25 διαφορετικοί τύποι σχεδίων ψηφιακού ρολογιού με εικόνες στην Ινδία

Οι αναλογικοί χρονοδιακόπτες μπορεί μερικές φορές να είναι βαρετοί και γι ‘αυτό έχετε ρολόγια ψηφιακού χαρακτήρα. Οι αναλογικοί χρονοδιακόπτες δείχνουν κυρίως μόνο χρόνο, χωρίς θερμοκρασία ή ημερολόγιο. Αλλά τα σχέδια ψηφιακού ρολογιού σας δίνουν όλα αυτά που δείχνουν όχι μόνο τον χρόνο αλλά και το ημερολόγιο και τη θερμοκρασία. Μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως χρονόμετρα, μερικές φορές. Και εδώ βρίσκεται η διαφορά μεταξύ τους. Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες επιλογές για την αγορά ψηφιακών ρολογιών για τη χρήση συναγερμών και τοίχων στο σπίτι στην Ινδία.

Τα καλύτερα σχέδια ψηφιακού ρολογιού στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 25 απλά και μοντέρνα σχέδια ψηφιακού ρολογιού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. ”ηφιακό ρολόι τοίχου 12 ”:

”Ηφιακό ρολόι τοίχου 12 ”

Αυτό το κομψό ψηφιακό ρολόι τοίχου θα είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας ή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ένα ωραίο δώρο. Αυτό το ρολόι διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης, καθώς και μετρήσεις ημερολογίου και θερμοκρασίας. Αυτό το μοντέρνο απλό ρολόι μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι, με αναβολή, έτσι ώστε να κοιμάστε καλύτερα. Αυτό το ρολόι σίγουρα θα κάνει τη ζωή σας πολύχρωμη.

2. Μεγάλο ψηφιακό ρολόι με εσωτερική θερμοκρασία:

Μεγάλο ψηφιακό ρολόι με εσωτερική θερμοκρασία

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα μεγάλο ψηφιακό ρολόι, τότε αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Αυτό το μεγάλο ρολόι τροφοδοτείται από προσαρμογέα ρεύματος εννέα ποδιών και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης καλωδίου και επιτρέπει την εύκολη θέα από το γραφείο, την τάξη ή το σαλόνι. Τα φωτεινά ψηφία 5,5 ιντσών στο ρολόι επιτρέπουν μια τεράστια ορατότητα 200+ ποδιών. Διαθέτει υποστήριξη για μετρήσεις ημερολογίου και θερμοκρασίας επίσης.

3. Μικρό ψηφιακό ξύλινο ξυπνητήρι:

Μικρό ψηφιακό ξύλινο ξυπνητήρι

Αυτό είναι ένα συμπαγές, πολυλειτουργικό μικρό ψηφιακό ρολόι που εμφανίζει ημερολόγιο, θερμοκρασία, διαθέτει φωτισμό LED με φωνή και επίσης ρύθμιση συναγερμού. Αυτός ο μίνιμαλ, κυβικός, καινοτόμος σχεδιασμός είναι πολύ όμορφος και είναι εντελώς κατασκευασμένος από ξύλο. Μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία καθώς και τροφοδοσία AC. Το ρολόι διατηρεί ακριβή ώρα και είναι ιδανικό για χρήση ως ρολόι γραφείου στο γραφείο ή στο σπίτι. Μπορεί επίσης να δοθεί ως δώρο σε παιδιά.

4. Digitalηφιακό ξυπνητήρι μεγάλης οθόνης:

Scηφιακό ξυπνητήρι μεγάλης οθόνης

Αυτό το μεγάλο ψηφιακό ρολόι είναι ιδανικό για κρεβατοκάμαρες με την τεράστια σούπερ λευκή οθόνη LED των 8,9 ιντσών, που το καθιστά ευανάγνωστο για όλες τις ηλικίες και από απόσταση. Υπάρχει λειτουργία dimmer για αύξηση ή μείωση φωτεινότητας, καθώς και USB με δύο θύρες – μία για τη φόρτιση του ρολογιού και μία για τη φόρτιση του τηλεφώνου, του tablet ή ενός MP3 player. Σούπερ βολική και εύκολη λειτουργία. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία συναγερμού και αναβολής.

