Ο χρόνος είναι η πολύτιμη μέτρηση που είναι γνωστή μέχρι σήμερα. Δεν μπορείς να κερδίσεις με τον καιρό. Στη συνέχεια, υπάρχει η συλλογή ρολογιών όπως το ρολόι νέον. Το ρολόι νέον είναι το έξυπνο κάπως ψηφιακό σαν ένα ρολόι που έχει ενσωματωμένα φώτα νέον. Φαίνεται πραγματικά υπέροχο να το δείτε και ακόμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Αυτά τα σχέδια ρολογιού νέον είναι πολύ καλά στο φωτισμό και αφήνουν καλή σπίθα σε σχέση με άλλα.

Τελευταία σχέδια ρολογιού νέον στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 15 απλά και μοντέρνα σχέδια ρολογιού νέον με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Προσαρμοσμένο ρολόι νέον:

Προσαρμοσμένο ρολόι νέον

Αυτό το ρολόι είναι αυτό που μπορείτε να ρυθμίσετε ανάλογα με το σχεδιασμό ή οτιδήποτε άλλο. Τα προσαρμοσμένα ρολόγια νέον μπορεί να είναι το ρολόι τοίχου νέον το οποίο θα φαινόταν πραγματικά καλό να κρεμαστεί εκεί έξω. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι ρολόγια με κόκκινο χρώμα.

2. onηφιακό ρολόι νέον:

Onηφιακό ρολόι νέον

Τα μεγάλα ρολόγια τοίχου νέου μπορεί να είναι τα ψηφιακά ρολόγια που χρησιμοποιούνται για διαφορετικές ποικιλίες. Αυτές οι ψηφιακές μορφές φαίνονται πραγματικά υπέροχες για να θαυμάζονται από τους ανθρώπους. Τα ψηφιακά χρώματα και τα φώτα δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκθέματα. Αυτά είναι πολύ αποτελεσματικά στη χρήση.

3. Chevy Neon Light Clock:

Ρολόι Chevy Neon Light

Αυτό το ελαφρύ ρολόι Chevrolet neon όπως είδαμε παραπάνω είναι αποτελεσματικό και διακοσμητικό. Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται είναι αρκετά αποτελεσματικοί και φαίνονται καλά όταν φωτίζουν το περιβάλλον και δείχνουν χρόνο. Το μεγάλο ρολόι νέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό με το μπλε χρώμα να είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό.

4. Vintage Neon Clock:

Vintage ρολόι νέον

Είναι η προέκταση από παλιά ρολόγια νέον που χρησιμοποιήθηκαν περαιτέρω. Το vintage είναι αρκετά προχωρημένο και τυπικά φαίνεται καλό για να το διακοσμήσετε στο σπίτι. Η κατηγορία vintage είναι πολύ καλή σε χρώμα και μορφή. Η καλύτερη επιλογή και για αυτό μπορεί να είναι ένα ρολόι με μπλε χρώμα.

5. Ρολόγια μπύρας νέον:

Ρολόγια μπύρας νέον

Το ρολόι νέον μπύρας δεν σημαίνει ότι είναι μπύρα ή κάτι άλλο, αλλά η μορφή τους είναι αρκετά σε ένα είδος μπύρας. Τα εξατομικευμένα ρολόγια μπύρας νέον είναι τα δροσερά ρολόγια νέον που είναι αρκετά αποτελεσματικά και παραγωγικά σε κάθε μέτρηση. Τα ρολόγια μπύρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς.

6. Ρολόι κιθάρας νέον:

Ρολόι κιθάρας νέον

Η κιθάρα σχήματος είναι πιο ακριβός τύπος και μπορεί να χαριστεί σε φίλους ή σε κάποιον άλλο. Το ρολόι νέον τοίχου μπορεί να είναι μία από τις επιλογές για αυτό και πραγματικά φαίνεται πολύ αριστοκρατικό όταν το κρεμάτε. Τα ρολόγια μπορούν να δοθούν για τον υπάλληλο του γραφείου από τον διευθυντή.

7. Ρετρό ρολόι νέον:

Ρετρό ρολόι νέον

Τα ρετρό ρολόγια νέον είναι το καλύτερο ρολόι νέον που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Αυτοί οι τύποι ρολογιών μπορούν να εμφανιστούν στα γραφεία όπου ο χρόνος είναι η κύρια οντότητα. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι το ρολόι νέον με κόκκινο χρώμα το οποίο επισημαίνεται από απόσταση. Αυτά είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικά για χρήση και διακόσμηση.

