9 Καλύτερα καπέλα Bowler για γυναίκες και άνδρες που είναι σε τάση

Η συλλογή των καπέλων Bowler είναι επίσης γνωστή ως billicock ή bob ή Derby Hats. Κυρίως εμφανίζεται με στρογγυλή κορώνα και είναι συχνά κατασκευασμένη με σκληρό σχέδιο. Αρχικά δημιουργήθηκε από τους κατασκευαστές καπέλων του Λονδίνου το 1849. Υπάρχουν πολλοί τύποι σε αυτήν τη λίστα καπέλων, όπως τα βρετανικά, τα ιρλανδικά και τα αμερικανικά.

Τα καλύτερα καπέλα Bowler για γυναίκες και άνδρες:

Όλα ως μίξη, ακολουθούν η συλλογή των Top 9 Bowler Hats που αναφέρονται για εσάς,

1. Καπέλα Bowler Origin:

Καπέλα Bowler με προέλευση

Αυτή είναι η ιδανική αναζήτηση για εκείνους που αναζητούσαν το σούπερ τσιγκούνη χείλος. Οι λεπτομέρειες που παρέχονται στο συγκρότημα καπέλων είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει ένα από τα είδη. Αυτό το ανδρικό καπέλο μπόουλερ έχει μια πλαϊνή καρφίτσα, μια αγκράφα καπέλο και συνοδεύεται επίσης από μια θλιβερή δερμάτινη ζώνη.

2. Kid’s Derby/Bowler Hats:

Kid’s Derby/Bowler Hats

Αυτή είναι η μοναδική συλλογή που προορίζεται για παιδιά και είναι κατασκευασμένη με μαλλί. Διαθέτει κλασικό κόψιμο, συμπεριλαμβανομένης της κορδέλας γκρο. Αυτό το μαύρο καπέλο Bowler έχει το πλευρικό τόξο και το πλευρικό φτερό για να το κάνει ένα για τον ιδανικό κύριο. Είναι ιδανικό για casual ρούχα ή ακόμα και για παιχνίδι.

3. Φθινοπωρινό Γυναικείο καπέλο Bowler:

Φθινόπωρο Φορέστε Γυναικεία Καπέλα Μπόουλερ

Κάντε τη μόδα σας τρέλα, μοντέρνα και ενημερωμένη με αυτό το καπέλο για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από μαλλί και σας βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας με χάρη. Είναι μαλακό, λείο και επίσης πολύ άνετο να φοριέται όλη την ημέρα.

4. Dramatic Rolled Brim Bowler Hats:

Δραματικά ρολά καπέλα μπόουλερ

Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή σας καπέλων, καθώς είναι η εξαιρετική που ονομάζεται Felt Bowler Hat. Το ιδιαίτερο σε αυτή τη συλλογή είναι ότι έχει μια αφαιρούμενη τσέπη πάνω από το καπέλο όπου αποθηκεύετε λίγα μετρητά εάν είναι απαραίτητο. Αποτελείται από μαλλί και έχει δραματικά τυλιγμένο χείλος.

5. Καπέλα Bowler Low Crown:

Καπέλα Μπόουλερ Low Crown

Απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία με αυτό το αξιοσημείωτο στυλ πράσινου καπέλου μπόουλερ που σας κάνει να αναζητάτε μια συναρπαστική διέξοδο. Διαθέτει χαμηλό στέμμα και έχει σατέν ζώνη της ίδιας απόχρωσης. Αποτελείται από μάλλινο υλικό και ανήκει στην κατηγορία των καπέλων μπόουλερ από τσόχα.

6. Wool Felt Tan σκιασμένα καπέλα Bowler:

Το Wool Felt Tan σκίασε τα Bowler Hats

Επισημάνετε τις αισθήσεις σας επιλέγοντας μια τέτοια ποικιλία από χειροποίητο καφέ καπέλο Bowler που έχει το συνδυασμό υφασμάτων όπως σατέν, μαλλί τσόχας και επίσης δέρμα. Έχει καφέ απόχρωση με σχέδιο Derby. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα καπέλα από τις ιστορικές μέρες των Άγγλων ανδρών.

7. Γυναικεία καπέλα Hard Felt:

Σκούφοι καπέλα μπόουλερ

Είναι η υπέροχη συλλογή που αποτελείται από 100% μαλλί τσόχας. Αυτό το γκρι καπέλο Bowler έχει πλήρως σατέν επένδυση και έχει το αφαιρούμενο φτερό. Έχει σχεδιαστεί με ευρύ καμπύλο χείλος με PVC ζώνη ιδρώτα.

8. Απλά χρωματιστά Classy γυναικεία καπέλα:

Απλά χρωματιστά αριστοκρατικά καπέλα μπόουλερ

Αυτό είναι ένα από τα κλασικά συλλεκτικά κόκκινα καπέλα Bowler με τις ελαφριές και ανθεκτικές του ιδιότητες. Έρχεται με το εκλεπτυσμένο σατέν και την επένδυση με κορδόνι κρασιού. Έχει το γυρισμένο χείλος με μια λαμπερή άκρη με κορδέλα με αντίθεση.

9. Γυναικεία καπέλα Taupe Brown Derby:

Γυναικεία καπέλα Taupe Brown Derby

Είναι επίσης ο τύπος της κατηγορίας τσόχα αλλά με τη χαρακτηριστική απόχρωση του καφέ Taupe. Αυτό το μάλλινο καπέλο μπόουλερ αποτελείται από πλήρως 100% καθαρό μαλλί και όχι άλλο ύφασμα ανακατεμένο. Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, έχει το εκπληκτικό φιόγκο στον μπροστινό πίνακα για να κάνει το καπέλο να φαίνεται.

Δεδομένου ότι υπάρχουν εκατοντάδες συλλογές σε αυτή τη σειρά καπέλων, αυτό θα σας δυσκόλευε να επιλέξετε το καλύτερο. Δεν έχει σημασία, μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα καπέλα με μια γενική ιδέα εξετάζοντας την παραπάνω συζήτηση. Προσφέρει όλους τους τύπους των σύγχρονων καπέλων μπόουλερ που είναι κομψά και μοντέρνα προς το παρόν. Υπάρχει επίσης μια επιλογή και για τα παιδιά. Και να έχετε ίση ποσότητα συλλογής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.