5. Μεγάλο κόκκινο ψηφιακό ξυπνητήρι LED:

Μεγάλο κόκκινο ψηφιακό ξυπνητήρι LED

Αν θέλετε το καλύτερο ψηφιακό ρολόι, αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Αυτό το ρολόι είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και δεν θα έχει προβλήματα για παιδιά, ηλικιωμένους ή ηλικιωμένους. Το ρολόι έρχεται με νυχτερινό φως, μαζί με jumbo φωτιζόμενα κόκκινα ψηφία LED με ρυθμιστικό για τον έλεγχο της φωτεινότητας. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένη λειτουργία συναγερμού και αναβολής και μπορεί να λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα εκτός από εφεδρική μπαταρία.

6. Digitalηφιακό ξυπνητήρι με μεγάλη οθόνη 1,4:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι με μεγάλο 1.4

Αυτό είναι ένα πολύ προσιτό απλό ψηφιακό ρολόι με μέτρια ποσότητα λειτουργιών. Διαθέτει κόκκινη οθόνη LED 1,4 ιντσών για εύκολη προβολή και επίσης εύκολη στη χρήση. Διαθέτει λειτουργία συναγερμού και κουμπί αναβολής πλήρους πλάτους, ώστε να μπορείτε να το φτάσετε εύκολα ενώ κοιμάστε. Λειτουργεί με μπαταρία και διαθέτει επίσης έλεγχο φωτεινότητας για υψηλή ή χαμηλή ρύθμιση.

7. Digitalηφιακό ξυπνητήρι προσομοίωσης Sunrise:

Rηφιακό ξυπνητήρι προσομοίωσης Sunrise

Αυτό είναι πολύ όμορφο, μόλις κυκλοφόρησε, ένα νέο ψηφιακό ρολόι. Το ρολόι έχει πολλές δυνατότητες – καταρχάς αυτό το ρολόι διαθέτει και λειτουργία συναγερμού και Ραδιόφωνο FM. Το ρολόι έχει επίσης μια επιλογή για να ρυθμίσετε τον ήχο συναγερμού από έξι διαφορετικές επιλογές ήχων ωκεάνιων κυμάτων. Όχι μόνο αυτό, αλλά το ρολόι μπορεί επίσης να λάμψει σε επτά διαφορετικά χρώματα με δέκα επίπεδα φωτεινότητας. Ένα από τα πιο ελκυστικά ψηφιακά ρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

8. Digitalηφιακό ξυπνητήρι με κομψό στρογγυλό σχεδιασμό:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι με κομψό στρογγυλό σχεδιασμό

Αυτό το ρολόι έχει έναν πολύ κομψό σχεδιασμό ψηφιακού ρολογιού, με το χαριτωμένο στρογγυλό σχήμα του. Αυτή η οθόνη αυτού του ρολογιού διαθέτει λειτουργία αυτόματου οπίσθιου φωτισμού που ενεργοποιείται τη νύχτα και σβήνει τη μέρα, καθιστώντας εύκολη την ανάγνωση στο σκοτάδι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα φώτα LED μπορούν επίσης να ρυθμιστούν για φωτεινότητα. Έρχεται με διπλούς συναγερμούς για δύο διαφορετικούς χρόνους αφύπνισης και διαθέτει επίσης δυνατότητα αναβολής. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθυστέρηση στη δουλειά και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

9. Λευκό LED Digitalηφιακό Ξυπνητήρι:

Whiteηφιακό ξυπνητήρι LED λευκό

Ο σχεδιασμός αυτού του σύγχρονου ψηφιακού ρολογιού είναι εξαιρετικός, τουλάχιστον. Ο απλός και μικρός σχεδιασμός θα ταιριάζει σε κάθε οικιστικό περιβάλλον. Το ρολόι διαθέτει επίσης δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο, εκτός από ρολόι γραφείου. Έρχεται επίσης με μια λειτουργία συναγερμού και αναβολής, η οποία είναι υπέροχη. Το LED διαθέτει 3 επίπεδα ελέγχου φωτεινότητας. Πραγματικά ένα διακοσμητικό μοντέρνο ρολόι τουλάχιστον.

10. Digitalηφιακό ρολόι προβολής:

Digitalηφιακό ρολόι προβολής

Αυτό το ψηφιακό ξυπνητήρι είναι πραγματικά ένα από τα πιο καινοτόμα ρολόγια με εμφάνιση ποτέ. Πρώτον, διαθέτει ένα πολύ καθαρό ξυπνητήρι προβολής 5 ιντσών, το οποίο είναι ρυθμιζόμενο έως 120 μοίρες, προκειμένου να προβάλλεται σε οροφή ή τοίχο σε απόσταση 1,6 έως 10 ποδιών, με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα. Η καμπύλη οθόνη 4 ιντσών με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας του ρολογιού ταιριάζει απόλυτα με τα έπιπλα του δωματίου σας. Δεύτερον, έρχεται με λειτουργία διπλού συναγερμού που ρυθμίζει δύο ξεχωριστούς χρόνους αφύπνισης, μαζί με τη λειτουργία αναβολής και το ραδιόφωνο FM με χρονοδιακόπτη ύπνου επίσης. Λειτουργεί με τροφοδοσία AC και διαθέτει θύρα USB στο πίσω μέρος, για τη φόρτιση των κινητών συσκευών σας.

