Πολύτιμες πέτρες του Φεβρουαρίου – Τα 7 όμορφα σχέδια κοσμημάτων του

Η γενέθλια πέτρα για τον Φεβρουάριο είναι αμέθυστος. Αυτός ο πανέμορφος και λαμπρός πολύτιμος λίθος από ιώδες χρώμα είναι ιδανικός για όλες τις πολύτιμες περιστάσεις και τελετές. Το ιώδες χρώμα θεωρείται το χρώμα των βασιλιάδων. Ο γενέθλιος λίθος του Φεβρουαρίου συμβολίζει την ειρήνη και την ηρεμία. Είναι επίσης αντίδοτο στο μεθύσι. Ο λίθος γέννησης για τον Φεβρουάριο προστατεύει επίσης από κινδύνους και ψυχικές αναταραχές.

Όμορφα και ελκυστικά κοσμήματα Φεβρουαρίου Birthstones για γυναίκες στην τάση:

Εδώ είναι τα καλύτερα κοσμήματα του Φεβρουαρίου με εικόνες.

1. Triangular February Birthstone:

Τριγωνική πέτρα του Φεβρουαρίου

Ο γενέθλιος λίθος του Φεβρουαρίου είναι αμέθυστος. Ο πολύτιμος λίθος έχει τριγωνικό σχήμα. Αυτό το σχήμα είναι υπέροχο να χρησιμοποιηθεί σε κρεμαστό κόσμημα ή ακόμα και ως μεγάλο δαχτυλίδι. Το σχήμα δείχνει υπέροχα τη λάμψη της πέτρας και αυτό κάνει ένα πολύ πολυτελές κόσμημα.

2. Oval Amethyst Birthstone:

Οβάλ αμέθυστος Birthstone

Εδώ είναι μια άλλη εκπληκτική πέτρα γέννησης για τον Φεβρουάριο. Αυτός ο βασιλικός οβάλ πολύτιμος λίθος είναι ιδανικός για όλα τα κοσμήματα. Αυτό το χρώμα του αμέθυστου Φεβρουαρίου υποδηλώνει ειρήνη και γαλήνη. Τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια και τα σετ κολιέ φτιαγμένα με αυτόν τον οβάλ αμέθυστο είναι απλά υπέροχα.

3. Σκουλαρίκι Stud στο Φεβρουάριο Birthstone:

Stud Earring τον Φεβρουάριο Birthstone

Αυτά τα αμέθυστα σκουλαρίκια με γόνατο Φεβρουαρίου είναι τέλεια ως δώρο. Το χρώμα της πέτρας του Φεβρουαρίου είναι ιώδες στρογγυλό σχήμα και είναι διακοσμημένο σε ασήμι 925 με επένδυση ροδίου. Τα απλά σκουλαρίκια αμέθυστου είναι υπέροχα για καθημερινή χρήση και συμπληρώνουν κάθε ιώδη στολή που έχετε.

4. Κρεμαστό Double Heart Heart Φεβρουαρίου:

Κρεμαστό κρεβατάκι Φεβρουαρίου με διπλή καρδιά

Εδώ είναι ένα εκπληκτικό μενταγιόν με ασήμι και αμέθυστο σε σχήμα καρδιάς. Το μενταγιόν έχει ασημένιο κοίλο σχήμα καρδιάς με διαμάντια. Η αμέθυστος πέτρα σε σχήμα καρδιάς βρίσκεται πίσω από την ασημένια καρδιά. Αυτό κάνει ένα πολύ όμορφο μενταγιόν που είναι ιδανικό για να το κάνετε δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό είναι εύκολα το καλύτερο δώρο επετείου ή γενεθλίων. Επιλέξτε αυτό το υπέροχο μενταγιόν που είναι μοναδικό και κομψό ταυτόχρονα.

5. Princess Crown February Birthstone Ring:

Princess Crown Φεβρουαρίου Birthstone Ring

Ένα εκπληκτικό κομμάτι για μια καταπληκτική πριγκίπισσα είναι αυτό που πρέπει να είναι η φράση που θα πιάσει για αυτό το κομψό δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι του Φεβρουαρίου είναι κατασκευασμένο σε μοτίβο κορώνας. Το δαχτυλίδι σε ασημί είναι γεμάτο με μικρούς πολύτιμους λίθους αμέθυστου που έχουν στρογγυλό σχήμα. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι 14k είναι ένα αριστούργημα και πολύ εντυπωσιακό.

6. Φεβρουαρίου Σετ κολιέ και σκουλαρίκι Birthstone:

Σετ κολιέ και σκουλαρίκια από τον Φεβρουάριο

Αυτό το εντυπωσιακό σετ κολιέ από αμέθυστο και σκουλαρίκια είναι φτιαγμένο με οβάλ πέτρες με τραχιά κοπή, ασημένια αλυσίδα. Το σκουλαρίκι είναι ένα κρεμαστό σκουλαρίκι με στρογγυλή πέτρα αμέθυστου στο τέλος μιας ασημένιας αλυσίδας. Αυτό είναι ένα σετ καθημερινής χρήσης που δεν είναι πολύ υπερβολικό.

7. Eternity February Birthstone Ring:

Δαχτυλίδι αιωνιότητας Φεβρουαρίου birthstone

Αποκτήστε αυτό το εκπληκτικό δαχτυλίδι αιωνιότητας σε αμέθυστο που αρκετές μικροσκοπικές πέτρες αμέθυστου τοποθετούνται σε στριφτό ασημένιο δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι συμβολίζει την αιώνια αγάπη και αυτό είναι ιδανικό και για δώρο. Ο γενέθλιος λίθος του Φεβρουαρίου που χρησιμοποιείται εδώ το καθιστά ένα αριστούργημα με μεγάλη διάρκεια και επίσης πολύτιμο.

8. Βραχιόλι τον Φεβρουάριο Birthstone:

Βραχιόλι τον Φεβρουάριο birthstone

Χρησιμοποιήστε αυτό το βραχιόλι αμέθυστου που είναι φτιαγμένο από αμέθυστο με ακατέργαστη κοπή ως αξεσουάρ μόδας. Αυτό το βραχιόλι χρησιμοποιεί την πέτρα του Φεβρουαρίου σε ασημένια αλυσίδα και έχει μια στιβαρή εμφάνιση. Το βραχιόλι φαίνεται καλό σε casual ρούχα και είναι το καλύτερο για όσους πηγαίνουν κολέγιο και μικρότερα παιδιά.

9. Teardrop Earring in February Birthstone:

Σκουλαρίκι δάκρυ τον περασμένο Φεβρουάριο

Εδώ είναι ένα πολυτελές σκουλαρίκι σετ από αμέθυστο και διαμάντια. Ο αμέθυστος με σχήμα δάκρυ είναι τοποθετημένος σε ένα κρεμαστό σκουλαρίκι με διαμάντια σε μοτίβο λουλουδιών. Τα σκουλαρίκια είναι μοναδικά και δημιουργούν ένα πολύτιμο σετ που είναι πολύτιμο και φαίνεται υπέροχο για τελετές και περιστάσεις.

Οι γεννήτριες του Φεβρουαρίου είναι πανέμορφο αμέθυστο που φαίνεται όμορφο σε ιώδες χρώμα. Τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια από αμέθυστο έχουν βασιλική εμφάνιση. Σετ κολιέ και μενταγιόν με πέτρες αμέθυστου είναι πολύτιμα κοσμήματα που σε κάνουν να δείχνεις εκθαμβωτική και εντυπωσιακή.