Πώς να φτιάξετε χιτζάμπ σε μοντέρνα στυλ βήμα προς βήμα στο σπίτι

Απλώς ακούγοντας τη λέξη hijab αναδεικνύεται μια εικόνα κοριτσιών που φορούν υπέροχα μαντίλια στο κεφάλι της. Είναι παράδοση να φοράτε χιτζάμπ στους μουσουλμάνους. Ωστόσο, τώρα πραγματοποιείται επίσης από μια σειρά αστυνομικών γυναικών για να δώσει μια διαφορετική τυποποιημένη εμφάνιση. Όσον αφορά το πώς να φτιάξετε χιτζάμπ, οι γυναίκες γενικά προτιμούν να το φορούν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου τους.

Πώς να φτιάξετε χιτζάμπ σε διαφορετικά στυλ:

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αποκτήσετε αυτό το άψογο βλέμμα ενώ φτιάχνετε το δικό σας στυλ χιτζάμπ,

1. Χιτζάμπ για οβάλ σχήμα προσώπου:

Χιτζάμπ για οβάλ σχήμα προσώπου

Όταν πρόκειται για το πώς να φτιάξετε στυλ χιτζάμπ για ένα ωοειδές πρόσωπο, το λιβανέζικο στυλ είναι το ιδανικό. Το χιτζάμπ είναι δεμένο στο πλάι, ενώ η πτώση του τέλους διατηρείται στην μπροστινή πλευρά για μια όμορφη εμφάνιση κυρίως περιστασιακά.

2. Στυλ Hijab για μακρύ πρόσωπο:

Στυλ Hijab για μακρύ πρόσωπο

Το τουρκικό στυλ για το πώς να φτιάξετε χιτζάμπ στο σπίτι δίνει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει κέντημα με τη μορφή αξεσουάρ μπάντας μαλλιών. Αφού φορέσει το χιτζάμπ και του δώσει έναν κόμπο στο πλάι, το χιτζάμπ έχει μια διακοσμητική εμφάνιση με ένα αξεσουάρ για μια κεφαλή για να κρατήσει τη χιτζάμπ σταθερή.

3. Χιτζάμπ για στρογγυλό πρόσωπο:

Χιτζάμπ για στρογγυλό πρόσωπο

Για όσους έχουν στρογγυλό κόψιμο προσώπου, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε χιτζάμπ βήμα προς βήμα με σφιχτή υφή κοντά στα ζυγωματικά. Το πρόσωπο χρειάζεται μια σφιχτή εφαρμογή, με έναν κόμπο στο πλάι του λαιμού. Τα υπόλοιπα δύο άκρα διατηρούνται μπροστά και η πίσω πλευρά καλύπτει ένα καλό μέρος.

4. Στυλ Hijab Heart Face:

Χιτζάμπ στυλ προσώπου καρδιάς

Για τις γυναίκες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, το σφιχτό βλέμμα είναι το καλύτερο για να κάνουν στυλ χιτζάμπ. Στο χιτζάμπ δίνεται πλήρης εφαρμογή στις πλευρές του προσώπου, ενώ αφήνεται ανοιχτό από κάτω για να αναδείξει το κοφτερό πηγούνι. Το αριστερό άκρο τυλίγεται γύρω από το λαιμό και σχεδιάζεται προς τα πίσω.

5. Hijab for Chubby Cheek Face:

Χιτζάμπ για παχουλό μάγουλο

Όταν σκέφτεστε πώς μπορούμε να φτιάξουμε χιτζάμπ για τα κορίτσια με παχουλά μάγουλα, το μινιμαλιστικό στυλ θα ήταν ένα ιδανικό στυλ για τις γυναίκες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλύψετε το κεφάλι και το τμήμα του λαιμού, αφήνοντας το πλευρικό άκρο στο ένα χέρι με ανατροπές στο λαιμό.

6. Diamond Face Hijab Styles:

Diamond Face Hijab Styles

Η χιτζάμπ με στυλ τουρμπάνι ήταν πολύ σε τάση σε αυτό το τέλειο σχήμα διαμαντιού. Δίνει μια καμαρωτή εμφάνιση όταν τραβάει την πλήρη προσοχή από το πρόσωπο. Το χιτζάμπ είναι φτιαγμένο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, με πολλές ανατροπές και καμπύλες.

7. Τετράγωνα στυλ Hijab Styles:

Στυλ Hijab Square Face

Αυτό το είδος πώς να φτιάξετε χιτζάμπ στο σπίτι για ένα τετράγωνο πρόσωπο είναι να παρέχετε μια χαλαρή εφαρμογή κάτω από το λαιμό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κάλυμμα στην πλευρά του κεφαλιού, δίνοντας μια σειρά εξαρτημάτων απώλειας στην κάτω πλευρά του προσώπου.

8. Τριγωνικά σχέδια Hijab προσώπου:

Τριγωνικά σχέδια Hijab προσώπου

Οι γυναίκες με τριγωνικό πρόσωπο είναι αρκετά τυχερές καθώς σχεδόν όλα τα στυλ χιτζάμπ θα τους ταιριάζουν. Ωστόσο, τέτοιες γυναίκες προτιμούν ευρέως ένα χαλαρό στυλ χιτζάμπ. Το hijab έχει επίσης ένα τριγωνικό σχήμα όταν φοριέται καλύπτοντας το πρόσωπο και απλώς διπλώνει στο λαιμό χωρίς καρφίτσες.

9. Χιτζάμπ για κάθε πρόσωπο:

Χιτζάμπ για κάθε πρόσωπο

Όταν πρόκειται για το πώς να φτιάξετε καρφίτσες hijab, το hijab με πλευρικό κόμπο είναι το καλύτερο για μεταφορά. Το χιτζάμπ έχει στενή εφαρμογή με εσωτερικές πτυχώσεις και έχει μια εμφάνιση τριών επιπέδων, μεταξύ των οποίων το κυριότερο είναι το καπάκι και άλλα δύο της χιτζάμπ. Ο πλευρικός κόμπος προσθέτει στην ομορφιά του.

Όπως το χιτζάμπ φοριέται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, φοριέται επίσης ανάλογα με την περίσταση. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας στυλ hijab δίνοντάς τους χαριτωμένες γοητείες. Για γάμους, το χιτζάμπ είναι επίσης διαθέσιμο σύμφωνα με το φόρεμα που επιλέγουν οι νύφες.