Πώς να φορέσετε χιτζάμπ βήμα προς βήμα σε διαφορετικά στυλ;

Πάνε οι εποχές που η χιτζάμπ φοριόταν με έναν απλό τρόπο για να καλύψει το κεφάλι και το στήθος. Με την αλλαγή στις τάσεις, παρατηρείται επίσης αλλαγή σε διαφορετικά στυλ για τη χρήση χιτζάμπ για διαφορετικές περιστάσεις ή ανάλογα με το ντύσιμο που πρόκειται να μετακινηθούν. Ακόμα και το διαδίκτυο παρέχει πολλές επιλογές για το πώς γίνεται αναζήτηση για το πώς να φορέσετε χιτζάμπ.

Μοντέρνα στυλ hijab φορώντας με εικόνες:

Ακολουθούν μερικές ακριβείς απαντήσεις για το πώς να φοράτε στυλ χιτζάμπ δίνοντάς σας μια σημαντική εμφάνιση με διαφορετικούς τρόπους,

1. Απλό τύλιγμα χωρίς χρήση καρφιτσών:

Απλό τύλιγμα χωρίς χρήση καρφιτσών

Όταν ψάχνονται για το πώς να φορέσουν ένα μαντήλι χιτζάμπ, υπάρχουν διάφορες γυναίκες που απλά τυλίγουν το χιτζάμπ χωρίς να χρησιμοποιούν καρφίτσες. Το hijab φοριέται ξεκινώντας με απλές πτυχώσεις και καλύπτοντας το κεφάλι με αυτό, ακολουθούμενο από ένα στριμμένο βλέμμα στο τμήμα του στήθους. Μπορείτε επίσης να δέσετε το πρώτο κάλυμμα στο κεφάλι με έναν κόμπο για σταθερή φθορά.

2. Χιτζάμπ για εμφάνιση σκουλαρικιών:

Χιτζάμπ για την εμφάνιση σκουλαρικιών

Όταν αναζητάτε πώς να φοράτε μοντέρνα στυλ χιτζάμπ βήμα προς βήμα, αυτό που επιτρέπει στα σκουλαρίκια σας να είναι ορατά είναι αρκετά δημοφιλές. Τα βήματα περιλαμβάνουν τη χρήση έτοιμου καλύμματος κεφαλής και, στη συνέχεια, στο χιτζάμπ δίνονται καμπύλες μελωδίες στο καπάκι με στριμμένη κλειδαριά στο παραπάνω. Οι αριστερές πλευρές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη του λαιμού.

3. Χιτζάμπ για πάρτι:

Χιτζάμπ για πάρτι

Όταν η ερώτηση σας παρενοχλεί για το πώς να φορέσετε χιτζάμπ για πάρτι, ένα τζιτζιμπάν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε κάθε είδους φορέματα. Το χιτζάμπ είναι φτιαγμένο με τέσσερα στρώματα στο κεφάλι ενώ φέρει καμπύλες και στο στήθος. Η χιτζάμπ έχει επίσης ένα πανί που καλύπτει το λαιμό που κρύβει το πρόσωπο από το τμήμα της μύτης. Στα στρώματα του κεφαλιού δίνεται μια γοητεία που συνδέεται με μια καρφίτσα για μια εμφάνιση στο πάρτι.

4. Side Slant Hijab Style:

Side Slant Hijab Style

Όταν σκέφτεστε πώς να φορέσετε αραβικό στιλ χιτζάμπ, το πλαϊνό χιτζάμπ δίνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον χρήστη. Του δίνεται μια στρώση με διπλά χρώματα · το χιτζάμπ έχει μονόπλευρη πολυεπίπεδη όψη μέχρι το στήθος σε μήκος. Το χιτζάμπ έχει μια στριμμένη όψη από πίσω, ενώ το χιτζάμπ είναι διακοσμητικό σε κέντημα με χρυσό νήμα. Πραγματοποιείται κυρίως για γάμο.

