15 χαριτωμένα και δροσερά σχέδια ρολογιών LED με εικόνες

Το Led είναι η πηγή εκπομπής φωτός που χρησιμοποιείται σε λαμπτήρες και λαμπτήρες. Τα ρολόγια που χρησιμοποιούν led είναι επίσης κάτι που χρησιμοποιείται πολύ στις μέρες μας. Τα βιομηχανικά ρολόγια οδηγούνται πάντα. Εδώ σας παρουσιάζουμε τα διάφορα σχέδια ρολογιών led που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακούς και βιομηχανικούς σκοπούς.

Τα καλύτερα σχέδια ρολογιών στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 15 απλά και μοντέρνα σχέδια ρολογιών LED με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Βιομηχανικό ρολόι LED:

Βιομηχανικό ρολόι LED

Αυτό είναι ένα βιομηχανικό ρολόι led που φαίνεται μεγάλο και φωτεινό. Τα χρώματα αυτού του ρολογιού είναι έντονο κόκκινο και μπορείτε να το αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες. Το βιομηχανικό ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργοστάσια ή γραφεία με μεγάλους χώρους. Αυτό είναι ορατό από τεράστια απόσταση, οπότε κάνει καλή χρήση.

2. Ξυπνητήρι LED:

Ξυπνητήρι LED

Ένα από τα χαριτωμένα πράγματα σε αυτό το ψηφιακό ρολόι είναι ο φωτισμός led. Το μικρό ρολόι led είναι ιδανικό για το γραφείο ή το σπίτι σας. Το ξυπνητήρι led σας δίνει την ώρα με ακρίβεια και έχει έναν καλό ήχο συναγερμού για να σας ξυπνήσει. Αυτό το ξύλινο ρολόι led είναι ιδανικό για νέους.

3. Σχέδιο ρολογιού LED τριγώνου:

Σχέδιο ρολογιού LED με τρίγωνο

Έχοντας ένα ξύλινο δροσερό ρολόι led είναι μια εξαιρετική ιδέα. Αυτό το ρολόι κάθεται τέλεια σε ένα τραπέζι. Το τρίγωνο σχήμα του ρολογιού είναι κάτι που είναι μοναδικό και ιδιόρρυθμο επίσης. Το χρώμα που χρησιμοποιείται εδώ σε αυτό το ρολόι είναι μπλε, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τα διάφορα χρώματα που είναι διαθέσιμα.

4. Μινιμαλιστικό ρολόι LED:

Μινιμαλιστικό ρολόι LED

Εδώ είναι ένα απλό αλλά εκπληκτικό ρολόι τοίχου led που σας προσφέρει η Ινδία. Η μινιμαλιστική προσέγγιση αυτού του ρολογιού είναι αυτό που το ξεχωρίζει. Το ρολόι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να προσθέσετε λίγο χαρακτήρα ή γοητεία σε ένα δωμάτιο. Τα μεγάλα ψηφία αυτού του ρολογιού φαίνονται από απόσταση.

5. Συμπαγής σχεδιασμός ρολογιού LED:

Συμπαγής σχεδιασμός ρολογιού LED

Δοκιμάστε αυτό το συμπαγές ψηφιακό ρολόι που φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Το ρολόι led είναι ένας τέλειος τρόπος για να φωτίσετε ένα δωμάτιο. Οι λυχνίες LED που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ρολόι βασίζονται στον έλεγχο θερμοκρασίας. Διαθέτει διαφανή θήκη που δείχνει καλά τους αριθμούς.

6. LED Ρολόι λέξης:

Ρολόι λέξης LED

Εκτός από τα ψηφιακά ρολόγια, υπάρχουν και ρολόγια λέξεων led. Αυτό το ρολόι σας δίνει το χρόνο σε μορφή πρότασης. Αυτό είναι ένα ρολόι φωτισμού LED που λειτουργεί ως ρολόι επιτραπέζιου led. Οι λέξεις στο ρολόι είναι με έντονα και κεφαλαία γράμματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να διαβάσετε την ώρα.

7. Στρογγυλό σχέδιο ρολογιού LED:

Στρογγυλό σχέδιο ρολογιού LED

Εδώ είναι ένα μεγάλο μπλε ρολόι led που μπορείτε να έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Οι στρογγυλοί αριθμοί στο ρολόι είναι έντονοι και μεγάλοι σε μέγεθος. Τα φώτα LED που χρησιμοποιούνται εδώ είναι υπέροχα και για σκοτεινά δωμάτια. Θα μπορείτε να διαβάσετε την ώρα σε σκοτεινά δωμάτια με αυτό το στρογγυλό μεγάλο ρολόι τοίχου led. Το αναλογικό ρολόι led μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για κάποιον.