8. Harley Davidson Blue Neon Clock:

Μπλε νέον ρολόι Harley Davidson

Τώρα έρχεται το ρολόι νέου Harley Davidson το οποίο έχει σημασία όσον αφορά το χρώμα. Το μπλε ρολόι νέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σπίτι, το γραφείο, τις μπάρες κλπ. Το μπλε χρώμα φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό και κάποιος νιώθει καλά κάτω από αυτό. Το καλύτερο μέρος τους είναι τα ανοιχτά τους χρώματα που τα κάνουν να φαίνονται ελκυστικά.

9. Μωβ ρολόι νέον:

Μοβ ρολόι νέον

Το μοβ μπορεί να επιλεγεί για δώρο σε κάποιον. Αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για οικιακούς σκοπούς. Οι μοβ λάμψεις λάμπουν και φαίνονται καλά και ελκυστικά στη σκιά του σκοταδιού. Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται είναι αρκετά καλοί και είναι επίσης παραγωγικοί. Έτσι, αυτά είναι επίσης χρήσιμα.

10. Πράσινο ρολόι νέον:

Πράσινο ρολόι νέον

Το πράσινο χρώμα σημαίνει νίκη. Έτσι, αυτοί οι τύποι ρολογιού νέον Ford μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν γενικά οι συνεργάτες του Garage αναζητούν πάντα επιτυχία και σκληρή δουλειά, έτσι αυτό το χρώμα θα τους βοηθήσει πραγματικά να αισθάνονται κίνητρα και αγάπη για τον στόχο τους. Έτσι, και αυτά είναι αρκετά αποτελεσματικά στην παροχή κινήτρων.

11. Coco Cola Red Neon Clock:

Κόκκινο ρολόι νέον Coco Cola

Το κόκκινο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς κινδύνου, αλλά αυτά τα ηλεκτρικά ρολόγια νέον εμφανίζονται γενικά στις ράβδους όπου το κόκκινο είναι το κύριο χρώμα. Αυτό το ρολόι νέου Coco cola μπορεί να είναι αποτελεσματικό στην πραγματική πορεία και αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου είναι χρήσιμο στη γνώση της νοοτροπίας των ανθρώπων.

12. Ροζ ρολόι νέον:

Ροζ νέον ρολόι

Το ροζ χρώμα παρατηρείται γενικά στα εστιατόρια όπου οι άνθρωποι γενικά αναζητούν αγάπη. Έτσι, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζευγάρια που ξεκινούν την αγάπη. Το ροζ ρολόι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα δωμάτια των μωρών που λατρεύουν το ροζ χρώμα. Το ροζ ρολόι φαίνεται πραγματικά καλό.

13. Εξωτερικό ρολόι νέον:

Εξωτερικό ρολόι νέον

Δεδομένου ότι στο εξωτερικό, οι λαμπτήρες δεν μπορούν να λάμψουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκά ή ασημί ρολόγια νέον. Τα εξωτερικά ρολόγια μπορούν επίσης να μεταφερθούν σε ένα ταξίδι και να το αξιοποιήσουν. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς ενώ βρίσκεστε έξω. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει ένα μικρό ρολόι νέον για αυτό.

14. Μπλε ρολόι νέον:

Μπλε ρολόι νέον

Το μπλε νέον χρώμα όπως συζητήθηκε παραπάνω είναι πραγματικά χρήσιμο για πολλαπλές χρήσεις. Η καλύτερη χρήση μπορεί να γίνει στο σπίτι, το οποίο είναι κρεμασμένο και μοιάζει πολύ με διακοσμητικούς σκοπούς. Οι λαμπτήρες πρέπει να είναι αρκετά παραγωγικοί για να φωτίζουν το κοντινό περιβάλλον και να φαίνονται υπέροχοι για να γίνουν αντιληπτοί.

15. Neon Kitchen Clock:

Ρολόι κουζίνας νέον

Τώρα έρχεται το must όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το ρολόι και για κουζίνες. Μπορεί να υπάρχουν πολλές ποικιλίες, αλλά αυτό είναι το καλύτερο μεταξύ του. Το ρολόι κουζίνας είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικός σκοπός. Αυτός που μαγειρεύει μπορεί να διαχειριστεί την ώρα ταυτόχρονα. Επίσης, το βράδυ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικός σκοπός. Η καλύτερη επιλογή για αυτό μπορεί να είναι το ρολόι νέον σε κόκκινο χρώμα.

Αυτά, λοιπόν, ήταν μερικά από τα κορυφαία σχέδια ρολογιού νέον που διατίθενται στην αγορά. Αυτά τα ρολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μέρος είτε είναι εξωτερικά είτε εσωτερικά. Τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα από αυτά είναι τα προσαρμοσμένα, ψηφιακά, vintage, ρετρό και εξωτερικά ρολόγια νέον που είναι πολύ αποτελεσματικά και παραγωγικά.