5. Απλό κασκόλ σαν το Χιτζάμπ:

Απλό κασκόλ σαν το Χιτζάμπ

Αυτό είναι ένα από τα απλά βήματα για να φορέσετε χιτζάμπ. Το χιτζάμπ είναι δημοφιλές στα casual κυρίως με τζιν και κάπρι για καλοκαίρια. Το χιτζάμπ φοριέται σαν ένα μαντίλι όπου το κεφάλι είναι απλά καλυμμένο και το ένα άκρο του χιτζάμπ παίρνεται πάνω από τον ώμο αφού περιβάλλει το λαιμό από την μπροστινή πλευρά. Το δεύτερο άκρο αφήνεται στην μπροστινή πλευρά σε ανοιχτή κατάσταση και το πίσω μέρος αφήνεται επίσης ανοιχτό πίσω.

6. Τουρμπάν Χιτζάμπ:

Χιτζάμπ στο στυλ τουρμπάν

Όταν αναζητάτε μοντέρνους τρόπους για να φορέσετε χιτζάμπ σε διαφορετικά στυλ, το στυλ του τουρμπάνι είναι το καλύτερο. Το χιτζάμπ φοριέται καλύπτοντας ολόκληρο το κεφάλι από μπροστά και πίσω χωρίς κρεμαστά άκρα ή καλύμματα στο στήθος. Στο χιτζάμπ δίνεται επίσης ένας πλάγιος κότσος που κάνει το χιτζάμπ να μοιάζει με το τουρμπάνι με διπλωμένα στρώματα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

7. Στυλ Hijab για σχολεία:

Στυλ Hijab για σχολεία

Αυτή είναι η ευκολότερη απάντηση στο πώς να φοράτε χιτζάμπ φωτογραφίες βήμα προς βήμα. Δίνεται χαλαρή υφή, ενώ του δίνεται εσωτερικό σφιχτό καπάκι. Στο χιτζάμπ δίνεται ένα σφιχτό πιάσιμο στο κεφάλι και ένα χαλαρό κάτω από το πηγούνι. Το χιτζάμπ καλύπτει ένα μικρό τμήμα του στήθους όπου το χιτζάμπ είναι μονόπλευρο. Στο πλάι δίνεται ένας κόμπος δεμένος στο άκρο, ο οποίος βοηθά στη διατήρηση του χιτζάμπ σφιχτό και σταθερό. Φοριέται κυρίως σε casual ή σε σχολεία επίσης.

8. Πασμίνα Στυλ Χιτζάμπ:

Πασμίνα Στυλ Χιτζάμπ

Οι έφηβοι μαθητές αναζητούν ως επί το πλείστον την Πασμίνα πώς να φοράει στυλ χιτζάμπ βήμα προς βήμα, καθώς είναι ένα από τα δημοφιλή στυλ που φοριέται ευρέως σε καθημερινή βάση. Το υλικό αυτού του κοριτσιού που φοράει χιτζάμπ είναι γενικά από σιφόν όπου το κάλυμμα του κεφαλιού έχει τρία σφιχτά καλύμματα στρώματος ακολουθούμενο από ένα πλήρες κάλυμμα. Στον λαιμό δίνονται επίσης γύρω καλύμματα ενώ το χιτζάμπ είναι τεντωμένο πολύ στο στήθος. Για να δώσει μια φανταχτερή εμφάνιση, το πλευρικό στρώμα του χιτζάμπ συγκεντρώνεται και ένα λουλούδι είναι τοποθετημένο πάνω του.

Τα βήματα για να φορέσετε χιτζάμπ βασίζονται κυρίως στο σχήμα του προσώπου όπως το τετράγωνο, το μακρύ, το στρογγυλό, το ορθογώνιο, κλπ. Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξετε, το πρώτο βήμα για να φορέσετε το χιτζάμπ είναι να κάνετε μια τριγωνική πτυχή του χιτζάμπ. Φοριούνται ως επί το πλείστον σε φαρδιά και χαλαρή εφαρμογή, ωστόσο, υπάρχουν μερικοί που προτιμούν να το φορούν σφιχτά και σφιχτά μαζεμένα χρησιμοποιώντας μια σειρά από καρφίτσες. Για να γίνει η χιτζάμπ διακοσμητική, τα γούρια χρησιμοποιούνται επίσης στα πλάγια.