9 απλά και καλύτερα σχέδια τετραγωνικού ρολογιού με εικόνες

Τα ρολόγια τοίχου είναι εξαιρετικά σημαντικά ρολόγια που τοποθετούνται στους τοίχους παντού. Δεν δείχνουν μόνο χρόνο αλλά είναι και όμορφα διακοσμητικά κομμάτια. Τα στρογγυλά ρολόγια βρίσκονται συχνότερα. Τι διαφορετικό είναι όμως το τετράγωνο σχήμα; Τα σχέδια που διατίθενται σε αυτά μπορεί να είναι απλά, αλλά φαίνονται πραγματικά κομψά λόγω του σχήματος. Τα τετράγωνα σχέδια ρολογιού δεν βρίσκονται τόσο εύκολα και έτσι δείχνουν πόση αναζήτηση έχει γίνει για να βρεθεί το σωστό που κρέμεται στον τοίχο.

Δεδομένου του γεγονότος ότι πρόκειται για σπάνιο θέαμα, υποτίθεται ότι δεν έχουν πολλές επιλογές. Είναι μύθος. Αν κοιτάξετε τη σωστή θέση, τα ρολόγια τοίχου σε τετράγωνο σχήμα είναι σχεδόν παντού εκεί.

Σύγχρονα σχέδια τετραγωνικών ρολογιών στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 15 απλά και τελευταία σχέδια τετραγωνικού ρολογιού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Τετράγωνο ξύλινο ρολόι τοίχου:

Τετράγωνο ξύλινο ρολόι τοίχου

Το μεγάλο τετράγωνο ρολόι έχει γίνει πολύ δημοφιλές αυτές τις μέρες. Αυτά τα μεγάλα τετράγωνα ξύλινα ρολόγια τοίχου είναι κατασκευασμένα από μπλοκ που τα κάνουν να φαίνονται εξαιρετικά ελκυστικά. Τα ξύλινα ρολόγια σε τετράγωνο σχήμα χρησιμοποιούνται γενικά σε δωμάτια με αποκλειστική ξύλινη διακόσμηση.

2. Τετράγωνο μεταλλικό ρολόι τοίχου:

Τετράγωνο μεταλλικό ρολόι τοίχου

Τα ρολόγια από μέταλλο φαίνονται εξαιρετικά μοντέρνα. Μπορούν να είναι σε οποιοδήποτε χρώμα, ας πούμε λευκό, μαύρο ή μεταλλικό, όπως ασημί ή χρυσό. Συμπληρώνουν κάθε είδους διακόσμηση. Μεγάλα ή διακριτικά, τετράγωνα σχήματα τέτοια μεταλλικά ρολόγια τα κάνουν ακόμη πιο φανταχτερά.

3. Μεγάλο τετράγωνο ρολόι τοίχου:

Μεγάλο τετράγωνο ρολόι τοίχου

Τα υπερμεγέθη ρολόγια τοίχου φαίνονται πολύ όμορφα σε μεγάλα δωμάτια, όπως δεξιώσεις ή λόμπι διαμερισμάτων. Γενικά χρησιμοποιούνται στο εμπόριο λόγω του μεγάλου μεγέθους τους. Τα υπερμεγέθη ρολόγια τετράγωνου σχήματος είναι πολύ πιο φανταχτερά από τα στρογγυλά ομόλογά τους. Αυτό το μεγάλο τετράγωνο ρολόι τοίχου είναι προσαρμοσμένο.

4. Μονόχρωμα τετράγωνα ρολόγια:

Μονόχρωμα τετράγωνα ρολόγια

Για πραγματικά χρωματικές επιλογές, είναι εύκολα διαθέσιμα ρολόγια μαύρου τετράγωνου τοίχου ή ρολόγια λευκού τετράγωνου τοίχου ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Το χρώμα φαίνεται εξαιρετικά κομψό, ενώ ενισχύουν επίσης το χρωματικό θέμα του δωματίου.

5. Μικρό τετράγωνο ρολόι τοίχου:

Μικρό τετράγωνο ρολόι τοίχου

Τα μικρά ρολόγια χρησιμοποιούνται γενικά σε γραφεία. Έχουν τετράγωνο σχήμα και διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικό συναγερμού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γραφεία ή κομοδίνα ή ακόμη και σε τραπέζια μελέτης όπου η παρακολούθηση του χρόνου είναι εξαιρετικά απαραίτητη. Αυτό το μικρό τετράγωνο ρολόι έχει σχεδιαστεί όμορφα και μπορείτε να επιλέξετε ως επιλογή αυτό το ρολόι.

6. Digitalηφιακά τετράγωνα ρολόγια:

Digitalηφιακά τετράγωνα ρολόγια

Τα ψηφιακά ρολόγια έχουν σχεδόν πάντα τετράγωνο σχήμα. Έχουν πολλά χαρακτηριστικά μέσα τους. Εμφανίζουν ημερομηνία, ώρα, ημέρα του μήνα, έχουν επιλογή 24 ωρών και 12 ωρών. Είναι βολικό για άτομα που εργάζονται σε βιομηχανίες που χρησιμοποιούν ειδικά 24ωρες μορφές.

7. Τετράγωνο ρολόι κουζίνας:

Τετράγωνο ρολόι κουζίνας

Τα ρολόγια που χρησιμοποιούνται στους τοίχους της κουζίνας μπορούν να χαρακτηριστούν ως ρολόγια κουζίνας. Γενικά έχουν μοτίβα που σχετίζονται με την κουζίνα πάνω τους. Αυτό που είναι ιδιαίτερο σε αυτά τα τετράγωνα ρολόγια τοίχου κουζίνας είναι ότι είναι πραγματικά φανταχτερά, για να αρωματίσουν αυτούς τους κατά τα άλλα θαμπούς τοίχους.

8. Designer Square Clocks:

Τετράγωνα ρολόγια σχεδιαστών

Τα ρολόγια σχεδιαστών είναι προσαρμοσμένα ρολόγια τοίχου που κατασκευάζονται ειδικά κατόπιν παραγγελίας. Μπορούν να έχουν οποιοδήποτε σχήμα, αλλά συχνά έχουν τετράγωνο σχήμα καθώς το σχήμα από μόνο του δεν είναι τόσο κοινό. Τα ρολόγια σχεδιαστών έχουν διαφορετική χρήση υλικών ή δείκτες ρολογιού διαφορετικού σχήματος. Τα πάντα για αυτούς είναι κατά παραγγελία. Είναι μοναδικά με κάθε έννοια της λέξης.

9. Μεγάλα ασημένια τετράγωνα ρολόγια σε σχήμα:

Μεγάλα ασημένια τετράγωνα σχήμα ρολογιών

Αυτά είναι κατασκευασμένα από ασήμι. Έχουν περίτεχνα χαραγμένα πλαίσια. Πολύ βασιλικά για να τα δείτε, ανήκουν σε δωμάτια που είναι περίτεχνα διακοσμημένα και έχουν Royal διακόσμηση. Ιδανικά για χώρους που αποτελούν κληρονομιά, αυτά τα ρολόγια είναι μια περιουσία από μόνα τους.

Είναι προφανές ότι οι διαθέσιμες επιλογές στα σχέδια του τετραγωνικού ρολογιού είναι πολλές. Πρέπει να το ψάξουμε στο σωστό μέρος. Είναι απαραίτητο να μην παρασυρθούμε από προκαταλήψεις για αυτό που είναι όμορφο και σπάνιο. Κρεμασμένο στον τοίχο, ένα τετράγωνο ρολόι φαίνεται εξίσου όμορφο με το στρογγυλό αντίστοιχο.