8. Σχέδιο ρολογιού αθλητικών οδηγήσεων:

Σπορ ρολόι LED σχεδιασμού

Τα περισσότερα αθλήματα απαιτούν ρολόγια για να δείξουν την κατάλληλη ώρα για ένα γεγονός. Το κόκκινο ρολόι led είναι ιδανικό για αθλητικούς χώρους. Το ηλεκτρονικό ρολόι led δείχνει την ώρα σε ψηφιακή μορφή με λεπτομέρειες ώρας, λεπτού και δευτερολέπτου. Αυτό βοηθά τις αθλητικές αρχές να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα.

9. Ρολόι LED ημερολογίου:

Ρολόι LED ημερολογίου

Είναι υπέροχο να έχετε ένα πλήρες ημερολόγιο led ημερολογίου που σας δίνει όχι μόνο την ώρα της ημέρας αλλά και την ημέρα, το μήνα και το έτος. Αυτό το ατομικό ρολόι led είναι ιδανικό για σχολεία, γραφεία αλλά και σπίτια. Οι τεράστιες πληροφορίες που σας δίνει το ρολόι είναι απλά τέλειες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.

10. Κύριος σχεδιασμός ρολογιού LED:

Κύριος σχεδιασμός ρολογιού LED

Πάρτε αυτό το ρολόι led master-slave που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εργοστάσιο ή γραφείο με πολλά δωμάτια. Το κύριο ρολόι και τα υποτελή ρολόγια λειτουργούν από κοινού για να σας δώσουν τον ακριβή χρόνο. Τα ρολόγια είναι ιδανικά για δωμάτια που συνδέονται μεταξύ τους. Η οθόνη λειτουργεί επίσης με GPS και έτσι οι πληροφορίες είναι ακριβείς.

11. Αντίστροφη μέτρηση ρολογιού LED:

Ρολόι LED αντίστροφης μέτρησης

Αποκτήστε αυτό το λευκό ρολόι αντίστροφης μέτρησης που εμφανίζει τον χρόνο αντίστροφης μέτρησης για οποιοδήποτε συμβάν. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που θέλετε και θα ξεκινήσει ο χρονισμός ανάλογα. Αυτό το ρολόι είναι ιδανικό για τα έντονα φώτα και τις διατυπώσεις του. Μπορείτε να επιλέξετε τις λέξεις που θα θέλατε και στο ρολόι.

12. Εξατομικευμένα ρολόγια LED:

Εξατομικευμένα ρολόγια LED

Κάντε δώρο σε κάποιον που αγαπάτε αυτό το ρολόι μπαταρίας που έχει προσωπικό μήνυμα στην κορυφή. Το ποτήρι είναι χαραγμένο με διατυπώσεις που θα θέλατε να πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια εικόνα μπορεί επίσης να χαραχτεί σε γυαλί. Αυτό το ρολόι είναι επίσης τέλειο με το φως που δείχνει όχι μόνο στο ρολόι αλλά και στη γυάλινη πρόσοψη.

13. Σχεδιασμός παιδικού ρολογιού LED:

Παιδικός σχεδιασμός ρολογιού LED

Τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τα χρώματα και τα φωτεινά πράγματα που περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια. Αυτό το ρολόι οδήγησης είναι ιδανικό για παιδιά. Δείχνει την ώρα σε 7 διαφορετικά χρώματα. Οι εικόνες κινουμένων σχεδίων στις πλευρές του κύβου είναι επίσης διασκεδαστικές για τα παιδιά. Αυτό μπορεί επίσης να δοθεί ως δώρο επιστροφής για ένα πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού.

14. Ρολόι LED χαμηλής όρασης:

Ρολόι LED χαμηλής όρασης

Αυτό είναι ένα πράσινο ρολόι led που έχει οφέλη χαμηλής όρασης. Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξυπνητήρι καθώς επίσης έχει δυνατό ήχο συναγερμού. Το ρολόι είναι ιδανικό για ηλικιωμένους καθώς βλέπουν την ώρα καλά και τη νύχτα. Ο δυνατός ήχος συναγερμού είναι επίσης καλό για όσους δυσκολεύονται να ακούσουν καλά.

15. Προσαρμοσμένα ρολόγια LED:

Προσαρμοσμένα ρολόγια LED

Εδώ είναι το τελευταίο σε ρολόγια led που κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Τα ρολόγια μοιάζουν με ξύλινα μπλοκ με τρύπες. Τα ρολόγια αναλογικού στυλ είναι πραγματικά ένα φανταχτερό αντικείμενο που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας. Είναι ένα συλλεκτικό αντικείμενο που πρέπει να παραγγείλετε.

Τα σχέδια ρολογιού LED είναι φωτεινά και πολύχρωμα και έρχονται σε χρώματα που κυμαίνονται από κόκκινο, μπλε, πράσινο έως νέον. Αυτά τα ρολόγια φωτίζουν ένα δωμάτιο και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για νυχτερινή ώρα. Τα ρολόγια μπορεί να είναι μικρά ή μεγάλα. Μπορούν να εξατομικευτούν για δώρα ή μπορούν να είναι για παιδιά. Μπορείτε επίσης να κατασκευάσετε προσαρμοσμένα ρολόγια led.