11. 3D LED Digitalηφιακό ξυπνητήρι τοίχου:

3D LED Digitalηφιακό ξυπνητήρι τοίχου

Αυτό το ψηφιακό led ρολογιού τοίχου έχει μεγάλα ψηφία 3D για αρχή. Μπορεί να διαβαστεί από μεγάλες αποστάσεις και φαίνεται αριστοκρατικό επίσης. Τα φώτα LED είναι πολύ φωτεινά με 54 χάντρες φωτός LED – έτσι όχι μόνο αυτό χρησιμεύει ως ρολόι αλλά και ως διακοσμητικό σετ. Αυτό το ξυπνητήρι με δυνατότητα αναβολής και νυχτερινό φως είναι πλήρως τοποθετημένο στον τοίχο και έχει επίσης λειτουργία μνήμης, για να θυμάστε την καθορισμένη ώρα. Το LED του ρολογιού έχει επίσης 3 επίπεδα φωτεινότητας, για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Καταναλώνει πολύ χαμηλή ισχύ και έχει υψηλή ενεργειακή απόδοση.

12. Εύκολη ρύθμιση ψηφιακού ξυπνητηριού ταξιδιού:

Εύκολη ρύθμιση Digitalηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού

Αυτό το χαριτωμένο μικρό ρολόι είναι πλήρως κατασκευασμένο ως ψηφιακό ρολόι για παιδιά. Έχοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών, αυτό το ελαφρύ ρολόι είναι επίσης ιδανικό για εφήβους και ενήλικες επίσης. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 3 ιντσών, η οποία εμφανίζει το ημερολόγιο καθώς και την ώρα τόσο στις ΠΜ όσο και στις ΜΜ. Το ρολόι λειτουργεί με απλές ρυθμίσεις και έχει ευχάριστο ήχο μπιπ, που δεν είναι πολύ σκληρός. Έρχεται με προστατευτικό και ανθεκτικό σε κρούσεις κάλυμμα σιλικόνης που το προστατεύει από μικρές πτώσεις και είναι ιδανικό για χρήση στο γραφείο, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και όταν ταξιδεύετε.

13. 9ηφιακό ξυπνητήρι μεγάλου μεγέθους LED:

9

Αυτό το ηλεκτρικό ψηφιακό ρολόι μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως πρίζα όσο και με μπαταρία. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 9 ιντσών, με μεγάλους έντονους αριθμούς σε λευκό χρώμα σε μαύρο φόντο, γεγονός που διευκολύνει την ανάγνωση για ηλικιωμένους και ηλικιωμένους. Αυτό το ξυπνητήρι διαθέτει λειτουργία αναβολής καθώς και εύκολο στη χρήση χειριστήριο αφής για τον έλεγχο της φωτεινότητας. Η ένταση του συναγερμού είναι επίσης ρυθμιζόμενη είτε σε χαμηλή είτε σε υψηλή, και ο συναγερμός αυξάνεται σταδιακά για να σας ξυπνήσει. Διαθέτει διπλές θύρες USB – μία για τη φόρτιση των κινητών σας συσκευών και μία για το ίδιο το ρολόι. Διαθέτει επίσης εφεδρική μπαταρία κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος.

14. Digitalηφιακό ρολόι τοίχου με μεγάλη οθόνη LCD:

Digitalηφιακό ρολόι τοίχου με μεγάλη οθόνη LCD

Αυτό το ψηφιακό ρολόι LCD χρησιμοποιεί πολύ καινοτόμα χαρακτηριστικά για να εγγυηθεί μια αγορά που πρέπει να αγοράσετε. Χρησιμοποιεί σήμα ραδιοκυμάτων στη ζώνη ώρας σας για να ρυθμίσει αυτόματα την ώρα του. Αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με οθόνη 7,5 ιντσών όπου μπορείτε να διαβάσετε το ημερολόγιο, μετρήσεις θερμοκρασίας εκτός από τον προφανή χρόνο. Το ρολόι διαθέτει εσωτερική και εξωτερική οθόνη θερμοκρασίας, διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό καθώς και απεριόριστη λειτουργία αναβολής. Μπορείτε να βάλετε αυτό το ρολόι στο τραπέζι ή ακόμα και να το κρεμάσετε στον τοίχο.

15. Ξύλινο ψηφιακό ξυπνητήρι:

Ξύλινο Digitalηφιακό Ξυπνητήρι

Αν ψάχνετε να αποκτήσετε ένα μαύρο ψηφιακό ρολόι, τότε αυτό μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτό το ρολόι είναι πολυλειτουργικό καθώς εμφανίζει χρόνο και θερμοκρασία. Το ρολόι είναι μοντέρνο με το μοναδικό σχήμα και υφή του, που αποτελείται από ξύλο και τα απαλά φώτα LED θα δώσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα τη νύχτα, όταν βλέπετε την ώρα. Η οθόνη του ρολογιού διαθέτει επίσης κατάσταση αναστολής λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας και τροφοδοτείται είτε από το δίκτυο είτε από την μπαταρία.

16. Πολύ μεγάλο ψηφιακό ρολόι:

Πολύ μεγάλο ψηφιακό ρολόι

Θέλετε να κάνετε σε κάποιον το τέλειο δώρο; Αποκτήστε αυτό το ηλεκτρονικό ψηφιακό ρολόι. Αυτό είναι λίγο πολύ μεγάλο ρολόι, έτσι θα έχετε ξεκάθαρο χρόνο και το πλεονέκτημα είναι ότι θα βρείτε επίσης δυνατότητες ημερολογίου. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του ρολογιού είναι η δυνατότητα λήψης υπενθυμίσεων, οπότε αν έχετε κάποιον ηλικιωμένο, τότε αυτό το ρολόι μπορεί να βοηθήσει το άτομο να θυμηθεί σημαντικά πράγματα. Το ρολόι τροφοδοτείται από την πρίζα αλλά διαθέτει και εφεδρική μπαταρία για διακοπές ρεύματος. Αυτό είναι ιδανικό για ηλικιωμένους και ηλικιωμένους στο σπίτι σας.

17. Μεγάλο κόκκινο ψηφιακό ξυπνητήρι:

Μεγάλο κόκκινο ψηφιακό ξυπνητήρι

Αυτό το κόκκινο ψηφιακό ρολόι είναι πλήρως στερεό και ανθεκτικό για κανονικά χτυπήματα και πτώσεις. Το ρολόι είναι καλά κατασκευασμένο, ελαφρύ και βολικό για χειρισμό και εύκολο στη ρύθμιση ειδικά για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Αυτό το απλό ξυπνητήρι έχει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη που είναι εύκολο να διαβαστεί μαζί με έναν καλό οπίσθιο φωτισμό, ώστε να μην ενοχλεί τον ύπνο σας. Έχει χρόνο αναβολής 6 λεπτών και ο ήχος συναγερμού επιταχύνεται κάθε λίγα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε το ξύπνημα να μην αποτελεί πρόβλημα. Συνιστάται.

18. Λευκό ψηφιακό ξυπνητήρι LED:

Λευκό ψηφιακό ξυπνητήρι LED

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για μαθητές και αυτό είναι ένα ξυπνητήρι LED που δείχνει τον ακριβή χρόνο και θα έχετε και εσείς θερμοκρασία. Όταν σχεδιάζουμε να κάνουμε δώρο στα παιδιά μας, τότε το ξυπνητήρι LED θα είναι καλή επιλογή, θα έχουν καλό συναγερμό για κανονικό ξύπνημα εγκαίρως. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα αναβολής σε αυτό.

19. 9,5 ″ Μεγάλο ψηφιακό ρολόι:

9.5

Τα ρολόγια που τραβούν τα βλέμματα είναι περισσότερο σε ποικιλίες με μεγάλη συλλογή διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών επίσης. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για γραφείο και τάξη. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε επιπλέον διακόσμηση και στο σαλόνι σας. Αυτή η λειτουργία ρολογιού ψηφιακού γραφείου ενημερώνει αυτόματα το ρολόι. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε, θα έχετε επίσης μια κλειδαρότρυπα ως επιλογή.

20. Digitalηφιακά ρολόγια αφύπνισης:

Digitalηφιακά ρολόγια Wake Up Light

Αυτό είναι ένα πολύ φανταχτερό ψηφιακό ρολόι λόγω του πολύχρωμου και λαμπερού LED του, τα οποία έχουν 7 διαφορετικά χρώματα. Η ένδειξη ρολογιού δείχνει και τη θερμοκρασία και τον χρόνο επίσης. Υπάρχουν συναγερμός και λειτουργία ύπνου, και υπάρχουν 8 τραγούδια συναγερμού, οπότε όχι μόνο ένα τραγούδι για να βαρεθείτε. Αυτό είναι υπέροχο για παιδιά.

21. Digitalηφιακό ξυπνητήρι επιφάνειας καθρέφτη:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι επιφάνειας καθρέφτη

Αυτό το επίπεδο ψηφιακό ρολόι έχει έναν καθρέφτη μακιγιάζ όπως το μπροστινό πρόσωπο και το σχέδιο. Αυτό το ξυπνητήρι εμφανίζει τόσο την ώρα όσο και τη θερμοκρασία, μαζί με τη λειτουργία αναβολής. Υπάρχουν δύο επίπεδα φωτεινότητας ως συνήθως και το χρονικό διάστημα αναβολής είναι περίπου 5 λεπτά. Λειτουργεί είτε με μπαταρία είτε με καλώδιο USB. Πολύ αριστοκρατικό και μοντέρνο ρολόι τουλάχιστον.

22. Digitalηφιακό ξυπνητήρι γραφείου:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι γραφείου

Αυτό το ψηφιακό ρολόι γραφείου διαθέτει οθόνη υψηλής ποιότητας με ενισχυμένη αντίθεση για βελτιωμένη όραση. Αυτό το ρολόι διαθέτει διπλό συναγερμό, με λειτουργία αναβολής. Ο ζωντανός μπλε οπίσθιος φωτισμός θα είναι απαλός στα μάτια σας και θα παραμείνει φωτισμένος για 5 δευτερόλεπτα. Εμφανίζει επίσης χρόνο, θερμοκρασία και ημερολόγιο. Έχει επίσης υποστήριξη για πολλές γλώσσες, συνολικά 7 στον αριθμό. Πλήρως εξοπλισμένο με λειτουργίες για χρήση στο γραφείο σας.

23. Digitalηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού με διπλή οθόνη:

Travelηφιακό ξυπνητήρι ταξιδιού με διπλή οθόνη

Αυτός ο συνδυασμός αναλογικού και ψηφιακού ρολογιού ενσωματώνει και τους δύο τύπους ρολογιών. Το ρολόι διαθέτει αναλογικούς δείκτες με κίνηση Quartz για να δίνει ακριβή ώρα και κάτω από αυτό εμφανίζεται ένας δευτερεύων ψηφιακός χρόνος. Το ρολόι είναι αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ως ρολόι γραφείου, αλλά μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε μια τσέπη ή μια τσάντα. Υπάρχει μια πρόοδος 4 ηχητικών συναγερμών με δυνατότητα αναβολής επίσης. Λειτουργεί με μία μόνο μπαταρία AAA.

24. Ατομικό ψηφιακό ρολόι με εσωτερική θερμοκρασία:

Ατομικό ψηφιακό ρολόι με εσωτερική θερμοκρασία

Αυτό το ατομικό ψηφιακό ρολόι είναι ένα ρολόι αυτο-ενημέρωσης. Σε αυτό το ρολόι, θα βρείτε επίσης αναβολή και τυπικές δυνατότητες συναγερμού. Αυτό το ρολόι κανονικά ενημερώνεται αυτόματα αλλάζει την ώρα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε στο τραπέζι εργασίας σας ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στον τοίχο ως επιλογή κρεμάσματος επίσης.

25. Digitalηφιακό ξυπνητήρι αναλογικού στυλ:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι αναλογικού στυλ

Αυτό το ψηφιακό αναλογικό ρολόι έχει πολύ όμορφο στυλ. Αυτό το ρολόι διαθέτει αυτόματη ώρα και ημερομηνία που ορίζονται μόνο του και έχει αναλογικό σχεδιασμό με ψηφιακή οθόνη LCD. Η LCD είναι πάνω στην οποία βασίζεται το αναλογικό και φαίνεται υπέροχη. Διαθέτει επίσης διπλό συναγερμό χρόνου με 5 λεπτά αναβολής. Το ρολόι διαθέτει λειτουργία οπίσθιου φωτισμού και εμφανίζει επίσης ημερολόγιο.

Από αυτήν τη λίστα, μπορούμε σίγουρα να συμπεράνουμε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αριθμοί επιλογών για την αγορά ψηφιακών ρολογιών και είναι γεμάτοι με δυνατότητες μέχρι το χείλος. Μερικά έχουν ενσωματωμένα τυποποιημένα αναλογικά ρολόγια, ενώ άλλα μπορούν εύκολα να ορίσουν χρόνο μόνοι τους, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

“>